tv-serie nördens bästa dag

Tisdagar är det nuföritden.. det är nämligen dagen då både One Tree Hill och Gossip Girl kommer ut.. wiiie. okej jag kanske inte är en äkta tv-serie nörd, för jag följer bara 3 serier totalt.. men ändå..

Måste nog säga att båda avsnitten var lika bra idag.. på olika sätt.. visst båda var lite röriga och det händer mycket saker som ställer till saker och ting.. men samtidigt är det kul att något händer och att det visar på att inget liv är perfekt.. inte ens det i tv-serier..
det värsta med såna här avnsnitt är dock att man behöver vänta en hel vecka tills man får se fortsättningen..

Nu ska jag se oth igen tills jag somnar..

Nighty nighty

Sunny day!

Engelska nationella i morse.. svårt aatt säga hur det gick för jag var helt omotiverad, blev klar precis när tiden gick ut utan att ens vara stressad och fast att det känns som att själva uppsatsen inte blev så bra så bryr jag mig inte.. Har en lärare lyckats om hon får en eleve att känna så? Det är fan sjukt..

Sen hade vi gympa.. någon riktigt störd "sport".. den kallades doppboll tror jag men den var inte alls som den vanliga doppboll man brukar spela. Här hade man på sig typ "karborre-kläder" som man sen skulle kasta en karborreboll på och typ springa.. haha mystisk förklaring till en mystisk sport.. men det var faktiskt ganska kul..
 
Därefter håltimme som innebar fika med girlsen i solen. Denna värme får gärna hålla i sig!

Dagen slutade med filmlektion på historian och om det är något som fungerar bra som sömnpiller på mig så är det historiefilm i filmsalen.. så jag somnade så klart.. inte själv heller.. haha ganska många i klassen verkar tycka som jag om historia..! Skönt.

Nu ska jag skriva fysiklabb..

See you later alligator.

image41

SOMMAR!!

Shoppping med familjen!

Det är nästan det bästa.. för då slipper man betala själv.. så idag blev det ett par jeans, en vårjacka och ett linne.. Najs. 

 

Nu ska jag börja med plugget inför nästa vecka.. först lite engelska inför nationella imorron.. sen fysiklabb och tyskredovisning..

Senare ikväll blir det film på 4an tror jag det var.. Score heter den.. ska tydligen vara riktigt bra.. så den får man väll se.

Annars ska det bli riktigt skönt med en kort vecka.. fast på onsdag är det Valborg och inget är planerat än.. måste ta tag i det.. Ena vad gör vi?!





Deppkväll!!

Japp, det blir hemmakväll idag. Först körslaget sen the Mexicans med Brad Pitt och Julia Roberts på 4an.. så får det bli. Ska även försöka bestämma mig vilka klänningar jag ska beställa på forever21.com..!

haha ser Postkodsmilijonären nu.. stördaste killen för fan.. haha helt galen, han chansar rätt på alla frågor..
Jag villl också vinna pengar! 

7 minuter till kööörslaget!

Gästbloggat och jobbat!

Idag har jag bloggat hos Anna, för att hon är i Mora och spelar cup, så checka in där också!

Annars har jag jobbat idag.. riktigt kul var det! Den bästa helgchefen var där, de roligaste kockarna var där och mina närmsta jobbvänner jobbade! Perfekt sätt att tjäna pengar!  

Ikväll ser det dött ut. Ena är i Helsingborg och alla andra verkar också ha något annat planerat.. det får väll bli degkväll med mig själv typ.. haha det värsta är att jag kommer somna tidigt om det inte händer något.. för jag har inte sovit ordentligt på typ 5 veckor.. sömn är överskattat (eller något)..
 
Nu ska jag i alla fall gå ner och ääta!

Tjingeling.

Diskborste, badmintonrack och årets självmål - lyckad årsfest 2008!

Kom precis hem från en väldigt lyckad kväll med god mat, underhållande program och härligt folk! 

Kvällen började med mat och under tiden hade vi en frågesport om lite olika saker som hänt i damlaget resp. herrlaget. Här är lite olika saker som kom fram:
- vem som strippat för tränarna
- vem som vilselett halva laget till fel stad så att halva laget missade första perioden av matchen
- vem som "älskar" matchtröjorna mest
- vem som spelade sin första match för året utan tröja
och
- vem som bajsade 3 gåånger under samma träning
Vissa spelare var mer utsatta än andra haha (Hampa), men det var kul att få reda på lite saker, speciellt om herrlaget, som man inte redan visste.

Kvällen fortsatte med "stafetter". Springa med bandyklubba mellan benen och trä en diskborste genom alla lagmedlemmars kläder var de grenar som stod på programmet. Mitt lag var inte det bästa (för många killar med skjortor) men vi hade kul och det är väl det viktigaste, i alla fall i detta sammanhanget.

Sen var det efterrätt och lite priser delades ut. Jag fick träningspris.. wiie.. haha och sen hade även några i laget fixat lite interna priser till personer som utmärkt sig på speciella sätt i laget.
Jag fick utmärkelsen "årets självmål", inte för att jag gjort så många självmål.. (bara ett detta året..) utan för att speciellt tränarna ser mig som den som gör flest självmål.. för detta fick jag ett badminton-set för att jag ska kunna byta till en sport utan mål.. höhö.

Andra pris som delades ut här var årets bajsare (Malin - fick ett doftspray) , årets akrobat (Kulle - fick ett paket Spidermanplåster), årets clown (Micki - fick en röd clownnäsa), årets busar (Malin och Rebecca - fick handfängslen) och årets stolpskott (Malin H - fick en leksakspistol).

Tack för en underbar kväll och säsong för den delen!

    
DM-segrare           DM-segrare          Tränngsläger        Gothia 2006             

                            Lovley, wonderful, magnificent.
Åhus 2007

Ensam på en fredag efter skolan.. noway.

Dagen började med prov.. ett skämt typ.. vet inte vad som hänt med mig denna veckan men fuckat två prov på två dagar har jag i alla fall lyckats med.. och det värsta är att jag inte ens orkar bry mig. Det sjuka är att jag hade mycket tid att plugga i början av denna veckan, men gör jag det?  Nej.. det är som att jag pluggar bättre under tidspress.. 

Efter provet hade vi en kort tysklektion som var chill.. det blir vad man gör det till typ. Sen var vår skoldag över så jag, Ena, Sebbe och Gustaf gick till Lilla Torg och åt lunch! Härlet.

   Mycket snack om Düsseldorf på lunchen!

Därefter lämnade killarna oss för att ha sin sista lektion och när vi stod och funderade på vad vi skulle göra träffade vi först Bellan.. sen Nella med Jesper.. sen bestämde vi träff med Benne och Mia och följde med dom till Petriskolan där de skulle träffa Jim och Bettan. Väl utanför Petri kom Korre som hade spenderat den senaste timmen ensam i väntan på andra vänner så då följde jag med henne till Borgar för att sen ta bussen hem. Utanför Borgar träffade vi Malin, Cicci och Vera och då stannade vi där och snackade lite skit. När jag väl satte mig på bussen hem satt Bellan där.. och nu, efter många om och men, är jag hemma.
Fredagar efter skolan är alltid lika roliga!

Nu ska jag börja göra mig i ordning för ikväll.. lagmiddag med herrlaget typ. Det blir nog kul, många där jag inte träffat på länge.. Ska även hinna med att blogga lite på Annas blogg.. haha jag har fått order om det för att hon är borta i helgen.. får se om jag hinner!

Ha en bra Fredag!!

Tjingeling.

ett skottskt drama och en död katt

Dagen började riktigt roligt med drama tillsammans med en liten lärare från Skottland. Vi fick göra massor av olika övningar och agera på olika sätt såsom celebirty stalking, spela dödOthello, känslouttryck osv osv..  Det låter kanske inte så kul men alla i min klass är väldigt engagerade och de flesta är inte rädda för att skämma ut sig eller så, så det blev underhållande 2½ timmar.

Efter detta hade vi matteD-prov, inte alls lika underhållande.. det gick rent ut sagt åt helvete.. Linnéa frågade mig om min katt hade dött? Jag fattade ingenting men tydligen betydde det att provet hade gått dåligt.. så ja, min katt dog.. höhö.. men skitsamma, som tur är så var det inte nationella.. utan det riktiga och viktigaste provet kommer om 2 veckor.. det kommer iofs inte gå mkt bättre men men.. det löser sig!

Sen var det dags för småtjejerna.. de är så söta.. Idag var de dessutom på bättre humör än någonsin (Solens förtjänst, jag lovar) så jag glömde mitt matteprov så fort jag kom dit. 

Nyss kom jag hem från min egna träning som bestod av flugjogging. skottmarathon, boll i huvudet, ut med liket och avgörande självmåål av Älgen.. Underbart kul.. har fått ny energi till att plugga lite nu och det är precis det som resten av min kväll kommer att bestå av: Kemiplugg..

Duschen först.. sen ska det börjas..

HELG SNART!

image35
Gothia Cup 2006.

Inte Okej..

Matte D prov imorron.. har försökt lära mig det hela kvällen men det vill helt enkelt inte fastna.. Jag blandar ihop alla integraler och derivator.. ajja, skitsamma, det får gå som det går.

Annars har det väl inte hänt så mycket idag.. vi bestämde oss för att skolka tyskan allihopa med tanke på att vi har en överdryg vikarie.. så jag kom hem vid halv 1 och kunde sätta mig lite ute i det fina vädert!

Sen gjorde jag IQ -test.. Mia hade gjort det igår så jag blev helt sugen.. haha jag tänker inte säga vad jag fick exakt men det var i alla fall över normal.. så jag är väll ganska smart.. höhö. VIssa delar var assvåra.. andra var enklare.. man kan göra det här: IQ-test, och ja, det går att fuska.. men varför göra det..?  Det är ju kul att testa sig själv och se vad man går för.. 

Nu ska jag läsa igenom matten en sista gång.. sen väntar sääängen!!  

GODNATT!

image34

Sommar 2007! Saknar dig Thildiiiss!

Tv-serier <3

Såg nyss klart det nya avsnittet Gossip Girl, härligt att det är tillbaka. Gillar inte hur Jenny beter sig.. Kan hon inte bara fatta att hon är så mycket bättre än de andra tjejerna.. Sen Serina och Dan.. så jävla gulligt par. Man blir fett sugen på att skaffa pojkvän..!

Innan Gossip Girl såg jag det nya One Tree Hill avsnittet.. bra som vanligt.. måste bara tillägga att fan vad Lucas (Chad Michael Murray) är het! Hejja på honom och Peyton till slut! Dessutom är Jamie typ sötaste ungen ever.

 

haha "tv-serie-nörden" har talat.. fast jag är faktiskt inte så besatt.. råkade bara bli så att båda de två serier jag följer kom ut på samma dag.. förrutom dessa och Prison Break så följer jag inga serier.. har typ inte tid..  

Nu ska jag lägga mig i sängen och kolla på One Tree Hill igen samtidigt som jag läser igenom lite kemi.. Börjar faktistk bli panik nu, jag har varken börjat plugga på kemin eller matten.. ajja, som jag brukar säga: Det löser sig.

Nattti Natttii

Btw, jag fick en T-shirt idag från min Idiiii som var i London i helgen.. assöt.. texten var klockren och den passade perfa! Tack tack!    


Älska sovmorgon!

Sitter här i uterummet och äter frukost med solen i ansiktet . Min chef ringde precis och väckte mig så jag tänkte att det var lika bra att gå upp, jag börjar inte förrän om 2 timmar. På schemat idag är det Tyska 4, Matte D och Fysik B som gäller.. inte speciellt najs egentligen, men jag är utvilad och på bra humör så det får bli vad man gör det till.

Ikväll är det träning! Fys antagligen.. men det var längesen vi tränade nu så det är bra. Hoppas att lite fler spelare har bestämt sig för att stanna kvar i laget.. För till helgen är det match.. sjukt efterlängtat, inte spelat match på hur länge som helst känns det som.

Helgen som kommer är fullspäckad.. På fredagen är det lagfest tillsammans med herrlaget, på lördagen ska jag jobba sen på avslutning med tjejerna jag tränar, på lördag kväll har jag inte bestämt något än men förhoppningsvis fest någonstans, slutligen på söndag ska jag spela match och förbereda mig lite inför skolveckan typ.. Härligt med helg!

Nej, nu ska jag börja fundera på vad jag ska ha för kläder på mig idag.. Sommrigt kanske?
 
Vi hörs senare.

Ha en bra dag!

Jag måste avreagera mig lite.

Just nu hatar jag alla människor som åker till Usa på utbytesår.. dels för att vissa bara är ivägen och lika gärna kunnat stanna där borta, dels för att jag saknar mina kompisar som är iväg sjukt mycket och fan vad jag längtar tills de kommer hem.

Så, nu fick jag avreagerat mig lite.. Skönt.

image24

Kom hem mina vänner!

Älskade sol!

Man mår sååå mycket bättre dagar som denna när solen strålar utanför fönstert och man kan gå ut på rasterna och ha utegympa i shorts utan att frysa ihjäl!

Hoppade dessutom över sista långa historielektionen, pallade inte helt enkelt..! Åkte hem och satte mig ute i solen istället!

Nu ska jag plugga matteeee, usch. Men jag måste i alla fall ha räknat alla talen tills på torsdag då det är prov. Sen ska jag och mamma beställa kläder från http://www.forever21.com/.. övernajs!  Lite klänningar till konfirmationer och studenter mm som väntar framöver!

Ha en bra kväll!

image23

Sommar och Sol - Grekland 07

Hejdå Stockholm och Annnie!

Jahapp, då var man hemma igen.. jag sov i princip hela vägen så nu är jag riktigt utvilad.. skönt med tanke på att jag inte hunnit med att sova så mycket de andra dagarna i denna veckan.

Annars har jag inte gjort så mkt, såg parlamentet.. sen så ska det låta från förra veckan som jag missade när vi var i Düsseldorf.. riktigt bra faktiskt.. jag såg inte det nu i fredags heller men då var Christer Sjögren med så jag tror jag hoppar att se det programmet.

I veckan som kommer blir det mkt skolarbete.. två stora prov.. och sen på helgen blir det mkt bandy; Lagfest fredag, knatteturnering lördag och egen match söndag. Men det är najs. 

Btw, jag hoppas stark på att helgens väder håller i sig.. sjuukt skönt att kunna gå utan jacka!! 

Älska sooolen! 

image22 

Tjing!

Nu ligger jag i Annas säng i Uppsala och snackar massa skit.. Häärligt. Anna är sjuk den jäveln, som vanligt när jag kommer... men men, jag får väll knarka lite piller så att jag håller mig frisk.

Igår var det musikal på Borgar. Bra jobbat med föreställningen alla inblandade, jag ångrar mig riktigt mycket att jag inte anmälde mig.. nästa år lovar jag att jag ska vara med! Efter musikalen var det efterfest för typ 200 pers och efter Düsseldorf var det en av de mest lyckade festerna på länge. Mycket härligt folk där och dans hela natten till bra musik. Tack för skjutsen en bit på vägen hem!

När jag kom hem packade jag och sen gick jag och la mig.. det var typ inte lönt, skulle upp nästan direkt igen för att ta tåget mot Stockholm! Har hunnit med att ta tåg, äta på Jensens och se Erik förlora på straffar hittills idag.. Kvällens planer är läsk, godis, filmer och skitsnack. Najs najs.

Ha en bra kväääll.

Tjing    (Annas nya favorituttryck )

image21

Snaaart är det helg!

Vi blev typ inlåsta i klassrummet med vår engelskalärare idag.. en av mina värsta mardrömmar som blev sann typ.. haha i alla fall blev hon aasrädd och när hon till sluut lyckades öppna dörren så lät hon den vara öppen.. sen var det någon som puttade igen dörren utifrån och hon bara "Oh no". hahah så rädd hon blev. Började planera att vi skulle få hoppa ut igenom fönstret och så. Haha ofta hon ens hade fått plats.

Imorron åker Ena till London.. och jag ska på Borgarmusikal och sen på brakfest.. på lördag blir det Stockholm.. har en bra helg framför mig trots att jag är avundsjuk på Enaaaa så klart.. men hon får njuta lite för mig med!  

Shiiinylicious 

 
image12

Vill ha helg!!

Det är en sån här dag man bara läängtar efter helgen. Idag måste jag nämligen sitta och skriva en äcklig uppsats hela kvällen, eller ja nästan i alla fall men det kommer nog ungefär ta helga kvällen. Jag ska jämföra två böcker... Kan det bli segare?! Sitter i skolan nu och försöker få någonting gjort.. det går inte så bra.  

Helgen kommer i alla fall att bli riktigt kuul! På fredagen blir det först musikal på Borgar där några kompisar deltar.. sen blir det efterfest med alla deltagande och typ reunion från Tyskland och lite sånt, asmycket folk ska dit i alla fall så det blir kul! 

På lördagen tidigt åker jag sen till Stockholm för att träffa Annnaa.. Får se vad vi ska hitta på men det viktigaste är att vi träffas. Vi har alltid så mycket att snacka om.. speciellt nu när det händer så mycket med allt.. ;)

Nu ska jag skriva iggeen, ha en bra kväll!
Njut lite för mig med typ..


One Tree Hill idag!

sitter och väntar på att det ska bli klart nu så att jag kan se det..yes. 

Träffade alla från resan idag i skolan igen, vi hade myycket att snacka om. Haha kom på en till rolig sak som jag måste berätta. Sista kvällen på den puben så snackade vi lite med bartendrarna och så och Ena och Sanja satte sig i baren ett tag.. Bartendern där var ganska blyg och helt plötsligt efter att de hade snackat ett tag så stoppar han ner handen i ishinken han hade stående på sin sida av baren... SJUKT som fan. Så heta tjejer att han var tvungen att svalka sig.. hahaha.

Idag är det träning, wiiie, det kommer lite nya spelare och provtränar så vi får se hur det går. Sen har jag döödens uppsats att skriva också.. bokjämförelseuppsats för Sture.. inte okej på något säätt.

Snart OTH!!

Vi hörs.

Borta bra, hemma bäst?

Såå, då var man hemma igen.. Jag vaknade precis från denna nattens sömn; vi åkte direkt till flygplatsen från partajjandet så vi fick gå och lägga oss när vi kom hem istället! 

Helgen har varit riiiktigt najs, party all the time med ett uuunderbart gäng. 4 tjejer och 3 killar och en perfekt mix av personligheter.. 

Internskämt är inte roliga för utomstående så jag tänker inte berätta allt som hände men en sak måååste jag berätta för det som hände var bara riktigt sjukt - och pinsamt.

Det var igår kvääll och vi satt på en bar och drack lite.. så kommer det in 2 män i typ 35års-åldern och sätter sig på bordet bakom oss, liksom jaha vad vill dom typ?. Sen inte nog med det så vänder han som sitter närmast oss sin stol mot oss så att han i stort sett sitter och tittar mot vårt bord hela tiden. Äckelgubbe tänkte vi. Tiden gick, vi dansade och drack vidare, männen satt kvar. Så typ kollar jag in i ögonen på den närmre mannen och säger till mina vänner: "Alltså den gubben kommer lätt sitta där tills han får något". Då kollar mannen tillbaka in i mina ögon och säger: "Jag förstår allt du säger". HAHA ofta. Vi typ dooog av skratt och blev helt röda i huvudet allihopa. Där hade han suttit och lyssnat på det vi snackade om hela kvällen utan att berätta att han förstod allt vi sa. Pervooo vafan.

Lite bilder från helgen:image19
EN BILD SÄGER MER ÄN TUSEN ORD.             

      

Lite internt;
Party all the time, drink från kanadensares lår, pingpong - serve, kasta tärning, liten boll + stor boll, glömt nummer - taxi hem, jägermeister - red bull, i tidningen, Emils flickvän, adult, fastbunden kille, SUB, Hurricane, Swimmingpool, die Langschläferin, kinesen, fingersvett, kepskillen, din familj, too hot - handen i isen, flörta till oss billig taxi, "inte såå mycket Emilia". 

Tack alla inblandade för en underbar resa!
Vi sees imorrn i skolan haha, wiie. 

Nu ska jag snart hem till Nellski och sen ska jag sooova ifatt mig!
Ha det så bra!
 

Hårdrock i pedagogiskt syfte!

Idag har varit en bra dag! Jag mådde mycket bättre i morse och skolan var faktistk riktigt rolig för en gångs skull! Vi började med kemi i morse och den första meningen våra lärare säger är: "Idag krävs det stor koncentration för det som vi ska göra idag förstår jag inte riktigt själv". OKEJ, men braaa Peter.. haha bara denna mening gjorde ju hela lektionen oseriös!

Dagen fortsatte med andra chilla lektioner och håltimme vilket innebar en tur till stan för att växla pengar och köpa en blomma till min mamma som fyller år under tiden jag är borta.. Kan inte ens fatta att vi ska åka imorron. 

I alla fall när vi kom tillbaka till skolan och det var dags för historia så kom vår lärare med en ny inlärningsmetod.. Han satte på en låt av Iron Maiden som varade i 8½ minut.. Denna handlade om Passiondale som var en stad vilken råkade illa ut under 1:a Världskriget... Bättre än att diskutera historia i alla fall.. sjukt onödigt ämne enligt mig! 

Hela eftermiddagen har det varit träningar av olika slag och nu blir det dusch sen måååste jag börja packa.. Vi ska träffas på tåget som går 06.42 från Centralen imorron.. wiiie. 


På väg till Tyskland förra året! Blåsigt!

Btw, måste skriva ett ord om MIF.. dom får spela i Allsvenskan ett år till.. och faktiskt får de skylla sig själv; de började bra, hade allt i sina händer men fick vinnarfeber och snubblade på mållinjen.. ändå sjukt onödigt..

Nej, duschen väntar! 

Ha en bra helg allesammans, jag är i Tyskland och partajjar, vi höres på måndag! 

  


Lekte lite i Photoshop innan idag...

Såhär blev resultatet: (samma bild som där uppe, men i en annan nyans typ..)

image10

helt okej med tanke på att jag fortfarande är nybörjare!



Så att jag inte glömmer...

Detta måste typ fixas snart.. vissa saker snabbare än andra, men jag måste börja prioritera saker nu om det inte ska bli försent sen helt plötsligt...  

  • Växla pengar (Till helgen, Düsseldorf... shopping och partajjande!)

  • Säng (nyy säng!)

  • Stureuppsats (bokjämförelseuppsats till nästa vecka.. när ska jag hinna göra det?! Kommer ju lätt inte ta med mig det till helgen i alla fall...)

  • Körskola (måste boka in mig i en körskola snart om jag ska kunna ta körkort när jag fyller 18)

  • Köpa biljetter till Borgarmusikalen... (stötta Korre, Ebba och de andra)

  • F10 (lappar om uteträningar, föräldrarinfo och sommarturnering)

  • Amerikanaren (Var ska vi jobba? Kan Ena följa med? När ska vi komma?)

  • New York (flygbiljetter till hösten, desto tidigare vi bokar desto billigare blir det!)

  • Jobb (kan jag jobba på hotellet i sommar eller måste jag fixa ett annat jobb?)

Sol, sol, strålande sol!

Trots att jag inte mådde så bra i morse så har mitt välmående stigit måånga nivåer under dagen, detta tack vare solen utanför mitt fönster. Jag älskar solen helt enkelt. Visst jag är väl lite sjuk fortfarande men i huvudet mår jag mycket bättre!  


Bild från Grekland förra sommaren. SOL <3.

Snart ska jag iväg på möte.. pallar egentligen inte alls men jag måste så vi får hoppas att det blir kort. Sen ska jag hem och börja packa lite inför fredag för imorron är det torsdag vilket betyder "intehemmamellan8och21"-dagen och därför måste jag börja idag helt enkelt. Vad ska man ha med sig? Partyoutfits i alla fall.. behövs det så mycket mer? Ajja, vi får se ikväll.

Tjingeling.

Typiskt att bli sjuk nu..

Mår inte så bra idag på min lediga dag.. tur kanske att det är idag så att man inte missar så mycket, men ändå, hade planer på att åka in till stan men de fick strykas.. Jag ska kurera mig till max idag.. nu är ju verkligen inte rätt läge att bli sjuk med tanke på Tyskland på fredag.. men men apelsiner, piller och mycket vatten blir dagens kurering!

Ska bädda ner mig igen!
Vi hörees!

Ny säng, stick i fingret och tårar över fotbollsmatch...

Hänt ganska mycket saker idag faktiskt..

Vi börjar med skolan.. 10.35.. ööövernajs att börja sent.. chill dag.. på tysklektionen fick vi flygbiljetterna till fredag och det snackas mycket om resan nu, fan vad najs det ska bli att komma iväg och festa loss lite! På biologilabben fick vi ta blodprov (stick i fingret) på oss själva för att testa blodgrupp.. kul när vi väl fick ut något.. haha A+ var jag i alla fall.
  
hahaha, såhär såg vi ut när vi praktiserade på sjukhuset i höstas..!
 
Väl hemma såg jag lite OC och annat innan träningen.. Idag var det fys, puuh.. men skönt nu efteråt i alla fall! Josse var och tränade idag, hoppas att hon blir en del av vårt lag nästa säsong, det hade varit askul..
  
Haha, ser jättekoncentrerad ut.. men i matchkläder iaf!

När jag kom hem från träningen stod sängen och väntade på mig i hallen.. nu är den monterad och klar, ska typ sova snart.. den ser verkligen inbjudande ut; 4 kuddar och 2 täcken väntar på mig!

Mif spelade lika.. Arsenal förlorade.. tårar lite här och där haha, men ingen större skada skedd, nöjer mig med att sammanfatta dagens sporthändelser så.

Imorron är jag leedig.. eller egentligen ska man gå på utvecklingssamtal men jag pallar inte det, mina föräldrar vill bara gå till de lärarna jag hatar och nej, det blir bara jobbigt.. vill de veta något kan de fråga mig istället! Ska sova läänge, sen blir det nog stan och fixa lite grejer, kanske träffa någon rolig!

Ojoj, långt inlägg till en låång dag..
Nu ska jag duscha och sen blir det invigning.. Dröm sött!

OTH börjar nästa vecka igen!

Ser senaste avsnittet av One Tree Hill nu igen, det är sjuuukt bra, kan inte få nog av det helt enkelt.. har sett det hur många gånger som helst nu.. Som sagt OTH börjar på mååndag igen, lääängtar!!

Jag sitter och planerar framtiden med Anna nu.. haha vi ska åka till USA och plugga på college typ. Där ska vi först leva det riktiga collegelivet (party, killar, plugga lite osv..) sen ska vi hitta oss två heta tvillingar som är rika och som är perfekta till sättet. Dessa ska vi gifta oss med och skaffa barn och hus och ja allt det dära; gå på galapremiärer och glassiga fester också!  Sen ska vi leva lyckliga i alla dagar typ... haha låter inte det asnajs? Kommer antagligen inte hända överhuvudtaget men man får väll drömma ?! 

Btw, sääängen är beställd idag och kommer imorron! Tuuuur att vi är lediga på onsdag för fy vad skönt och länge jag kommer att sova den natten ..

Ska se klart OTH nu, sen ska jag väll gå och lägga mig sista natten i den gamla sängen =)

naaatti!

Jag ska få en ny säng!

mjuuk och vit och stor och skön... det är MIN NYA SÄNG. Ska ut och testa och beställa imorron, wiiie! Fatta så efterlängtat.. inte för att jag inte har en säng nu men alltså den är ingenting jämfört med en ny..

hoppas bara att jag hittar en som jag vill ha och att den kan levereras snaaaabbt, snacka om att jag kommer att försova mig mer sen.. mohaha..

image6

inte för att jag ska köpa en hästenssäng men typ såhär kommer jag att se ut när jag ligger och drömmer mig bort!

I know I can't be there, but baby it's all right
I'll be waiting for you tonight
I pray that you'll be there when I close my eyes
meet me in my dreams ...tonight



A Cinderella Story

Gick upp klockan 7 i morse för att sedan åka iväg, först för att hämta min lillebror som var på konfirmationsläger och sedan för att åka vidare till min kusins konfirmation. Jaa, det har varit mycket konfirmationssaker på sistonde men någon gång ska det väl vara så med..

När vi hämtade Erik var det i alla fall på samma ställe som jag själv var på läger på och självklart kom massa minnen tillbaka. Vi diskuterade det i bilen sen, hur läger och liknande saker påverkar en. Pappa berättade att det är samma sak när killarna gör lumpen; de blir som en enda stor familj och de har minnen tillsammans som är svåra för utomstående att riktigt förstå.

Såhär var det även med vårt läger (även om det varade i två veckor gentemot lumpens hela år) och vi inblandade har alla påverkats på olika sätt av vad som hände där. Men framförallt, och det som gör alla läger av liknande karaktär så speciella, delar vi upplevelser som för oss samman vare sig vi vill det eller inte. Dessa gemensamma minnen kommer alltid att sammanföra oss; även om vi förändras, även om vi slutar umgås, även om någon glömmer vissa saker och även om det finns saker man aldrig hade velat göra om. Att känna sammhörighet med personer du kanske aldrig mer kommer att träffa iden är så speciellt att det inte ens går att beskriva, det måste upplevas.

Ojj, långt inläggg.. haha ni orkar säkert inte läsa hit ens.. men var tvungen att skriva av mig lite känslor!

I alla fall kommer här en bild på min söta lilla kusin Hanna från släktträffen idag (fixat liiite i photoshop bara, men klänningen är det viktiga):

image5


Tjingeling!

Lägerbild.

Är inte denna bilden bara helt underbar?
Smygfoto på två av våra ledare på lägert...

image3

When the sun goes down - all you need is a man with his guitar.


SCORE.

Fick verkligen alla rätt på mitt kemiprov.. haha så jävla najs i och med att det var avgörande.. mvg i en kurs till, alltid något!

Detta gjorde att hela min dag har varit bra hittills och jag är på bra humör. Även härligt att Gun är tillbaka efter alla hemska händelser och en fika efter skolan är aldrig fel.

Nu sitter jag hemma och ugglar. Får se vad som händer ikväll, men något ska hittas på i alla fall. Kanske filmkväll med någon?

Vi får se helt enkelt.. nu ska jag nog träna lite i alla fall.. om jag pallar.

Haha, Martina ringde precis, behövde hjälp med att flytta pengar.. söt! Ha det så kul på bion ;)

PÖSS

Sommaren 2004.

Hinner inte skriva alls mycket idag.. sitter och pluggar kemi för fullt, jag verkligen måååste få mvg på provet imorron!

Var i alla fall på återträff innan med mitt konfirmationsgäng från 2004, och nej jag är inte värsta troende eller så men vi hade riktigt kul på detta läger. Underbara människor och 2 veckor fyllda av händelser som sent kommer att glömmas. Vi träffades idag och pratade om minnen och framtidsplaner och bara livet i allmänhet. Härligt, härligt.

Framförallt var det kul att träffa några av de jag i stort sett inte träffat sen lägert och höra var de nu har kommit i sina liv osv.

Vissa minnen kommer alltid finnas kvar.

(Telefonsamtal med killar..., Malin 500 kronor i bonus efter en viss mrX.., Huggormar, "era jävla ögontjänare", "jag svor inte", väckarklockor, fotbolls-vm, gråtstunden, brännboll, joggingturer, gömställen på rummet, kortspelande sent på nätterna, sååångerna, regning midsommar, cykelhjälmar, punkterade cyklar, mys vid brasan, lekar, "hämta en häst", ledarna, osv osv... minnena är många!)

Tack alla inblandade,  dessa veckorna kommer alltid att kommas ihåg!

NUU måste jag verkligen plugga kemi igen.

Vi höres.

Grey's Anatomy!

Idag har jag inte haft en bra dag... ingenting har egentligen gått dåligt, men det har inte gått speciellt bra heller. Fysiken är bajssvår och efter skolan fick jag stanna kvar och skriva klart en övningsuppsats på övningsprovet till det riktiga nationella provet i svenska B som vi ska göra i september.. känns lönt att göra ett övningsprov på ett övningsprov... ajja, den är skriven i alla fall.

Nu sitter jag och pluggar kemi inför fredagens prov.. (hoppas inte att det blir ett oförberett imorron också.. för då är jag screewd.) Imorron har jag ingen tid att plugga alls.. vi ska ha återträff med "sommaren 2004" haha, berättar mer imorron, men det ska bli kul att träffa alla igen!

För övrigt har jag lekt lite i photoshop idag också, jag börjar bli riktigt skillad nu! Här kommer en av dagens produktioner:



Never forget to shine!

Back to studying!

Torraste första april någonsin?

Detta brukar vara min dag; älskar att lura folk och jävlas lite.. haha men idag blev det verkligen inte läge för NÅGOT.. planerade lite med Gabbe under matten men han backade undan på att lura klassen att Annette flyttat provet.. synd.. "råkade" typ fälla honom på hans stukade fot också.. kanske inte helt lyckat.

Anna lyckades i alla fall som fan, killen som precis betett sig förjävligt mot henne fick veta att hon var "gravid".. SCORE... taskigt som fan, jag vet, men han betedde sig inte bra han heller, så han får nog skylla sig själv helt enkelt.

Nu är det sovtajm!

Natttii

Helgen i Göteborg tog slut.

Så, då är bloggen tillbaka efter det så kallade uppehållet och jag är hemma i Malmö igen.
 
Var det bara jag och Martina som helt missade att tiden ställdes om till sommartid i söndags? I alla fall höll detta på att försena mig en timme till bussen. Hade det inte varit för att Martinas mamma påminnde oss ca. 5 minuter innan bussen till stan gick så hade jag nog inte kommit hem.. i alla fall inte så som det var planerat. När busschauffören höll på att stänga dörrarna kom jag springande och när jag gick på bussen fick jag höra något i stil med "du har tur idag, kanske borde köpa en lott?".

Nu är jag i alla fall hemma i Malmö igen, och det är tisdag.. Vi hade prov i engelska idag, som inte gick något vidare.. eller rent ut sagt gick det åt helvete..
Denna veckan är inte okej. Svenska nationella uppsats, kemiprov1 + kemiprov2.. Plus att det är träningar och "fest" med gänget från sommaren 2004 på torsdag. Helgen kommer vara sjukt välförtjänad!

Btw, Martina håller på att lära mig Photoshop.. jag är helt fast, verkligen ascoola saker man kan göra. Återkommer när jag börjar komma någon vart.

Nu är det träning snart,

Tjingeling.

RSS 2.0