Nyår!

Oj vad vi har fixat idag! Det kommer att bli hur god mat som helst =) Och så kommer Ena också, dagens bästa överraskning!! Men nu är det mesta klart i alla fall och bara det sista lilla måste fixas i morgon efter att vi kommer hem ifrån våra jobb!
Är dock lite sur eftersom att mitt paket (innehållandes klänningen som jag hade tänkt ha på nyår) är försenat och inte beräknas komma förrän nästa vecka... Nu vill de kompensera mig på något sätt... Vad ska jag kräva?!
Får se om jag orkar gå ut och leta en annan klänning i morgon på morgonen, annars får det bli en gammal ifrån garderoben! Tråkigt att sånt ska behöva hända när de hade lovat att den skulle hinna komma innan!
Aja, sånt som händer... Det kommer att bli en bra kväll vilket som!
Nu väntar läggdags, i morgon är en låååång dag!
Om jag inte hinner skriva här innan vi går över i 2012 så vill jag passa på att önska er ett gott nytt år!
Förra nyårsafton!

Ny frisyr?

Sitter på bussen mot Bunkeflostrand. Först blir det klippning och kanske slingning! Efter det väntar träning :)

Har börjat fixa lite inför nyår hemma! Det kommer att bli himla festligt, de bästa töserna kommer ju på besök! Så idag har det varit storstädning på schemat, i morgon ska vi börja laga mat!

Hinner inte blogga så mycket dessa dagarna... Det händer alldeles för mycket annat! Men försöker att komma ihåg det lite då och då :)

Ha en fortsatt bra dag!

Får se om det blir någon ny frisyr idag kanske... Eller så kör jag på det gamla vanliga, med lite ny touch ;) vi får se!!




Dröm sött.

Vårt internet ligger nere så här kommer ett snabbt mobilinlägg!

Har haft en riktigt härlig dag innehållandes bara en massa roligheter! Har shoppat alldeles för mycket... Får se om jag behåller allt! Visar er en annan dag!

Nu väntar sängen och i morgon blir det en förhoppningsvis lika bra dag med shopping och träningsmatch på kvällen!

Sov så gott fina ni!

En bild ifrån speldagen i söndags, här spelades det mitt nya TP! Soligt var det också.





God fortsättning!

Har haft en riktigt mysig helg hemma hos familjen och vi har verkligen njutit av att vara lediga och att bara kunna ägna dagarna åt att fira jul, spela spel, snacka skit, äta lite, snacka lite mer skit osv. Har helt enkelt inte haft tid att blogga... Var hemma en snabbis på juldagskvällen men då gjorde jag bara mig snabbt i ordning inför kvällens utgång så det är inte förrän nu jag är hemma på "riktigt" igen!
Helgen har som sagt varit väldigt bra, vet inte riktigt vart jag ska börja berätta... Men sammanfattningsvis har den bestått av det här:
Julafton: Då var vi hemma hos morfar och firade jul med mammas sida av släkten. Vi åt en massa julmat och jag fick jättemånga fina presenter, bland annat spel, en elvisp, en kofta och pengar mm.
Juldagen: Hela dagen spenderades hemma hos mamma och pappa och vi spelade spel, såg tv och så började jag läsa Zlatans bok! På kvällen väntade sedan utgång med de bästa tjejerna och det var en riktigt lyckad kväll! Träffade många kända ansikten på Slagthuset och vid 4 gick jag och Ena en skön promenad hem...
Annandagen: Igår firade vi jul med pappas sida av släkten hemma i Bunkeflostrand! Det var ett tag sedan vi träffades alla nu så det var välbehövligt! Vi testade fler av spelen som vi fick under julen och hade en väldigt trevlig dag! Roligast var nog Qube-spelet Utan Tvekan, det bjöd på många skratt!! Efter gästerna hade gått vann sedan jag och Sebbe (som kom hem från Blekinge tidigare under kvällen) över mamma och pappa i TP. Härligt!
Och så såg vi Sveriges första match i JVM i hockey, även den slutade med vinst!
Sedan bar det hemåt till vår fina lägenhet mitt i natten, skönt att vara hemma igen!
Idag vet jag inte riktigt vad dagen har att erbjuda... Det blir nog en tur till gymet och en runda på stan för att byta storlek på några julklappar samt kanske shoppa något nytt i alla fall! Sedan ska jag gå på bio med föräldrarna ikväll när Sebbe jobbar!
Bra dag!
Hoppas att ni också får det!

Dan före dopparedan.

Är hemma hos familjen och myser för fullt.
Vi spelar Bingolotto, slår in paket, rimmar, dricker glögg, äter julgodis och snackar skit! Allt för traditionen =)
I morgon blir det julaftonsfirande hemma hos morfar! Jag hoppas på en massa fina paket... Ser dock framförallt fram emot att få ge, hoppas att julklapparna uppskattas! Jag är väldigt nöjd med årets inköp!
Ha en bra lille julafton!
Det blir visst en snöfri jul i år... Blandade känslor om det!

Vinst.

Har förresten sålt så pass bra på jobbet hela denna veckan så att jag vann i en tävling!
Får välja ett valfritt set att plocka ut. Inte helt fel!!
Nu ska jag bara bestämma vilket jag ska ha, vi har så himla mycket fint...
Härligt med en extra julklapp i alla fall!
Ska spana lite extra i morgon och försöka bestämma mig!

Galen dag.

Jag satte mig precis i soffan och helt seriöst så tror jag inte att jag kommer att kunna resa mig härifrån på ett tag... Är helt slut!
Idag har vi haft rekordförsäljning i butiken och jag har sprungit som en galning runt i butiken och upp och ner för trapporna till lagret... Hade tänkt träna nu på kvällen, men hela dagen har visst varit ett träningspass, så det blir inget med det!
Ska istället spendera kvällen i soffan framför en bra film och packa in alla mina julklappar!
Samt hitta på lite bra rim!

Myskväll.

Hemma igen efter bion! Shit vad bra den var, lika bra som den svenska filmen! Vi såg The girl with the dragon tatoo kanske jag glömde att berätta... Bra skådisar, bra film!
Och även om man vet vad som händer och att man har sett uppföljarna så blev man ändå sjukt sugen på att se tvåan på "Hollywood"-versionen.
Nu blir det direkt i säng och i morgon jobbar jag hela dagen lång igen... Det börjar att kännas i kroppen ordentligt nu! Är verkligen inte van vid att jobba ståendes i 9 timmar i rad. Jag sitter max en kvart på hela dagen och det är den lilla stunden jag äter min lunch! Tur att vi inte har hård innebandyträning på kvällarna denna veckan, det hade jag aldrig orkat... Nu kör jag mer lite kompleterande styrketräning och löpning!
Sov så gott!
Dan före dan före dan före dopparedan.
Det börjar närma sig nu...

Lunchrast!

Har en sen lunch idag... Vi är många som jobbar och alla kan ju inte ta lunch samtidigt! Men men, man hinner ändå knappt tänka på att man är hungrig eftersom att vi har så mycket att göra! Det är riktigt roligt att jobba när det är såhär, börjar fundera på om jag inte skulle gjort det här på heltid istället... Men nä, det hade nog blivit tråkigt i längden...

Nu blir några timmars jobb till sedan väntar dubbeldejt med Lina och Tobbe i kväll! Vi ska äta middag och se bio. Mysigt!!

Här kommer en bild på ett av våra fina julset detta året. Köpte det åt en klasskompis igår som ska ge det till sin flickvän! Kommer garanterat att uppskattas :)

Ha en bra dag!




Dan före dan före dan före dan före dopparedan.

Har haft ett långt jobbpass idag, men det gick riktigt fort!! Vi har haft massor att göra. Väldigt roligt att julhandeln har satt igång på allvar! Och så har vi ju rea också!

Stängde butiken halv 8 och nu, en halvtimme senare sitter jag, färdigäten och ombytt, på bussen på väg till Lund! Jag ska på julfest hos en i min klass :)
Snabba puckar här alltså...

Och i morgon är det på det igen! Härligt liv :D mycket bättre än att behöva plugga iaf! Hjärnan har verkligen tagit jullov!

Ha en bra kväll, det ska jag ha i alla fall!

Kör på samma outfit som på lördagens julfest (dock utan glittret)! Varför inte liksom:




Tentafest.

Det blir visst lite tentafest ändå, kul!
Tur att jag inte börjar jobba förrän 11 i morgon =)
Och så har vi börjat planera inför nyår, är sjukt taggad!
Hihi, mycket fest på ingång. Det gillas starkt!
Ha en riktigt bra kväll!

Jullov!!

Tentan gick väl sådär.. Men strunt samma, nu har jag JULLOV!!
Idag ska jag göra absolut ingenting jobbigt, bara njuta av julstämningen på stan och ta det lugnt! Kanske blir det tentafest ikväll eller så håller vi oss till i morgon när det väntar julfest!
Nu ska jag se Så mycket bättre ifrån i lördags!
Hoppas att ni får en fin dag!

Julstämning

Tack vare hjälp av mamma och pappa har vi nu julstämning till max här hemma! Julgranen är inhandlad och pyntad!

Vill kunna njuta av det ordentligt men det får jag göra i morgon! Denna kvällen innehåller plugg och plugg och plugg. Sista tentan innan jullovet i morgon...

Ha en bra fjärde advent!


Lördag

Har haft en lång, fullspäckad dag idag och nu väntar sängen! Får skriva mer i morgon :) dagen har i alla fall varit både bra och dålig... Förlorad match och en bra julfest tillsammans med herrlaget sammanfattar dagen. Sov så gott!!

En snabb, dålig bild på dagens juloutfit:


Premiär.

Vi var och såg premiären av Sherlock Holmes! En riktigt spännande film med sjukt många specialeffekter. Hade lite svårt att hänga med i handlingen ibland men sammanfattningsvis en bra film med ett oväntat och finurligt slut!
Dessutom sjukt coolt att Noomi Rapace är med och spelar emot Robert Downey Jr och Jude Law. Vadå Starstruck?!
Nu blir det en sen middag och mys i soffan!

Fredag

Hej och hå! Har ni en bra fredag där ute?
Jag sitter nerbäddad i soffan (är sjukt frusen) och pluggar för fullt... Inte så roligt precis men lika bra att få dagens uppgifter gjorda så att jag kan njuta av en rolig kväll sen! Får se om vi hinner med någon julklappsshopping eller inte, bion börjar redan 18.15! Annars får det bli shopping i morgon innan matchen!
Kom precis på att jag inte kommer att hinna plugga något alls i morgon... Hm, bäst att lägga i en växel till nu då! Tentan är ju redan på måndag..!
Ha en fortsatt bra dag =)
Härliga nollning! Och sommar!

Musikhjälpen.

Hade kunnat sitta uppe hela natten och titta på Musikhjälpen på tv. Älskar Jason (Timbuktu), han är grymt härlig att lyssna på! Ja, de andra också för den delen. Och alla gäster som kommer dit =).
Och så är det ju ett sjukt bra koncept, helt stört så mycket pengar de samlar in under dessa 6 dygn som de sitter "inlåsta" i en glasbur. Häfitgt! Synd att man inte är känd så att man hade kunnat få vara med i studion ;).
Nu får jag dock ge upp detta och gå och lägga mig!
En ny dag fylld med plugg väntar i morgon! Och så blir det lite julklappsshopping och bio på kvällen!

Snö..?

Hade skidskytte på i bakgrunden när jag pluggade innan, och det snöade massor i Tyskland där de var i dagens tävling... Blev faktiskt lite sugen på snö. Borde den inte komma snart?? Det är ju nu över jul och nyår som man vill ha den!
Från förra året vid denna tiden, då hade vi massor med snö!!

Crazy.

Vi fick en riktig mögtenta idag om man får säga så... Den var så sjukt svår så alla var helt deppiga när vi gick därifrån! Läraren måste ha haft en dålig dag när han gjorde tentan och tänkt: "Nu jäklar ska de få". Det ska ske ett mirakel i rättningen för att jag ska bli godkänd... Men annars är det väl bara att ta tag i den någon annan gång, den är ändå bara värd 2 hp så det är inte så farligt!
Annars har jag fortsatt med plugget idag, inför nästa tenta som är på måndag!
Och så tränat så klart, inför matchen på lördag ;).
I morgon ska jag blogga lite mer, jag lovar!
Sov så gott!
"Om vi krockar, glöm inte mig inne på toan".

Pluggpaus.

Ett gäng tjejer ~11 pratar högljutt när två tjejer i samma ålder kliver på spårvagnen. Den ena gråter hjärtskärande.
Tjej 1: Men vad har hänt?!
Tjej 2 (gråtandes): Linus gjorde slut!
Upprörda utrop.
Tjej 3: Hur länge var ni ihop?
Tjej 2: En vecka!
Tjej 3: Oj, det är ju värsta länge! Men ni var ju jättekära på rasten idag!
Tjej 2: Jag vet, men nu när jag skulle gå på spårvagnen sa han att han blev kär i Mia på matten!
tjuvlyssnat.se


Energi.

I morgon är det tentadags... Så idag försöker jag att läsa på så mycket det bara går! De visar dock Twilight på tv ikväll så jag lär ju ha den på i bakgrunden... Men annars är det bara plugg som gäller hela dagen!
Var och handlade igår efter träningen och har bunkrat upp med massor av goda mellanmål så att jag ska hålla energin på topp! Mestadels frukt =)
Såhär såg gårdagens mellanmål efter träningen ut; blodapelsin, granatäpple och passionsfrukt. Mums!
Här ska vi inte bli sjuka inte...
Sedan gjorde jag och Sebbe massproduktion av detta till lunch:
Åts som hamburgare i bröd med sallad, tomat, lök och dressing till lunch och ska ätas som panbiffar med potatis, lingonsylt och sås till kvällsmat! Enkelt och riktigt gott =). Perfekt när man inte har jättemycket tid att stå och laga mat hela dagen, vi båda har tenta i morgon!
Det blev visst ett litet matinlägg av detta...
Aja, nu är pluggpausen slut.
Vi hörs igen senare!

12:e december

Har fått mycket gjort idag inför tenta nr 2 på onsdag! Köttar väl på en timme till, sedan blir det handbollstittande, och så egen träning efter det! Det är alltid lättare att plugga när man har något att se fram emot på kvällen!
Hoppas att ni har en bra måndag!
Älskar levande ljus!

Tredje advent.

Oj oj, här var det dåig uppdatering i helgen... Fullt upp med annat helt enkelt!
Igår spenderades hela dagen med laget, många timmar i en buss, en match som gick sådär (...), en bra film, en megakonstig film, lite fotboll, godis och en sen hemkomst. En mysig dag som hade blivit ännu bättre om vi hade vunnit matchen... Men man verkar inte kunna få allt här i världen. Vi får nog börja kämpa ännu hårdare från och med nu!
Idga har jag jobbat hela dagen och sedan har kvällen spenderats hemma hos föräldrarna med god mat och mys i soffan. Nu är jag hemma igen och funderar på om jag ska ta tag i mitt plugg, baka lussekatter eller bara sätta mig i soffan och slappa vidare?!
Hm, det blir nog en omgång lussekatter... Idag är nog sista dagen jag har tid att baka på ett tag! Och så kanske jag pluggar lite när degen jäser osv.. Japp, så får det bli.
Ha en bra kväll!
image description

Framgång.

Har haft en mysig och välbehövd kväll med fina vänner! Och kvällen slutade med en värdig vinnare av idol, även om jag gillade Robin minst lika mycket. Vinst eller icke, det kommer att gå bra för båda - det är jag helt säker på!
Nu väntar sängen och i morgon kör vi en favorit i repris ifrån förra helgen - bortamatch i Göteborg. Vi får hoppas på vinst denna helgen också! Och att det inte blir för mycket oväder under resans gång - så att vi kommer hem oskadda!
Sov så gott.
Glad tjej.
Fick förresten reda på att jag klarade tisdagens tenta!!
Så sjukt skönt att bli av med den. Bara två kvar!

Woho fredag!

I kväll väntar julbord på IKEA med de bästa! Och så Idol-final på det. Tur att man har en rolig kväll att se fram emot såhär mitt i dagens plugg... Det blir lite lättare att sitta nergrävd i böcker hela dagen då!
Får se hur länge jag orkar plugga idag - det är ju trots allt fredag!
Hur spenderar ni er fredag?
Vi hörs mer senare!
Nu ska jag återgå till böckerna...

Merci.

Förresten!
Ett tack till dagens hemliga beundrare som överraskade mig med en Merci-ask idag på träningen.
Det var så lite så.

Typiskt.

Tiden går så himla snabbt, idag har jag inte ens hunnit plugga så mycket?! Får ta igen det i morgon...
Träningen gick bra i alla fall, eller ja, förrutom att jag har haft sjukt mycket träningsvärk sedan benpasset i måndags! Galet hur man kan få så mycket träningsvärk när vi bara har haft "paus" ifrån benköttarpasset en vecka... Men men, nu känner man att benen lever igen!
Och TYPISKT nog så har de målat om vår hiss hela dagen idag! Så jag har plågats ordentligt när jag har gått upp och ner för trapporna. Dagar som denna är man sådär nöjd med att bo på 6:e våningen...
Tänkte att jag skulle lägga upp en random bild på någon trappa, så hittade jag denna...
Hur sjuk är inte den liksom? Hade man ens vågat testa gå upp för den?
Sweet dreams.

Mys i regnet.

Träffade bästa Sara innan för lite fika i stan! Det var längesen vi pratade ordentligt nu! Hon bor ju i Stockholm sedan en tid tillbaka så det blir inte så ofta vi hinner träffas! Men nu var hon nere och hälsade på i alla fall och det dröjer inte så lång tid tills hon kommer hem nästa gång vilket gillas megamycket!
Nu bär det snart iväg till träning, bra tajmat att vi ska värma upp inomhus idag med tanke på vädret ute...
Hoppas att ni får en bra kväll!
Jag och Sara i somras!

Totalt urladdad.

Har nästan hunnit med för mycket saker idag... Kroppen säger emot nu genom att vara helt slut, jag deckade en stund i soffan efter att jag kom hem ifrån jobbet vi 9! Så nu blir det ordentligt med skönhetssömn innan det är dags att ta tag i plugget i morgon igen!
Sov så gott!

7 dagar till nästa...

Tenta - check.
2 sista inlämningsuppgifter - check.
7 dagar till nästa tenta - check.

Det är väl bara att sätta igång och plugga till nästa tenta direkt?! Eller ja, i morgon i alla fall...

Nu ska jag iväg och jobba några timmar - mamma och hennes kompisar ska ha VIP-kväll i butiken :) det ska blir roligt och skönt att koppla bort plugget en stund. Plugget får vänta tills i morgon!

Ha en fortsatt bra tisdag! Jag skriver mer när jag kommer hem ifrån jobbet senare i kväll någon gång - vet inte riktigt hur länge vi håller på!

Mysigt i stan:



Ge mig jullov nuuu.


Längtar till träningen!

Är riktigt trött på detta nu, vill bara få tentan överstökad...
Tur att det är träning med de bästa ikväll!

Pluggar fortfarande...

Och det blir nog några timmar till... Lagom rolig söndag. Men vad gör man inte för att försöka klara sina tentor?! Tur att jag hade en rolig dag igår i alla fall. Kan dock inte riktigt släppa att vi höll på att totalmosa en man på motorvägen på hemresan ifrån Göteborg. Helt sjukt, mitt hjärta stannade. Men som tur var så krockade vi "bara" med ett trafikljus under bussresan... Galet. Det var dock inte vårt fel med mannen på motorvägen, man kanske inte ska öppna bildörren och kliva ut hur som helst i väggrenen på en 110-väg i totalt mörker, det kan ju komma stora bussar förbi...
Nej, nu måste jag plugga lite till!
Utnyttjar dock att det är andra advent genom att äta massor av pepparkakor och annat gott tillsammans med plugget! Det blir mycket roligare då!
Ha en fortsatt fin kväll!
De bästa!!

På väg till jobb!


14 timmar senare...

En lång bussresa till Göteborg, en jämn match, 3 poäng rikare (VINST!!!), traditionellt matstopp och så en lika lång bussresa hem. En rätt bra lördag med andra ord - med rätt bra människor! Ni förgyller mitt liv =)
Återkommer mer i morgon, nu kallar sängen.
I morgon ska det jobbas, pluggas, städas, shoppas? och annat smått och gott som hinns med..!
Sweet dreams.
Äntligen har det blivit vår tur att vinna lite!!
Varför inte fortsätta ett tag till nu när vi ändå är igång?!

Sista sexan...

Kommer inte att hinna blogga så mycket idag, från och med nu har jag fullt upp! Är på väg till Lund där det väntar plugg, sista afterschoolen och sista sexan (efterfesten) med Sexet på det!

För mig blir det dock lugnt eftersom att vi har match imorgon, men kände att jag ville vara med i alla fall :) går hem och lägger mig när resten drar ut, perfekt plan!

Hoppas att ni får en riktigt bra fredag!




Heal the world.


1:a december.

Tiden går så himla fort... Bara 23 dagar kvar till julafton. Men på den tiden ska det hinnas med mycket, jag har tre tentor, ska jobba en del, spela matcher (bland annat två långa bortaresor till Göteborg), köpa julklappar, hinna träffa familjen och vänner... Puh, inte konstigt att tiden går fort!

Ser fram emot ett lugnt jullov med mycket filmtittade och mys. Men först är det dags att aktivera hjärnan ordentligt nu några veckor - lets do this.

Hur är julstressen för er? Har den börjat än? :)


Skitväder.

Hade svårt att vakna idag... Kanske inte så konstigt med tanke på vädret! Var i alla fall uppe och såg julkalendern, den verkar lovande! En bra motivation till att gå upp tidigt på morgonen. Idag gick jag dock och lade mig en stund till efteråt, hade inte bråttom iväg till något! =)

Har spenderat förmiddagen med att plugga och nu ska jag in till Lund för att lämna in lite uppgifter!

Senare blir det middag hemma hos familjen och träning på det! Ska försöka att hålla mig mest inomhus med tanke på vädret...




RSS 2.0