STUDENT!

3:e maj

STUDEEEEENT!!

... njöt gjorde jag verkligen! Fan vilken underbar dag, garanterat den bästa dagen i mitt liv. Allting var så sjukt perfekt, inget kunde ha varit bättre!!

Dagen i stora drag:

- Foto 8.15, tidigt som fan men ändå bra! Vi kom igång tidigt, var nyfixade och blev fett laddade direkt!

- Champangefrukost i parken! Solen var framme, jordgubbarna fanns där och klassen var på sitt bästa humör någonsin. En underbar känsla började där att sprida sig i hela kroppen redan från början och den höll i hela dagen!! Vi skrev runt i allas mössor, det kommer att bli roligt att läsa om ett år eller så när man inte träffat några på ett tag.

- Tjoande på stan! Marsch mot Slagthuset. Här var det visselpipor, tutor och andra ljudliga medel som användes för att visa vem det var som hade sin dag idag!

- Paus på Lilla Torg med cider. LAADDAA!

- Slagthuset var helt galet, shit, något heeeeelt annat än vad vi förväntat oss. Det som kallades "Lärarlunch" och vilket vi trodde innebar lunch, lite tal från lärarna, några tårar och liknande, innebar i själva verket en enda stor fest! DJ:n var på plats, dansgolvet var öppet och vinet stod framme! Helt underbart vilt och galet!

- Tillbaka till skolan där vi samlades i klassrummet för att få lite BK av vår lärare! Hon hade rätt att det inte var så mycket mat på lärarlunchen så det var nog tur att vi hann slänga i oss varsin hamburgare!

- Efter snabbätningen blev vi inlåsta i aulan där festen fortsatte. Stämningen där var helt sjuk, alla laddade för att få springa ut och få hälsa på alla sina vänner och släktingar!

- Efter en timmes dans och fest var det vår tur! Vi sprang ner för trapporna för att samlas precis innanför dörrarna. Det räknades ner och hej och hå så var vi uppe på scenen. Jäklar vad vi skrek och var allmänt lyckliga, en underbar känsla att vara ute, fri och ja, allt vad studenten innebär.

- Ut i publikhavet bar det sedan av där vi letade efter våra skyltar och släktingar.. Det var helt sjukt känsloladdat att träffa mamma, pappa, erik, mormor och de andra släktingarna som var där för att gratulera mig. Det blev många kramar, saker att hänga runt halsen och glada ord innan vi gick vidare ut mot det som väntade härnäst!

- Flaket kom sen! Det var nog det bästa på hela dagen. Alla var så himla glada, musiken var bäst och ja stämningen var perfekt :D Vi åkte nästan i en och en halv timme, men tiden gick alldeles för fort.. Åhhh så roligt det var!

- När vi hoppade av flaket väntade min första överraskning.. BILEN. Jag trodde att jag skulle bli hämtad i vår vanliga bil, liksom vi hade åkt flak så skitsamma hur vi kom hem sen.. Men icke. En röd cabbe kom och hämtade mig, pappa som chaufför, RIKTIGT najs. Även om jag sagt innan att jag inte brydde mig hur jag åkte hem så måste jag säga att det inte kunde ha blivit bättre!

- Väl hemma möttes jag av alla mina nära och kära. Släktingar, vänner, laget m fl stod och väntade på mig och det var kul att se att så många hade kommit dit för min skull på min dag =)
Efter en runda kramar och gratulationer så skålade vi med champange och sen gick alla gäster och tog mat. Jag gick mest runt och snackade med mina gäster men försökte att få i mig lite mat sen när alla hade tagit.

- Kvällen fortsatte med överraskningar i form av att jag fick uppträda och skämma ut mig på olika sätt.. Det var pinsamt men samtidigt roligt att så mycket var ordnat för mig! Jag fick även några personliga låtar sjungna till mig att musikaliska vänner till familjen!

- Fest, fest ,firande och mer fest hemma hos mig!

- Klasskompisar med sina vänner kom hem till mig där vi hade förfest innan vi drog ut till studenskivan och sen var det ännu mer fest hela natten lång!!

UNDERBAR dag helt enkelt!

RSS 2.0