Då åker vi.

Nu är väskorna färdigpackade!
I morgon kommer vi att resa hela dagen och sedan är vi framme i Dubai vid 19, svensk tid, men 22 lokal tid. Så då blir det bara lite middag och sedan läggdags så tidigt som det nu går när det skiljer tre timmar från vår "vanliga" tid! Men det ska nog gå bra. Sedan blir det stranden för hela slanten på söndag =).
Ska försöka att uppdatera lite då och då men tills dess får ni nöja er med några bilder ifrån förra gången vi var i Dubai:
Rullband inne i en butik... Typiskt Dubai.
Hinner inte lägga upp fler nu, måste sova några få timmar innan vi snart ska stiga upp igen!
Håll ställningarna här hemma allihopa!
Och hoppas att det fina vädret håller i sig, för er skull!

Fredag!

En sista fullproppad dag, sen blir det semester ett tag!

Idag väntar föreläsning, uppsättning av marknadsföring inför chefsrekryteringen till projektet, möte med ett tryckeri, inlämning av en massa uppgifter, After School, middag med familjen (som innehåller en överraskning för mamma) och så klart packning!!

Kan inte berätta om överraskningen här än ifall mamma läser men jag återkommer med det ;)


Solsken

Så himla härligt det är att vakna upp till strålande solsken, våren är verkligen här på riktigt nu! Jag bytte till och med ut mina boots mot ett par ballerinaskor idag, härlig känsla!

Resan närmar sig med stormsteg och jag längtar till att få njuta av solen på riktigt! Även om den lyser här också så är det inte riktigt strandväder än... Började packa lite igår och hela sommargarderoben plockades fram! Längtar mest till att kunna ha alla fina klänningar till bara ben!

Idag väntar dock skola hela förmiddagen, jobb i eftermiddag och träning ikväll! De bara benen får jag vänta med att ha tills på söndag! Men har en känsla av att tiden fram tills dess kommer att gå sjukt snabbt...

Ha en riktigt härlig vårdag!




Glömde att hoppa av bussen...

... Ja, så illa var det faktiskt idag! Jag har helt enkelt för mycket att tänka på för tillfället. Det mesta är dock självvalt eftersom att jag vill ha så mycket som möjligt undangjort innan vi åker till Dubai på lördag. Väl på resan vill jag inte behöva lägga energi på att fixa en massa saker som jag inte hunnit med här hemma!

Så därför håller jag just nu på med...
... att plugga två veckor i förväg.
... att svara på de 20 mail som ligger och väntar på mig gällande projektet.
... att se till att alla i min projektgrupp har sina uppgifter klara när jag är borta.
... att jobba så att jag får lite extra pengar när jag kommer hem.
... att träna så mycket jag hinner.
... att ha möten med diverse människor (skola, projekt, innebandy och jobb).
... att tvätta och packa inför lördag (oklart när jag ska hinna det).
... att gå och lyssna på Percy Barnevik i morgon för att förhoppningsvis få inspiration och motivation.

Ungefär sådär. Hoppas att ni förstår varför jag inte har så mycket tid att blogga (jag har inte ens tid över på bussen längre...). Men ska bättra mig så fort det går och uppdatera lite då och då för att berätta vart jag håller hus! Jag mår i alla fall bra trots all kaos. Jag jobbar faktiskt nästan bäst när hela tillvaron är lite panikslagen, speciellt nu när jag har ett tydligt mål. Det är faktiskt bara fram tills lördag det kommer att vara såhär, sedan ska jag bara ha det gött i två hela veckor!!

Hoppas att allt är bra med er också!


Såhär härligt ska vi ha det på söndag (kommer fram sent på lördag). Ska ta många fler och bättre bilder denna gången nu när jag har en bättre kamera. Plus att mamma är med, hon är lite mer intresserad av att hjälpa till att ta bilder än Sebbe! 


En vanlig dag.

Har varit i skolan hela förmiddagen, har haft lunchmöte som innebar många viktiga beslut att fatta, nu sitter jag på tåget på väg till jobb och ikväll blir det lagmöte och sedan träning på det!

En helt vanlig dag helt enkelt... I alla fall denna veckan :) Mitt liv är fyllt med en massa olika saker just nu och jag gillar det! Det gör att vardagen inte blir enformig och tråkig - en massa spännande saker händer hela tiden!

Så nu vet ni vart jag håller hus ;)

Ha en fortsatt bra dag!
Och njut av solen!! I love it.




Underbara helg.

Har haft den bästa helgen på länge! Vinst med 11-1, pangfest med bästa sexet och chillsöndag med hockey, lite städning och massa chill! Och så var det ju Melodifestivalen igår, såg lite under kvällen, det var några andra på festen som kollade upp hur det gick hela tiden, så kunde inte direkt undvika det och vänta tills i morse som jag först hade tänkt! Men Loreen, som var storfavorit vann ju, så det var inte så spännande ändå... Det ska bli intressant att se hur det går för henne i Eurovision! Låten är ju jättebra, men man vet aldrig med Europa!
Känner mig nu väldigt taggad inför veckan som kommer efter en riktigt härlig helg!
Veckan som kommer innehåller massor av projektarbete, nya kurser som startar och så ska jag rycka in en del och jobba eftersom att det är många som är sjuka... Det kommer att vara långa dagar med mycket att göra, men det är då jag jobbar som bäst!
Glömde att ta med mig min kamera till festen igår, så har tyvärr inga bilder ifrån kvällen.
Här kommer dock två bilder som beskriver kvällen ganska bra:
Min M6-tröja som jag hade på mig hela kvällen! Den var vit när vi började...
(Vet inte varför bilderna kom på sned, de var rättvända på datorn och kameran..
Aja. Bättre sneda bilder är inga alls!)
Sov så gott!

Mello.

Tjohooo, min Melodifestivalupplevelse är räddad trots att jag inte kan se finalen i morgon!! Planerar att se den det första jag gör på söndag istället!

"Hej Emilia! 
Om du går in direkt på http://svtplay.se/ och till sidan där Melodifestivalens program ligger så kommer du inte att se vem/vilka som har vunnit :) 
Gå alltså inte via svt.se's startsida. Undvik även vår webbsida svt.se/melodifestivalen (samt alla tidningar och Facebook) så ska vinnaren inte behöva avslöjas för dig. 
Ha en trevlig helg! 
Mvh, 
Lania, SVT Melodifestivalen"
Jag är sjukt nördig, jag vet...
Men jag tycker att det finns så många låtar som är bra i finalen denna gången, därför är det extra roligt!
De duktiga programledarna!

Freedom!!!

Känner mig så himla lättad nu. Tentan i onsdags gick inte alls bra, den var den svåraste jag någonsin gjort... Var rädd att det skulle bli så idag också och att det skulle kännas som att hela denna veckans plugg bara var i onödan! Men tentan idag gick jättebra, väldigt skönt!! Så även om det skulle sluta med en omtenta på tentan ifrån i onsdags så gör det inte något, jag klarade i alla fall (så som det kändes) den idag! Och denna kursen var mycket svårare och större en den andra!
Att tentaveckan äntligen är över ska firas med hockey och familjemys idag, köttning och förhoppningsvis vinst i morgondagens match och sen blir det fest för hela slanten! Det var längesen jag festade nu, har knappt haft tid, så det ska bli skönt att kunna släppa loss i morgon och njuta av först god mat och senare dans natten lång med mina klasskompisar!
Ha en bra kväll =)

Nergrävd...

Tenta nummer 1 i morgon och tenta nummer 2 på fredag... Efter det är jag människa igen!
Saknar den tiden när man hade prov på ett antal sidor som oftast inte översteg 100 åt gången... Nu är jag uppe i över 1000 per tenta, på engelska dessutom. Och inte får man längre tid på sig för det? Sen ger väl detta mig ett bättre jobb i slutändan i och för sig, så jag ska inte klaga, men ändå... Just nu är det sådär kul.
Hoppas att allt är bra med er!

Solsken.

Vi satt ute och pluggade hela dagen i skolan idag... UTE. I början av mars! Helt galet! Förra året hade vi liksom fortfarande snö vid den här tiden. Men shit vad skönt det var, man behövde inte ens jacka!
En bild ifrån tidigare idag!


Time flies by.

Note to myself. Och till alla andra som känner att tiden går alldeles för snabbt.
Glöm inte att njuta... Vi lever bara en gång!

Nighttime.

Och nu är det snart helg igen... Tiden går så himla fort, hinner inte riktigt med känner jag! Men det är nog mest för att det är tentor nästa vecka, just nu är det enda jag gör om dagarna att plugga, plugga och plugga... Ska verkligen se till att ta mig tid att träffa alla jag vill hinna träffa och göra det jag vill göra sen när tentorna är klara. Bara en vecka tills dess nu!
Hoppas att allt är bra med er! Våren är ju nästan här i alla fall så man kan inte undvika att vara glad!
Nu måste jag sova, i morgon väntar lite morgonträning och sen blir det en lång skoldag som avslutas med myskväll! Ska försöka att uppdatera lite mer i morgon!

RSS 2.0