Spännande nyheter!

Lägenhetsvisningen gick mer än bra idag och vi har nu bestämt oss för att tacka ja! Det är inte 100 % att vi får den, de måste göra en koll på oss först (hur mycket vi tjänar osv), men det borde inte vara några problem.. Så lägenheten är så gott som vår och det är inflyttning redan nästa fredag!
Så just nu är allt lite panik, det är sjukt mycket man måste fixa, lätt tio gånger mer än vad vi först trodde.. Men det är kul och det är inte livsviktigt att allt blir fixat direkt, så det ska nog bli bra! Är iaf väldigt glad och förväntansfull!
Kommer självklart att visa bilder och sådant senare när vi väl har fått lägenheten (det finns inga bilder på nätet, så jag får ta dem själv senare) men än så läge får ni nöja er med en liten planlösning. Så att ni förstår ungefär hur den ser ut:

Och så är den helt nyrenoverad! Perfekt helt enkelt...
Nu ska jag åka hem till Sebbe och så ska vi börja kolla runt efter möbler och annat på internet! Sen blir det nog en liten tur till bland annat Ikea i morgon innan jobb! Det är lika bra att börja kolla runt nu direkt (vi har ju "bara" en och en halv vecka på oss) så att vi vet lite vad det är vi verkligen vill ha! Vissa saker får man naturligtvis vänta med att köpa tills man bott in sig i lägenheten och känt efter vad som passar in. Men saker som säng, matbord och soffa mm. behövs till inflyttningen nästa fredag.. För att man ska kunna bo där helt enkelt!


Dags att borsta håret! Och stretcha lite kanske..? Har precis blivit av med monster-träningsvärken sen i torsdags,
vill inte åka på en omgång till direkt...

Ha en fortsatt bra kväll!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Blogg listad på Bloggtoppen.se
RSS 2.0