I can't stop thinking about you boy

Can't Stop - Dondria

väääldigt bra, somrig och svängig låt !



Helgen:
Japp, denna helgen var det ju dags för beachhandbollen.. Egentligen skulle man kunna säga att det gick åt helvete, för ja, i stort sett gjorde det ju det. Men jag vill inte säga så, för även om vi förlorade alla matcherna och inte hade en chans att gå vidare så var detta första gången vi spelade handboll någonsin och vi hade grym kul tillsammans hela helgen.

Det tog 2 matcher innan vi ens fattade hur hårt man fick gå in i närkamperna och hur man skulle spela för att ha en chans att göra mål. När vi väl fattat detta såg vårt spel i alla fall lite mer ut som handboll, men det som vi mest hade problem med var att skjuta och att göra det hårt. Vi är ju vana med att ha en klubba att skjuta med och få kraft igenom, så detta var något helt nytt.

Dessutom trodde vi faktiskt att vi skulle få möta lag som var i alla fall nästan lika dåliga som oss själva; vi trodde inte att man anmälde sig i motionsklassen om man spelar handboll.. alla våra motståndare var ju unga, friska tjejer som alla spelade handboll..

Som tur är hade vi strålande sol hela lördagen och stämningen på festivalen kan man ju inte precis klaga på. Vi får helt enkelt göra comeback nästa år efter att vi har övat lite...

Lagfoto:





Var fan tog Sommarbandyn vägen?


Tjejerna har varit i stugan hela helgen, så det har varit en grymt rolig helg med massor av aktiviteter och skojjs. Igår efter att tjejerna hade åkt hem hade vi den traditionella Åhuscyklingen med Micke och Karin och det var naturligtvis kul som vanligt, speciellt med cykling hem i den mörka skogen utan lampor..

Annars har jag övningskört lite.. det börjar faktiskt gå bättre nu, jag är till och med ute på vägarna och gör trafiken osäker.. Någon gång ska jag nog ta körkort!


Som avslutning vill jag bara säga att killar är konstiga.. Det är fan inte lätt att veta hur ni tänker emellanåt. Intresserad eller inte? Det är frågan.


Ha en bra kväll!

/Emilia

Kommentarer
Postat av: David

Att vara eller inte vara intresserad, det är frågan!



;)

2008-07-22 @ 13:57:59
URL: http://liseberg.se?
Postat av: M

HAH det hade vart värt ett försök.. ^^

2008-07-23 @ 18:05:17
URL: http://martinamartina.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Blogg listad på Bloggtoppen.se
RSS 2.0