Back on track

Sådärja.. då ska jag försöka att bli lite aktiv här igen. Eller ja, i alla fall mer aktiv än jag varit sen vi kom hem från L.A.

Sen vi kom hem har det verkligen varit fullt upp och det är inte förrän nu, när vi äntligen har jullov, som jag hunnit ta tag i något överhuvudtaget.

Skolan har varit i full gång - lärarna har haft det hur roligt som helst åt att bombadera oss med prov och läxor på dessa 4 veckorna. Värst var fysik B provet som vi hade nu i torsdags (dagen innan avslutningen). Det var baaara 4 kapitel, 150 sidor, i den svåraste kurs som finns på gymnasiet.. Schysst. Nu är det i alla fall över, vi får se hur det gick.. men kan ju säga att jag blir riktigt glad om jag får G!! 

Annars har mycket tid spenderats på träningar, vänner och en person som numera är en väldigt stor del av mitt liv. Jag stormtrivs! :D

Nu orkar jag faktiskt inte skriva mer för idag (A) ska njuta ordentligt av mitt jullov imorron och sova bort halva dagen! Sen måste jag nog börja julstäda lite. 

Ha det så bra! 
Vi hörs snart igen. 


Jag saknar solen!
Och värmen.
Och L.A.

Ta mig tillbaka!


Emilia


hemma igen!

Hej och hå!

Vi är nu hemma i Sverige igen.. och ja, vi har väll inte riktigt velat erkänna det. Därför vi inte har skrivit ett avslutande inlägg.

Det är inte alls lika roligt att vara tillbaka i skolan igen, vi saknar verkligen USA med allt vad det innebär.

USA har gjort ett grymt intryck på oss båda och vi ångrar inte en sekund att vi valde att åka till Los Angeles. Allting var perfekt och vi är verkligen glada att vi fått uppleva allt det som vi gjorde under vår resa.

Tyvärr kan man ju inte ha "semester" varje dag utan nu har vi fått vänja oss vid vardagslivet (och kylan) här hemma istället. Sånt är livet. Men vissa dagar kan vi inte hjälpa att vi drömmer oss bort till palmer och vämre. Speciellt på lite lagom tråkiga lektioner...

Hoppas att allt är bra med alla! Och tack, för att ni följde vår resa!

Det har verkligen varit en upplevelse.

Ena och Emilia

RSS 2.0