Godnatt!

Färdigtränad, färdigäten, färdigduschad osv. Nu blir det läggdags! Jag har längtat efter sängen hela dagen, så det ska bli riktigt skönt! I morgon väntar jobb i butiken hela dagen och sedan ska jag hem till familjen och äta innan träningen! Så i morgon ska hjärnan få vila lite igen - skönt!

Sitter nerkrupen i soffan i min mysiga morgonrock! Men nu väntar som sagt sängen!

Sov så gott!




Onsdag.

Puh, jag hann precis hem innan det började ÖSregna... Kanske får ta bussen till träningen sen om det ska fortsätta att regna såhär!

Har i alla fall precis kommit hem efter en lång skoldag! Vi har börjat med tre nya kurser nu direkt så det är verkligen ingen mjukstart... Men men, efter en vecka kommer man nog att vara inne i det igen även om det känns tungt nu i början!
Nu ska jag ta en powernap, sen blir det till att laga lite mat!
Hoppas att ni har haft en bra dag än så länge!

En bild som alltid gör mig lika glad!



Jag lever!

Har haft fullt upp med skola idag, men jag lever iaf! Har börjat tre nya kurser och sedan varit på damsittning... Kom precis hem och nu måste jag sova! Men ska verkligen försöka att skriva lite mer i morgon - idag har det helt enkelt inte funnits någon tid!
Hoppas att ni har haft en fin dag (trots oväder)!



En ny vecka.

Har haft en riktigt bra och rolig helg i Linköping med laget! Hann inte skriva ett inlägg igår när vi kom hem för jag åkte direkt iväg på finmiddag, 25-årsjubileum med Triumph, vilket blev en bra avslutning på helgen!
Helgen har innehållit det mesta! Allt ifrån bra resultat till skador till gapskratt osv. Och det känns som att hela laget har gått 10 steg framåt jämfört med första matchen förra veckan, vilket är väldigt skönt! Vi är på gång nu helt enkelt!
Nu hinner jag inte skriva mer, ska iväg till jobbet!
Men ni får ha en riktigt bra dag, så hörs vi mer senare!





På väg till Linköping!

Nu sitter vi på tåget och har precis börjat vår resa! Kommer antagligen inte att skriva så mycket i helgen, tror inte att det kommer att finnas så mycket tid! Men ni vet var jag är i alla fall! Ha en riktigt bra helg!

Byta jobb?

Jag skulle egentligen iväg på anställningsintervju nu på förmiddagen. Men han som jag skulle intervjuas av hade sjuka barn hemma så vi har fått skjuta upp det till nästa vecka! Och nä, jag har inte blivit av med mitt andra jobb eller så, detta är bara en spännande utmaning som har dykt upp. Jag har inte sökt jobbet utan de har faktiskt ringt upp mig... Så vi får se vad de har att säga, i fall det är värt att börja där istället för på Triumph där jag trivs så bra!
Nu ska jag börja packa inför träningslägret!

Tänker inte skriva vilket företag det gäller förrän nästa vecka. Vill ni veta innan får ni fråga!
Ni kan ju gissa?




Full rulle...

Kom precis på att jag inte har bloggat något på hela dagen.. Sorry, har haft mycket annat för mig!
Var i Lund och hade aktiviteter med mina nollor hela dagen, sedan hann jag och några klasskompisar med en snabb tur till Ikea (köpte inget, men spanade ut massa fint som ska inhandlas nästa helg när Sebbe också är med) och efter det var det träning!
Och nu är jag hemma och har duschat och ätit och allt sånt där! Har lite saker att fixa på datorn men sedan blir det ganska tidig läggdags. Måste upp tidigt i morgon och packa inför helgen då det bär av till Linköping för träningsläger!
Hoppas att ni har haft en bra dag =)
Kommer nog aldrig att få nog av alla fina bilder ifrån Grekland!
Ni får stå ut med några till iaf ;)



Världsstjärna.

Det finns små artister och så finns det stora artister.

Veronica Maggio all ära, hon sjöng bra och hade många bra låtar. Men tyvärr var det allt... Idag fick vi se en riktig världsstjärna - September. Och ja j*klar vilken skillnad det var. Antingen så är man känd i lilla Sverige, eller så når man ut till hela världen. September visade verkligen den skillnaden idag! Och vi bara njöt, hon bjöd verkligen på en grym show. Det gick inte att stå stilla en sekund.
Så till er som inte har varit/haft möjlighet att gå på Malmöfestivalen: var ledsna över att ni missade September. Strunta i Maggio, hennes låtar gör sig bättre på datorn eller i mobilen. =)
Nu har det blivit dags att gå och lägga sig efter en riktigt bra avslutning på dagen på Malmöfestivalen.
I morgon väntar lite blandade aktiviteter. Men det tar vi då. Godnatt!!

Grym.



24:e augusti.

Det betyder att det är den 25:e i morgon, vilket innebär LÖN. Härligt.
Det blev ganska sent i Lund igår så har mest slappat hela dagen idag! Och testsuttit soffan som äntligen har kommit! Kämpade i 3 timmar med att sätta ihop den igår (orkade inte vänta på Sebbe) så nu är den äntligen på plats! Den är väldigt stor, vardagsrummet ser mycket mindre ut... Men när alla detaljer och så vidare är på plats ska det nog bli mysigt och fint!
Nu ska jag cykla bort till Monza och hämta mina nya joggingskor som har kommit! Sen blir det en snabbis inom jobb för att skriva på lite papper.
Hoppas att ni har en bra onsdag!

Saknar min Annie. Och värmen och maten och allt annat som resan innebar. Förhoppningsvis kommer Anna ner när det väntar inflyttningsfest någon helg snart (vi ska bestämma datum nu i veckan någon gång). Och allt det andra, det kommer man väl inte hinna sakna sen när skolan börjar ordentligt nästa vecka... Men det ska bli kul det med, jag har världens bästa klasskompisar!

Nej, nu måste jag sticka!!




Jihaaaa!

Äntligen har vi fått ordentligt internet i lägenheten!
Ska blogga mer senare, tänkte bara berätta att jag är glad att det går fort att surfa igen ;)




Snaaaart funkar allt som det ska!

Har inte haft internet på datorn sen igår innan matchen, därav dålig uppdatering! På onsdag ska vi äntligen få internet installerat ordentligt i lägenheten! Då blir det bättre fart på bloggandet igen! Igår spelade vi som sagt match. Tråkigt nog blev det förlust men det var ju första matchen så det är bara att jobba vidare. Det är inte nu vi ska vara som bäst, utan tills första seriematchen! Efter matchen blev det sedan god middag och därefter en sväng på festivalen för att se Daniel Adams Ray och Veronica Maggio :). Idag har jag hängt i Lund hela dagen för att ta hand om alla nya! Har hamnat i en riktigt bra grupp så tror att det kommer att bli många roliga dagar med detta gänget, kommande veckor! Nu orkar jag inte skriva mer ifrån mobilen... Måste dessutom byta om inför träning! Ha det så bra!

Gameday.

Var riktigt laddad redan när jag vaknade i morse och nu börjar jag att bli lite nervös också! Egentligen har jag väl inte så mycket att vara nervös för, det är ju bara en träningsmatch... Men ändå, vi har en spännande säsong framför oss och detta är starten. Klart att man får vara lite nervös?!
Det känns som igår men samtidigt känns det så himla långt borta.
Vi har kommit långt sedan dess, och längre ska vi komma.
Men det är aldrig fel att stanna upp och titta tillbaka!

Nu ska jag ut på stan och göra lite ärenden!





Godnatt!

I morgon väntar första matchen för denna säsongen, wiiie!
Därför blir det tidigt läggdags nu för bästa uppladdning! Plus att jag är trött efter en lång dag!

Blåsigt en dag på Naxos! Men varmt och skönt iaf... Inte kallt som det är här hemma just nu.
Men det sägs att det ska bli bättre väder i veckan. Hoppas hoppas hoppas!

Sov så gott.



Fullt upp!

Har varit på träningsläger hela dagen, vi har gått igenom en massa intressanta saker :) och nu är jag på väg till Lund för kick-off! Så det får blir ett ordentligare inlägg senare eller imorgon! Ha en bra kväll!

Fredagsmys.

Har haft en riktigt bra kväll med mamma och pappa på festivalen, med god mat och roliga uppträden! Nu väntar sängen, så att jag ska orka med en lång morgondag. Först blir det träningsläger hela dagen och sedan väntar Fadderkick-off i Lund på kvällen!
Sov så gott!

Lekte lite med färger i Grekland.


Festival.

Hej svej! Har inte hunnit skriva något inlägg innan idag, har haft fullt upp med att fixa i lägenheten, handla och att laga min cykel som hade punktering... Nu ska jag snart träffa familjen, sen ska vi gå och äta något på Malmöfestivalen. Senare i kväll blir det nog lite uppträden och så som vi ska titta på! Om det inte är för kallt... Då kanske det blir mys i lägenheten istället =).
Ännu en positiv sak med att bo mitt i stan; man behöver inte bestämma så mycket innan, man kan mer ta det som det kommer och göra lite fler spontana saker. Man har alltid nära hem. Eller ja, ifrån Lund blir det närmre hem iaf. Men jag börjar inte i Lund förrän nästa vecka, så det får vi ta då.
Nu ska jag plocka undan lite innan mamma kommer!
Ha en bra fredagskväll.



Träningsdags!

Då bär det av mot Kulladals sporthall för lite innebandyträning! Är riktigt sugen på att spela idag, hoppas att det blir mycket spel och lite fys... ;) Ha en bra kväll!

En av alla fina solnedgångar under resan.. Denna på ifrån huvudstaden på Santorini.


Torsdag!

Oj så fort tiden går. I morgon börjar Malmöfestivalen och på söndag ska vi spela vår första träningsmatch för den nya säsongen. Lite läskigt att tiden går så fort, men ändå kul, det är ju roliga saker som händer!
Idag har jag och Sebbe en fixardag och vi ska börja med att sätta upp några tavlor i sovrummet nu! Senare blir det antagligen en tur på stan för att se om vi hittar något roligt som vi behöver till lägenheten! Annars blir det nog IKEA i morgon, fick lite pengar av morfar igår som ska gå till lite smått och gott som behövs!
Hoppas att ni får en bra torsdag och njut av att solen då och då tittar fram igenom molnen!




Godnatt.



Har haft en mysig dag med morfar, tränat, umgåtts med pappa över lite fotboll, snackat en stund med mamma och Erik, tagit ett långt bad, läst lite och nu är det dags för läggdags! Inte helt fel efter en intensiv dag =)

Sov så gott.



Utflykt.

Hade en väldigt roligt kväll igår. Bowlingen gick väl sådär, men det var kul ändå! Idag ska jag och Sebbe åka och hälsa på morfar, det var längesen jag träffade honom nu! Tror att vi kommer att få en mysig dag i solen med lite fika och mycket snack! Sen blir det träning i kväll! Har börjar få lite ont i halsen nu.. Hoppas verkligen att det inte är något allvarligt, det har jag inte tid med =( Ska knarka halstabletter hela dagen så att jag förhoppningsvis kan träna ordentligt i kväll!
Ha en bra dag!





Tisdagsbesök!

Lina och Tobbe är på väg hit. Vi ska laga lite mat tillsammans och senare blir det bowling! Det var riktigt längesen jag spelade bowling, flera år sedan... Ska bli spännande att se hur det går! Ser fram emot en mysig kväll iaf, hoppas att ni också har något roligt inplanerat! Annars kan det vara ganska skönt med en hemmakväll också!

Vi har riktigt härligt ljusinsläpp i lägenheten! Inte det bästa när man ska ta bilder i motljus.. Men men, trevligt i verkligheten iaf ;)


Ha en bra kväll!



Lunch med mamma.


Mysigt med lunch i solen.




16:e augusti

Sådärja, då var morgonens ärenden avklarade. Har varit på banken och fixat med ett nytt kort! Snart ska jag träffa mamma för lite lunch i solskenet! Synd att det är så kallt bara.. Annars hade man nog kunnat ligga och sola en stund!
Denna bilden använde jag som motiv på det nya kortet jag beställde idag! Tyckte att denna bilden passade bra eftersom att kortet ska vara till mitt och Sebbes gemensamma konto där vi handlar mat och annat till oss båda ifrån! Seriöst? Eh ja.. Men det blir lättast så... Roligt med ett eget motiv på kortet iaf ;)
Nu ska jag träffa mamma!



Träningsdags

Då var det snart dags för dagens andra träning!
Ser fram emot att spela innebandy, det andra kommer nog mest att bli jobbigt..
Men men, det är det värt!
Fick ett spännande telefonsamtal innan förresten.
Vill inte berätta för mycket om det än, innan jag vet vad som händer, men det var riktigt roligt i alla fall!
Mohihi, nu får ni vara lite nyfikna ett tag!

Dags att byta om!

Haha, på vårt riktigt fina hotell på Santorini...
Vi försöker att göra high-five i luften. Gick väl sådär...



Nu kör vi!

Hej hopp! Inget vidare väder idag heller tråkigt nog.. Men men, det är väl lika bra att vänja sig vid tanken av att det inte blir mer sol denna sommaren. Idag är jag i alla fall ledig, men har fullt upp med en massa ärenden hela dagen!
Först ska jag gå till gymmet och träna lite. Ja, trots att vi har träning med laget i kväll! Vi sätter igång med träningsmatcher redan till helgen och jag känner mig inte alls så vältränad som jag skulle vilja vara... Så jag tänker passa på att träna massor denna veckan då jag för det mesta är ledig, för sen när skolan börjar kommer jag inte att hinna träna mycket mer än träningarna med laget! Så så får det bli. Idag börjar jag med överkroppsfys eftersom att vi ska köra benpasset i kväll på träningen!
Vi hörs mer senare!
Ha en bra dag!

Saknar värmen och solen och flera timmars strandhäng om dagen...
Solen var är du?



Internet igen!

Det är riktigt tråkigt att blogga när man inte har ett fungerande internet, därav få blogginlägg ifrån helgen. Plus att jag har haft fullt upp och knappt hunnit blogga! Men nu har vi fixat internet igen och alla helgens uppgifter och äventyr är avklarade, så nu kommer äntligen ett inlägg!
Igår var det som sagt party hos Lina. Det var en väldigt lyckad fest med massor av trevliga människor, både gamla och några nya vänner! Och så lite intriger och andra spännande händelser på det. Aldrig fel ;) Tack igen Lina, för er lyckad fest!
Idag blev det sovmorgon och sen har jag, Sebbe, mamma och pappa varit och shoppat lite gardiner och annat smått och gott. Nu börjar vår lägenhet mer och mer att likna ett hem, även om det fortfarande saknas en del möbler. Men i veckan som kommer fylls förhoppningsvis några tomma platser upp, av en soffa och en matta mm.
Nu på kvällen har sedan Sebbes familj varit på besök och vi har ätit god middag samt sett MFF-Milan på tv. Kanske inte världens mest spännande match, men alltid kul att se Zlatan! Och så några välkända unga ansikten i MFF. Det måste vara roligt att få spela en match som denna, speciellt när man bara är 18 år...
Nu blir det filmtajm och sen läggdags!
Hoppas att ni också har haft en bra helg!
Här kommer några bilder ifrån Grekland:

Hela gänget innan Ena mötte upp oss några dagar senare!



Fina vyer överallt!

Och så lite brunare på slutet!

Godnatt!



Lördag morgon.

Efter min och pappas ärenderunda igår var det sedan fullt upp hela kvällen med matlagning, gäster och bildvisning! Så det fanns aldrig riktigt tid åt att skriva ett inlägg här.. Men det var en riktigt mysig kväll iaf, med god mat och roligt att träffa familjen igen! :) nu bär det snart av mot jobb och senare blir det träning (som laget gör nu när jag jobbar), tacokväll med tjejerna och sen fest hos Lina! Tror att det kommer att bli en bra dag idag också :) vårt internet kommer inte att fungera ordentligt på några veckor.. Men jag ska försöka att blogga så mycket som möjligt ändå, ibland ifrån datorn (när internet fungerar) och ibland får det bli ifrån mobilen som nu. Tyger blir dock de ifrån mobilen utan bilder :( men ni får stå ut med det ibland! Ha en bra dag!

Grekland 2011

SÅ, nu fungerar mitt internet igen! Har precis ägnat mig åt att ladda upp två hela album med bilder ifrån resan på Facebook, så att alla kan sluta klaga över att jag är seg ;)
Vet inte riktigt var jag ska börja berätta om resan, tror varken att ni orkar läsa eller att jag orkar skriva om allt... Så det får bli en liten sammanfattning. Bilderna kommer dock att komma lite efterhand ett tag framöver, där är så himla många fina!
Öarna vi besökte var alltså Santorini, Paros, Naxos och Ios. Vet faktiskt inte riktigt vilken som blev favoritön, de var så himla olika. Men det var nog Paros och Naxos som hade finast stränder iaf. Sen hade Santorini de finaste utsikterna och den bästa shoppingen och Ios hade utan tvekan den bästa festen (med ett uteliv som startade kl 02.30 på natten och varade flera timmar efter det att solen gick upp igen)... Så vi fick verkligen en bra blandning på resan med valet av öar.
Oj, nu ringde pappa. Vi ska ut på lite ärenden... Får berätta mer sen! Men sammanfattningsvis har det iaf varit en riktigt bra resa med många skratt, fina öar, god mat, bra väder, äventyr, tur med boenden osv. Bara en massa positiva saker faktiskt, det kunde inte ha blivit bättre!
Här kommer ett snabbt smakprov, får visa mer sen:






Sliten tjej...

Tänkte börja lägga upp bilder och berätta mer om resan nu efter träningen, men internet fungerar inte alls på min dator för tillfället så det får vänta tills i morgon helt enkelt.. Träningen gick i alla fall bra idag och det känns skönt att vara igång igen! Så klart är man lite ringrostig nu i början, med ny klubba och allt! Men det hör till! Och så gick brandlarmet mitt i träningen idag, spännande... Nu ska jag och mina trötta ben gå och lägga oss iaf, sov så gott ni med! Så hörs vi mer i morgon! =)

Hemma!

Borta bra, men hemma bäst. Eller?! Just idag känns det inte så, enda sedan vi kom hem igår har det regnat och regnat och regnat... Inte precis det man vill komma hem till.
Men men, inte så mycket att göra åt det. Får njuta av att vara hemma hos familj, vänner och i vår grymt fina lägenhet istället!
Ska berätta mer om allt senare och visa massa bilder, men nu ska jag iväg till läkaren och hämta ut nya p-piller!
Trött tjej... Var uppe tidigt i morse också (var hos en annan läkare då för att undersöka min allergi).
Längtar tills i morgon då jag kan sova ut ordentligt!!

Vi hörs senare!




RSS 2.0