Bortrest 2 veckor!

Då var det äntligen dags! Nu bär det av mot Grekland och öluffning i 2 veckor =) Kommer antagligen inte att blogga något alls under tiden, eftersom att vi troligtvis inte kommer att ha tillgång till internet någonstans... Men man vet aldrig, det kanske kommer något litet!
Annars så lovar jag en megauppdatering och massor av bilder när jag kommer hem den 10:e augusti!
Ha det så bra här hemma, jag ska njuta av värmen åt er med ;)


Grekland 2011 med Lina, Nattis, Sebbe, Tobbe, Anna och Ena!
Det kommer att bli awesome!





Bildbomb.









Lite blandade bilder ifrån festerna i fredags och i lördags. Hade inte så jättemånga bilder, speciellt ifrån festen i lördags. Det blev bara bilder ifrån turen med traktorn, som iofs var helt galen i sig, men det var synd att jag inte tog fler bilder ifrån själva festen... Så kan det bli ibland!



Tisdag.

Hej hopp!
Hade problem med internet hela dagen igår så därför blev det inget inlägg. Men jag hade en bra dag iaf. Först avklarades sista jobbdagen på ett bra tag! Nu har jag semester! Detta firades på kvällen med att köra Benköttarpasset, åka och prova träningskläder och sen blev det middag med familjen och Marcus! En riktigt bra dag med andra ord!
Idag har vi massor att fixa. Vårt flyg till Santorini går kl. 20.10, så vi ska lämna Malmö vid halv 6 ungefär! Fram tills dess ska vi gå till banken, köpa lite småsaker som vi behöver till resan, ta ut pengar, packa!!!, städa klart i lägenheten och träna... Ganska många saker faktiskt, men det ska nog hinnas med!
Får se hur mycket jag hinner blogga idag, men ett inlägg till innan jag åker blir det iaf!
Ha en bra dag!



Godnatt!!

Puh, vad vi har fixat idag! Nu är alla kartonger/påsar uppackade och det mesta står där det ska! Nu återstår bara en storstädning så kan vi åka ifrån lägenheten med gott samvete! Vi kom båda fram till att vi, efter semestern, vill komma hem till en ren och hyfsat färdig lägenhet. Det är inte kul att komma hem och behöva börja fixa det första man gör! Så nu börjar det äntligen likna en lägenhet på riktigt!
Ska försöka att hinna visa bilder på hela lägenheten innan vi åker, så att ni får se hur vi har det!
Men det blir inte just nu, för nu blir det läggdags! I morgon väntar sista arbetsdagen för denna sommaren (efter i morgon återgår jag till att bara jobba extra på helger igen) och sen blir det träning och middag med familjen på kvällen! Och så ska jag börja packa inför Grekland så klart!
Godnatt på er!


Testing testing...

Testar ett nytt redigeringsprogram... Skojj =)
Har egentligen inte tid, men testade på en bild nu samtidigt som jag och Sebbe sitter och gör upp lite ekonomiska saker ;) Det blev ändå ganska bra! Det kommer mera efter Grekland!




Snö?

Alltså jag skojjar inte, det snöar typ här nu...
Vad händer med den svenska sommaren?!
Tur att jag ska iväg till solen och värmen på tisdag, annars hade jag varit deppigare än någonsin!

2 dagar...



Söndag.

Idag blir det lite blandade inlägg med bilder ifrån helgen och lite annat!
Jag börjar med en bild på min fina outfit igår till och från jobbet. Man ser inte mina stövlar så bra på denna bilden (visar en bättre sen när jag lagt in bilderna ifrån kameran), men eftersom att vädret var som det var blev det en fet regnjacka, stövlar och paraply för att klara av gångturen till jobbet!


Nu väntar jag på att Tobbe ska komma hit och hämta en väska till resan på tisdag och sen blir det fix och trix i lägenheten hela dagen! Ska även försöka att hinna med en runda till Issie för lite pyssel och träning lite senare =)
Ha en bra söndag!



Lördagsstress.

Hej och hå!
Hinner inte blogga ordentligt alls idag, har jobbat hela dagen, precis kommit hem och nu ska jag sticka direkt igen! Men så kan det blir ibland. I morgon blir det andra puckar, då är jag nämligen ledig vilket ska bli sååå skönt.
Ha en fortsatt bra lördag iaf, så hörs vi mer i morgon!




Godnatt.




Fredag!!

Många inlägg igår, färre inlägg idag. Så kan det bli ibland! Dessutom har det inte hänt något kul hittills idag, jag har bara jobbat hela dagen, som vanligt! Nu däremot håller jag på att göra mig i ordning för fest och snart bär det av mot gamla hemstadsdelen Bunkeflostrand för födelsedagsfest hemma hos Sara! Först ska jag dock göra mig i ordning och äta lite!
Tar med mig kameran i kväll, så förhoppningsvis kan jag visa lite roliga bilder senare eller i morgon! Det beror på lite vart kvällen leder, om det blir utgång eller inte. Jag ska både träna och jobba i morgon, men det var längesen jag var ute och dansade lite så jag får se vad jag känner för lite senare!
Ha en bra kväll!

Nyduschad.



Spelkväll.

Det blev en mysigt kväll ändå, trots utebliven allsång som vi alla hade sett fram emot... Jag, Carro, Issie, Kajsa och Sebbe spelade spel och åt lite snacks och hade en riktigt roligt kväll istället! Inte helt fel det heller.

Vi spelade Pratmakarna; ett riktigt roligt spel som alltid leder till knäppheter och höga skratt!

Nu blir det läggdags och i morgon väntar jobb på dagen och fest hos Sara på kvällen!
Sov så gott!



Ännu regnigare...

Allsången blev inställd..
Så nu kommer Issie och Carro hit och hänger lite istället! Vi får se vad det blir av kvällen men det kanske blir filmmys eller något annat kul! Vi har dock fortfarande ingen soffa, men det löser sig nog, vi har gott om stolar ;)
Ha en bra kväll!

En gammal bild på mig och Sebbe.
Myspys.




Regnigt...

Sitter och väntar på besked ifrån Issie om det blir någon allsång eller inte på grund av regnet...
Tråkigt om det blir inställt. Jag var helt laddad!
Annars har det varit en bra dag med mycket att göra på jobb fram tills dess att det började ösregna. Då blev det stendött... Men det var kul ändå, jag har roligt kollegor!
Får se om det blir någon allsång. Annars kanske jag ska inviga gymkortet som jag köpte igår! Mina ben är trötta sen gårdagens pass men lite överkroppsfys sitter aldrig fel!
Vi får se helt enkelt!
Hoppas att ni haft en bra dag än så länge i alla fall!




Och så var det läggdags igen!

Benpasset gick bra! Vi körde 4x20 meter, vilket jag aldrig gjort innan, men det kändes okej! Jobbigt, så klart, men ändå okej... Ska dock bli spännande att se hur Sebbe mår i sina ben i morgon, han körde ju det för första gången!
Nu ska det bli riktigt skönt att sova iaf och i morgon väntar en ny heldag! Först blir det öppning och stängning i butiken och sen bär det av mot Pildammsparken för "Världens snabbaste allsång" med ett blandat gäng!
Men det är i morgon det, först ska jag sova några timmar!
Sov så gott!

Tog på min nya fluffiga morgonrock efter att jag hade duschat! Såååå skön.




Lite mindre motljus.

Sitter på balkongen och väntar på att Sebbe ska bli klar...

Har megalockigt hår idag! Och så är det ganska blont nu för tiden...
Ska bli intressant att se hur mycket det kommer att blekas i Grekland!
Nu blir det träning!



Det går bra nu.

Shit vad dagarna går fort för tillfället... Helt sjukt! Snart har jag jobbat alla sommarens pass och om mindre än en vecka bär det av till Grekland för två veckors efterlängtad semester! Och så känns lägenheten mer och mer "hemma" för varje dag som går. Det går bra nu helt enkelt!
Nu har vi precis ätit lite och nu väntar jag på att maten ska smältas i magen så att jag kan ge mig ut på ett träningspass! Håller på att försöka övertala Sebbe att följa med, det blir mycket roligare och lättare att göra det tillsammans. Men vi får se hur det blir med den saken!
Nu ska jag först börja sätta upp lite glas i vitrinskåpet!
Ha en bra kväll!

Lite mycket motljus kanske.. Men men, det får ni ta ;)




Onsdag.

Hej hopp!
Var hemma ganska sent ifrån bion igår så det blev läggdags direkt. Hade iaf en riktigt mysig kväll med Malin och Lina. Först med middag här i lägenheten och sen med Harry Potter på bioduken! Det var en bra film, men det är tråkigt att allt är över nu.. Jag hade velat se mer! Får väl köra HP-maraton med alla filmerna någon dag!

Tycker att Emma Watson är sjukt snygg!
Nu blir det en liten joggingtur, sen bär det av mot jobb!
Ha en bra dag!



Solig morgon!

God morgon på er! Äntligen är solen tillbaka på riktigt.
Synd att jag inte får njuta av den idag bara, ska ju jobba hela dagen... Men men, snart är det dags för Grekland så då får jag min soldos ändå!
Nu ska jag byta om till träningskläder och sen blir det ett träningspass innan jag går till jobbet! Får se vilket pass jag ska köra, men det blir nog rörelseträning idag!
Ha en bra dag, så hörs vi mer sen!

Tack igen för i lördags Lillis. Du kommer att bli saknad.



Sweet dreams are made of this.

Sådär ja, nu är alla kläder uppackade! Nu är det bara alla prylar och andra småsaker som ska packas upp, men det får vi ta en annan dag... Och det blir inte i morgon, för i morgon väntar först träning och jobb och sen blir det  middagsmys och bio på kvällen med Malin och Lina!
Godnatt på er!




Sneak peak nummer 2

Bättre sent än aldrig, glömde visst att publicera det andra inlägget..
Men här kommer en bild på köket iaf!
Eller ja, en del av köket.


Detta är då den ena halvan av köket. På den andra halvan finns kyl/frys, skafferi och ett matbord med stolar.
Men där är just nu kaos, så ni får vänta ett tag till för att få bilder på den delen!

Nu ska jag fortsätta med att packa in kläder i garderoben! För i morgon får vi besök så då ska det helst inte vara
så mycket kaos överallt som det är just nu... Vi får se hur det blir med den saken!

Ha en bra kväll!

Sneak peak.

Hade min första sovmorgon på jag vet inte hur länge idag. Det var över två veckor sedan sist iaf. Det var hur skönt som helst att kunna ligga kvar i sängen och bara njuta!

Nu är det dock slut på allt slappande (har redan fixat i lägenheten i ett par timmar, så att ni inte tror att jag har sovit hela förmiddagen) och jag ska börja göra mig i ordning inför jobb! Idag blir det jobb på Burlöv Center (de behövde akut hjälp), lite spännande att testa på en ny butik, har bara jobbat där en gång tidigare för 1,5 år sedan...

Så om ni vill hälsa på mig så vet ni var jag finns!
Jobbar enda till kl halv 9 i kväll så det blir inga fler inlägg förrän senare!
Eller jo, ska tidsinställa ett inlägg med en andra sneak peak på lägenheten! Den första kommer här:

Vi har inte hunnit packa in våra kläder i garderoberna än.. Så just nu ligger alla i en hög på matsalsbordet...

Matsalsrummet står i ena delen av vardagsrummet. Rakt fram på bilden, vid fönstren, är balkongen.
Och snett till höger är köket som jag ska visa en bild på lite senare!

Nu måste jag göra mig i ordning!
Ha en bra dag!

Godnatt!

Grattis till Japan som tog hem VM-finalen!
Nu har det blivit dags för mig att gå och lägga mig. Det ska bli sjukt skönt, är helt slut efter dagens alla turer... Och så har jag väääärldens skönaste säng! Det är helt galet så skön den är! Ska visa en bild på den en annan dag =) Kanske i morgon till och med, jag börjar nämligen inte att jobba förrän kl 14. Får se vad jag hinner med!
Men först blir det sängen i alla fall!
Hoppas att ni kommer att sova lika skönt som jag ska göra!

Natti.


Om 8 dagar bär det av till Grekland!!






Flyttkaos.

Trodde ju att jag skulle hinna blogga massor och lägga upp bilder mm idag. Men icke, det har varit fullspäckat schema hela dagen och det är fortfarande kaos här i lägenheten! Men så ska det väl vara i början innan allt är på plats...
Just nu sitter vi på varsin kudde och tittar på VM-finalen i fotboll! Det är tur att den visas på 4:an, för just nu är det bara 1:an, 2:an och 4:an som kan visas på våran tv... Fina grejer vet ni. Och så har vi ingen soffa. Men det hör väl till det med antar jag!
Nu måste jag koncentrera mig på straffarna, skriver ett inlägg till efteråt!


Äntligen har vi internet igen!

Så senare kommer det att komma massor med bilder och annat skojj!
Nu måste jag dock sticka direkt, för vi har massor att fixa idag på vår lediga dag!
Först ska vi till soptippen och slänga massor med kartonger och dylikt, sen blir det en shoppingrunda med införskaffande av lite olika saker som nu saknas i lägenheten och till sist ska vi STORhandla... Just nu är kylskåpet i princip tomt!

Hoppas att ni får en bra söndag, så hörs vi mer senare!


Har inte hunnit lägga in några nya bilder på datorn, men här kommer en gammal som passar ganska bra iaf. För den klänningen hade jag på mig igår på LG:s fest =)



Bye.

Nyinflyttad

Som ni säkert redan har förstått så har vi inget internet i lägenheten än.. Så nu skriver jag ifrån mobilen, vilket inte alls är lika kul! Men men, förhoppningsvis får vi internet senare idag! Nu ska jag iväg till jobbet och jobba hela dagen innan det blir fest hos LG ikväll! Så fort jag får internet ska jag berätta mer om allt och visa bilder! Ha en riktigt bra dag!

Sista natten...

I morgon är det dags att flytta! Det ska verkligen bli spännande och lite läskigt, men mest kul så klart!
Kommer antagligen inte hinna blogga så mycket i morgon, så att ni vet! Kanske på kvällen i så fall, om vi har fixat internet tills dess?! Dagen kommer helt enkelt att bestå av att flytta, bära och sen packa upp!
Hoppas att ni får en bra dag iaf!
Nu ska jag ladda batterierna för morgondagen!


Ps. Är sjukt nöjd med dagens träning! Trots att jag inte hann äta innan och var sjukt trött sen jobb så lyckades jag
fullfölja hela träningen fast att vi ökade nivån på Benköttarpasset!
Ska dock bli intressant att se hur träningsvärken kommer att kännas i morgon...

GODNATT.





Träningsdags!

Då var jobbdagen över och nu blir det benköttarpass för hela slanten!
Ska ta i så mycket som det bara går, för som jag skrev innan är detta sista träningen med laget på ett bra tag!
Efter träningen blir det sedan hem och packa det sista inför i morgon... Klockan 8 ska vi hämta nycklarna och sen rullar det på hela dagen med flyttande och turer till IKEA och andra ställen där vi valt ut möbler som vi ska köpa!

Men ja, nu först blir det träning!

Ha en bra kväll!

 
Fick ta en bild ifrån Facebook!
Sitter på jobbet nu och väntar på att bli hämtad av Benny, och här hade vi inga roliga bilder...



Sommar?

Idag är en sådan dag då man bara vill krypa tillbaka ner under täcket och ligga kvar i sängen hela dagen... Men icke, nu bär det av till jobb och sen blir det benköttarpasset på träningen direkt efteråt! I ösregnet =(
Men men, det är smällar man får ta!
I kväll är det iaf sista träningen innan vi ska ha uppehåll i några veckor! Eller ja, uppehåll och uppehåll, vi ska ju fortfarande träna.. Bara det att under uppehållet kan man planera sina träningstider själv, vilket är skönt med jobb och resor osv...
Hoppas att ni har/får en bra dag trots ovädret!
Man får helt enkelt försöka att göra det bästa av situationen!


Dagens pose. Eller något...








Good morning.




Näst sista natten...

Nu är nästan allt packat. Eller ja, nästan alla flyttkartongerna är fulla iaf! Det som är kvar nu får läggas i papperskassar och annat! Men nu blir det inget mer packande idag för nu tänker jag gå och lägga mig så att jag orkar jobba hela dagen i morgon!
Får nog tyvärr skjuta upp bildinlägget med bilder ifrån igår till en annan dag men den som väntar på något gott...
God natt alla fina!

Trött!



Kom igen Sverige!!


Packar...

Håller på att rensa för fullt! Alla skor och alla kläder... Det är sjukt hur mycket skit man har lyckats samla på sig fast att jag bara levt i snart 21 år! Men men, här sparas inget bara för att "jag kanske någon gång in framtiden kommer att behöva denna", jag måste verkligen rensa för att det ska finnas en chans att vi får plats i lägenheten! Så rensning it is!
Skor... Och då är detta minus alla skor jag använde just nu (ca. 10 st)!
Minst 5 ska bort!

Och så är det kaos på rummet.. Men jag vet inte hur man skulle kunna rensa och packa inför flytt utan att det skulle bli stökigt faktiskt!

Nu måste jag återgå till packandet!
Återkommer med bilder ifrån gårdagens konsert senare!



Utflykt...

Nu är jag iväg och ser The Ark på deras avslutningsturné! Har haft biljetter till detta väldigt länge, hade jag vetat detta med flytten och allt då så hade jag nog inte köpt biljett.. Men men, det ska bli kul iaf! Det är trots allt sista gången de spelar tillsammans!
Berättar med i morgon!




Fix inför flytten!

Nu sticker jag iväg på en lång dag fylld med spännande saker!
Först ska vi skriva kontrakt och sen blir det en möbeljaktsrunda resten av dagen...
Det är idag vi ska börja köpa saker till lägenheten på riktigt, inte bara kolla! Spännande spännande!

Senare i kväll blir det en liten utflykt, men den får ni vänta med att få reda på tills senare (gör ett tidsinställt inlägg).
Oj vad mycket hår.. Men men!
Nu bär det av mot MKB!
Ha en riktigt bra dag!


Ett sent godnatt!

Från innan idag!



Några bilder ifrån en mysig fredagskväll.

Har visst glömt (läs: inte hunnit) lägga upp bilder sen i fredags när jag var hemma hos Sara och hade det bra!
Här kommer några iaf:








Mysigt!


Monday morning.

Hej hopp! Jag åkte direkt till Sebbe igår efter dagen i stugan så därför blev det inga fler blogginlägg igår! Men här kommer iaf några bilder ifrån gårdagen som bestod av lyxig frukost, en tur till stranden med strandspel och bad, grillbuffé och sedan kubb, frisbee-spel och lite tennis innan jag körde hem igen:

Härligt på stranden!

Glad!

Älskar att komma ut till stugan.
Man blir alltid så lugn och friskare luft än vad som finns där får man verkligen leta efter...

En riktigt härligt dag med andra ord!
Nu ska jag duscha och sen bär det av mot en heldag på jobb!
Och direkt efter jobb blir det träning!

Ha en bra måndag!



Sommarstugan.

Nu sticker jag iväg till sommarstugan för en heldag med släkten och Anna med flera! Det blir en dag fylld med solande, spel, lekar, god mat och annat skoj!
Ha en riktigt bra dag i solen!

Härliga sol!





What are words.


Godnatt fina vänner!
When its love, yeah you say them out loud those words, they never go away.
They live on - even when were gone.


Hemmakväll.

Puh, är helt slut efter en lång dag på jobbet med massor att göra! Nu är jag iaf hemma, har handlat och tänker inte röra mig en meter utanför huset i kväll - ska ha en äkta hemmakväll! Skulle egentligen åkt till stugan men det får bli en dagstur dit i morgon när vi ska ha släktträff istället!
Känner att jag har massor att fixa inför flytten och i veckan är det fullt upp med jobb och träning.. Så det får bli till att börja packa lite i kväll - nu när jag har massor med flyttlådor här hemma dessutom!
Men först ska jag laga lite mat samtidigt som jag ser Harry Potter på tv!
Ha en riktigt bra kväll så hörs vi mer under kvällen!

Trött.. Men glad iaf!


Good night. Sleep tight.

Avslutar dagen med en riktigt powervideo och tänker på att om en vecka ligger jag och sover i en annan säng, någon annanstans.. Läskigt men spännande! Har dock inte riktigt förstått att jag ska flytta än...
Enjoy:


Fredag!!

Dagen har hittills bestått av jobb, hämtning av flyttkartonger på mammas jobb, middag med Amira och sen snack i uterummet med Erik och Linn! Full rulle som vanlig, men när det bara är roliga saker som händer så känns det inte jobbigt att ha mycket för sig!
Jag sa till pappa häromdagen: "Tänk så mycket tid jag kommer få över nu när jag flyttar. Allting kommer bli så mycket närmre när resvägen förkortas med flera timmar i veckan."
Han bara skakade på huvudet och sa: "Känner du inte dig själv alls eller? Du kommer aldrig att ha någon tid över... Det som istället kommer att hända är att du hinner med fler saker per dag, men fullt upp kommer du alltid att ha."
Och det är nog väldigt sant. Jag gillar helt enkelt att ha fullt upp, speciellt med roliga saker som att träffa sina vänner eller annat kul!
Och det blir ingen lugn kväll idag heller. Nu ska jag iväg till Sara för att förfesta lite med henne och hennes Stockholmsvänner! Jag ska dock inte ut idag heller (ska jobba tidigt i morgon), men som jag skrev igår så sitter en förfest med goda vänner aldrig fel!
Jag hoppas att ni får en bra kväll ni med!



Tjingeling.



God förmiddag!


Är sjukt seg idag (inte alls lika pigg och fräsch som jag var igår, när jag tog bilden..), det måste vara vädret! Men ska tag i mig själv nu och göra mig i ordning för jobbet! Sen blir det ut i regnet!
Hoppas att ni har en bra dag allihopa!

Ps. Har inte alls lika ont i mina ben denna gången efter Benköttapasset! Wiho! Visst, jag är sjukt seg i benen,
men jag kan iaf gå nerför trappan utan att det känns som att knivar hugger mig i låren!
Härligt härligt när man känner hur mycket träningen ger!






Sen läggdags!

Men har haft en riktigt trevlig kväll!
Plus att jag börjar sent i morgon, så då är det okej!
Nu ska jag dock sova! Natti!

Har har vi suttit och haft det trevligt hela kvällen!
Kul att ingen är med på att det tas en bild.. Plus att hälften av personerna som var där fattas, men men,
det är min enda bild ifrån kvällen så den får duga!



Partaj!

God kväll! Jag har precis kommit hem ifrån träningen... Det var benköttarpasset idag och jag är redan seg i mina ben! Men det är härligt, det känns verkligen hur bra det passet tar!
Nu har jag precis duschat och ska sticka hem en snabbis till Thilde som firar sin födelsedag! Det blir dock ingen utgång för mig (måste spara pengar till flytten) men att vara med på förfesten är gratis ;)
Måste passa på att träffa Stockholmsbrudarna när de väl är här nere!
Ha en fortsatt bra kväll!
Det blir till att bara slänga på sig en klänning nu! Kanske blir det denna...



Torsdag!

Tråkigt väder idag..
Det firas med att åka en ärenderunda med mamma och pappa och senare blir det jobb några timmar!
Hinner inte skriva så mycket mer nu, det skriker på mig nerifrån.. Men har ändå inte så mycket mer att berätta för tillfället! Vi får höras mer senare istället =)
Ha en bra dag!

Haha...




Kaos i ordningen.

Som ni säkert förstår är det väldigt fullt upp i mitt liv nu med allt som har med flytten att göra! Tyvärr blir bloggen lidande av detta och kommer säkert att förbli lidande enda tills nästa fredag då vi flyttar.. Men jag försöker att iaf skriva minst två inlägg per dag - ett tidigt på morgonen och ett sent på kvällen. Typ de enda tiderna på dygnet jag är hemma för tillfället... Men nu vet ni det iaf!
Idag har vi köpt säng! Äntligen något att bocka av den långa listan! Det blev sängar ifrån Kungsängen som var väldigt sköna och dessutom på extrapris! Det kommer bli ännu svårare att gå upp tidigt på morgonen med de nya sängarna kan jag säga.. Men myyyysigt som tusan!
Annars har dagen bestått av jobb och träning (som för övrigt endast innehöll en mindre pollenattack än vanligt, allergin kanske är på väg bort?!). Och sedan jag kom hem ifrån träningen har jag spenderat tiden på samma sätt som jag gjort de senaste dagarna och antagligen kommer att fortsätta med en vecka till: sortera, packa, slänga. Alla mina saker ska råka ut för något av de tre sakerna, det svåra är bara att dra gränsen på hur mycket man verkligen ska flytta med sig? Det är spännande hur mycket saker och skit man samlat på sig under den korta tid man ändå levt.. Tänk om 40 år till liksom?
Nej, nu ska jag sova! Jag får fundera vidare på mina "problem" i morgon...
Hoppas att de flesta av er redan sover gott och inte läser detta förrän i morgon bitti!



Provliggning.

God morgon!
Nu sticker jag iväg och jobbar hela dagen på Entré, sen blir det ut till Svågertorp för att provligga sängar!
Sängar är det viktigaste att köpa direkt till inflytten, allt annat kan egentligen vänta... Så idag ska vi försöka att hitta den bästa, till ett så bra pris som möjligt!


Ha en bra dag!



Ikea-stammisar

Inget blev köpt på Ikea idag men vi har kollat för fullt och kommit överens om en del vi vill ha! Nu återstår det bara att ta exakta mått i lägenheten på tisdag när vi ska skriva kontrakt, så att vi vet vad som får plats!
Annars har det gått bra på jobb idag! Hade inte jättemycket att göra men det var kul ändå, fick pilla lite med skyltdockorna osv istället! Efter jobb åkte jag sen direkt hem för att nu i kväll ha börjat packa lite smått. Så nu är alla glas och andra studentpresenter nerpackade!
Eftersom att jag har fullt upp med jobb och träningar mm fram tills flytten så får det bli lite packning varje dag nu! Har inte jättemycket att packa, det är mest kläder och så lite smått och gott som man samlat på sig under åren men det ska nog gå ganska smärtfritt!
Nu ska jag kolla vidare lite på möbler på nätet och sen blir det läggdags!
Sov så gott!




Hej hopp!

Nu bär det av hemifrån och sen kommer jag inte hem förrän sent i kväll (har haft det såhär ett tag nu och kommer att ha det ett tag till.. Det blir så när man jobbar och har mycket annat att fixa och stå i samtidigt!).
Först ska jag och Sebbe till Ikea och börja kolla på möbler till lägenheten! Sen vid lunchtid ska vi träffa mamma och pappa i stan för att äta på Gränden (en sommartradition vi har) och efter det blir det jobb till klockan halv 9 i kväll...
Fullt upp med andra ord! Efter jobb, om jag hinner, ska jag även träffa Sebbe och hans familj som är ute och äter för att fira Sebbes födelsedag.. Men vi får se om jag hinner det, annars får jag fira honom lite senare (han har redan fått min present)!
Ha en riktigt bra dag så hörs vi som sagt lite senare i kväll!
Så ska jag berätta om vi köpt något på Ikea eller inte!

Såhär ser jag ut i dag! En tunn klänning och en vit kofta, skönt!





Spännande nyheter!

Lägenhetsvisningen gick mer än bra idag och vi har nu bestämt oss för att tacka ja! Det är inte 100 % att vi får den, de måste göra en koll på oss först (hur mycket vi tjänar osv), men det borde inte vara några problem.. Så lägenheten är så gott som vår och det är inflyttning redan nästa fredag!
Så just nu är allt lite panik, det är sjukt mycket man måste fixa, lätt tio gånger mer än vad vi först trodde.. Men det är kul och det är inte livsviktigt att allt blir fixat direkt, så det ska nog bli bra! Är iaf väldigt glad och förväntansfull!
Kommer självklart att visa bilder och sådant senare när vi väl har fått lägenheten (det finns inga bilder på nätet, så jag får ta dem själv senare) men än så läge får ni nöja er med en liten planlösning. Så att ni förstår ungefär hur den ser ut:

Och så är den helt nyrenoverad! Perfekt helt enkelt...
Nu ska jag åka hem till Sebbe och så ska vi börja kolla runt efter möbler och annat på internet! Sen blir det nog en liten tur till bland annat Ikea i morgon innan jobb! Det är lika bra att börja kolla runt nu direkt (vi har ju "bara" en och en halv vecka på oss) så att vi vet lite vad det är vi verkligen vill ha! Vissa saker får man naturligtvis vänta med att köpa tills man bott in sig i lägenheten och känt efter vad som passar in. Men saker som säng, matbord och soffa mm. behövs till inflyttningen nästa fredag.. För att man ska kunna bo där helt enkelt!


Dags att borsta håret! Och stretcha lite kanske..? Har precis blivit av med monster-träningsvärken sen i torsdags,
vill inte åka på en omgång till direkt...

Ha en fortsatt bra kväll!



Lägenhetsvisning + jobb!

Nu sticker vi iväg och kollar på lägenheten, är riktigt exalterad! Hoppas, hoppas, hoppas att den är så bra som vi tror! Sen blir det frukost i stan med mamma och pappa på deras första semesterdag och efter det börjar jag jobba direkt!
Ha en riktigt bra dag!
Eventuellt skriver jag ett inlägg från mobilen sen, hur det gick med lägenheten.. Annars hörs vi senare i kväll!

Haha.. Hinner dock inte ta en ny! Hej svej!




Hej och hejdå (för dagen)!

Dålig, dålig uppdatering idag.. Men jag skyller faktiskt på att jag inte varit hemma på hela dagen och att jag inte heller haft tid!! Nu är jag iaf hemma och tänkte lägga upp lite bilder ifrån gårdagens fest:







En galen fest.. Med både en strippolis och vanliga poliser.. Men kul hade vi iaf!

Idag har jag jobbat, träffat en gammal vän och sen ätit middag med Ena, Amira och Lina! Har haft en riktigt rolig och bra dag med andra ord! Nu är det snart dags att sova och ladda inför en händelserik dag i morgon också! Tidigt på morgonen blir det lägenhetsvisning (spännande som tusan, ni anar inte!) sen blir det jobb på Entré hela dagen och på kvällen blir det träning!
Berättar mer om allt i morgon (speciellt om lägenheten, är sjuuuukt taggad och nervös...)!
Sov så gott fina vänner!



Fest i ösregnet!

Hinner inte skriva så jättemycket nu, har precis kommit hem från jobbet och ska direkt vidare till fest!
Men såhär ser jag ut iaf:


I min nya klänning! Fick ingen bra bild alls på den men ja ni förstår.. Vit med spets ;)
Ha en riktigt bra kväll så hörs vi mer i morgon
(sover hos Sebbe i natt och sen sticker jag direkt till jobbet i morgon!).



Tidig träning.

Var på Friskis tidig i morse och tränade! Körde samma pass som laget också kör idag och det kändes faktiskt bra - intervallträning och fys för mage/rygg/armar... Det var skönt att för en gångs skull slippa en pollenattack så fort pulsen började gå upp lite, nu kunde jag verkligen springa och ta i ordentligt hela tiden!
Och även om det tog emot att gå upp extra tidigt i morse för att träna så är det jätteskönt såhär efteråt! Nu kan jag åka till jobbet med gott samvete fast att jag missar träningen med laget!
Nu är det dags att byta om och åka till jobbet!
Och stretcha lite så att jag kan gå i kväll och i morgon!!
Ha en riktigt bra dag fast att det är tråkigt väder!
Så hörs vi lite senare!
Det får bli en favorit i repris idag. En fin bild på fina tjejer och en koala?!



Spännande nyheter.

God natt!
Nu är jag och mina riktigt onda ben hemma igen efter en lång dag hemifrån! Kan säga såhär, att gå ner för trapporna på jobb eller helt enkelt bara gå på toa.. AJ. Vet inte riktigt hur det ska gå att träna i morgon bitti, men det blir nog bra..?!
Har i alla fall haft en mysig kväll efter jobb med först födelsedagsmiddag på Rose Garden (Asiatisk buffé av olika slag) och sen en drink på Lilla Torg med fina vänner! Och nu har det blivit dags att sova och ladda inför morgondagens roliga händelser!
I morgon väntar först träning (vi har egentligen träning med laget men eftersom att jag ska jobba på dagen så får jag köra egen träning tidigare på morgonen... Kör dock samma pass som laget ska göra, har fått träningens innehåll uppskrivet på en lapp!). Efter träningen blir det som sagt jobb och senare på kvällen väntar 20-årsfest för Sophie (Sebbes syster)! En bra dag med andra ord!
Nu är det dock dags att sova, ska bli skönt att vila mina ömma ben!

Orkade inte engagera mig så mycket i bildletandet just nu, så det får bli en gammal goding på mig och Ena (hon var också med på Lilla Torg i kväll)!
Sov så gott!

Ps. Fick spännande nyheter innan idag.. Vågar inte riktigt berätta om det än, för inget är klart! Men skriver om det så fort jag vet mer! Kan iaf säga att livet skulle kunna bli ännu mer underbart än vad det redan är just nu!!



Aj mina ben!

Det var svårt att resa sig ur sängen i morse om man säger så... Ser inte fram emot att springa upp och ner för trapporna till lagret på jobb idag. Ska nog försöka få Lisa att springa åt mig! Lite önsketänkande där, jag får väl helt enkelt bita ihop!
Fast att detta är en sådan träningsvärk där det verkligen gör ONT när man rör sig så tycker jag ändå att det är rätt skönt på något konstigt sätt. Man vet liksom att träningen har gett något och att man är långt ifrån att vara tillräckligt vältränad! Men vältränade ska vi bli, ja jäklar vad vältränade vi ska bli, för vi ska spela i DIVISION ETT till hösten!! Helt galet... Det är totalt ofattbart men samtidigt helt underbart på samma gång! Vi har en lång bit kvar att gå men viljan finns där, så nu ska det helt enkelt bara tränas så mycket det bara går!
Jag tycker iaf att det ska bli sjukt roligt!
Nu ska jag sticka till jobbet, sen blir det födelsedagsmiddag med Sebbes familj (hans lillasyster fyller år i morgon) och efter det blir det fredagsmys på Lilla Torg!
Ha en riktigt bra dag!




Sena inlägg som detta...

Har haft en väldigt fullspäckad dag idag - men rolig och givande!! Hade först en spännande dag på jobbet där jag återigen lärde mig hur olika människor det finns i världen... Blev kallad "en stjärna" och "uruselt dålig" på samma dag! Det första för att jag hjälpte en kund att hitta rätt storlek osv och det andra för att jag bad en kund komma tillbaka en annan dag när chefen var där eftersom att hon ville lämna tillbaka en använd vara som man inte ens får lämna tillbaka om den är oanvänd (den kostade dessutom 79 kr..)! Och för det sista blev jag alltså uruselt dålig... Tog inte åt mig speciellt mycket om ni undrar, men ändå. Det är spännande hur bittra vissa människor är!

På cykeln på väg till jobbet i morse!
Hade en bra dag på jobb iaf och vi fick mycket sålt!
Efter jobb cyklade jag sedan vidare till Pildammsparken där det blev stenhård benfys. Jag känner att jag lever nu om man säger så och cykeln fick ligga i bagaget i bilen på hemvägen (mest för att det var kallt, jag var svettig och för att jag inte hade någon jacka med mig, men ändå).. Vi körde även lite avslappningsövningar efter träningen som vi nu ska ta med oss vidare i den mentala träningen under säsongen. Jag tror att det kommer bli spännande - även om det känns lite konstigt nu i början. Men är man öppen för att testa nya saker och inte rädd för att det känns konstigt i början så kommer det nog att bli hur bra som helst!
Nu orkar jag inte skriva mer för denna gången - min kropp skriker efter att få sova!

Ungefär såhär utslagen just nu...



RSS 2.0