Hahahaha...

Förresten här har ni ett klipp vi satt och skrattade åt igårkväll...

http://www.youtube.com/watch?v=DEtP9zQAOI4

Haha.


Fullspäckad helg!

Idag vaknade inte jag förrän 12.. så sjukt skönt att vara ledig! Kändes som att jag behövde sömnen efter helgens alla aktiviteter.

I lördags var det lagfest. Vi åt pizza och spelade Band Hero, snackade skit och var allmänt högljudda! Jag valde att inte dricka då jag visste att jag hade en lång arbetsdag framför mig på söndagen. Men kvällen blev ändå lång och jag åkte inte hem förrän vid 1 när de andra drog ut. Var väl i säng sen vid typ halv 3... Inte okej.

Klockan 05.45 ringde väckarklockan och det var dags att gå upp... Ett fullbokat hotell väntade. Men ja det var ändå helt okej faktiskt, för det var många av mina roliga arbetskamrater som jobbade! Efter hotellet gick jag direkt till butiken där jag skulle jobba på årets första skyltsöndag.. Faktiskt riktigt mysigt och vi sålde en hel del =).

Efter jobbet åkte jag till Ica Maxi i Västra hamnen för att handla lite glögg och pepparkakor och annat mys. Sen åkte jag hem till Anna där hon, jag och Kajsa hade söndagsmys med massa serier och filmer och sånt! (Inte okej att alla handlar om kärlek hela tiden bara). Fick iaf lite kärlek av mina kära vänner så jag ska nog överleva. 

                                          

Pratade lite med min Baby sen på kvällen och de har det lite sådär :/ Där finns ingen snö, vilket gör att de inte får några jobb.. Så om det inte kommer någon snö innan den 10e december så måste de nog åka hem.. Man skulle kunna tro att jag är jätteglad för detta och hoppas att det inte kommer någon snö. Men jag vet att han verkligen vill detta och att han är värd att ha det roligt så jag håller faktiskt en tumme för dem att det kommer lite snö snart!

Jag vill åka skidor!!
Jag vill åka skidor!!


Gjorde en liten busig sak innan med, men det kan jag inte riktigt berätta om än (a).


Nu ska jag åka och handla lite!

Vi hörs

Emilia

Idol!

Idag har det verkligen varit fett ös medvetslös i mitt liv.

Dagen började med en liten mysig frukost med mig själv.. Sen åkte jag till jobbet där vi hade fullt upp hela dagen (hade en rekordkund idag som shoppade för 3771 kr..!). Klockan 5 gick jag in i ett provrum och bytte om och gjorde mig i ordning för att sen träffa mamma, Marianne och Josefin på restaurangen Bröderna M. Där åt vi supergod pizza innan vi satte oss i bilen mot Malmö Arena.

Jag säger bara 12 000 laddade Malmöbor. Det räcker för att beskriva den upplevelse som vi fick uppleva ikväll. Idol var i Malmö Arena och det var riktigt laddat. Sen att det visade sig att vi skulle sitta på första raden bredvid den "förlängda scenen" gjorde ju bara saken ännu bättre =).


Våra platser.. På den röda lediga stolen satt Josse och bredvid henne till höger satt jag! Kanonplatser!


Mitt sällskap.

Erik var helt klart bäst, han fick igång publiken och hade verkligen de bästa låtarna. Mariette som åkte ut var också jätteduktig men vi tyckte att hon hade valt lite fel låtar och att det var därför hon åkte ut.. Men men, det var en superskoj kväll iaf. Kul att se hur allt fungerar "bakom kulisserna", för att det ska bli så som man ser det på tv. Ett stort plus var att vi fick se några av de gamla idolerna uppträda i pauserna.


Erik var helt klart bäst. När han sjöng "Hey Jude" och hela publiken sjöng med fick nog de flesta där inne rysningar.

   


Nu väntar sängen för mig, för i morgon är det derby på gång.. Kommer att bli spännande och intensivt. Vi möter Stanstad kl. 15.30 i Kulladals Sporthall. Missa inte det! (Sist vi möttes blev det 4-3 till oss...).


Vi hörs!

Emilia


Ps. Jag vaknade inatt av att jag grät i sömne... Min kropp har nog förstått mer än vad jag själv har gjort, baby är borta =/ Men han verkar ha det bra iaf, även om han är dålig på att höra av sig..
Jag saknar dig.


Ensamt...

Sebbe åkte idag =(

Jag har nog inte riktigt förstått det än, men ja antagligen så kommer jag inte se honom förrän i början av februari när jag ska åka och hälsa på honom nere i St Anton... Det är typ 10 veckor tills dess, 70 dagar.. Normalt träffas vi varje dag.  

Tänkte iaf att jag skulle bli lite mer aktiv på bloggen nu igen, på riktigt. Så att jag får skriva av mig av alla känslor som jag kommer att ha. Framförallt för mig själv så att jag kommer ihåg allt det som faktiskt händer i mitt eget liv under tiden som han är iväg. För mitt schema är verkligen fullspäckat med roliga och spännande upplevelser och det är farligt att bara tänka på att jag saknar honom hela tiden när jag faktiskt själv har saker att se fram emot och njuta av. 

Jag börjar redan bli väldigt bra på att pep-talka mig själv iaf:
Han kommer att ha det underbart i St Anton med sina vänner. 
Jag kommer att ha en fullspäckad vardag med jobb, matcher, fester, evenemang, vänner, familj mm hela vintern. 
När han kommer hem kommer allt att vara lika fantastiskt som vanligt mellan oss - ingen tvekan om den saken. 

Men ja, det som helt klart kommer att bli jobbigast är kvällarna och nätterna. För även om vi inte alltid hinner träffas på dagarna så brukar vi alltid sammanstråla på kvällarna och sen sova tillsammans - det har helt enkelt blivit en vana. Sängen kommer att stå tom länge nu =(. Som tur är så är jag iaf välkommen hem till hans mamma och syster när jag vill så får nog ta och boka in lite besök där snart!

Sen kommer jag att tycka att det är jobbigt att inte ha exakt koll på vad som händer där nere. Visst, jag kommer ju att få reda på det i stora drag lite då och då. Men det blir inte alls som den kontakten vi har hemma när vi berättar allt för varandra, varje dag. 

Ajja, nog snackat om detta, jag ska försöka att rycka upp mig så fort som möjigt, men de första veckorna kommer nog att bli jobbigast...



Ha en bra kväll!

Emilia












Det löser sig. 




 


Update

I början av november trodde jag.. men icke. Trodde att jag skulle hinna vara aktiv på bloggen då igen men ja har man en pojkvän som man älskar väldigt mycket och vill vara med hela tiden så är det inte så lätt.. speciellt inte när jag förrutom att vara med honom fördriver tiden väl med två jobb, innebandy osv.

På torsdag åker Sebbe dock iväg till St Anton för att han ska säsonga så då kanske jag får lite mer tid över.. Kommer att bli ensam :( Buhuu.. Tur att jag har många vänner runt omkring mig som jag kan kräva lite mys ifrån :D

Men jag återkommer iaf!

/Emilia

RSS 2.0