Fortsättning!

Mormor fick ett eget inlägg, kändes lite fel att lägga in massa andra bilder mm där. Fortsättningen kommer här istället!

Iaf, där i samma veva (någon vecka efter) var det nyår, vilket firades hemma hos mig med vänner! Mycket roligt och det blev en bra start på det nya året!


Nyårsgänget.


Som start på det nya året åkte jag och Kajsa till Gothia Cup med våra småtjejer! Det blev en riktigt lyckad turnering vilken slutade med att vi åkte ut på straffar i kvartsfinalen. Det gjorde dock inte så mycket, vi hade det väldigt roligt ändå!

Annars under våren har det mest varit jobb och innebandy som har varit på schemat.. Iofs är det inte så bara eftersom att jag har många av mina vänner på innebandyn och jobbet är typ det bästa extrajobbet man kan tänka sig! Jag har helt enkelt haft det väldigt bra! Anmälde mig till en del småkurser men har inte hunnit deltaga i någon (vilket jag är glad för) pga att jag haft så mycket jobb hela tiden!


Höjdpunkten under våren var helt klart Dubairesan med Sebbe! Tänkte att den kunde få ett eget inlägg..


To be continued...


Vi hann även med att åka lite längdskidor under våren..




Då var det dags igen!

Lite roligt att sist jag var aktiv var när Sebbe åkte till Österrike.. Nu tänkte jag bli aktiv igen och gissa var Sebbe är? .. I lumpen.. Men ja, jag som har så mycket för mig har helt enkelt inte haft tid för bloggen nu på ett tag.. Men nu har jag så mycket roligt att skriva om, och har dessutom tid, så varför inte?!

Tänkte sammanfatta lite vad som hänt sen i julas (när jag skrev sist).. Mest för mig själv, men kanske även för någon annan intresserad?

Det var väldigt mycket som hände i julas.. Bland annat att min mormor gick bort. Det var en tuff tid och jag saknar verkligen henne. Hon var en bästa vän till mig och det känns tomt att inte kunna ringa och prata med henne när det behövs. Som tur var så har vi många delade minnen och hon har varit en stor del av mitt liv sen jag föddes. Du ska veta att jag tänker på dig <3. 


Tänk att det kan gå så fort..


RSS 2.0