Off to work!

God morgon alla!
Nu sticker jag till jobbet.. Är megaallergisk men det blir nog cykeln ändå, det är ju så fint väder!!
Ha en riktigt bra dag, så hörs vi mer i kväll!

Svullna ögon och täppt i näsan, hej!



Jordgubbar.

Mums!
Nu är det dags att gå och lägga sig!
I morgon väntar öppning och stängning på jobb och sen blir det direkt träning på det!
Får se hur allergin känns i morgon bitti men eventuellt blir det cykel till jobbet också!
Har en aktiv dag framför mig helt enkelt och därför blir det nu uppladdning med relativt tidig sömn för att vara mig...

Sov gå gott ni också!






Träning!!

Har precis kommit hem ifrån träning och nu ska jag äta lite jordgubbar! Träningen gick hyfsat bra, infektionen är över och nu är det bara allergin kvar att bli av med! Har dock fått order av vår nya tränare att jag ska börja springa inne på löpband minst en gång i veckan så att jag inte kommer efter med konditionen bara för att jag inte kan springa ordentligt i parken.. Så så ska det bli med start på fredag hade jag tänkt! Och där inne ska allergin banne mig inte få stoppa mig!! Styrkan gick bra iaf och nu är vi på gång. Full fart mot division 1! Vi hörs mer lite senare, nu ska jag äta mina jordgubbar =)

Älska solen!

Vaknade upp av att solen strömmade in genom mitt fönster idag! Så nu blir det en stund till stranden med Sebbe! Älskar solen och är glad att jag för en gång skull lyckats tajma in min lediga dag till fint väder, hela dagen blir så mycket bättre då! Och idag tänker jag njuta till max för från och med i morgon jobbar jag 8 dagar i rad innan jag är ledig igen...
Jag ska nog försöka att träna lite i kväll också, tror inte att jag är sjuk längre utan att det "bara" är allergi! Jag säger inte att jag är frisk, mina ögon är megasvullna och min näsa rinner som aldrig förr, men halsontet är nästan helt borta så jag chansar på att det bara är allergi nu (ja, det är svårt att känna skillnad på att vara megaförkyld och att vara allergisk). Vi får helt enkelt se hur det går i kväll, jag kommer känna direkt om jag är sjuk eller inte!
Ha en riktigt bra dag!




Sommardag.

Det blev tyvärr ingen cykel till mig, alla såldes för ganska mycket pengar... Men Sebbe kom hem med en cykel iaf så i värsta fall får jag väl låna den till hösten! Vi var inte ute efter cyklar att ha hemma (här har jag redan en fungerande cykel) utan en att ha i Lund när man ska ta sig emellan olika ställen osv. Och den jag hade där förra terminen har blivit stulen.. =( Så det var därför vi var på jakt efter billiga cyklar!
Sen under eftermiddagen såg vi Sverige vinna första matchen i fotbolls-VM och nu har vi precis sett Allsång på Skansen! Trevligt värre. Nu blir det jordgubbar och sen ska vi sätta på en bra film!
Har haft en riktigt bra ledig dag med andra ord och i morgon kommer en förhoppningsvis ännu bättre dag (det fattas fortfarande att jag ska bli helt frisk), så att jag kan träna också!
Ha en fortsatt bra kväll!




Beautiful Day.

Äntligen lyckas jag pricka in fint väder på min lediga dag!
Så morgonen och förmiddagen ska definitivt spenderas ute i solen med en bra bok! Senare i eftermiddag kanske det blir en tur till polisen för att köpa en ny cykel på deras auktion men vi får se hur det blir!
Nu ska jag iaf ta på mig en bikini och gå ut i solen och njuta av min lediga dag!

Synd att vi inte har en pool i trädgården bara.. Då hade det varit perfekt!

Ha en fin dag i solen ni med!



Ledig dag på ingång!

Ojoj, mycket har hänt idag.
Hade fullt upp på jobbet hela dagen men hann med att skicka iväg en del viktiga sms under lunchen. Vissa saker måste helt enkelt sägas nu innan det är försent! Jobbedagen gick iaf fort på grund av mycket att göra, så det var bra (hann inte tänka så mycket på att det var riktigt fint väder ute och att jag hellre legat på stranden). Dessutom stötte jag på en gammal gammal vän, trevligt!
Vidare under dagen så blev det sen dags för möte och jag var lite nervös innan över hur det skulle gå! Men bra gick det och som det ser ut nu så ska jag och mitt kära lag spela innebandy i division 1 till hösten. Trevligt värre!
Tänker skriva mer om detta sen när det är 100 % klart men tänkte bara berätta för er som var nyfikna på vad det viktiga mötet skulle handla om!
Oj vad icke-sammanhängande det där blev, men jag hoppas att ni förstår det jag ville få fram. Jag är trött.
Nu ska jag gå och lägga mig och tänka på allt spännande som hänt idag! Känner mig iaf nöjd med vad jag uträttat under dagen, ska njuta ordentligt av ledigheten i morgon!
Sov så gott!




Måndag!

Jag vill inte vara sjuk och allergisk längre nu... Att kombinera dessa två är inget roligt vill jag lova! Får se om halsontet går över till i morgon, annars får jag nog gå iväg och kolla det!
Nu ska jag iaf iväg till jobbet och sen blir det direkt möte, träning och sen möte igen! Får se om jag ska vara med lite på träningen, men det blir nog tyvärr inte så idag heller.. Om jag inte mirakulöst blir helt frisk tills i eftermiddag!
Ha en riktigt bra dag iaf!
Så hörs vi senare i kväll =)



Slänger in lite Midsommarbilder såhär efter hand!!



Sleep tight.

Tänkte bara säga godnatt!
Har varit hos Sebbe och ätit god middag och sen såg vi en lite skum film! Bilder ifrån Midsommar får komma i morgon istället, men några av er har förhoppningsvis redan sett bilderna på Facebook!
I morgon väntar jobb hela dagen och sen blir det direkt iväg till ett möte som kan förändra allt. Jag hoppas och håller tummarna på att allt förändras till det bättre, eller iaf det som enligt mig är det bättre! Berättar mer om detta efter mötet, när vi vet hur allt blir! Men för er som inte fattar alls vad jag pratar om kan jag iaf ge ledtråden att det handlar om innebandyn och en stor förändring inför nästa säsong.
Sov så gott!

Haha.. Bjuder på denna!
"Vem är mest pricksäker?"
Vi skulle pricka ner en penna i en flaska!


Middag!

Nu sticker jag iväg en stund till Sebbe för att äta söndagsmiddag med hans familj!
På mig har jag en av dagen nyinköpta klänningar:


Färgen är lite mörkare än vad den ser ut på bilderna!
Men så ser den ut iaf, I like! Perfekt till sommarkvällar som denna; en vardagsklänning som även kan användas till mindre tillställningar!
Nu ska jag sticka!
Ha en bra kväll!



Söndagsslappande.

Hej hopp! Vaknade upp med sjukaste halsontet idag =(
Nu är det dock lite bättre men jag vill inte vara sjuk mer nu! Jag vill kunna träna för fullt igen!
Har iaf varit på Entré med mamma hela förmiddagen och vi har shoppat lite olika saker! Dels köpte vi en ny duk (eftersom att den gamla blev förstörd i fredags), dels handlade vi underlägg eller vad man ska kalla det för att täcka över den fula fläcken på bordet... Vi ska dock försöka att ta bort fläcken lite senare, men vi får se hur det går med den saken! Nu ser man iaf inte den under fina dukar...
Sen köpte jag två klänningar till mig själv, eller ja, mamma köpte dem till mig (själv har jag inga pengar att handla kläder för för tillfället). Visar klänningarna senare!
Nu ska vi äta lite grillat och sen ska jag sätta mig ute i skuggan och börja läsa en ny bok! Det blir nog en engelsk bok av Marian Keyes denna gången!
Hoppas att ni har en bra och slapp söndag!
Håller på att lägga in bilder ifrån Midsommar nu också så det kommer massor med bilder senare!


Ett smakprov så länge..!





Midsommar!

Hade ett riktigt lyckat midsommarfirande igår med fina vänner och massor av skratt!
Dagen idag har bestått av städande i många timmar och sen har vi bara umgåtts med familjen och tagit det lugnt hela dagen! Har inte lagt in bilderna än så det kommer lite senare, nu ska jag fortsätta att mysa med familjen!
Tänkte bara säga att allt är bra (förutom en stor lila fläck på träbordet i uterummet...).
Vi hörs mer senare!




Hinner inte riktigt med...!

Har just nu fullt upp med jobb och midsommarfirande! Eftersom att festen ska vara hos mig så är allt lite kaos just nu! Men så ska det vara! Jag återkommer med bilder mm i helgen!
Glad midsommar på er!


Jobb + träning!

Min megaförkylning är inte bättre idag.. Så får skippa att cykla till jobb som jag hade tänkt från början! Det är ju jättefint väder, så det tar verkligen emot att behöva sätta sig på en svettig buss. Men jag vet inte om jag hade orkat att cykla hela vägen...

Nu väntar alltså jobb hela dagen och eftersom att rean har satt igång så vet jag att det kommer att bli mycket att göra! Och det är bra att det är mycket att göra, tiden går mycket snabbare då, plus att jag kanske inte hinner tänka på att jag är sjuk under tiden! Efter jobb är det sedan direkt träning i Pildammsparken! Antagligen blir det väl ingen träning för mig, men jag packar ändå med mig träningskläder, jag vill så gärna träna! Och i värsta fall så kan jag iaf ta en powerwalk-tur när jag ändå går till träningen från jobbet!
Vi får se hur dagen blir helt enkelt! Vad jag vet är iaf att jag åker hemifrån nu och inte kommer tillbaka hem förrän efter träningen! Så ni får ha en riktigt bra dag!
Ps. Jag räknade nyss mina myggbett ifrån igår (träningen i Pildammsparken). 25 stycken!!! Det är INTE okej. Så idag på lunchen ska jag gå till Apoteket och köpa myggmedel!! Bara så att ni vet ;)






Sommarförkylning.

Det blev ingen träning för mig idag.. Kände av att jag var sjuk direkt på uppvärmningen så det var bara att gå av och ladda om för att bli friskt istället! Tråkigt, men det kan bli så ibland! Förhoppningsvis kan jag vara med redan i morgon men annars får det bli nya, friska tag nästa vecka!
Midsommarfixandet har gått bra idag, allt är nu handlat! Nu ska jag bara fixa klart allt här hemma också; städa, duka, fixa med lekar, mat, bordsplacering osv. Vi fick dessutom +2 till gästlistan idag så det krävs lite extra logistiktänkande för att allt ska gå ihop! Men vi kör på principen desto fler, desto bättre, så det får lösa sig helt enkelt!
Nu ska jag sova och ladda för en heldag med jobb, träning (eventuellt) och städande för hela slanten i morgon!
Sov så gott ni också!




Snabbis.

Har varit hemma i 5 minuter och nu är det dags att sticka iväg till träning! Full rulle, men nu är iaf allt inför fredagens kalas inhandlat! Skriver mer om det sen! Nu ska jag först försöka att träna så gott det går! Men är lite sjuk så får se hur det blir...
Ha en bra kväll!

Ni får en bild på mig ifrån förra midsommar bara för det!

Hej svej.



Jobbedax!

Antingen så har jag blivit förkyld eller så är jag megamega allergisk... För någonting utöver den vanliga allergin är det och det är inte kul =(
Hoppas att det blir bättre under dagen, annars vet jag inte riktigt vad jag ska ta mig till! Vill inte missa någon träning!
Nu ska jag i alla fall iväg till jobbet och öppna butiken och sen jobba några timmar! Efter jobb ska jag och Sebbe sen iväg och storhandla till midsommar!
Så vi hörs igen efter allt det, ha en bra dag!




Sommarlovskväll.

Nu sticker jag iväg till stan för att träffa Marcus (min klasskompis) som är nere i Skåne en runda och hälsar på!
Vi ska äta middag och snacka skit!

En bild på mig och Marcus ifrån sista klassfesten innan sommarlovet!

Ha en bra kväll ni också!





En kort joggingtur.

Nu går jag ut och springer en runda för att skaka av lite träningsvärk sen igår!
Det blir bara en kortis, typ 15-20 min, vill ju inte trötta ut mig inför onsdagens och torsdagens träningar utan detta är bara för att värma upp mina muskler lite så att jag kan stretcha ordentligt sen! Är nämligen sjukt stel i mina baksidor av låren...
Orkar inte ta en ny bild just nu så här kommer en annan rolig:

Vi tre håller dessutom på och smider lite roliga planer inför midsommar!
Vi hörs mer senare!
Nu ska jag snöra på mig joggingskorna!





Utläst bok!

Har sträckläst min bok hela morgonen och nu är den slut! Så nu kan man prata med mig igen ;)
Nej men nu ska jag börja planera ordentligt inför midsommar som börjar närma sig!
Har redan fixat sånghäfte! Så nu är det bara lekar och bordsplacering mm kvar!
Här kommer två bilder ifrån midsommar förra året:


Nu ska jag börja städa lite!



Boktips.

Är precis färdigduschad och sitter nerbäddad i sängen med mina trötta ben och en bok! Träningen var jobbig men roligt och det kommer garanterat att kännas i benen i morgon! Men det är bra, då känner man att det ger något!
Nu ska jag läsa några (läs många) sidor i min bok som jag är helt fast i. Det är en deckare av Kristina Ohlsson. Jag läste hennes första bok förra veckan och nu är det del 2. De hör iofs inte ihop så mycket men jag gillar sättet hon skriver på; lättläst men ändå invecklat och spännande. Verkligen att rekommendera till sommarläsningen!
Den första.


Och den andra som jag läser nu!
Det ska även har kommit ut en tredje i år, som jag får läsa senare i sommar!
(Har redan köpt fyra nya böcker som jag får läsa ut först).
Dags att dyka ner i boken!
Sov så gott senare!!



2 kg mjöl.

Sådär ja, då har jag precis varit och köpt 2 kg mjöl som vi ska ha med oss till träningen i kväll! Det är allt vi vet, annars har vi noll koll på vad träningen ska innehålla! Spännande. Känns bra att en ny träningsvecka är igång iaf, en vecka då konditionen förhoppningsvis är lite bättre än förra veckan! Och att förra veckans träning då också gett resultat... Men så borde det ju vara!

Träningsredskap?



Amazing.

Här kommer två ännu bättre bilder på hotellet.
Snacka om att jag längtar nu!!



Greklandslängtan.

Har suttit och letat hotell hela morgonen och nu har vi även bokat ett hotell till sista natten innan vi åker hem! Alltså är allt vi har tänkt boka i förväg klart och nu återstår det bara att längta några veckor till, sen är det dags!
Inte så jobbigt faktiskt...
Nu ska jag återgå till min bok!
Hoppas att ni har en bra dag!




Laddad för resa.

Det var meningen att förra inlägget skulle publicerats för flera timmar sedan, men jag glömde visst bort att trycka på publicera-knappen... Men men, nu har ni fått se lite bilder iaf!
I kväll har jag haft fullt upp med att boka hotell till resan! Vi har nu bokat hotell till de första 3 nätterna och vi lyckades hitta ett riktigt fint hotell till ett bra pris! Resten av resan är än så länge oplanerad, men det kommer ;)

Första stoppet på resan blir på Santorini, känd för sina sjukt fina solnedgångar...
Nu är det dags att sova!



50-årsfest.

Mamma hade inte så jättemånga bra bilder men här kommer några iaf.
Lite blandat med bilder på spex och olika bordspar mm.
Första bilden är på födelsedagsgrisen ;)












Choklad.


Mamma har köpt en ny kaffemaskin som också gör supergod varm choklad!
Perfekt till en regnig dag som denna.


Trött söndag.

Att gå på 50-årsfest kanske inte låter så roligt för de flesta. Men med min släkt och alla dess vänner så kan det inte bli annat än roligt, och så var det också igår!! Hade en riktigt roligt kväll med god mat, trevliga människor, spex i mängder och dans natten lång! Så är med all rätt trött idag och ska ha en härligt slapp söndag med en bra bok, nerkrupen i soffan med en filt!
Klantigt nog glömde jag kameran, men mamma hade sin med sig så ska försöka att sno lite bilder därifrån senare!

Bjuder på en bild ifrån Grekland så länge, vi ska nämligen boka boende till resan i kväll!

Ha en bra dag!



Fest nu igen?

Har haft en lång dag på jobb och nu är det dags för fest! Mina arbetskompisar frågade mig hur jag orkar festa så mycket, de tycker att jag är på väg till fest hela tiden... Men är ens liv en fest så är det, jag stormtrivs!
Såhär blir det idag:


Kör på favoritklänningen och favoritskorna!
Ha en riktigt bra kväll!



Fredagsmys och nu jobb!

Hade en riktigt bra kväll igår med först tjejmiddag och sen barhäng! Vi kom aldrig ut, hade det alldeles för trevligt på Ölbryggeriet där vi satt i många timmar! Och sen när de stängde så kände jag att det var lagom att åka hem eftersom att jag ändå skulle upp tidigt och jobba idag! Så här är jag nu, på jobbet, och har en lång arbetsdag framför mig! Men det är lördag och förhoppningsvis mycket folk på stan, så det ska bli kul! Sen ska vi på 50-årsfest ikväll vilket också ska bli kul! Nu öppnar vi, dags att jobba! Ha en bra dag så hörs vi senare!!

Partytime!


Nu sticker jag hem till Carro för middag och förfest! Sen får vi se om det blir utgång på det, eller om jag åker hem och lägger mig! Ska jobba hela dagen i morgon, så det hade varit ganska skönt att sova. Men en utgång sitter aldrig heller fel, så vi får se helt enkelt! En rolig kväll kommer det att bli i vilket fall!
Ha en bra kväll ni också!



Dags att åka till jobb!

8 timmar jobb, sen är det partydags! Längtar, men det ska bli ganska kul att jobba också!
Ha en bra dag, så hörs vi mer senare!


Sweet dreams are made of this.

Oj oj oj, vad jobbigt det var att träna idag. Mina ben började krampa i nästan alla övningar... Men det blir väl så i början när man sätter igång antar jag, speciellt när min kropp spökar så mycket som den gör nu för tiden (med allergin osv.). Det ska nog bli bra till slut! Som tur är så har vi ju precis börjat, det hade varit värre om vi var i sista veckan eller något!
Efter träningen blev det filmmys med Sebbe och nu ska vi gå och lägga oss!
I morgon väntar jobb hela dagen och sen blir det party på kvällen!

Kul att mina ögon inte alls är svullna eller så.. Men men, jag bjuder på den!
Nyduschad iaf!

Sov så gott!

Ps. Varför hör de aldrig av sig om lägenheten? Betyder det att vi inte har fått den?
De sa ju att de skulle höra av sig i vilket fall, så de borde ha hört av sig!
Aja, hoppas att de hör av sig i morgon, annars ska jag nog ringa och fråga... Jag är ju nyfiken!!


Jobbig allergi.

Har varit riktigt trött av allergin idag...
Men har iaf hunnit med en runda till Entré för att köpa present till min faster (eller ja, min farbrors fru) som ska ha 50-årsfest på lördag! Köpte även lite nya böcker till sommaren!
Nu är det dags för träning igen! Får se hur det går idag.
Ska iaf ta massa allergimedicin nu så att jag överlever!
Vi hörs mer senare!




En ledig torsdag!

Är helt slut i min kropp idag - som väntat!
Men det är samtidigt en skön känsla för då vet man att man tagit ut sig och att man gjort sitt bästa! Känner man ingenting så är man antingen sjukt vältränad eller så kunde man gjort mer... Så jag är nöjd! Ska dock bli spännande att se hur mycket kroppen kommer att orka i kväll, då det är träning igen!
Nu ska jag fixa lite lunch!

Hade inte tackat nej till en såhär god Ceasarsallad som jag åt i Kph i tisdags... Mums!



Lång dag, trött kropp!

Har tyvärr inte haft tid att skriva ett inlägg förrän nu, har haft fullt upp hela dagen! Först jobbade jag, sen gick jag till Pildammsparken (a.k.a pollenparken), sen var det löpträning, sen åkte jag hem och åt och nu snackar jag skit med Sebbe! Är helt slut i mina ben efter att först ha sprungit runt som en galning på jobb (mycket att göra), sen gått med en tung väska till träningen och så löpträning på det! Så nu ska det verkligen bli skönt att sova och vila kroppen!
I morgon är jag dock ledig ifrån jobb så då ska jag uppdatera lite bättre!
Sov så gott!

Ifrån gårdagens cykeltur till Hyllie där vi sedan tog tåget till Kph.





Off to work.

Nu sticker jag till jobbet och sen direkt efter jobbet blir det träning!
Så är inte hemma igen förrän senare i kväll! Men ni får ha en riktigt bra dag allihopa!


I nyinköpta grejer igår. Jag köpte dock inga megahöga skor så fick stå på tå...


Kph-häng.

Nu är jag hemma ifrån heldagen i Köpenhamn! Är helt slut så ska sova nu, men tänkte bara säga att jag haft en riktigt bra dag med mina Stockholmsflickor och Alexandra som nu bor i Kph! En dag fylld av minnen och skratt!


Mer info och bilder kommer i morgon!
Nu ska jag sova så att jag är pigg på jobbet i morgon!


Köpenhamn!

Ja, då bär det av till Köpenhamn med Sara och Thilde! Vi ska hälsa på Alexandra i hennes lägenhet och sen blir det en kvalitetsdag i Köpenhamn! Får se exakt vad vi gör men parkhäng, strosande och fika finns garanterat med på schemat!
Ha en riktigt bra dag ni också!

En härlig heldag med dessa!
Can't wait!


Glädje.

Träningen gick som förväntat! Dels med tanke på allergin, dels med tanke på hur lite konditions- och styrketräning jag tränat de senaste månaderna. Men det var bra att jag fick det svart på vitt, för nu är jag megataggad att bli bättre! För bättre är det enda jag kan bli!!
Är dessutom grymt imponerad av vår nya hjälptränare som kommer att hålla i en del fysträning. Hon verkar verkligen ha koll på läget och det känns som att vi alla kommer att lära oss massor av henne!
Woho, taggad på att det hela satt igång igen helt enkelt!
Nu ska jag snart hämta mamma och pappa på tågstationen och sen blir det direkt läggdags! I morgon väntar en heldag i Köpenhamn med fina flickor och så rullar det på. Bara massa roliga saker hela tiden och så lite roligt jobb på det, det går bra nu!
Glad, gladare, gladast!

Tack alla fina människor som får mig att må bra varje dag.
Det är en härlig känsla att må bra och vara glad varje dag!
Det är klart att det måste finnas tråkigheter/mindre roliga saker i livet också, men jag försöker att njuta så
mycket som möjligt av det roliga, hoppas att ni också gör det!



Träningsstart!

Dags att åka till träning! Första träningen på försäsongen börjar idag och vi börjar hårt, med fystester... Men ingen press, idag är det meningen att man ska vara dålig så att man kan förbättras under sommarträningen! Så det känns faktiskt ganska lugnt, ska bara bli skönt att träna! För jag hoppas verkligen att jag kan träna trots att allergin beter sig illa mot mig...
Dags att sticka!

Ha en bra kväll!!



God morgon, god morgon, god morgon!

Vaknade upp megaallergisk idag.. Har tagit massa mediciner nu, men det har inte riktigt hjälpt. Tydligen så är det de värsta pollentiderna nu och mina ögon rinner som aldrig förr. Dessutom är min näsa helt täppt och jag vet inte riktigt vad jag ska ta mig till!
Hoppas att det blir bättre under dagen, för i kväll börjar träningen igen och den vill jag inte missa!
Nu ska jag sätta mig och läsa en tidning! Ska börja ute men känner på mig att min allergi kommer att få mig att sitta inne till slut! Tråkigt men sant...

Ska läsa det senaste numret som jag fick hem i brevlådan i fredags!
Ha en bra dag!



Bildbomd 2

Här kommer lite bilder ifrån gårdagens födelsedagsfirande hemma hos Emma! Kvällen slutade sedan, via en sväng på Myntha, med efterfest hemma hos Jonas! En väldigt bra kväll helt enkelt!









Och sen tog det slut!
Nu luktar det brända popcorn här, måste gå ner och se vad de små har för sig!
Sen blir det fortsatt filmmys med Sebbe!



Bildbomb 1










Lite blandat med bilder ifrån fredagens studenter!
Jag hade en riktigt rolig kväll, tack alla medverkande!
Bildbomd 2 med bilder ifrån gårdagen kommer senare...
Ha en bra kväll!


Bildbomb på ingång!

Ska bara se till att min lillebror och hans klasskompisar sköter sig först... Så att de inte river ner huset bara för att mamma och pappa är bortresta! Men senare smäller det!

Full rulle...

... Och tyvärr blir bloggen lidande! Har jobbat hela dagen och sålt massor, nu är jag på väg hem till Sebbe för att äta middag! Sen bär det av till Lund för att fira Ena och Emma som båda fyllt år! Det kommer säkerligen att bli en bra kväll! Ha en bra kväll ni också så uppdaterar jag mer och bättre imorgon!

Den perfekta kvällen...

Har haft en alldeles underbart rolig kväll! Synd att jag ska jobba i morgon bara, annars hade den nog varat många timmar till... Men sånt får man ta! Tack alla som förgyllde kvällen iaf! Bilder mm kommer i morgon, nu ska jag sova, hej!



Studentfester.

Har haft en riktigt seg dag idag! Vet inte riktigt varför men det blir väl så ibland antar jag!
Nu börjar jag iaf bli piggare igen och jag ser fram emot en riktigt rolig kväll på tre olika studenter! Först ska vi till Hanna, min kusin, i Lund och sen ska vi till Bunkeflo för att fira Pontus och Martin! Känner på mig att det kommer att bli riktigt roligt på alla tre studenter!
Har på mig en klänning och min rosa kavaj idag:

Ha en bra kväll!



Fin fredag!

Är glad åt alla studenter idag, äntligen lite efterlängtad sol i studentveckan!
Det måste ju ändå göra hela saken lite bättre, om solen skiner! Dessutom är det lättare att vara gäst, det är bara att ta på sig en klänning ur garderoben och så ett par skor. Sen är det klart!
Nu ska jag börja bocka av saker ifrån listan över saker som måste göras idag.
Ha en bra dag!



Sweet dreams.

Dags att sova och ladda för en ny rolig dag i morgon!
En liten "att göra"-lista till mig själv för i morgon:
- Vakna
- Träna
- Sola vid fint väder
- Byta en av pappas presenter till en annan modell
- Skriva kort till kvällens studenter
- Duscha
- Vara redo att åka hemifrån 4
- Fest hela kvällen/natten
Tror att jag fick med allt!
Sov så gott!

Från gårdagens studentfest!




Födelsedagsmiddag för pappa!




Har haft en riktigt mysig middag med familjen!
Grattis igen pappa!



God morgon!!

Hade en riktigt rolig kväll igår med bra mat, en glad student och sen spontanutgång med Ena och Toni på det! Visar bilder senare! Nu ska jag iväg och jobba hela dagen, sen blir det födelsedagsfirande för pappa!
Ha en riktigt bra dag!


Studenttider.

Idag bestämde vi oss för att tacka ja till lägenheten. Det är inte säkert att vi får den, för de som är före oss i kön har inte sagt om de vill ha den eller inte än. Men om vi får den så har vi bestämt oss för att satsa! Den ligger perfekt, är lagom stor och helt nyrenoverad, det hade varit riktigt kul om vi fick den! Berättar mer om lägenheten sen om vi får den men än så länge får ni bara hålla tummarna för oss!
Nu ska jag iväg på student, älskar när det är studenttider i stan. Alla är så glada och hela staden blir verkligen till en stor fest! Idag är det Enas lillebror som tar studenten och det ska klart firas!
Ha en riktigt bra kväll så hörs vi senare!

Kommer aldrig att glömma min egen student!!
En fantastisk dag!



Heja Sverige!



Kärlek.

Älskar denna bilden ifrån när Sebbe och hans familj var och fotades på the Studio!
Det hade jag också velat göra! Ska nog nappa nästa gång de ringer...




Someone like you.

Har haft en riktigt slapp dag hittills idag. I morse var jag och Sebbe på lägenhetsvisning, en jättefin lägenhet mitt i centrum. Hela lägenheten var helt nyrenoverad och planlösningen var perfekt. Enda nackdelen är att den är lite väl dyr, så jag vet inte riktigt hur vi ska göra... Vi har fram tills i morgon på oss att bestämma oss, så vi får väl se!
Sen har vi bara tagit det lugnt och tittat på film hela dagen. Vädret har ju inte varit så roligt så det har varit skönt att bara vara hemma och slappa en dag! Välbehövligt efter en helg med inte alltför mycket sömn! Dessutom har jag sjukt varmt i mitt rum för tillfället, så det har inte varit mycket lättare att sova här hemma... Men men, jag är glad ändå!
Nu kom faktiskt solen fram igenom molnen, så ska sätta mig i skuggan och börja på en bok hade jag tänkt! Det ska bli riktigt skönt att läsa en vanlig bok för en gångs skull!


Sommar!!



En fantastisk resa - ur en stolt kaptens synvinkel.

Tusen skratt, underbara människor och med sporten vi alla älskar.
Så spenderades helgen i Göteborg, vad mer kan man önska sig?
Det här kommer att bli ett långt inlägg med mycket text. För er som är nyfikna och intresserade, läs. För er som egentligen mest vill titta på bilder, gör det och strunta i att läsa! Det är helt okej.

Resan började i torsdags med en bussresa full av förväntan. Första matchen skulle nämligen spelas mot Malmö FBC, och att börja med ett derby är alltid nervöst. Ingen av oss hade dessutom spelat match sedan den förlorade kvalmatchen så det var väldigt blandade känslor som rörde sig inom laget.
Den gemensamma känslan och förväntan inför cupen var i alla fall att det viktigaste var att ha roligt tillsammans med laget. Sen skulle vi klart spela så bra innebandy som möjligt och se hur långt det kunde räcka, men man vet aldrig hur nivån på damlagen i cuper är, så det är svårt att sätta upp något direkt mål!
Men som det slutade, det hade vi nog aldrig ens vågat hoppas på...

Förväntansfulla i bussen...

Vägen genom gruppen gick till en början knagligt, med två 0-0 matcher i sträck. Vi kom fram till att vi skulle behöva vinna båda återstående matcher för att kunna gå vidare, men hur skulle vi lyckas med det utan att göra mål? Dessutom hade vi, vad vi då trodde, det bästa laget i gruppen kvar att möta. Men icke, det två sista gruppmatcherna slutade 6-0 och 7-0 till oss. Snacka om att målskyttet lossnade.
Så vidare till kvartsfinal gick vi och alla var väldigt nöjda med det. Det som sen väl hände i kvartsfinalen och tre timmar framåt, det vet jag inte om någon av oss riktigt förstått än. Vi började med att vinna över Kävlinge, en motståndare vi haft svårt emot hela säsongen. Alla kämpade som aldrig förr och trots skador så lyckades vi vinna med 2-0. I semifinal fick vi sen möta Pixbo, en förening som har lag både i Elitserien och i division 1, så vi visste inte riktigt vad vi skulle förvänta oss. Det enda vi visste var att de antagligen skulle vara väldigt bra. Men vi gjorde vårt bästa och använde alla de krafter vi hade kvar och matchen slutade 3-0, till oss. Lägg märke till att vi fortfarande inte släppt in ett enda mål. Helt galet.
Sen var det helt plötsligt final och motståndet blev Hässelby, ett Stockholmslag som kom tvåa i sin div 1. Vi var helt slutkörda på våra 6 matcher, 10 utespelare och med knappt någon mat i magen. Men vi kom fram till att vi skulle göra vårt bästa och kämpa så gott det gick - tills vi inte orkade längre helt enkelt. Och så blev det också. Vi lyckades hålla 0-0 i första perioden men sedan tog krafterna slut och Hässelby vann med 2-0. Det ska noteras att Hässelby spelade på tre femmor hela turneringen igenom och att de spelat en match mindre.
Så silver blev det till slut. Ni anar inte hur nöjda vi är med det. Det är klart att man vill vinna när man väl är i final, men vi gjorde verkligen allt vi kunde och vi sprang tills vi knappt kunde stå upp mer. Och med tanke på vilka förväntningar vi hade så är vi extremt nöjda med att få en medalj med oss hem! Riktigt riktigt roligt.
Stolta silvermedaljörer.
Och detta var bara själva innebandyn. Resten av tiden med laget skulle jag kunna skriva en hel bok om. Det vi har tillsammans är något helt fantastiskt. Det är verkligen teamwork på hög nivå. Bara alla galna samtalsämnen i rummet när vi ska sova och sömnen skjuts upp för att vi alla skrattar så vi gråter... Eller när vi pratar om gamla minnen och inser att vi varit med om de mest sjuka sakerna tillsammans. Ni som är en del i ett lag vet precis vad jag pratar om, ni andra har det antagligen likadant med era bästa vänner. För det är just så det är, ett lag av bästa vänner, där alla är olika och där alla ändå passar in.
Tack för att jag får vara en del av just detta underbara laget.
Ni är guld värda.





Jag har varit väldigt dålig med kameran denna resan. Har haft alldeles för mycket roligt att tänka på som fått mig att helt glömma kameran. Men så kan det bli ibland, några bilder har ni fått se iaf.
Sammanfattningsvis har detta varit en riktigt bra avslutande resa på en bra säsong. Många har fått tillbaka suget igen och vi hoppas alla på en lika rolig och framgångsrik säsong nästa år. Vissa kommer att flytta, men de flesta kommer att stanna kvar. Och så några nya på det. Det kommer att bli hur bra som helst!
Nu har det slutat åska, så nu ska jag försöka att sova igen.
Sov så gott!

Tigern tar vi alltid med oss.







Härligt slapp dag.

Har haft en riktigt härlig dag idag! Först låg vi på stranden i flera timmar och bara njöt av värmen och vattnet, jag, Micki, Carro, Kajsa och CB. Sen har vi haft familjemiddag nu på kvällen med grillat och nu blir det filmtajm! Hur bra som helst.
Är dock sjukt sliten sen helgen i Göteborg och en heldag i solen idag, så det kommer att bli tidig läggdags i kväll! I morgon blir det dessutom lägenhetsvisning kl 8, så inget nattramlande idag inte.
Nu blir det som sagt film!
Det är för mörkt för att ta foto med datorn i rummet där jag sitter nu, så det får bli två roliga bilder ifrån i helgen istället:


Är glad att jag har så underbara människor runt omkring mig.






Fin måndag i Malmö!

Hade en helgalen dag i Göteborg igår och när vi kom hem var jag helt slut, så orkade inte skriva ett inlägg! Ska skriva mer om helgen och lägga upp bilder sen, men nu ska jag iväg till stranden! Kan i alla fall säga, till er som är nyfikna, att vi gick till final! Vi vann tyvärr inte den men vi fick silver och det var lååångt över förväntan!
Ha en riktigt bra dag!




Kvartsfinal!

Illa att vi inte vann gruppen med detta resultatet (målskillnaden). Ingen annan var ju i närheten:

13-0 i målskillnad...
Men men, vi är vidare till kvartsfinal i vilket fall så det spelar inte så stor roll egentligen!
Kvartsfinalen är dock inte förrän i morgon så efter matchen idag har vi haft en ledig dag i Gbg. Först gick vi en stund på Liseberg och sen satte vi oss på en uteservering och njöt av det fina vädret! Nu har vi precis spelat en runda Yatzi på skolgården och sitter och snackar skit! En härlig dag med laget helt enkelt!
I morgon blir det full rulle med så många matcher som vi lyckas ta oss vidare till, förhoppningsvis så många som möjligt! Sen blir det hemfärd! Får se om jag hinner skriva ett inlägg på dagen, annars blir det uppdatering med bilder osv. när jag kommer hem!
Ha en fortsatt bra lördag!

Fina tjejer med LG:s stora koala, som hon vann på Liseberg, i bakgrunden!




En lördag i Göteborg!

Hann aldrig skriva ett inlägg igår, vi hade fullt upp hela dagen! Först spelade vi matcher och sen gjorde vi oss direkt i ordning för att åka till en restaurang och titta på fotbollen! Så det får bli ett sammanfattande inlägg nu istället!
Matcherna har gått bra hittills och vi har spelat två lika och vunnit en! Nu är vi på väg till match igen och om vi vinner denna är vi klara för kvartsfinal! Så det hoppas vi på =)
Efter matchen idag har vi hela dagen ledigt till annat och vi ska gå lite på stan och sen blir det antagligen en runda på Liseberg också eftersom att vi har gratis inträde där nu under cupen!
Ha en riktigt bra lördag så hörs vi mer senare!
Ska försöka att hinna skriva ett inlägg med matchresultat senare.

Har inte lagt in några bilder ifrån cupen än, men här kommer en bild ifrån i onsdags!
Väldigt roliga glasögon...



Uppdatering ifrån Göteborg!

Första matchen, Malmö-derbyt, slutade 0-0. Vi var bättre och borde vunnit matchen, men med lite nerver och faktumet att vi inte spelat match på 2 månader gjorde att vi inte räckte till hela vägen till vinst! Men vi tar nya tag i morgon!
Det funkar visst inte att lägga upp en bild, så det får bli i morgon istället!
Nu ska vi gå och lägga oss! Skriver mer i morgon!
Sov så gott!


Packa packa packa!

Har haft en jättelugn morgon och bara suttit och njutit av en god frukost i solen. Men nu kom jag precis på att vi åker om två timmar och jag har inte börjat packa än.. PANIK. Så det ska jag göra nu!

En bild ifrån gårdagen!

PACKA.



På väg till fest!

Hej hopp! Allt har tagit lite längre tid än väntat idag så jag har varken börjat packa eller hunnit blogga för den delen.. Och nu är jag på väg till fest! Vi ska ha avslutning med klassen innan alla åker hem till sina hemstäder över sommaren! För mig blir det dock inte så sent eftersom att vi som sagt ska åka till Göteborg i morgon och jag har inte börjat packa än... Men men, alltid kul med fest iaf! Ha en bra kväll så skriver jag mer imorgon! Har lite shopping och annat att visa! =)

1 juni.

Nu är sommaren här på riktigt!!
Kvällen igår var helt perfekt! Först satt vi i Västra Hamnen och åt och drack gott och snackade av oss om allt mellan himmel och jord!

Supergod pizza på V.e.s.p.a i Västra hamnen!
Sen bestämde vi oss för att åka tillbaka till stan för att sätta oss på något mysigt café, men på vägen när vi även mötte upp Sebbe som precis slutat jobba, blev vi sugna på att gå på bio istället! Och det hann vi precis för klockan var 9 och bion vi ville se började 20 över! Så bio blev det. Baksmällan 2! Riktigt riktigt sjuk film, men har man en skadad humor som jag, Ena och Sebbe alla har så skrattar man hela filmen igenom! Framförallt, gillar man 1:an så ska man absolut se denna!!

Nu ska jag börja packa inför morgondagen!
Då bär det av till Göteborg för innebandy-cup. Det kommer att bli riktigt roligt!
Vi hörs mer senare!



RSS 2.0