Isolerad.

Äntligen mår jag bättre! Har jobbat både igår och idag men annars spenderar jag nu alla timmar med att plugga... Eftersom att tentan i torsdags inte gick så bra, jag kunde ju knappt plugga när jag var sjuk, så satsar jag all in på tentan jag har nu på tisdag istället! Så fram tills dess är jag knappt människa utan pluggar i princip varje vaken sekund! Förhoppningsvis lönar det sig...
 
 
 
 
 
Nu väntar sängen och i morgon ska jag vara i skolan mellan 9 på morgonen till typ 9 på kvällen... Tjoho! Tur att jag har bästa vännerna att plugga med! Det gör allt lite lättare iaf.
 
Ta hand om er!
 
 
 

Någon som vill byta?

Jag är fortfarande sjuk. Hatar att missa massa träningar och så kan jag inte plugga ordentligt till mina omtentor... Blä. Jag är inte så deppig egentligen, bara lite för att jag inte kan njuta av det fina vädret och för att jag inte kan träna, det är nästan det värsta faktiskt, för en rastlös person som jag.
 
Plugget kan jag ju göra en annan gång så det är inte hela världen om jag inte klarar det. Men det är mer att det hade varit så skönt att få det gjort... Aja, det får gå som det går. Första tentan är i alla fall morgon, så ni får hålla tummarna för mig!
 
Nä, nu får jag försöka att plugga en stund till!
 
Hoppas att allt är bra med er!
 
 
 

d0568044847c16f0c65deb613427ab7b-400x311.jpg

 

 

 

 

Sjukling...

Har legat hemma, helt deckad sedan i torsdags... Vet inte vad som har flugit i mig men det var längesedan jag mådde såhär dåligt - jag som aldrig brukar vara sjuk... Men men, det är bara att bita i det sura äpplet och försöka att kurera sig så gott det går! Det tråkiga är bara att två dagars plugg har gått åt till att bara ligga och stirra upp i taket typ. Och så har jag missat en lagfest, jobb, starten på Malmöfestivalen, SOL varje dag och så blir det ingen utgång ikväll heller... Istället blir det filmmys och kaaanske (jag borde verkligen) orkar jag idag öppna mina böcker igen!
 
Får ta dagen som den kommer helt enkelt.
 
 
 
 
 

Underbara helg.

Sitter på tåget och är snart hemma i Malmö igen. Efter en helt underbar helg... Vet inte riktigt var jag ska börja, varenda en sekund av denna helg har varit så fylld av glädje och lycka. Min vänner är fantastiska och jag tänker aldrig aldrig aldrig att släppa taget om er. Jag brukar ofta kunna vara mig själv men att vara med personer som bara drar ut det bästa ur en och som får en att må precis så där bra som man alltid vill må - det är något unikt som man verkligen ska ta vara på!

Helgen började med en tågresa och bilfärd upp till Mariestad där vi kom fram i precis lagom tid till handbollen. Vi såg matchen, åt gott, satt och snackade och träffade en del nya ansikten. Efter matchen åkte vi sedan vidare mot fam Eklinds sommarstuga på Dillö (en ö i Vänern) för en helkväll ute på bryggan med härlig kvalitetstid och en del sång och gitarrspelande... Väldigt värdefullt med musikaliska vänner - mysfaktorn höjs massor. Och man behöver inte ens fundera på mobiltäckning i deras stuga utan det var bara att lägga mobilerna åt sidan och isolera sig ifrån omvärlden en helg. Så himla skönt.

Lördagen bestod sedan av sol och bad, lite fix inför kvällens fest och flera bekanta men även nya ansikten som rullade in under dagen. Många kära återseenden och långa kramar blev det, det ska bli skönt att snart börja träffas varje dag igen.

Kvällen bestod sen alltså av kräftskiva för hela slanten. God mat, god dricka, snapsvisor, quiz, hög musik och roligt sällskap. Framåt tolvslaget bar det ner på bryggan för att spana in stjärnfall på den stjärnklara himlen. Vi fick hämta en sovsäck att värma oss i till slut men vi ville inte gå därifrån, det var så himla mysigt och vi såg säkert en 20-25 stjärnfall (det var visst någon speciell helg nu när man kunde se extra många stjärnfall).

På söndagen sen, igår alltså, var vi lite trötta och slitna på morgonen. Vi hade dock en väldig tur med vädret och efter ett uppfriskande morgondopp var man pigg och glad igen. Vi låg på bryggan hela dagen och solade, badade, snackade skit, lyssnade på Filip och Fredriks podcast och bara njöt av livet. Verkligen en perfekt "dagen efter". Framåt kvällen togs wakeboarden fram och det blev en del turer med båten! För mig som bara har testat en gång innan så gick det väl inte jättebra... Men det var kul att testa igen iaf, nästa gång kommer jag nog att kunna stå ordentligt en längre tur!

Söndagen avslutades med god mat (grillat, potatis och hemmagjord bearnaise, MUMS) och så slötittade vi lite på OS-avslutningen.

Vilken helg alltså... Ångrar inte en sekund att jag bestämde mig för att åka upp! Helgen gick dock alldeles för fort och det kändes lite vemodigt att åka hem. Men det kommer garanterat fler helger som denna och mycket annat kul framöver - det gör det alltid!

Ett långt inlägg om vad jag gjort i helgen. Hoppas att ni också har haft en bra helg!

Har inte så många bilder ifrån helgen i mobilen (som jag skriver ifrån) men här är två stycken ifrån fredagen till att börja med (i bilen på väg upp och gitarrspelande på kvällen):




På väg till Mariestad.

Hej hopp! 
Just nu befinner jag mig på tåget på väg till Göteborg. I Göteborg hämtar sedan några klasskompisar upp mig och så fortsätter vi med bil upp till Mariestad. I Mariestad väntar en mysig helg tillsammans med många underbara vänner och så blir det kräftskiva i morgon kväll! Ser fram emot en riktigt härlig och välbehövlig helg!
 
Timmarna på tåget ska jag ägna åt att plugga så det är väl lika bra att börja nu!
 
Ha en bra helg allihopa.
 
 
Det blir säkert en och annan tur på sjön i helgen. Förhoppningsvis lite varmare än sist bara!!
 
 
 
 
 

Sötnöt.

 
 
 
Min söta lillkusin Albert!
 Får se till att träffa honom snart igen, de växer ju så himla fort nu när de är så små...
 
 
Annars har jag fullt upp med att jobba, träna, fixa en bra logistiklösning till helgens utflykter, plugga osv. Ska försöka att göra större framsteg i framförallt plugget och logistisklösningen i morgon när jag är ledig! Och så blir det träningsmatch på kvällen! 
 
 
 

Raise your head.

Det gick både bra och dåligt i helgens matcher - vi vann några matcher och förlorade några. Vi är ett lag som verkligen hatar att förlora, därför känns det extra tungt varje gång vi gör det, även om detta bara var en turnering som egentligen inte betydde någonting... Men med tanke på att vi bara har haft två innebandyträningar hittills så var det inte så konstigt att det tog ett tag att komma in i matchtänket igen. Som tur är är det ju inte nu vi ska vara som bäst, vi har nästan två månader på oss tills dess. Det kommer att bli hur bra som helst.

Nu säger jag och min trötta kropp godnatt. Får se vilket skick kroppen är i när jag vaknar i morgon, kommer nog att vara lite stelt... Men vi har ju som tur är träning i morgon igen så träningsvärken blir inte långvarig ;)
 
Hann förresten med ett kort samtal med bästa Marcus idag. Vi har lyckats ringa om varandra i 3 veckor nu och de få gånger vi väl får tag på varandra är det ändå något annat som gör att vi inte hinner prata klart... Men det är väl så det ska vara nu på sommaren, man har mycket annat. Det känns dock lite konstigt eftersom att vi är vana vid att träffas/pratas vid varje dag under hela skolåret... Så i vissa avseenden längtar jag faktiskt tills skolan börjar igen! Saknar alla mina Lundavänner. 
Men men några 5-minuterssamtal då och då är ju faktiskt bättre än inget.
 
Tog den första bilden jag hittade på oss. Saknar dig vännen!
 
 
NU, godnatt.
 
 
 

Säsongsstart.

Idag har det blivit dags för säsongens första match. Om en stund bär det av mot Ängelholm för utomhusturnering i det fina vädret! Det ska bli kul att spela match, även om det faktiskt är lite nervöst... Vi har ju bara haft två inneträningar hittills på säsongen! Men det ska nog gå bra.
 
 
Håll tummarna för oss, nu kör vi!
 
 

Ny frilla.

Hann med ett besök hos frisören idag trots att dagens planer blev lite ändrade i sista minuten... Det blev ingen jättestor förändring på håret men det var skönt att bli av med de slitna topparna i alla fall!
 

Nu väntar sängen, i morgon ska bli en effektiv dag! Först väntar träning, kanske lite plugg och utprovning av nya innebandysaker (skor mm.) på förmiddagen och sedan fortsätter eftermiddagen och en bit in på kvällen med jobb och avslutas med middag och häng i Lund! Härligt med fredag.
 
 
Godnatt.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Veckostart.

Veckan började med en två timmar lång tennismatch i stugan. Jag och pappa mot Erik och Linn... Det var jämnt in i slutet men till slut förlorade vi (läs "lät Erik och Linn vinna"). En bra start på dagen! Sedan bar det hem till Malmö igen för första inneträningen för säsongen... En efterlängtad dag. Det tog ett tag att komma in i det igen men det kändes bättre och bättre och det dröjer nog inte många träningar innan man har uppe tempot i kroppen igen! Speciellt inte efter helgens turnering i Ängelholm. 
 
 
Bästa laget, även om några saknas... Det är tur att det är innebandy vi håller på med, vi var inte i närheten av lika bra på handboll. Men kul var det!
 

Idag har jag jobbat hela dagen och sedan skyndade jag mig hem för att hinna se OS. Det var lite jobbigt där ett tag när det var fälttävlan, handboll, fotboll och tennis på samma gång... Men det är det som är det bästa med OS - det finns alltid något att se på!
 
Såhär såg det ut hemma hos oss ett tag... Synd att inte kameran kunde visa SVT-Play också bara!
 

Resten av kvällen blev det sedan AfterWork med Emma och Amira. Det var riktigt längesen vi träffades och bara snackade, så himla härligt! Vissa vänner vet man verkligen var man har utan att man behöver träffas så ofta. Det är alltid samma sak när man ses ändå!
 
En gammal bild på oss tre! Glömde kameran hemma idag och detta var den första jag hittade!
Men bättre än ingen ;)
 
Nu väntar sängen! I morgon ska jag smått börja förbereda hjärnan på att börja plugga igen och så tänkte jag svänga in en tur på InnebandyEsset för att hämta ut lite nya saker! Eller beställa iaf. Och på kvällen väntar ytterliggare en inneträning! Njuter av livet.
 
 
 
 

RSS 2.0