Nya muskler?

Det är helt galet att man, efter ett helt liv av idrottsutövande, fortfarande kan få träningsvärk i muskler man knappt visste att man hade... Så känns det idag efter gårdagens brottningsträning med laget. Det var en sjukt bra träning, jobbig men givande och det är alltid kul med nya övningar! Ser fram emot en hel sommar av sådana träningar varvat med löpning på måndagar och sedan några extra pass på gymmet. Kommer att bli vältränad igen!
 
Nu sitter jag och slöläser en tidning, snart ska jag gå till jobbet! Jag jobbar till 18 och sedan blir det antagligen lite AW på Lilla Torg. Eller så går jag hem och deckar. Vi får se. Är sjukt allergisk varje dag för tillfället så just nu vet jag inte riktigt vad jag orkar... Men det kan vara skönt a
tt ha en hemmakväll också - längesen jag hade det faktiskt! 
 
Hoppas att ni får en härlig fredag i alla fall! För de flesta innebär ju denna dagen helg och ledighet i två dagar!
Njut av det ni som kan!
 
Jag och mina svullna ögon.. AJ. Och här ser jag nästan ut som vanligt ändå - efter kurer av ögondroppar och annat tidigare i morse! Men jag är glad ändå!
 
 
 
Ha en bra dag.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Familjemys

Har varit hemma hos mamma och pappa hela kvällen och tagit ner tältet ifrån midsommar (som nu äntligen hade torkat), ätit god grillad, greklandsinspirerad, mat och sett spännande fotboll på tv!
 
 
 
 
 
 
Mums!
 

Nu väntar sängen, min lediga dag gick alldeles för fort... I morgon väntar jobb hela dagen och sedan ska jag direkt cykla till träningen i Limhamn där brottning står på schemat. Det kommer nog att bli spännande, roligt,  jobbigt och svårt på samma gång. Vi får väl se! Ser fram emot lite alternativ träning i alla fall, det behövs alltid!
 
Godnatt.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Greklandslängtan.

Detta hade inte suttit fel just nu... Från öluffningen i Grekland 2011!
 
 
 
 
 
 

Duktig.

Har haft en bra dag idag! Sålde massor på jobbet och fick mycket beröm ifrån min chef, det är så kul att få komplimanger gällande säljandet ifrån henne... Hon har varit butikschef för många stora butikskedjor så hon vet verkligen vad hon pratar om. Synd att jag inte tänker ha en framtid inom säljyrket bara, jag hade nog kunnat bli grym ;). Lite synd att vi inte har provision på jobbet också faktiskt. Även om det säkert hade försämrat stämningen mellan oss som jobbar så hade det varit skönt att få in lite extra pengar när man är duktig! Men men, jag ska inte klaga, jag har rätt bra lön ändå!
 
På kvällen blev det AW i Lund med god mat och trevligt sällskap! Det blev dock inte så sent, de andra är hårt arbetande människor... Alla har det inte lika bra som mig som tidigast börjar 09.30! Men vi får köra längre, kanske med utgång i Malmö (Ola?), en annan dag! 
 
I morgon är jag ledig hela dagen och ska njuta till max! Sen ska jag jobba 10 dagar i rad... Först blir kvalitétstid och träning med Sebbe och sedan middag och fotboll hemma hos familjen på kvällen! 
 
Hoppas att ni också har en bra dag att se fram emot!
Men först säger jag godnatt.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Träningsvärk på ingång.

Har precis tagit ett lååångt bad efter en jobbig träning. Jag är helt slut i mina ben. Stackars benen fick inte börja lugnt idag efter två veckors sjukdom inte, här köttade vi löpning till max direkt! Men det är lika bra... Första veckorna nu kommer jag väl att ha konstant träningsvärk. Men det är det värt! Tur att det inte är nu man ska vara som bäst - vi har lång tid kvar innan det gäller på riktigt.
 
I morgon ska jag försöka att gå upp i tid så att jag hinner träna innan jobbet. Ska iväg på AW på kvällen med några Lundavänner! Hoppas att vädret hinner ordna upp sig tills dess man blir så deppig när det är såhär...
 
Fick ta på mig hela regnoutfiten idag till jobbet...
 
 
Godnatt på er.
 
 
 
 
 
 

Swedish House Mafia

Jihaaa, vi fick biljetter. Järngänget + familjen blir vi som ska gå. Och 34 990 personer till. Det kommer att bli galet. Just nu är jag bara sjukt glad att vi fick biljetter, många som köade längre än oss och inte fick några och nu är de slut... Men det är sånt som händer. Nu ska jag göra mig redo för att jobba, vi hörs mer sen!
 
 
We came, we raved, we loved.
 
 

Midsommarhelg.

Vet inte var jag ska börja, det har hänt så många olika roliga saker som är värda att skriva om! Midsommarfirande med de bästa, besök ifrån Uppsala, kvalitétstid med familjen, bra fotboll mm. Är dock helt slut, det har varit några intensiva dagar sedan sist jag skrev. Har dessutom inga roliga bilder ifrån varken midsommar eller något annat under denna helg, så ska försöka få tag i några sådana innan jag kan visa hur bra vi hade det ;).
 
Nu blir det läggdags, i morgon väntar tidig uppstigning för att se till att säkra biljetter till Swedish House Mafia i november. Efter det blir det jobb hela dagen lång och på kvällen ska jag försöka att träna för första gången på nästan 2 veckor (äntligen känner jag mig frisk)... Kommer väl att gå sådär men jag är taggad på att komma igång ordentligt igen så det är bara att köra!
 
En av de få bilder jag har ifrån Midsommar, i början av lekarna... Sen hade jag fullt upp med att styra upp allt! Vet dock att Kajsa tog många bilder så jag ska höra med henne om jag kan få några!
 
 
Sleepytime.
Sov så gott!
 
 
 
 

Vill träna.

Jag är så sugen på att träna nu så att det är helt sjukt... Jag är mer än redo att komma igång ordentligt och jag har verkligen sett fram emot att träningarna med laget ska börja! Men jag måste bli frisk först. Annars ger det ändå inget... Får se om jag är frisk nog i morgon för att kunna vara med på lite handbolls-skojj - vi ska börja träna lite inför Åhus Beachhandboll! Annars vill jag verkligen vara frisk tills på torsdag så att jag kan vara med och träna med laget! Hoppas hoppas.
Nu är det snart fotboll på tv. Är hemma hos föräldrarna och blir lite bortskämd!
Ha en bra kväll!

Midsommar.

Nu är gästlistan för midsommar klar. Vi blir 28 personer... Vet inte riktigt hur vi ska få plats! Men men... Sebbe tycker att det är mitt fel för att jag har för många vänner. Vad ska man säga till det liksom? Hade det varit 28 främmande personer hade jag nog varit lite orolig. Men nu är det några av mina närmaste, det kan inte bli något annat än bra! Ska bara få i ordning på all planering gällande lekar, bordsplanering, mat, dricka, musik osv. Sen är det bara att njuta! Och det bästa av allt är att Anna kommer ner! Efter midsommar åker hon till USA ett år... Så ska njuta lite extra av hennes sällskap ;).
Bjuder idag på lite bilder ifrån förra midsommar. En riktigt lyckad dag/kväll/natt!

Saknar er!

Saknar mina fina klasskompisar! Och denna kvällen...
I morgon börjar verkligheten igen med jobb och träning (om jag är frisk). Nu är jag inte ledig förrän i augusti igen, det känns lite tungt... Men men, jag har ett roligt jobb och det ska bli skönt att komma i form igen. Plus att det kommer att hända en massa roliga saker under tiden ändå! Underbara sommar.

Vänskap.

Ibland undrar jag om vissa personer verkligen förstår hur mycket de betyder för en. Eller om det finns personer som tycker att jag är något till dem som jag själv inte vet om. Är vi bästa vänner? Eller är vi bara några som känner varandra. Kanske vill jag mer. Men då kanske det blir för mycket för den andra personen? Vi kanske har blivit för bra vänner, och så vill den ena ha mer men det går inte. Och då blir vi helt plötsligt sämre vänner istället, på grund av rädsla? Eller vad. Kanske har man inte haft någon så nära vän innan? Är det jobbigt att vara så nära vän med någon? Nä, det måste vara något annat. Kan man prata ut om vänskap? Så som man gör om förhållanden... Eller ska nära vänskap helt enkelt fungera perfekt direkt?
Med vissa är det ju så enkelt. Men det kanske är för att man har känt varandra länge och känner varandra in- och utantill? Man vet var man har varandra och även om man ibland inte ses på flera veckor, eller med vissa till och med flera månader eller år, så är det alltid likadant när man ses! Det finns då en förståelse på ett annat sätt och man vet att det inte kan vara likadant hela tiden.
Så där har vi det kanske. Vi känner varandra inte tillräckligt bra ännu. En nära vänskap tar lång tid att bygga upp och även om det klickar direkt så måste man lära känna en persons alla sidor innan man kan kalla varandra för bästa vänner. Men du betyder mycket, hoppas att du vet om det.
Vet inte riktigt var jag vill komma med detta flummiga inlägg. Det har bara blivit lite konstigt mellan mig och en, enligt mig, nära vän. Eller inte konstigt egentligen, mer avvaktande. Det kanske blev lite för mycket där ett tag? Just nu känner jag mig mest för på när jag hör av mig. Eller så är jag bara töntig och inte förstår att denna personen har fullt upp med annat för tillfället? Får väl avvakta och se.
Tror inte att denna personen läser bloggen så egentligen spelar inte detta inlägg någon större roll. Men det är skönt att få skriva av sig ibland och kanske är det någon annan som känner igen sig?

Slapp söndag.

Idag har hela min dag gått ut på att försöka att bli frisk. Med andra ord har jag inte gjort mycket vettigt idag. Jag har slötittat på tv, läst lite i en ny bok, sovit, suttit ute på balkongen och andats frisk luft, börjat planera lite inför midsommar och, tro det eller ej, satt igång en tvätt. Haha, faktiskt. Det är typ det "jobbigaste" jag har gjort idag. Känner mig lite bättre idag även om jag är långt ifrån helt frisk... Det hade varit underbart om någon kom och gav mig en dundermedicin i kväll som gör att jag blir helt frisk tills i morgon! Någon?!
Nu ska jag fixa lite mat och i kväll väntar spännande fotbollsmatcher på tv!

Regn och rusk.

Kan inte somna. Regnet piskar på rutorna. Vad händer med sommaren? Ska sommaren regna bort detta året också... Jag ska iofs jobba nästan 6 dagar i veckan i 7 veckor nu så det räcker egentligen att det blir bäst väder i augusti när jag har lite ledigt igen! Fast man blir ändå så mycket gladare när det är fint väder, även om man jobbar. Dessutom kommer vi att ha betydligt mer att göra i butiken om det är fint väder och det är ju också bra! Det enda negativa skulle väl vara att min allergi blir dubbelt så jobbig när det är varmt och sol. Men det är smällar man får ta, jag får knarka lite mer medicin helt enkelt!
Nej nu får jag väl försöka sova igen. Bjuder på två bilder ifrån mobilen som jag tog i fina Fjällbacka under roadtripen! Jag har ju en gammal iPhone så kvalitén är väl sådär.. Men men, ändå något!

 


Stackars Sverige..

Eller egentligen mest stackars Zlatan.. De andra höll helt enkelt inte måttet. Ok, att Mellberg gjorde två mål men han var sådär bakåt (framförallt mot Ukraina) så det gälls knappt. Aja, nya tag till nästa mästerskap!
Har dragit på mig världens förkylning tillsammans med allergin som gör allt så mycket värre... Så det var ingen höjdare att jobba varken igår eller idag. Men med mycket att göra och lite tid att känna efter så gick det ändå bra! Gick dock hem ganska tidigt ifrån studenten igår, orkade helt enkelt inte hålla humöret uppe!
Annars har jag hunnit med att hejja på pappa och andra som sprang Malmömilen idag, shoppat lite, haft kvalitetstid med Sebbe och sett live ifrån Summerburst i Stockholm på tv hela kvällen. Hade gärna varit där också men jag fick i alla fall uppleva det i Gbg, så får nöja mig med det för nu! Fick dock gåshud emellanåt, det är sjukt hur musiken kan binda ihop så många människor. Under kvällen släpptes även att Swedish House Mafia kommer att spela i Stockholm den 24:e nov. Ska jag dit? OM jag ska. Måste bara se till att vi har matchledigt den helgen... Men det ska nog gå att lösa! Sen berättade Erik om en annan rolig sak i höst men det får jag tyvärr inte berätta mer om än. Kommer att bli sjukt kul det också i alla fall!
Nu ska jag gå och lägga mig, i morgon måste jag se till att bli frisk! Vill inte missa starten på försäsongsträningen på måndag...
Hade ett långt telefonsamtal med finaste Josse innan också! Här väl påklädda påväg ut på fisketur en kväll/natt på roadtripen. Det känns konstigt att inte träffa sina närmaste klasskompisar varje dag längre. Alla är utspridda i olika dela av Sverige (och Europa också faktiskt) så det kan helt enkelt inte vara på samma sätt. Vi ska dock försöka att träffas så mycket det bara går! Även om det kanske bara blir en gång med vissa så är det ändå något!
Nä, nu väntar sängen. I de nya sköna sängkläderna jag har fått av mamma!
Natti.

Kom igen nu Sverige.

Dags att visa vad ni går för och inte bara låta Zlatan göra jobbet.
Skriver detta inlägg lite i förväg (tidsinställt), kommer inte att hinna när väl matchen börjar närma sig (då är jag på student). Men ska hejja så gott det går ändå, vet att det finns fler på studenten som inte kommer att kunna hålla sig borta ifrån tv:n! Får se om jag vågar ta med mig Sverige-tröjan också...
Heja heja!

14:e juni 2012

Det blev dessvärre ingen träning idag, allergin slog till alldeles för hårt... Hatar min pollenallergi, speciellt dagar som denna när inte bara ögonen rinner och näsan kliar utan det även känns som om någon stått och slagit mig med en golfklubba i huvudet hela natten... Men men, inte så mycket man kan göra, mer än att äta sin medicin! Träna får jag helt enkelt göra en annan dag! Ska bli spännande att se hur det går på måndag när vi börjar sommarträningen i Pildammsparken... Det kan vara Malmös sämsta ställe för pollenallergiker. Men jag ska göra så gott jag kan i alla fall! Har dock en känsla av att jag kommer att få avsluta många utomhuspass själv inne på gymmet...
Annars har dagen gått som planerat. Mötet gick bra och sen hade jag en slappekväll hemma hos familjen med fotbollstittande! Spanienmatchen var väl sådär lagom upphetsande men det var lite kvalitetstid med familjen i alla fall!
Nu väntar sängen och i morgon blir det jobb hela dagen och så studentfest (plus fotboll) på kvällen! Ser fram emot en bra dag! Är bara lite orolig att jag inte kommer ihåg alla koder på jobbet (ska jobba i en butik som jag inte brukar jobba i) men det löser sig nog!
Bjuder på en bild ifrån gårdagens studentfirande i Varberg, kusinen Ida (i mitten) tog studenten!

Ledighet.

För tillfället händer det inte jättemycket i mitt liv, jag njuter bara av att vara ledig! Har varit på studenter, tränat, fixat saker i lägenheten som jag inte hunnit med innan, träffat vänner som varit bortresta ett tag osv. I morgon är det dock slut på ledigheten och jag börjar jobba i butiken! Även om det klart är skönt att vara ledig så ska det bli kul att börja jobba, jag har ju ett väldigt roligt jobb! Dessutom börjar vi med rea på måndag så det kommer att vara fullt upp!
Måste börja planera lite inför midsommar också, det väntar en stor fest! Helt galet att det är midsommar om en vecka, var tar tiden vägen?! Förra års midsommar känns nästan som igår..
Nu ska jag iväg på ett möte!
Sen väntar träning och fotbollstittande ikväll!
Ha en bra dag!

Det lönar sig att kämpa!!

Fick precis reda på att jag klarade även min andra tenta! Jag som hade den svåraste tentaperioden någonsin framför mig där ett tag, nu är den förbi och den skulle bli en av de bästa! Härligt härligt, det lönar sig verkligen att kämpa. Nu ska jag njuta vidare ordentligt av mitt korta sommarlov ett tag till innan jag börjar jobba på riktigt nästa vecka! Ikväll väntar student i Lund!
Glad tjej som älskar sitt liv!!

Grattis till studenten.

Fina bror och jag på skolgården igår!
Sitter helt utslagen i soffan efter en tuff dag igår! Det var riktigt lyckat och allt gick bra men massor att göra... Tror att Erik var nöjd med hela dagen i alla fall och det är ju det viktigaste! De festade vidare hela natten vad jag förstod.. Så det ska vara!!
Nu ska jag snart gå en runda på stan och sedan träna en stund innan det bär av på tre nya studentfester ikväll!
Det blir lite stressigt att hinna med tre på samma kväll men alla är nära familjevänner så det får gå helt enkelt! Eftersom att det är fredag idag så blir det nog lite längre fest inpå natten också! Ser fram emot en helkväll med mina fina tjejkompisar som varit iväg och rest nu ett halvår! Ni har varit saknade.
Hoppas att ni får en härlig fredag ni också!


Studenttider.

Har precis kommit hem efter en lång dags fixande inför Eriks student! Nu är det mesta på plats, det är bara några slutgiltiga saker som ska fixas i morgon! Ser verkligen fram emot dagen, det kommer nog att bli en del nostalgi på en av de roligaste dagarna i livet! Kan inte förstå att det var så sjukt längesen jag själv tog studenten... Ibland känns det nästan som igår.
Bjuder på ett bildregn ifrån min egen student som lite uppladdning inför morgondagen!
Många olika fotografer och redigeringar. Men men så kan det bli ibland.
Härliga tider!!
Nu väntar sängen, tänker vara pigg och glad i morgon när jag vaknar!
Ser fram emot en bra dag =)
Natti.

Euforia.

Efter denna bild togs gick vi och dansade/sjöng i 6 timmar i rad utan paus.
Dada Life följt av Alesso följt av AVICII. Helt galet. Rösten har mått lite sådär sedan dess, men det var det värt - hundra gånger om. Tack Summerburst för en sjukt bra genomförd festival.

Jag älskar mitt liv.

Long time no see.
Detta har hänt sedan sist:
- Sista Afterschoolen
- Årsfest
- Tenta nr 1
- Pluggcamp inför tenta nr 2
- Tenta nr 2
- Sista träffen med ARKAD-gänget och kostymprovning
- Roadtrip med start på Dyngö, utanför Fjällbacka
- Vidare till Göteborg och Summerburst
- För min del, avslutning på roadtripen på Dillö, utanför Mariestad
- Tågresa hem
- Har fått en ny lillkusin
- Check på tenta nr 2 (resultatet på tenta nr 1 har inte kommit än)
Och nu börjar förberedelserna inför lillebrors student på torsdag!
Jag är så tacksam över vilka fina människor jag har runt omkring mig, inte bara de som jag har varit iväg med nu, det finns många andra också! Ni betyder mycket!
Nu blir det lite lugnare i mitt liv ett tag framöver, eller ja, ni känner ju mig, så kanske inte så lungt... Men lungt för att vara mig i alla fall! Jag ska njuta av att vara ledig en vecka nu innan jobbet sätter igång! Hoppas att vädret bättrar på sig lite också.
Vi hörs snart igen!
Solnedgång på Dillö.
Håller på att lägga in bilderna ifrån resan nu, ska lägga upp många fler här sen.

RSS 2.0