Rihanna!

Nu blir det AfterWork med familjen och sedan är det dags för konsert.
Jag har lyssnat på Rihannas låtar hela dagen och jag är riktigt taggad! Tror att det kommer att bli en galen show med bra musik, mycket dans och laddade människor! Naturligvis ska jag ha kameran i högsta hugg.
Ha en bra kväll, så hörs vi mer i morgon!

Sneak peak klänning.

Nu har jag varit och köpt klänningen som jag ska ha på mig nästa vecka när jag ska på finmiddag/bal!
Jag älskar den! Känner mig verkligen snygg i den och den sitter perfekt. Färgen gör sig dock inte rättvisa på bilderna men ni kommer att få se fler, bättre bilder på den sen när jag använder den nästa vecka!
Nu måste jag plugga vidare!
Vi hörs igen.

Ser fram emot morgondagen!

Har haft en mysig dag idag som avslutades med middag hemma hos familjen och sen film hemma i lägenheten!
I morgon börjar en ny, händelserik, vecka. Och den sparkas igång med evenetet som vi har väntat på i ett helt år nu - Rihanna i Malmö Arena! Det kommer att bli helgalet =)
Laddar för fullt:
Godnatt.

Blandade känslor!

Det har varit lite dålig uppdatering från min sida i helgen men jag har helt enkelt inte hunnit! Igår var jag och mamma och kollade klänningar hela förmiddagen. Jag har hittat en som är jättefin på Pink & Purple på Triangeln. Vet dock inte om den är för fin för festen jag ska på (den är mer som en balklänning), men jag har lagt undan den till idag så jag har en stund till på mig att bestämma mig!
Efter att vi hade kollat på klänningar alldeles för länge fick jag stressa hem och byta om och äta för att sedan åka till matchsamling! Det blev tyvärr förlust, vi spelade inte alls så bra som vi brukar. Eller ja, i tredje perioden gjorde vi, men det räckte inte... Så nu är det nya tag som gäller, det är dags att börja ta lite poäng igen!
Efter matchen blev det sedan middag med Sebbe och fest hela natten lång med de bästa!
Och däremellan någon gång fick jag reda på att jag klarat min tenta! Så det var verkligen en dag med blandade känslor igår; glädje, ilska och så glädje igen!
Halloween-inspirerat på Båten!
Mycket kärlek!!

Nu ska jag bestämma mig för hur jag ska göra med klänningen! Vi hörs igen senare =)


Jobbar...

Har haft fullt upp hela fredagen än så länge. Dagen började med plugg och nu är jag och jobbar på Entré! Skulle egentligen varit med laget och ätit middag och sett match i kväll men eftersom att jag jobbar till halv 9 blir det lite tight.. Tråkigt, men ibland får man välja nyttiga saker framför de roliga!

Efter jobb blir det i alla fall myskväll med god mat och kanske en bra film! Eller idol, får se vad pojkvännen känner för! Eller både och kanske ;)

Nu är min rast slut, ska gå ut och sälja lite underkläder igen! Tänkte bara berätta vart jag befinner mig.

Ha en riktigt bra fredag så hörs vi igen!



Torsdag, 27:e oktober.

Har haft en effektiv dag idag och hunnit med mycket!
Det blev först en snabb tur till skolan för att hämta ut lite saker inför ett event vi ska ha om två veckor. Sedan var jag på intervju för att fortsätta vara aktiv inom sektionen nästa år! Det kändes bra och avslappnat så jag hoppas att jag får posten jag sökte till. Återkommer med mer info sen när det blir klart!
Efter skolbesöket åkte jag tillbaka till Malmö för att gå till jobbet och hämta nyckar till Entré där jag ska jobba i morgon! Köpte även trosor till mamma och ett par strumpbyxor till mig själv.
Väl hemma igen har jag spenderat hela eftermiddagen med att plugga. Det har väl gått sådär, men jag har gjort lite i alla fall. Bättre än inget!
Nu ska jag hem till familjen och bli bjuden på middag! Sen blir det träning för hela slanten!
Woho, fullsmockad dag!

Egoboost.

 

 

 

 

 


Hahaha.

Julklapp?!


Klänningsjakt!

Den 9:e novemver ska jag på finsittning i skolan och klädkoden är "Mörk Kostym". Detta innebär att jag inte behöver ha långklänning men att jag inte heller kan ha en av mina vanliga "partyklänningar"... Jag behöver ett mellanting! Det är exakt två veckor tills festen och jag känner att det är dags att hitta en klänning som jag vill ha på mig snart! Om ni har något bra tips så säg till.
Jag har ju redan massor med fina klänningar, men ingen som är perfekt till den här kvällen...
Btw, så saknar jag mitt gamla rum... Eller njä, lite kanske! Jag har blivit mycket mer ordentlig sen jag flyttade hemifrån i alla fall, såhär stökigt skulle jag aldrig tillåta det att bli i vår lägenhet! Pluspoäng tilll mig!
Hm, klänningsjakt var det ja!
Säg till om ni råkar klicka förbi något bra!

Onsdagssysslor.

Skrev ett inlägg innan idag som inte har kommit upp.. Hm, lägger upp det igen efter detta!
Dagens alla sysslor är gjorda och nu har det blivit läggdags igen. Det är helt galet hur snabbt dagarna går... Tur att de är fyllda med många skojjsigheter i alla fall!
Fick besök av Amira en stund på eftermiddagen, vilket var riktigt mysigt eftersom att det var längesen vi träffades sist! Det blev snack om allt mellan himmel och jord - mycket att ta igen!
Amira och jag.
När mamma sedan slutade jobba blev det en runda på stan för att hitta nya boots till henne! Vi hittade ett par riktigt fina på Scorett som hon till slut köpte - trots att hon är den mest veliga personen jag känner ;)
Mamma och jag!
Tog även en kort paus i shoppandet för att möta upp Ena som nu har åkt tillbaka till Tyskland igen. Det blev några kramar och snabba meningar men sedan var hon tvungen att åka för att hinna med sitt tåg. Och jag tycker att jag har ett hektiskt liv... Det var tur att jag hann träffa henne en snabbis i alla fall för nu vet vi inte exakt när vi ses igen! Ska dock försöka att boka in en helg när jag kan hälsa på henne snart! Jag kommer att sakna dig Iddiii!

Ena och jag!
Och sist men inte minst, avslutades dagen med lagmöte och träning! Crazy onsdag var på schemat... Jag fick spela center! Spännande, får se om det håller i sig eller om jag är tillbaka på backplatsen i morgon igen! Hur som så har jag redan börjat ladda till helgens match. Vinst ska det bli!
Så att vi kan bli såhär glada igen!
Och så var dagen slut.
Sov så gott.

Ladda batterierna.

Idag har det mest varit plugg på schemat faktiskt. Får passa på att plugga på kvällen alla tisdagar eftersom att det är min enda träningslediga vardagskväll! Hann dock med ett besök av Sebbes mamma, syster och kusin för god middag och trevligt sällskap!
Nu har det blivit dags för läggdags... I morgon väntar en dag fylld med plugg, besök av Amira, massor med hejdå-kramar till Ena som åker till Tyskland för plugg, shopping med mamma, lagmöte och så träning på det!
Härligt fullspäckad onsdag!
Godnatt.

Mysmusik!

Sitter på bussen på väg hem från skolan och lyssnar på riktigt bra musik! Just nu är det James Morrison som gäller. Jag och Sebbe lyssnade jättemycket på honom när vi började träffas så det är många fina minnen som kommer tillbaka just nu =)

Kan tyvärr inte länka ifrån mobilen men sök på James Morrison på Spotify så hittar ni nog några bra låtar. Perfekt mysmusik!

Ha en bra dag!


Hej och godnatt..

Är heelt slutkörd, både i kroppen och i huvudet.
Tur att jag har sovmorgon i morgon (börjar skolan kl 10) så att jag hinner sova ut lite!
I morgon ska jag börja följa mitt pluggschema till punkt och pricka! Eller ja, jag ska försöka till att börja med, kan bli svårt att ställa om direkt ifrån att ha varit ledig i en vecka nu. Men innan veckan är slut ska jag i alla fall ha gjort allt som finns med i schemat för denna veckan!

Sova, sova, sova.
Plugga plugga plugga.

Hard work.

Detta kommer att bli en riktigt tuff läsperiod med mestadels tråkiga kurser... Så nu ska jag hem och göra ett ordentligt "pluggschema" så att jag klarar dessa kurser på första försöket, vill inte behöva göra om dem!

Det får bli riktigt hårt plugg nu i åtta veckor helt enkelt! Men det får det vara värt =)

Ikväll väntar lagfotografering och träning! Är riktigt trött i kroppen idag efter gårdagens match så det kommer nog att bli en jobbig träning. Speciellt eftersom att benpasset väntar! Men men, det kommer att vara skönt när det är gjort!




Tuff söndag...

Mitt "höstlov" är slut, vi förlorade matchen och jag är heeelt slutkörd i hela kroppen! Tuff söndag :)

Men det har varit en ganska bra dag i alla fall... Matchen slutade som sagt tyvärr med förlust men vi spelade riktigt bra så det är svårt att vara helt missnöjd! Vi blir bättre och bättre, det är det viktigaste just nu. Snart kommer målen att trilla in också och då blir vi oslagbara!!

Nu ska jag gå och lägga min trötta kropp och ladda om inför morgondagen. I morgon väntar början på nya kurser och jag har åtta nya, tuffa veckor framför mig i skolan! Men detta ska vi fixa :)

Sov så gott på er!


Gameday!

Skånederby på ingång och jag är nervös!
Men det är nog bara bra... Lite nervös får man vara =)
Nu ska jag förbereda lite lunch och börja byta om, sen bär det av mot Lund...
Ha en bra söndag, och håll tummarna för oss från kl. 15.45 och två timmar frammåt!

Taconight!

Mums :)


Solsken.

Nu är jag färdigjobbad! Vi hade ganska mycket att göra idag faktiskt, folk verkar inte vara så fattiga i slutet av oktober trots allt...

Nu ska jag promenera hem och sätta mig på balkongen och njuta av det fina vädret!

Hoppas att ni har en bra lördag!



Lördagsjobb!

Ville aldrig gå upp ifrån sängen i morse, den var alldeles för mysig och varm... Men men, var så illa tvungen för nu ska jag iväg och jobba! Tror inte att vi kommer att ha så mycket att göra idag, det är ju inte löning förrän på tisdag för de flesta... Men det ska ändå bli roligt, det var ett tag sen jag jobbade nu =)

Ha en riktigt bra lördag så hörs vi igen lite senare!


Wihooooo!

Fick precis reda på att jag klarat en av mina tentor, den jag hade förra veckan!
Så nu har jag än så länge klarat 2 av 3 denna läsperioden vilket känns riktigt bra!!
Detta ska firas med en underbar helg! Trodde ju att jag eventuellt skulle behöva skriva om den nästa fredag och därmed plugga hela denna helgen... Men icke! Happytimes!!
Glädje!!

Skåne!

Varför kan jag inte dela med mig av ett videoklipp när jag verkligen vill?
Aja, ni får ta det som en länk istället.
Robin Stjernberg.

Promenad på stan!

Idag blir det fredagsmys till max! Jag och Sebbe gick en mysig runda på stan innan och nu har vi precis lagat en riktigt god middag som vi ska äta!

Senare blir det idol (om de är bättre idag) och film!

Ha en riktigt bra fredagskväll!!

Fina Malmö:


Träningsdax.

Har haft en slapp dag idag också! Inte lika slapp som igår men ändå slapp... Nu är det snart dags för träning i alla fall, ska bli skönt att röra på sig! Även om det kommer att bli en jobbig träning idag med både intervaller och styrka! Men det är bara att bita ihop och köra på, vi behöver det!
Hoppas att ni har en bra torsdag!
Finfina människor!

Oboy.

Sebbes mjölk gick ut idag (ja vi dicker olika för att jag är allergisk mot laktos) så han fick för sig att blanda Oboy på allt... Var tvungen att ta en bild, tyckte att det såg så roligt ut. Stohetsvansinne!

Regn, sol, regn, sol?

Hoppas att det blir sol kl 20 då vi ska ut och springa i alla fall!!
Idag har jag haft en riktigt slapp dag. Har i princip inte gjort någonting, bara legat framför tv:n och slappat heeela långa dagen. Väldigt skönt vill jag lova, men ja, det är tur att man har något att göra om dagarna i vanliga fall för jag är nästan redan rastlös! Ska dock njuta av min ledighet för snart sätter allvaret igång igen och då kommer jag att vilja ha en sådan här dag igen!
Nu väntar god middag och sen blir det träning.
Sol eller regn på träningen?
Hoppas på sol (eller ja, då har väl solen redan gått ner men jag vill inte har regn i alla fall)!

Kvällsmys.

Har haft en riktigt härlig ledig dag idag. Eftersom att vädret var som det var i morse (reeeegn) så stannade jag inne hela förmiddagen och kollade film och bara hade det mysigt! På eftermiddagen blev det sedan en liten shoppingrunda med en klasskompis och sen på kvällen lyxmiddag med mamma och Erik på Mando!
Nu sitter jag och dricker en kopp te, nerbäddad i soffan under en filt.
Mysig tisdag!

Måndag.

Har inte hunnit blogga idag. Tog först en låång sovmorgon för att ladda upp inför tentan, sen blev det lite fix i lägenheten innan jag åkte till Lund för 5 timmars tenta! Därifrån åkte jag sedan direkt till träningen så har knappt varit hemma på hela dagen!
Nu sitter jag och njuter av att jag inte behöver tentaplugga längre, inte förrän nästa vecka i alla fall! I morgon blir det shopping och middag med mamma och Erik på kvällen! Myspys.
Hoppas att ni har haft en bra start på veckan!
Ett av mina kladdpapper idag på tentan...
Såhär rolig tyckte jag att den var... "Taskig tenta, kräk, ko, blä". Ganska snälla svordommar i alla fall!
Men ja, tentan var riktigt svår. Riktigt synd för jag tyckte att jag hade bra koll! Men men, hoppas på det bästa!
Här sitter jag nu, i min favorithörna av soffa.
Fruktstund.
Och med min bättre hälft på andra sidan!
Godnatt!!

Kvällshälsning.

Här kommer en hälsning ifrån lilla mig.
Var tvungen att ta en paus ifrån extentorna!
Hoppas att ni har en bra kväll!

Cheers to the freakin weekend.

Snaaart är det dags.
Helt sjukt att vi köpte biljetter för typ ett år sedan!
Rihanna, 31:e oktober:

Tack för en bra kväll igår!!

Hade en riktigt rolig kväll igår, med fina vänner :) gick hem lite innan de stängde för att orka plugga idag och det var faktiskt ganska skönt. Vaknade upp utvilad och pigg i morse!

Nu pluggar jag för fullt, tenta i morgon!

Hoppas att ni har en bra dag!


Igår och idag:


Glädje.

Hittade två härliga bilder på sydsvenskan.se.

Äkta gläjde.

SM-guld!

Tajmade min löprunda bra med avslut på Malmö IP där LDB Fc tog SM-guld!! Sjukt starkt att kunna vinna med 6-0 i den avgörande matchen... Och vilken glädje det blev när slutsignalen ljöd! Härligt =)

På vägen hem blev det sen en liten tur inom Netto för att handla lite smått och gott till i kväll! Nu ska jag bara dammsuga sen är lägenheten och jag redo för besök! Gästerna kommer dock inte förrän senare, jag måste plugga lite till först!! Och äta!

Är väldigt redo för en bra kväll i alla fall!
Hoppas att ni också är det vad ni nu än ska hitta på!

En bild ifrån matchen (hade tyvärr bara min mobil med mig så bilderna blev ganska kassa... Men dock.):





Solig lördag.

Har en härlig dag framför mig. Först blir det lite mindre roliga saker så som plugg och städning. Men senare blir det träning och sen kommer bästa laget hit för förfest och utgång!
Känner på mig att det kommer att bli en bra dag!

Vart tog han vägen?

Jag saknar Björn Gustavsson. Vad hände med honom liksom?!
eller denna?

Fredag!

Har varit i skolan hela dagen och haft de sista föreläsningarna inför tentan på måndag! Nu är det tenta-plugg hela helgen som gäller innan det förhoppningsvis går väldigt bra på tentan =)

Nu lagas det middag för fullt. Rotfrukter och rödbetor i ugn med fläskfilé! Mumsigt :)

Ha en bra kväll!

Rotfrukter på väg in i ugnen:


Orättvist.

Är helt slut i min kropp nu efter en tuff match och cykling hem i motvind...
Matchen gick riktigt bra, i alla fall sett till spelet. Slutresultatet, 1-2, suger!
Vi spelade så sjukt bra; vi försvarade bra, vi hade bra målchanser, vi fick straff och vi kämpade som bara den. Men idag var det en sådan dag då det bara inte gick. Vi satte helt enkelt inte våra chanser och därför blev slutresultatet som det blev. Riktigt riktigt tråkigt, vi var verkligen värda minst en poäng!
Men men, vi får deppa i kväll och sen är det bara att ta med sig det som var bra och jobba vidare. Det är mååånga matcher kvar och om vi kan spela såhär bra mot ett av topplagen, då ska vi kunna spela minst lika bra mot de andra lagen också!
Sov så gott.
Visste inte vad jag skulle välja för bild så det fick bli en ifrån i somras. Jag saknar sommaren redan! Vill inte ha det kallt och ruggigt, det är inget kul! Ge mig lite mer värme helt enkelt!!

Plugga, handla, MATCH!!

Japp, så ser dagen ut! Har precis varit och handlat lite mat och nu ska jag äta och börja ladda för match =)

Idag ska vi möta Olofström på hemmaplan. Det kommer att bli en tuff match men vi vann med 3-2 över dem på försäsongen så vi vet att vi kan! Hoppas att det går lika bra idag.

Såhär såg det ut i mataffären idag:


Godnatt!

Är sjuuuukt taggad inför helgens party!!
Men först har vi en match att fokusera på imorgon.
Dubbeltaggning.

Onsdag.

Sådär ja, då var det provet gjort. Det gick väl sådär, vissa saker kunde jag bra och andra kunde jag sämre! Men vi får se :)

Nu ska jag hem och ta en paus ifrån plugget en timme eller två innan det är dags att börja plugga till nästa tenta som är på måndag... Wohoo.

Fint väder är det i alla fall!


Sleepy time.

Jag är sådär sugen på att göra prov i morgon bitti just nu kan jag säga! Men men, det är bara att bita i det sura äpplet och gå dit. Förberedelserna har väl inte varit de bästa men som tur är så har man två chanser på sig och man får egentligen välja själv om man vill göra den nu eller bara vid nästa tillfälle. Men jag tänkte såhär: bättre att plugga så gott det går nu och försöka att skriva den, så att jag om inte annat är väl förberedd inför nästa gång som är om 2 veckor! Och klarar jag den nu så är det bara bonus!
Jag har ju en tenta på måndag som är mycket viktigare (i morgon är det "bara" en dugga - ett mindre prov). Plus att det har hänt massor med andra saker den senaste veckan som helt enkelt har tagit min uppmärksamhet ifrån plugget! Så nu får det helt enkelt gå som det går. Ingen press!
Vi hörs efter provet i morgon, sov så gott!
Kom på att jag har glömt visa lite bilder ifrån de senaste veckorna. Här är en bild på den grymt fina cykeln vi gav till Lisa i födelsedagspresent, förra helgen när hon hade fest! Pimpad till max.

UNDERBART.

Riktigt jäkla underbart Sverige. Jag är glad att jag struntade i Britney Spears idag ändå, denna matchen fick man ju bara inte missa! Snacka om teamwork, Holländarna hade ingen chans...

Present.

Älskar min nya berlock som jag fick i födelsedagspresent igår!
Den är perfekt. En stjärna och en pärla.
Såhär ser hela mitt armband ut för tillfället. Ska dock köpa en berlock till från morfar. Kan inte riktigt bestämma vilken jag vill ha bara! Men det lutar åt ett enkelt hjärta. Visar när jag har bestämt mig!

Blommor

Här kommer först bilder på blommorna som jag fick av mamma och pappa igår! De var väldigt långa från början (nu är de typ hälften så långa), men jag hade ingen vas som passade till de långa så de fick bli lite kortare =)

 


Plugga, plugga, plugga...

Är ritkigt trött på det nu. Men det måste helt enkelt göras så att jag blir av med det!
Tack för all uppvaktning igår förresten. Åt god middag med familjen och sedan bjöd jag på kärleksmums efter träningen på kvällen! Riktigt gott och uppskattat. Fick även höra skönsång ett antal gånger under dagen, det gillas!
Ska visa er en bild på den jättefina presenten jag fick ifrån Sebbe igår. Och på lite blommor ;) Men det får bli senare, först måste jag plugga lite till!
Ha det så bra!

Födelsedag!

Idag fyller jag hela 21 år. Grattis till mig själv ;).
Än så länge har dagen varit fylld med plugg.
Tyvärr flyttar inte tentan på sig bara för att man fyller år! Lite synd kan jag tycka...
Senare blir det i alla fall middag med familjen och träning med bästa laget! Ska snart börja baka lite också... Vi har det som tradition med laget att den som fyller år bjuder på något gott. Får se vad det blir idag ;). Måste gå och handla lite ingredienser till det jag ska baka, lagom kul i detta vädret. Men det får bli stövlar och paraply så ska jag nog komma hem någorlunda torr igen!
Ha en bra dag! Och tack för alla gratulationer, jag blir lika glad varje gång mobilen plingar till!


En bild ifrån när vi firade min födelsedag förra året! En gaaaalen kväll. Och så en passande bild idag eftersom att LG
var och hälsade på på matchen igår. Vi saknar dig!!
Det blir dock ingen utgång idag, men till helgen, då jäklar!!



13 timmar senare...

Resan startade klockan 07.30 i morse. Vi åkte upp till Göteborg, spelade en match och fick med oss tre fina poäng hem igen! Nu, 13 timmar senare sitter jag hemma i soffan och slappar. Är helt slut efter en lång dag! Men vi spelade bra i alla fall och fick med oss en skön vinst hem!
Snart är det läggdags och i morgon är det en speciell dag, nämligen min födelsedag ;)

image description
Bilden som jag tänkte visa igår. Älskar att sova i en nybäddad säng!

Godnatt.


Nybäddat!

Nu ska jag drömma om hur vi ska se till att vinna i morgon... Vi samlas redan kl 07.30 så det blir verkligen en heldag med laget! Vi ska ju enda till Göteborg så det blir massor med kvalitetstid. Dock så måste jag plugga lite också men det ska nog gå bra! Jag har ju köpt nya hörlurar idag så i värsta fall kan jag stänga in mig i musikens värld...  Godnatt på er!  (App:en funkar inte längre så kan tyvärr inte lägga upp den bilden jag hade tänkt, på vår nybäddade säng... Får visa den i morgon!)

Lördag

Det gick bra på jobbet idag, jag fick mycket sålt!
Det var inte jättemycket folk ute på stan men vi hade ganska mycket att göra ändå så det var kul!
Efter jobbet gick jag och Sebbe en runda på stan. Jag shoppade bara ett par nya hörlurar eftersom att mina andra har gått sönder, men spanade ut lite annat fint som jag kanske ska köpa! Får se vad jag få i födelsedagspresent på måndag först.
Nu sitter jag och pluggar och ser på hockey (NHL-matchen ifrån Stockholm). Tänkte ha på den i bakgrunden under kvällen, måste spana efter Lina på läktaren!
Ha en riktigt bra kväll!
Och laget: nu jäklar taggar vi till morgondagens match!
image description



Fredagsmys.

Har haft halva Sebbes släkt på besök på middag och de har precis åkt hem! Så nu sitter jag och Sebbe utslagna i soffan efter en tuff vecka... Ska njuta ordentligt av fredagsmyset för i morgon väntar jobb och plugg hela dagen lång!
Såg även en liten snutt av idol innan. Här är min stora favorit.
Om hon vinner så vet ni vem som sa det först ;)
Tillbaka till fredagsmyset!

En random bild ifrån i somras som gör mig glad!!



God morgon!

Sitter på bussen på väg till skolan för en lååång skoldag... Slutar inte förrän kl 6! Vi har nämligen en mini-tenta i eftermiddag som inte brukar ligga där. Det spelar inte så jättestor roll hur det går på tentan i eftermiddag, men desto bättre det går ju fler poäng får man ta med sig till den riktiga tentan! Så det hade varit skönt att få med sig något poäng. Men det får gå som det går, man kan inte bli underkänd i alla fall, så det behöver jag inte oroa mig för!

Efter den långa skoldagen blir det massor med fredagsmys. Sebbes lille kusin kommer på besök och så är det ju fotboll och sen Idol på tv! Ser fram emot det.

Tänkte visa er en bild på min nya jacka som jag fick i förtidig födelsedagspresent av familjen... Hade dock inte så mycket tid i morse så tog en väldigt snabb bild i hissen! Visar er den så länge så kommer det en bättre senare! (vet inte riktigt hur jag håller väskan men jag skyller på att jag var stressad och att hissen är väldigt snabb)!

Tog en till bild nu på bussen (väldigt diskret), så får ni se lite mer hur detaljerna ser ut i alla fall!

Ha en bra dag =)


Lite smått sugen...

... på det här just nu:


Reeeeegn...

Nu åker jag hem till familjen för att äta lite innan träningen! Det är bra att passa på när jag ändå ska till Bunkeflo för träning.

Sen blir det träning för hela slanten. Jäklar vad vi ska ladda inför söndag, inget mesande här inte! Tänker inte spendera hela min söndag i Göteborg för ingenting...

Ha en bra kväll!


Pluggar som vanligt...

Har inte så mycket kul att berätta... Dagarna är väldigt mycket likadana nu när det börjar närma sig tentor!

Är dock ganska glad att jag kan sitta inne och plugga idag, vädret är ju riktigt tråkigt =( ser inte fram emot joggingturen som väntar sen om vädret fortsätter att vara såhär... Tur att största delen av träningen är inomhus i alla fall!

Nu måste jag plugga igen.. Jippi!

Vi hörs igen.




Träning!

Det var riktigt skönt att få träna och rensa huvudet ifrån allt plugg! På träningen släpper man verkligen allt annat och det behövs. Nu är jag redo att plugga timme till ikväll innan det blir läggdags!

Testade även något nytt idag; att spela med öronproppar... Det var riktigt läskigt, man hörde knappt någonting förutom sina egna andetag! Det bästa med det var när vi fick ta ut dem igen ;) men ja, det gav säkert något, det bara kändes lite konstigt!

Nu är jag snart hemma! Dags att börja göra lite nytta igen =)







.




Onsdag 5/10 2011.

Sitter på bussen på väg hem ifrån skolan nu! Har haft en givande föreläsning och nu ska jag hem och börja kötta ex-tentor, tentorna närmar sig alldeles för snabbt...

Ikväll blir det i alla fall träning, tur att man har något kul att se fram emot!

Hoppas att ni har en bra dag!


Sweet dreams.




Pluggkväll!

Har pluggat hela dagen och nu sitter jag och pluggar igen... Tur att jag hade paus en stund innan iaf som spenderades med Ena! Vi fikade och snackade om allt möjligt, väldigt välbehövligt :)

Vi började även smida lite spännande planer... Kanske blir det en långresa 2013? Vi får se!

Nu måste jag plugga vidare! Ha en fortsatt bra kväll.



Redo för Kanelbullens dag!

Då har vi för första gången bakat i lägenheten! Riktigt mysigt och kul, det måste definitivt hända oftare ;)

Vi har även kommit på fler saker som vi saknar i köket... Så som en kavel, en pensel, litermått osv. Men vi löste det ändå. Ibland får man ha bra fantasi!

Nu ska jag provsmaka en bulle och sen blir det läggdags!

Sov så gott =)




Lunch!

Tacopaj och sallad!
Rester ifrån gårdagens kalas... Mums!!



Måndag.

Tillbaka till verkligheten! Dags att börja tentaplugga...
Jag har ett test på fredag, en dugga nästa vecka och tenta måndagen efter det! Fullt upp dvs.
Men det är bara att kämpa på, jag ska klara det!
Hoppas att ni har en bra dag där ute!




Saknad.

Kan inte sova. Det är alldeles för mycket som surrar runt i mitt huvud; tankar av alla olika slag...

Det är mycket som händer nu, innebandy, skola, vänner, pojkvän, jobb, familj med mera. Hur vet man att man prioriterar rätt? Ibland känns det som att man, genom att fokusera mer på vissa saker, glömmer bort andra saker helt... Men jag ska försöka att ta tag i saker och ting ordentligt från och med nu. Mindre snack och mer verkstad helt enkelt. Inget mer "jag ska bara...", bara gör det, innan det är försent!

I morgon börjar vi om med en ny vecka, en vecka fylld med spännande och roliga utmaningar! Det är så man får se det, även det som kan kännas tråkigt eller jobbigt =)

Så, nu ska jag försöka att sova igen.
Det känns bättre nu när jag har fått skriva av mig! Ett powerinlägg till mig själv och kanske någon annan fundersam som läser detta! Ibland behöver man helt enkelt stanna upp, ta ett djupt andetag och börja om på nytt igen!

Sov så gott.




Blommor.

Det är bra att ha kalas. Nu är hela lägenheten fylld med färgglada blommor som dessutom luktar gott! Jag köper nästan aldrig blommor själv men det är riktigt roligt att få, något som jag aldrig uppskattade när jag bodde hemma... Vuxenpoäng eller?!






Sista sommarnatten!

Kanske sista gången jag kan använda denna klänningen för detta året? Utnyttjar värmen till max i alla fall! Party it is!

Ha en bra kväll!




Härlig lördag!

Har haft en väldigt bra dag än så länge. Har varit och shoppat med familjen och hittat en höstjacka som jag verkligen har letat efter! Är riktigt nöjd med det köpet, lovar att jag ska visa er. Hinner dock inte just nu för nu måste jag städa eftersom att vi ska ha hela släkten här i morgon... Och efter det ska jag iväg på födelsedagsfest! Så det får bli jackvisning en annan dag!
Hoppas att ni får en riktigt bra lördag i alla fall. Vädret är ju helt underbart =)

Man hade nog nästan kunnat ligga på standen idag så varmt det är...
Hoppas att värmen håller i sig ett tag till!!





Godnatt!

Har haft en riktigt bra dag med godkända uppgifter i skolan, AfterSchool ute i fint väder, en mysig middag med min kära pojkvän, duktiga Idoler och så film på det. Mys.
Sov så gott.