Lite peppmusik!

No Stress - Laurent Wolf

Going Wrong - Armin van Buuren

Womanizer - Britney Spears

Because the night - Cascada

Pjanoo - Eric Prydz

Poker face - Lady Gaga

Surrender - Kate Ryan

Shine On - R.I.O

Disturbia - Rihanna



Detta är i stort sett min spelningslista för tillfället!
Ganska najs om man är lite sådär nere.. eller helt enkelt bara känner för att speeda upp sitt pluggande!!

Jäävlar vad bra jag pluggade igår.. kanske för att jag var lite smålack..
men ja, idag går det ju inte lika bra..

konstigt hur det kan svänga sådär.

Nu ska jag i alla fall gå och lägga mig så att jag inte försover mig imorron också.. farligt att ha tyska på morgonen 3 dagar i rad.. det ger inga bra tillfällen att försova sig.

Ajja, jag är inte så deppig som jag låter egentligen.

SOV SÖTT







Helgskojjsigheter!

Skola
Dans
Cykel hem
Byta om på en halvtimme

En hysterisk tjejmiddag





   


Sova

Match
Myskväll med killkompisar

Sova
Match

Chilla (träningsvärk!!!)
Mamma kom hem
Msn
Sova

Ööövernajs helg. Hunnit med lite av varje! Det enda jag inte hunnit med dock är plugg.. men palla, seriöst, vad vill skolan egentligen.. att man ska plugga ihjäl sig på helgerna och inte ha ett liv eller?
GLÖM DET.
Jag har ett liv.


Ska skriva ett mer innehållsrikt inlägg snart.. har inte riktigt orkat/hunnit bara!!

Nattiiii


En bild säger mer än tusen ord


Slutresultatet blev faktiskt riktigt bra.
Who let the dogs out?


Helgen - hektisk.

Fredag;
Efter skolan åkte vi och dansade.. det var faktiskt väldigt kul denna gången.. troligtvis för att vi kunde delta lite mer i alla danser. Förra gången var vi mest vilsna. Cykelturen hem var också najs och väl hemma fick jag god mat. Så ja, kvällen började bra.

När jag sen, vid 10-tiden, skulle åka in till stan för att träffa vännerna, då börjad äventyret som skulle visa sig bli en skräckupplevelse. Det började med att min mamma ringde mig när jag satt på bussen och sa "Det står på aftonbladet.se att det är farligt att åka in till stan, massa huliganer ute vid triangeln och mölleplatsen. De kastar stenar och flaskor mot polisen och beter sig allmänt illa". Det var precis till triangeln och mölleplatsen som jag skulle och därför tänkte jag att jag skulle ändra min rutt till att åka via gustav adolfs torg istället och sen ta en annan buss därfirån.

Men hur bra gick detta när bussen som jag satt på krockade med 2 bilar precis inne vid triangeln. Detta ledde till att alla vi som satt på bussen fick hoppa av mitt i kravallerna. Kul. Jag var ju dessutom helt ensam, och mina vänner skulle jag träffa på andra sidan "demostranterna".  Jag ställde mig i alla fall vid poliserna, minst 10 pikepolisbilar var där + några svartklädda män från insatsstyrkan. Dessutom surrade en helikopter ovanför oss i luften.. det var alltså ingen liten händelse som jag nu helt plötsligt hade blivit en del av.

Till slut kunde jag iaf inte stå kvar hos poliserna.. de var tvungna att ta på sig skyddsvästar och hjälmar osv ifall de skulle behöva försvara sig mer mot huliganerna. Som tur var så bor ju Ena i närheten, så vi kunde mötas en bakväg lie längre bort. Vi snackade i telefon hela vägen och ja, det var en lättnad att till slut träffa henne. Såg dessutom lite otäckheter på vägen så denna delen av kvällen var väll inte helt lyckad.

När jag väl var i tryggt förvar i Enas sällskap, då började en lite mer lyckad kväll arta sig. Det blev till slut en härlig kväll med många vänner och sen slaggade jag hos S i stan.

Lördag;
Vi sov läänge, länge och när jag åkte hem vid 6-tiden träffade jag Emma och Danne i stan.. haha då hade jag fortfarande samma kläder och samma smink så gårdagen.. fresh. I alla fall så höll den riktiga demostrationen på då så jag fick gå från triangeln till kronprinsen för att konstatera att inga bussar gick dit jag skulle utan til slut fick jag ringa pappa så att han kom och hämtade mig.

Kvällen fortsatte (efter en härlig dusch och ny make-up) hemma hos Sara där vi hade myskväll med töserna. Pizzaätning, andra onyttigheter, film, spel och massor av snack stod på schemat och det blev en väldigt lyckad kväll.

Söndag;
Klockan 7 åkte jag till jobbet.. var där till 1 ungefär. Det var en härlig jobbdag, inte för jobbigt men inte heller sådär långtråkigt som det kan bli om man inte har ngt att göra. Efter jobbet åkte jag hem.. var ensam hemma, så hade lite allsång och liknande med mig själv. Allmänt flummig.

På kvällen såg jag film, satt på msn.. hade väll en soft kväll fram tills att chocken kom. Tänker inte berätta så ingående om den här, men ja, speciellt kul var det inte iaf. Efter detta gick jag iaf och la mig.. och till slut somnade jag.


Hektisk helg.. på många sätt.
Nu krävs det nya tag i veckan som kommer så de är bara att ladda om batterierna!


Ha en bra måndag!

 
Tack för att du stöttar mig iddii



PS. Måste bara ägna en liten tanke åt de tre tjejer som i fredags satte sig på marken mellan huliganerna och poliserna för att de ville protestera mot våldet i samhället. Jag vet inte om man ska kalla det modighet eller dumdristighet.. Men här fick dom iaf en liten tanke av mig.



Livet leker, right?

Känner inte för att skriva något alls egentligen.. sitter här och lyssnar på westlife och deppar..

Ska skriva ett inlägg senare om alla helgens händelser, bra som dåliga, men just nu orkar jag inte. Ska krypa ner under täcket igen.

Tänk att man kan ha så fel ibland?

Tufft schema!

Helgens utbildning slutade på bästa tänkbara sätt och ja, sammanlagt blir betyget helt klart 10/10.

Skolan är tuff.. långa dagar och massor med saker att göra hela tiden.

En match idag som inte riktigt gick som vi hade tänkt oss.. det berodde på många olika saker - men ja, surt var det. Vi vann iaf gruppen!!

RESAN ÄR NU BOKAD. Long Beach, Los Angeles blev det.. 22 dagar. Fan vad najs det kommer att bli. Jag vill åka nununu.
 
Imorron kommer en ny dag med ett fullspäckat schema; skola, fika med töserna, kick off, plugg..


There's no point of living if you can't feel alive.




here we come


Kort tillägg!

Paolo Nutini

Lägg det namnet på minnet och skaffa hans album snarast möjligt!
Helt sjukt underbart och mysigt!

The Script är också att rekommendera.

Tjohej.

Helgmys!

Ännu en efterlängtad helg är i full gång och ja, som vanligt är tiden planerad in i minsta detalj.

Fredagen efter skolan bestod av dans, en grymt härlig cykeltur i medvind, mysig middag med familjen och sen ett väldigt mysigt besök på kvällen och natten av en speciell person. Classmatesen ville väll egentligen ha med mig ut.. men jag var inte alls laddad; lite småförkyld samtidig som jag hade en lång dag framför mig idag.


 
I morse väcktes vi av att S telefon ringde.. hans mamma kom på att hennes bilnycklar låg i hans jackficka.. Inte så lyckat! haha iaf så lämnade han mig och jag hann somna om en liten stund innan jag skulle upp. Det dumma var bara att jag somnade om liite för hårt och vaknade inte när klockan ringde.. Som tur var så skulle min pappa köra mig så han fick dra mig upp ur sängen och tack vare honom kom jag faktiskt i tid!

Det jag kom i tid till var en ledarutbildning som jag ska gå hela denna helgen. Detta är steg 2, och det ska bli väldigt intressant att genomföra uppföljaren till den utbildning jag genomförde förra året vilken jag också var väldigt nöjd med.

Idag på utbildningen gick vi igenom massor.. man hinner ganska mycket på de 9 timmar som vi går per dag faktiskt. Bland annat gick vi igenom olika kommunikationssätt, ledarattityder i olika sammanhang, hur man tar hand om skador osv osv. Vi hade även en hel del nyttiga disskussioner om skillnader mellan killar och tjejer i idrottssammanhang och jag lärde mig massor av vad de andra hade att säga samtidigt som jag, som representerar både spelare och ledare, hade mycket att dela med mig av till de andra deltagarna. 



Jag älskar såna här utbildningar. Vi är en liten grupp som nu har lärt känna varandra väldigt bra (första timmen gick helt åt till detta) och alla har vi något gemensamt som vi brinner för samtidigt som vi alla lever olika liv vid sidan av idrotten. Detta medför vilda disskussioner om framförallt idrott och ledarskap, men även om livet i allmänhet - vi har alla olika erfarenheter att dela med oss av och att lyssna på de andra är lika intressant som att själv få feedback för det man berättar om. 9 timmar kanske låter mycket.. men tiden går fort när man har roligt, det är väll så man brukar säga?!

Imorron fortsätter iaf kursen med nya utmaningar och jag ser verkligen fram emot de tema som är uppskrivna för morgondagen! Efter kursslutet imorron ska jag direkt åka och spela match, så det blir en riktigt innebandydag. We like it. 

Detta blev ett väldigt långt inlägg märker jag, men så får det va.. har man mycket att skriva om så har man.
 
Nu ska jag i alla fall tänka på refrängen, så att jag inte försover mig imorron igen!  

Natttiii. 


PS. Jag tror att jag har fått en inre blödning i magen.. har helt sjuuukt ont, speciellt om man trycker. I träningen i torsdags höll jag nämligen på att "spetsa" mig själv på min klubba genom att den fastnade mellan mig och Rebecka samtidigt som vi sprang emot varandra i full fart. Ajjj, säger jag bara. 
Försvinner värken inte inom 2-3 dagar måste jag nog gå till läkaren.. något kan ju ha gått sönder?



För övrigt mår jag väldigt bra!!   






  


Jag har inte glömt!

Nu kom ett sånt där uppehåll i skrivandet igen.. det är inte alls meningen, har helt enkelt bara haft för mkt annat going on.

Helgen var grejjt på många sätt, men ja, speciellt en liten hemlighet på lördagen och matchen som var på söndagen. Om matchen behöver inte sägas så mycket förrutom att vi är bäst. "Svikarna" kan ju bara skylla sig själva.. vi är bättre än någonsin och att de valt fel lag är inte precis vårt problem. 

Början av denna veckan har gått åt till fysikprovet som jag skrev idag.. kan ju inte precis säga att det gick något vidare. Men som vi brukar säga; det var bara ett prov i mängden, det löser sig!!

Reseplanerandet är i full gång.. men det är svårt. Jag verkligen hoppas och ber för att det ska ordna sig!  Jag vill, jag vill jag viiill!

Men nu väntar sängen, behöver min sömn!

Ska försöka att uppdatera snart! Har nog lite skojjsiga händelser som måste dokumenteras.

Nattiii

En helt vanlig svensklektion...

.. eller ja, i alla fall för oss. Jag kan inte tänka mig att alla svensklärare är så som vår, men vår är.. hm, speciell.

Idag när vi kom till lektionen skulle han berätta om Modernismen. Eller ja, för det första hade han stoppat ner halva sin skjorta i kalsongerna.. så man såg en glimt av hans läderliknande kallingar.. inte hett alls faktiskt, men vi fick oss ett gott skratt i alla fall.

Sen fortsatte han då att berätta.. allt han snackade om var typ hur drogerna var vanliga bland konstnärer och författere under modernismen och bla bla bla.. vet inte vad som var meningen att vi skulle få ut av det men vi lärde oss några nya droger iaf.

Sen kom han till Dadaismen.. då skulle han visa hur man gör en "dadaistisk dikt". Tro då inte att idioten tar en lärobok.. öppnar den och river av framsidan av omslaget. Sen sätter han upp omslaget på tavlan och säger något i stil med: "Detta är väll en bra början". Detta var inte allt.. efter detta tog han fram två böcker till, vilka han helt random hittade någonstans i klassrummet. Den ena rev han ut en hel sida ur och den andra tog han en halv sida ifrån. Dessa ark satte han sedan upp brevid omslaget som redan satt på tavlan.
"Så, nu har vi skapat en dikt.. fin va?"

Det värsta är att detta inte kom som en chock för oss.. man vet verkligen aldrig vad vår lärare får för sig att göra och vi har varit med om minst lika sjuka saker tidigare.. Frågan är bara hur normal hans undervisning egentligen är?





Emilia

Singing that melody

Mycket har hänt sen sist.. 

I  söndags spelade vi våra första träningsmatcher och vi vann båda två faktiskt. Känns bra att börja säsongen på det sättet och vi ska nog kunna fortsätta i samma anda. Efter matcherna bestämde jag och mamma oss för att vi skulle ha städdag så vi städade hela ovanvåningen och vi gjorde det in i minsta detajl -  shit vilken skillnad det blev. Störst skillnad var ju lätt i mitt rum, jag såg plötsligt hur snyggt mitt golv faktiskt är utan massa klädhögar och annat på! Så ett nytt mål för framöver är att försöka hålla mitt rum städat och fint...

I alla fall så hade jag lätt min skönaste natt på länge i söndags; mitt rum var nystädat, alla mina sänglakan var utbytta, jag kände mig duktig över att ha städat, jag var sjuukt trött i kroppen efter mina matcher och jag hade nyrakade ben. Riktigt underbart. Det var inte alls kul att behöva tvinga sig upp ur sängen på måndagmorgonen...



Väl i skolan i måndags väntade i alla fall en trevlig överraskning.. det visade sig nämligen att vår nya mattelärare är ashet. Det är nog den första snygga matteläraren jag har haft i hela mitt liv, och så kommer han nu? I MatteE? Ajja, jag klagar inte iaf. Dessutom var han rolig och han verkade allmänt chill så detta kan nog bli ett intressant matteår även om matten i sig säkert kommer att vara alldeles för svår!
Ögongodis.


Igår kom alla mina serier tillbaka; One Tree Hill, Gossip Girl och Prison Break! Farliga tisdagar väntar framöver.. Speciellt glad är jag över OTH, där är snyggast killar och jag har följt den serien längst. Dessutom visade sig att gårdagens avsnitt förde väldigt trevliga överraskningar med sig. Kan inte avslöja detaljer, för jag vet att många av mina läsare inte har sett avsnittet än, men I like it iaf.




Nu ska jag gå ner och ta något att äta.. sen ska jag skriva ett inlägg till om vår galna svensklärare och vad han gjorde idag på vår lektion.

Hörs snart.


RSS 2.0