Sommarbandyn 2008 - slutkörd.

Fan vad underbar denna helgen har varit, dock har jag nog aldrig varit såhär trött efter en helg tidigare. 

Totalt spelade vi 11 matcher, i 30 graders värme.. och vi var bara 2 avbytare. 
Jag räknade ut att jag har sovit sammanlagt 8 timmar på 2 nätter.. 
och ja, sen var det ju lite festligheter därtill. 

Efter många om och men angående var vi skulle bo hamnade vi tillsammans med Annas lag och ett killag i sporthallen som blev vårt "hotell" för helgen. Det var riktigt najs; vi hade mycket plats, det var kul att bo så nära Anna och hennes lag, vi hade fritt fram att spela nattbandy och killarna visade sig vara speciella på alla möjliga sätt.. tolka det hur ni vill.

Anna och jag som delar en hel del händelser fick några ytterliggare att lägga till vår lista.. en var väll lite speciell, tänker inte precis skriva om den här för ja, det kanske inte var så fräscht, men skitsamma, kul var det i alla fall.

"jag har aldrig..."


Efter att ha förlorat åttondelsfinalen i A-slutspelet mot dom som senare skulle visa sig komma 2:a så vann vi faktiskt hela B-slutspelet och får därmed spela för halva priset nästa år. Kanske värt att satsa lite då och göra ihop ett riktigt bra lag?


Tack för en grym helg alla inblandade, speciellt mitt eget lag och Annas lag.

Favorit i repris nästa år?
Självklart.
Detta är en tradition för fasen.


Imorron åker jag för övrigt till stugan igen för att spendera resten av veckan med Anna. Det blir mycket sol och bad med
stora vågor hoppas vi. Och glass såklart. Yngsjö är bäst.


Nu ska jag gå och decka igen.

Vi höres.


(bilder från helgen kommer så fort jag har fått dem från någon som inte glömde sin kamera hemma.. )

Efterlysning

En viss person, david heter han.. kommenterade mitt förra inlägg och länkade sig själv till Lisebergs hemsida.

Om denna David läser detta så får han gärna kontakta mig.

Antingen så vet han själv mycket väl vad det handlar om.. och annars, ja, då har vi ett sjukt sammanträffande på gång.. Eller det kanske bara är någon som spelar oss ett spratt?


Please, hör av dig!


Emilia

(kompis till en hemlig beundrare)

Ständigt på resande fot..

2 dagars träning. 2 dagars jobb. 3 nätter ensam hemma.
Nu är det dags att ge sig av igen; till stugan, till Anna, till innebandycup utomhus och till massa skojjsigheter!

Seee ya suckers.

Nej men det är faktiskt både på gott och ont som jag åker iväg.. man missar en del här hemma med kompisar och andra personer man vill träffa, men samtidigt så vet jag att resan kommer bli sjukt rolig och jag ska träffa Anniiee igen, det var ett tag sen nu!

Nu ska jag återgå till min packning.. det är svårt att packa..
slipper i alla fall ta med mig stora saker som handdukar, täcke, lakan osv.. det väntar redan på mig i stugan!

Ha en bra helg!
Det ska i alla fall jag ha.




ett år vann vi hela skiten.. då hette vi Ninjas in Pyjamas  och spelade i sidenkallingar..
kanske favorit i repris detta året?!



Tjiiing.

I can't stop thinking about you boy

Can't Stop - Dondria

väääldigt bra, somrig och svängig låt !



Helgen:
Japp, denna helgen var det ju dags för beachhandbollen.. Egentligen skulle man kunna säga att det gick åt helvete, för ja, i stort sett gjorde det ju det. Men jag vill inte säga så, för även om vi förlorade alla matcherna och inte hade en chans att gå vidare så var detta första gången vi spelade handboll någonsin och vi hade grym kul tillsammans hela helgen.

Det tog 2 matcher innan vi ens fattade hur hårt man fick gå in i närkamperna och hur man skulle spela för att ha en chans att göra mål. När vi väl fattat detta såg vårt spel i alla fall lite mer ut som handboll, men det som vi mest hade problem med var att skjuta och att göra det hårt. Vi är ju vana med att ha en klubba att skjuta med och få kraft igenom, så detta var något helt nytt.

Dessutom trodde vi faktiskt att vi skulle få möta lag som var i alla fall nästan lika dåliga som oss själva; vi trodde inte att man anmälde sig i motionsklassen om man spelar handboll.. alla våra motståndare var ju unga, friska tjejer som alla spelade handboll..

Som tur är hade vi strålande sol hela lördagen och stämningen på festivalen kan man ju inte precis klaga på. Vi får helt enkelt göra comeback nästa år efter att vi har övat lite...

Lagfoto:





Var fan tog Sommarbandyn vägen?


Tjejerna har varit i stugan hela helgen, så det har varit en grymt rolig helg med massor av aktiviteter och skojjs. Igår efter att tjejerna hade åkt hem hade vi den traditionella Åhuscyklingen med Micke och Karin och det var naturligtvis kul som vanligt, speciellt med cykling hem i den mörka skogen utan lampor..

Annars har jag övningskört lite.. det börjar faktiskt gå bättre nu, jag är till och med ute på vägarna och gör trafiken osäker.. Någon gång ska jag nog ta körkort!


Som avslutning vill jag bara säga att killar är konstiga.. Det är fan inte lätt att veta hur ni tänker emellanåt. Intresserad eller inte? Det är frågan.


Ha en bra kväll!

/Emilia

Åhus Beachhandboll 2008

Tröjorna är asfina, väskorna är packade och ja, nu åker vi.
Imorron spelar vi hela dagen och sen blir det mys i stugan efteråt.

Ha det så bra här hemma, jag kommer hem efter helgen igen!

Peter Landgren & Co

Så heter mäklarfirman som ska sponsra oss till helgen, eller ja, egentligen är det Peter själv som sponsrar oss - ibland är det bra med gamla kontakter.

I alla fall så sponsrar han oss med tryck på våra tröjor; både lagnamnet och siffra på ryggen och såklart hans egen logga. Sen får vi varsin vattenflaska med namn och nummer på och när vi kommer hem ska han lägga upp bilder på oss på sin hemsida... Riktigt grymt, bättre än vi någonsin kunnat tänka oss.

Heja Peter Landgren och hejja oss! Nu kommer vi i alla fall att ha en snygg outfit, sen får vi se hur långt våra handbollsskills räcker!



Tröttiis.

Jobb hela helgen.. har faktiskt varit väldigt roligt, men klart man är trött när man chockar kroppen och går upp tidigt 2 dagar i rad... Sen blir det ju inte bättre av att man är lite halvsjuk..  =(

Jag orkar inte skriva så mkt idag.. har dessutom inte så mycket att skriva.. men i alla fall så ska vi  fixa tryck på våra tröjor till helgen imorron - vi har blivit sponsrade! Ibland är det bra med kontakter.. Återkommer när allt är helt klart.

Idag hade vi också en liten samling inför helgens handbollsspelande för att gå igenom regler och försöka öva lite på hur man egentligen spelar handboll.. det gick faktiskt bättre än förväntat och vi har några jokrar i laget som nog kan göra ett par mål iaf. Hihi, jag läängtar. Det ska faktiskt bli riktigt roligt!

Nu ska jag lägga mig och se film.. sen kommer jag nog att decka skönt!

puuuusss

Mamma Mia

Var med töserna och såg premiären av Mamma Mia idag, alltså det var nog den bästa film jag någonsin sett på bio!! Helt sjukt alltså.. nu känner jag bara för att se den igen och igen, och igen.. Vi funderar till och med på att gå och se den på bio en gång till !! Se den!

Känsla
, skicklighet och en enorm glädje.
3 ord som beskriver denna filmupplevelse alldeles utmärkt.

Känsla -
bakom hela denna historia ligger ett enormt arbete, vilket startade redan då Björn och Benny satte sig ner och skrev alla de låtar som filmen är uppbyggd kring; låtarna är genialt skrivna och man förstår verkligen att det ligger en grym känsla för musik bakom dem.

Skicklighet - inte bara i hur låtarna perfekt är satta i sina sammanhang utan även hur skådespelarna lyckas förmedla känslan i dem. Inte visste jag att Meryl Streep, Pierce Brosnan eller Stellan Skarsgård kunde sjunga? De kan inte bara sjunga - de kan sjunga helt sjukt bra.

Glädje = känsla + skicklighet = det var helt enkelt omöjligt att gå ifrån biografen utan ett stort leende på läpparna, sjungandes på någon av favoritlåtarna ur musikalen.  

Jag kan inte riktigt beskriva min känsla, men jag kan i alla fall säga att 
ALLA borde se denna film!! 

Denna film kommer helt klart att läggas till högen filmklassiker, där redan musikalfilmer som Grease, Dirty Dancing och Sound of Music finns med. Kul att Sverige har något att komma med till eliten. 


 


Nu ska jag sova.. jobb imorron! 
Ha det så braaa och sov gott.




 

Magnus Uggla, tyskar och 60-talsrock...

Tisdag.

Vi träffades alla tjejer på bussen; Jag, Sara, Thilde, Sarah och Aleks, och med byte till tåg och sen byte till buss igen kom vi fram till min sommarstuga i Åhus. Där lämnade vi av våra saker, åt, bytte om och sedan satte vi oss återigen på en buss, mot Kristianstad. Korkat nog tog jag med mig min kamera utan batteri till Kristianstad - glömde batteriet i laddaren i stugan.. så har inga bilder från kvällen.. men har snott några från min kära vän Sara som jag ska lägga upp!
  
Töserna

   
Innan konserten.

I Kristianstad hittade vi, efter lite om och men, Tivoliparken där vi skulle se Magnus Uggla. Vi satte oss i parken och smådrack lite innan vi sedan tog plats långt framme vid scenen. Uggla kom in på scenen i vita gymnastikskor, röda träningsbyxor, en vit skjorta, en smal svart slips och en svart kavaj.. - och jävlar vilket drag det blev.

    
Under konserten

Konserten var riktigt bra, inte bara för att alla Uggla är bra på att bjuda sig själv och att han har lyckats hitta ett väldigt bra band i sin tv-show - utan även för att alla hans låtar finns någonstans i ens bakhuvud.. vissa låtar mer, andra mindre, men det var alltid så att man kunde sjunga med i alla fall i refrängen på låtarna.

Häftigast av allt var nog ändå när han kom in efter ety litet uppehåll och sjöng Trubaduren. Frågan är om han ens sjöng ett enda ord själv, jag tror nästan inte det. Publiken (med oss i) stod för sången och då fick jag verkligen gåshud; när så många människor sjunger en och samma låt samstämmigt och man själv står i mitten och klämmer i från tårna - det var häftigt!

Andra favoritframträdanden var Kung i Baren, Jag Dansar Aldrig Nykter, Första Gången och Nu har Pappa Laddat Bössan. Det var en bra upplagd konsert och för alla er som gillar Magnus Uggla, men även för er som är som mig och gillar honom lite lagom - se denna konserten, det var verkligen värt alla pengar!


Hejdå Uggla

Efter konserten träffade vi Elin och Anna från Hässleholm och vår kväll fortsatte på Kristianstaddagarna, där vi hittade en dansbana som vi livade upp.. Vi satte igång dansen, och efter ett tag var dansbanan full. Emellan danserna hann vi också med att äta langos - det kändes som en liten förberedelsekväll inför Malmöfestivalen faktiskt.

När musiken slutade spela på dansbanan fick vi en vakt att gå upp scenen och gratta Thilde på hennes födelsedag; "Vi e så glada idag, att det är födelsedag, att det är födelsedag, just här idag, hurra, hurra". Efter detta träffade vi några tyskar som vi stod och snackade med ett bra tag (bra för min tyska, som fått vila ett lite för bra tag nu) innan vi sen tog sista bussen hem till min stuga igen.


Congrats Thilde

En riktigt bra kväll med töserna! Tack allihopa.

Onsdag

Vi solade hela dagen till "Magnus Uggla"-skivan. Sen åkte vi hem igen och hemma väntade Pappa och Erik som varit i USA nu i 2 veckor. Det är väldigt skönt att ha dem hemma igen! De hade köpt med sig lite presenter med hem till mig, lite kläder och en jääättefin ipod som nu har blivit min nya lilla leksak - den är grym! 

   
Solmys i stugan

På kvällen hade vi 3-rätters middag för att fira att familjen var samlad igen (jag har faktiskt saknat pappas goda mat) och resten av kvällen satt jag väl och pillade med min nya leksak.. man kan ju göra hur mycket som helst skojj. Man kan till och med se vad det ska bli för väder där man är en vecka framåt..


Torsdag


Har hunnt med att sola, klippa mig och ikväll är det första träningen för mig på vääldigt länge.. Det blir spännande att se hur det kommer att gå.

Idag fick jag även sms från Iddii som befinner sig nere i Medelhavstrakterna - skönt!! Lite avundsjuk är jag allt.. fast nu har vi ju fint väder här hemma också så det är faktiskt skönt att vara hemma!


Nu ska jag gå och äta, så att det finns någon chans att jag orkar med att träna idag.

Vi höres snart!


Live 8

Alltså jag har blivit beroende.. av Live 8 dvd:erna från 2005; Musiken, stämningen och ja, hela alltet. Jag har dem rullande på datorn hela tiden och det har blivit en vana att jag lyssnar på några låtar innan jag går och lägger mig. Favoriten är helt klart Robbie Williams, han lyckas på alla sätt fånga publiken och han bjuder på sig själv till max, han är verkligen en artist man skulle vilja se live!

Andra bra artister som gör bra framträdanden är Mariah Carey, Madonna, Black Eyed Peace, Destiny's Child, Keith Urban, Daniel Powter, BonJovi, REM, Elton John, Coldplay osv osv. Det finns verkligen musik för alla smaker. Ett bra tips för alla er som vill köpa en bra musikdvd! Ni kommer inte att bli besvikna.

Nu ska jag iväg på en liten roadtrip med mina 5 underbara tjejkompisar; maten är inhandlad, kläderna är packade och humöret är på topp.

Ha en bra dag, jag kommer tillbaks och berättar allt imorron kväll!
 




Trött.

Helgen har varit fullspäckad med jobb och annat skojj. Det har varit en bra helg fast för lite sömn så idag är jag helt slut... Min mamma har dock sin första semesterdag idag, så hon väckte mig vid halv 12 med beskedet att det väntade 2 nybakade scones på mig nere i köket. Det gjorde det mycket lättare att gå upp!

Idag väntar bara en slappedag med lite vindruvor, en bra bok och en solstol i trädgården. Ikväll får vi se vad som händer.

Förhoppningsvis ska jag hinna träffa Ena en stund också idag.. hon åker imorron.. och är borta hur länge som helst känns det som.. typ en månad.. Jag kommer nog sakna henne lite mer än hon kommer att sakna mig, för hon kommer ha fettt roligt på sina resor; kroatien, bosnien och Mallorca. Det kommer bli tomt utan dig hemma iddiiii.  




Fast imorron ska jag faktiskt själv ut på en liten resa.. till sommarstugan, där vi ska hinna med att se Magnus Uggla med töserna i Kristianstad på kvällen.. Jag kanske inte är värsta fanet av Magnus Uggla, men man kan inte undvika att alla hans låtar och texter finns i ens huvud så det kommer nog bli fett med ös där.


Vi höres!

Passion för jordgubbar!!

Jag älskar frukt.. äter det mycket hellre än godis och sånt, vet inte varför.. men det känns liksom så friskt och man vet liksom att det är nyttigt så då smakar det ju ännu bättre.

Det jag gillar mest är jordgubbar och annanas (fast äter all frukt). Kan utan problem köpa en hel annanas och äta till typ mellanmål eller efterrätt eller något sånt.. mums.

Sen jordgubbar, det äter jag av princip bara på sommaren, men ja, på sommaren äter jag det så ofta jag kan.. Detta året är helt klart de bästa jordgubbarna från Lönslätts bär, det smakar helt sjukt bra; inte sura, inte för söta, inte omogna eller för mogna.. helt enkelt perfekta.


Här är en jordgubbstårta som vi gjorde av jordgubbarna som blev över från midsommar, aslätt att göra och hur god som helst. 

     

Ingredienser:
2 st Marrängbottnar
Vaniljglass
Grädde
Jordgubbar

Recept
Lägg en marrängbotten underst, lägg på massa glass, smeta på lite mosade jordgubbar. Lägg sedan på nästa marrängbotten och täck med grädde. Dekorera sedan med ännu mer jordgubbar. Ät direkt (finns risk att glassen smälter efter ett tag
)...

Jag lovar er att detta är huuur gott som helst!  


Ha en bra fredagkväll!
Jag ska sova tidigt.. ska upp och jobba på hotellet imorron, men det blir kul, så det är värt det!
Efter jobbet blir det sen homecoming/18års fest för Thilde.


Ciao


Åhus Beachhandboll 2008

Japp, nu är det klart. Vi ska med ett gäng innebandytöser ta oss an denna stora turnering i en sport som ingen av oss någonsin spelat.. BRA.
En sak är i alla fall säker, det kommer att bli fett roligt.

Som sagt så kan ingen av oss spela handboll.. men vi är i alla fall tränade (eller borde vara i alla fall), så vi kan om inte annat kötta på ordentligt och hoppas att allt går vägen. Vi har inte vidare höga förväntningar på resultat och vårt största mål är att göra mål i någon av matcherna.. något vi ändå ska försöka att kämpa för att komma 4a i gruppen, då får man nämligen spela en match till... Vi har ju ingen aning om hur motståndet är.. vi är ju med i Dam Motion, men alla lär ju ha någon relation till handbollen ? Iaf mer än oss, kan man ju tänka sig..  

Är ni sugna på att komma och kolla så spelar vi lördagen den 19 juli. Vi heter Var tog Sommarbandyn vägen? och våra speltider är:
10.45 bana 8
11.45 bana 16
13.00 bana 16
14.15 bana 12
15.30 bana 12
slutspel? (kanske inte ens lönt att fundera på det)

5 matcher minst.. Tänk om det är typ 30 grader? Och så ska man springa där i sanden.. puh, vi kommer dö.

Jag kollade igenom lite av spelreglerna (med tanke på att vi inte kan någonting)...

"Beachhandboll spelas barfota, matchtröja och matchbyxor är obligatoriskt."
Man får alltså inte spela naken.. haha synd..

"Spelarna får bära sol-glasögon och målvakterna får även använda keps."
Schysst.

"Vid t ex fasthållning gäller 1 minuts utvisning, vid hårt spel, sandkastning, osportsligt uppträdande etc. ges rött kort direkt, vilket kan leda till avstängning kommande match."
Fan.. hårt spel var ju vår taktik.. 
 

"Om någon skriker könsord eller skällsord rakt ut i luften och/eller mot domare, spelare, ledare och publik blir straffet rött kort. Även obscena eller kränkande gester, fysiskt våld och alla former av hot bestraffas med rött kort." Känns som att denna punkt kommer att fälla oss ettt antal gånger.. vi brukar inte vara så bra på att hålla inne alla kommentarer..

Jag säger minst 5 röda kort till laget sammanalagt.. kanske till och med fler.
Hur ska detta gå?


Nästa vecka ska vi i alla fall ut och shoppa outfit, hoppas att vi hittar något coolt.. Även om vi kommer att vara sämst, vill vi ändå bli ett lag som man kommer ihåg. Outfiten kanske kan hjälpa oss lite med det i alla fall.


Jag längtar faktiskt.. Lite mer än 2 veckor kvar bara.
 

Nu ska jag duscha av mig dagens solsting!
Pussshaaj

Don't mess with the Zohan.

Var och såg denna filmen på bio med Ena igår.. helt jävla sjuk. Lätt den roligaste film jag sett på mycket länge, vi skrattade oss verkligen igenom heela filmen. Se den!

Smell it.
Now take it. 

 



Nu ska jag ut i den underbara vädert! Vi höres.

Du underbara klänning...



Jag är förälskad. Inte kär, utan förälskad. Tänk att få ha denna klänningen typ på sin bal? Typ närsomhelst? Typ kunna sitta och kolla på den och testa den när man inte har något annat för sig? Fast iofs hade jag fan nöjt mig med att få se den live eller få röra den..

Iofs behöver man ju rätt kropp till den också.. typ pinnsmal som Sarah Jessica Parker.. men ja, kul att kunna titta på iaf.


Cykelturer i mängder.

Idag har jag cyklat 2 mil.. fram och tillbaka från stranden, det känns faktiskt riktig bra och det är inte så jobbigt som man tror; det ger bra träning, man kan snacka om allt möjligt med sina kompisar och man får en fin solbränna under tiden!

Dock är min cykeltur ingenting jämfört med vad några av mina kompisar håller på med. De gör sitt projektarbete nu, vilket innebär att det ska cykla från Smygehuk, sydligaste punkten i Sverige, till Treriksröset, nordligaste punkten i Sverige. Jag förstår inte hur de pallar.. Vi har fått lite kontakt med dom nu iaf.. de har paus i Mora och ja, man kan ju inte säga annat än att de är ganska trötta på sina cyklar. Men men, de kommer ju vara sjukt stolta när det väl är klara! Jag är imponerad.

Idag har det alltså varit beachen, tillsammans med Ena, Thilde, Sara, Mia, Benne och Andy. Det blev några härliga dopp i havet och solen stekte på riktigt rejält faktiskt. På hemvägen stannade vi för att äta en god liten glass och halvvägs hemma därifrån hämtade vi upp en trött Sara som var på väg hem, gåendes, från Limhamn.

Ikväll vet jag inte riktigt vad som är på schemat, kanske bio eller kolla på några kompisar vars band har uppträde.. Ska ta kontakt med mina kära vänner nu och checka läget.
 
Ha en bra kväll!



 

Vi återberättade lite Brysselminnen för Thilde idag..
Jäklar vilken sjuk resa vi fick till tjejer!




Gina Tricot.. = Shopping.

Äääälskar att shoppa.. farligt men sant. Har inte shoppat nu på ett tag, försökt att hålla i mina pengar, men ja, idag var det omöjligt att låta bli. Rea och allt ju.

Tänkte faktiskt att jag för en gångs skull visa lite av det jag har köpt!

     Korallfärgad tubtop och svart kjol, Gina Tricot

  Mörkblå tubtop och vita shorts, Gina Tricot

  Mörkblått seglarlinne, Gina Tricot

      Vit skjortklänning från Gina Tricot tsm med olika skärp som jag hittade i mammas garderob.


Japp, det var allt.. Jag är supernöjd, fick allt detta för 650 kr.


För er som missat det, så kommer det bli jääättefint väder imorron..
STRANDEN utan tvekan. Vi ses där.



Otränad...

Igår tränade jag igen, första gången på typ 5 veckor.. och det märks att jag är otränad. Jag har fan träningsvärk efter en halvtimmes jogging och lite mag/rygg träning, inte alls okej med tanke på att vår försäsongsträning börjar nästa vecka. Det kommer att bli jobbigt..
Ska i alla fall försöka träna några gånger till i denna veckan så att jag får upp flåset någorlunda.
 
Idag ska jag träffa Ena och Korre i stan, ska försöka att hitta något kul att köpa på rean.. katastrof att jag inte har varit där och kollat än!


Hinner inte skriva mer nu, solen skiner och nu ska jag byta om !

Ha en bra dag.

Utmanad!

Utmanad av Martina.. Gillar egentligen inte alls sånthär, men okej, bara för att jag inte har så mycket annat att göra!

1. Vad gjorde jag för tio år sedan?
Hhmm.. 8 år gammal.. Då var jag en liten buse och jag var sjukt aktiv.. gick på Malmöflickorna, ridning, fotboll och innebandy på samma gång. Då var man väl i de härliga åren utan några bekymmer; man hade sina kompisar, man gjorde sina saker och allt gick som man ville.. eller ja, nästan i alla fall. Man tyckte väl inte alltid att ens föräldrar tyckte och tänkte som man själv, men så kommer det ju att förbli hela livet. Exakt exakt för 10 år sedan var jag antagligen i sommarstugan med Anna och hade det kul på stranden, eller åt en glass eller spelade minigolf.

2. Vilka fem saker finns på att göra listan idag?
Klockan är ju efter 00.00 så här kommer min tisdag:
1. Gå och lägga mig.
2. Träffa Ena och Korre i stan över en fika.
3. Klippa gräset och mata kaninen (på min mammas order).
4. Prata med tjejligan och se om det finns några planer på kvällen.
5. Utföra kvällens planer.
Ja, det får duga.

3. Godis jag gillar?
Äter faktiskt inte så mycket godis för tillfället.. jag har inget förbud eller något sånt alls, men jag har helt enkelt inte varit sugen på det på sistonde. Men när jag väl äter så äter jag det mesta, har dock en extra passion för suurt! Och lysmelk, det går alltid ner.

4. Vad skulle jag göra om jag blev miljdär?
Ta med mig alla mina vänner på en jordenruntresa och då menar jag verkligen heela jorden runt, då ska vi åka till alla städer som någon kommer på att de vill åka till. Sen hade jag nog skänkt lite och försökt spara lite.. Och ja, så klart shoppat också, men det räknas nästan inte.

5. Städer/orter jag bott i?
Malmö; Slottsstaden, Bunkeflostrand,


Regler: Svara på frågorna om dig själv. i slutet av inlägget ger du vidare den till 5 andra bloggare och sedan skriver du hos deras bloggar att de har en utmaning att hämta.


Tänker inte dela ut den till någon.. ni som vill göra den; varsågoda!!


RSS 2.0