Gott och blandat.

Varför går helgerna så himla fort? Det måste vara för att jag verkligen inte ser fram emot kommande (nästan) tre veckor... Eller jo, samtidigt gör jag det också. Är lite kluven. Det som gör att jag inte ser fram emot dem är att jag har 3 tentor som väntar. Och inte nog med det, det händer så klart en massa annat dessa tre veckor också. Stress helt enkelt. Men samtidigt gillar jag det, jag kommer även att ha lite roliga saker inplanerade emellan all kaos. Förhoppningsvis kan jag då släppa plugget ett tag för att njuta av det roliga som också händer!
Vi får se hur det går helt enkelt. Det kan ju inte gå mer än åt skogen och då är det bara att ta nya tag en annan gång! Det löser sig alltid! Finns ingen anledning att tänka något annat i alla fall.
Med ett positivt tänkande kommer man längst!
I allmänhet tycker jag faktiskt att folk ska sluta deppa så mycket. Ta tag i era liv och gör något åt det istället. Det är ingen än du själv som egentligen bestämmer hur du ska må. Bättre självkänsla åt folket!
Nu väntar min sköna säng - dags att ladda upp batterierna inför veckan som kommer!
Min bästa Egoboost-buddy!
Finns ingen som är bättre än henne på att vända dåliga saker till något positivt!
Gladare än gladast!

Godnatt på er.

Underbara fredag!

Sitter i skolan och pluggar för fullt. Just nu är det Tillverkningsmetoder på schemat. Det är helt sjukt hur många olika metoder det finns för att framställa produkter... Kunde man inte hållt sig till några?! Så hade mitt plugg blivit mycket enklare!
Idag blir det plugg fram till lunch, sedan möte på lunchen och efter det hade jag faktiskt tänkt ta helg! Det blir såklart lite plugg i helgen också men först ska jag njuta av en ledig fredagseftermiddag och kväll! Först blir det lite handling och efter det väntar en runda på stan innan familjen kommer på besök ikväll för middag och hockey!
Blondie... Vet inte riktigt hur mitt hår blev så blont, det måste ha varit Dubai?
Visst att solen brukar bleka lite, men inte SÅ mycket. Aja, jag ska inte klaga, längesen jag fick såhär mycket komplimanger för mitt hår!
Hoppas att ni också får en bra fredag!

Press.

Jag har aldrig varit såhär pressad i skolan förr, jag verkligen MÅSTE klara de två tentor jag har nu i maj... Och så kan jag ju självklart inte hålla mig borta ifrån allt annat och bara plugga utan det är allmän stress i mitt liv just nu. Försöker att ta lite pauser ibland, vill inte bränna ut mig, men det är inte så lätt när det händer så mycket annat kul? Blir dock lugnt med festandet denna helgen iaf, ska ta tag i träningen igen istället! Taekwondo och Crossfit väntar i sommar... Kan bli spännande :D
Vi hörs snart igen.
Jag och Linn (Eriks flickvän) i Dubai.

RSS 2.0