Sommaren är här igen,

.. och allt känns så underbart!

Är dålig på att uppdaterna nu.. men jag har massor att göra.. nu fick jag 10 minuters rast i mitt schema så tänkte gå in här och skriva lite snabbt..

Så, vad har hänt sen sist..

Igår var jag först i skolan, stannade kvar lite efteråt och skrev ett arbete som ska in imorron (idag har jag inte så mkt tid).. efter det gick vi och kollade på utsparkslekarna på 3:orna på min skola.. Det var mycket badande i dammen, ägg och ofrivilliga kramar.. NÄSTA ÅR, säger jag bara.. Efter en timme där ungefär åkte jag hem och åt och bytte om innan jag skulle till stadion för att tträffa mina vänner och kolla på Sverige - Holland, U21-landskamp.. Matchen var väll inte den bästa, men vi hade kul iaf! När jag kom hem somnade jag gott efter en lång dag.

Idag hittills har jag hunnit med lite skola, arbete tills imorron, fika, äta, byta om.. nu ska jag sticka till träning och sen är det träning igen efter den.. kommer hem vid 22 ikväll, och då måste jag plugga lite till.. slutspurten är jobbig, men man kan i alla fall känna att slutet börjar närma sig nu så det är lite lättare att plugga.

Ska försöka hinna skriva lite ikväll.

Ut i solen på träning bär det nu iaf!

Soovmorgon!

Vaknade av mig själv typ halv 10.. fattar inte varför, men jag kunde i alla fall inte somna om, så det var lika bra att gå upp. Åt låång frukost samtidigt som jag kollade de sista avsnitten av the Hills på datorn. Sen gick jag ut och satte mig lite i det fina vädert och lyssnade på musik. Nu kom jag precis ut ifrån duschen och ska snart börja klä på mig och sen sticka! Älskar såna här morgnar!

Ikväll är det träning!! och fortsatt pluggande.. Det jag har kvar nu är 1 redovisning, 3 inlämningar, 3 prov.. och det ska jag hinna med på de 5 skoldagar jag har kvar... lärarna är dåliga på att planera helt enkelt..

Igår snackade jag och Ena om att vi kanske ska åka iväg en vecka i slutet av juni.. resa någonstans.. jag kommer inte börja jobba ordentligt förrän i juli och sen börjar träningar och allt sånt i augusti och då är det ju finast väder här i Sverige, så det är roligare att åka iväg nu i början.. vi får se hur det blir med de planerna.. ska i alla fall börja kolla på lite "sista minuten"-resor så får vi se vad som hittas. Är det någon som ska med?!

Nej nu måste jag ta tag i dagen och börja klä på mig!

Ha en bra dag!


Slutspurten!

Sorry, har inte skrivit på länge.. men jag har verkligen inte hunnit!
Dels har jag varit sjuk så inget speciellt roligt har hänt... och sen i helgen har det verkligen varit fullt upp.. inte fått en sekund över..

Kom precis hem från Ena, där vi tillbringade heela kvällen med att skriva ett arbete som ska vara klart tills imorron.. nu är vi i alla fall klara och det är skööönt!

I skolan är vi verkligen inne på slutspurten nu.. denna veckan har vi fullspäckat schema och nästa vecka har jag ett prov, men SEN är det SOMMARLOV. Och det kan ju inte komma lägligare.

PS. Sjukt tomt att det inte kommer något OTH eller Gossip Girl imorron.. HATA uppehåll.. =(

Sängen väntar nu!

PS en gång till. Martina ska fixa min blogg så att den blir fin igen! Men hon har jättemycket att göra i skolan nu i slutspurten, så som de allra flesta.. så jag väntar snällt tills hon har tid! Seen ska den bli fin!!

Tillägnat Martina, för att hon är så söt och snäll och har fuullt upp i sitt liv för tillfället, kommer här lite bilder för att pigga upp henne typ..:

image73 
Gammal bild från första gången vi träffades live!

image74
En gråklädd och flummig kväll!

image75
Bara för att Martina var så söt sist vi sågs så avslutar jag med en bild på henne!

Du är underbar gumman!

Puss, sov gott alla glada.

Ny tv-serie på gång..

När man är sjuk har man myyycket dötid att hitta nya tillfälliga hobbies på och min har definitivt blivit att se serien The Hills på mtv.com.. Den handlar om det lyxiga livet i LA typ.. och även om den är lite överdriven ibland så är jag fast nu.. i vissa lägen blir man till och med lite avundsjuk på allt lyx, alla snygga killar och arbeten mm, men det är så livet är, man kan inte ha allt..

Iaf, om ni har tid över tycker jag absolut att ni ska klicka er in på mtv.com och kolla lite avsnitt!



Nu ska jag sova och försöka bli frisk till imorron! Måste i vilket fall åka till skolan och fixa lite saker så man kan ju hoppas att febern är borta iaf.. =)

Natti natttii..

SJUK..

Ahr, jag hatar att vara sjuk.. jag är det inte speciellt ofta, brukar vara bra på att sköta min hälsa med kost och träning och så.. men när jag väl blir det så blir det inte bara en liten förkylning eller så, utan mer allvarligt..

Nu har jag fått någon sjuk blandning av extrem huvud/nackvärk med halsont, svulna kinder och hög feber.. någon som vet vad det är symptom till för någon sjukdom?

I alla fall kan jag inte gå och lägga mig.. för huvudvärken är värst när jag lutar huvudet mot något.. typ en kudde.. så får väll stanna uppe ett tag till iaf innan jag får ta en alvedon till och försöka decka i sängen eller något..
 
Imorron ska jag i alla fall stanna hemma. Punkt slut. Att jag gick till skolan i morse för att göra prov var bara onödigt.. Kunde inte koncentrera mig överhuvudtaget och med ett huvud som bultar är det svårt att tänka på satsdelar och annat jobbigt i tyskan..

Ajja, slut på deppandet här..

Sov gottt!

PS. det som jag skrev för några inlägg sedan.. som jag skulle reda ut.. det har rett ut sig nu och till och med blivit bättre än förväntat.. får se vad som händer med det framöver..

image72
Jag vill ut på äventyr igen. Jag behöver ett äventyr. Någon, ge mig ett äventyr!  





Återhämtning...

GIck hem från skolan idaag.. var helt yr och mådde bajs.. kom hem vid halv 11, somnade och sov till halv 6.. 7 timmars återhämtningssömn mitt på dagen.. som sagt.. jag mådde inte bra..

Nu är det väll inte mycket bättre.. jag har feber, ont i halsen och en väldans huvudvärk.. synd att jag ska göra nationella i tyska imorron bara i mååånga timmar. Får knarka lite ipren, gå dit och helt enkelt göra mitt bästa..

Nu väntar sängen iaf.

Hoppas att ni alla mår bättre än mig!

image70
Äkta SOULISAR blir sjuka samtidigt... sött? haha neeej.. osmidigt!

Guld till Ryssland och Zlatan hjälte!

Det är mycket som händer i världen nu i sportväg  och som lite halvt sportfreak måste jag kommentera det som hände igår!

Ryssland mötte Kanada i VM-final i hockey på Kanadas hemmplan. Jag  vet inte om det var pressen på Kanada som till slut gjorde att Ryssland tog hem segern, men enligt mig var det i alla fall rätt lag som vann. Finalen var otroligt spännande, även för mig fast att inte Sverige spelade, och i slutändan, på förlängning, avgjorde Rysslands störste målgörare som tills finalen haft total måltorka. Det måte vara en härlig känsla attt få göra avgörande målet i en VM-final på förlängning...

Det andra stora som hände igår var Zlatan och hans lag som vann den italienska ligan.. Zlatan visar återigen att han är kung och den abolut mest betydelsefulla spelaren i Inter. Kortfattad sammanfattning:
- Zlatan tar sitt lag till en överlägsen ligaledning
- Han blir skadad
- Lagen bakom Inter börjar komma ifatt och Inter tappar många poäng
- I den avgörande matchen (igår) om vem som ska vinna serien blir Zlatan inbytt efter paus efter att nu vara skadefri
- Han går in och gör två mål i matchen och tar sitt lag till seger...

Zlatan har det där lilla extra!

Såå, då fick ni höra lite om mitt sportintresse också.. det är mest hockey och fotboll jag är inne i.. för att min familj är galet sportintresserad!

Nu ska jag till skolan!

Ha en bra dag!


Sömnbrist i helgen!

Denna helgen har verkligen var fartfylld, men på ett positivt sätt. Dock har det inneburit att jag int ehar sovit så mycket och idag kommer jag nog att gå och lägga mig väldigt tidigt.

I fredags var jag ju på 18-årsfest med utklädnadstema där jag var ängel.. Lite bilder från festen (alla bilder ser väldigt folktomma ut, men det var för att i stort sett alla gästerna (50 pers) höll sig utomhus..)
     

Jag kom hem vid typ 3 och fick inte mycket sömn innan jag skulle upp och fixa mig igen.. denna gång inför Eriks konfirmationsfest där vi skulle ha 50 personer hemma hos oss efteråt. De första gästerna kom väl vid halv 12 och de andra träffade vi vid kyrkan kl. 12.. de sista gästerna gick hem kl. 4 på natten.. snacka om heldagsfest.. ajja, det var roligt i alla fall. Speciellt kul att träffa vissa av mina kusiner som jag inte träffar så ofta!

Klockan 4 deckade jag i alla fall fort, och när klockan ringde vid halv 10 i morse ville jag bara gräva ner mig i sängen.. men jag fick tvinga mig upp och äta lite rester sen igår.. nu, efter träningen i morse är jag till och med riktigt pigg.

Synd att resten av dagen får gå åt till plugg bara.. ska iofs ta paus vid hockeyfinalen och den tid jag behöver för att reda ut lite saker.. hoppas allt löser sig! 

Ha en bra dag mates! 

PS. Det är ju kallt nu ... sommar, kom tillbaka!!  

Fullt upp!

Sorry, hinner inte lägga upp bild på min outfit.. måste sticka nu! Men jag lovar att lägga upp bilder imorron!!

Ha en bra kväll!

PUSS

Tjohoooo

Hinner inte skriva så mycket, har fullt upp med saker att göra!
1. Jag måste hjälpa familjen att fixa inför konfirmationsfesten på lördag då ca 40 pers kommer hem till oss,
2. Jag måste förbereda min outfit inför morgondagens 18-årsfest med tema högtider.. Outfiten blir Julängel med vita kläder, gloria, vingar, lösnaglar och allt vad det innebär. Jag lägger upp en bild imorron innan jag sticker!  

Annars har jag det ganska chill nuförtiden, har bland annat tagit sommarlov i hjärnan när det gäller skolan, så allt som händer där framöver är inte med 100½ närvaro för min del..

Sommartider is the shit.

Nu ska jag chilla vidare, Pööösss.  



Forever21.com!

Jag fick mina klänningar idag, shit vad nöjd jag är med alla!! Jag beställde bara 3 stycken nu första gången för att se om det är värt pengarna osv.. men jag kommer garanterat att beställa fler för det är verkligen jättebra kvalitet på klänningarna och de är hur fina som helst!
Visst, det tillkom lite tullavgifter osv, så totalt kostade klänningarna mellan 200-300 kr styck, men om man jämför med vad en klänning av denna sort hade kostat i Sverige så hade man nog inte kunnat hitta den under 500-600 kr. Därför lönar det sig att beställa från nätet och USA!
PLUS att det gick jättesnabbt, vi beställde förra onsdagen och fick sakerna idag, tisdag.

Dessa var klänningarna som jag nu fått hemskickade:


Sommar, sommar, sommar! Denna var billigare än de andra, kostade typ 100 kr. Den är i skönt material och perfekt att ha till vardags eller när man ska till stranden!

 
Perfekt till alla studenter och liknande som kommer framöver!


SItter jättesnyggt! Ska först och främst användas på brorsans konfirmation till helgen men passar även utmärkt till studenter framöver.

( PS. Martina ska fixa min bild i headern när hon har tid.. så det blir som vanligt snart igen! )

Fler bilder sen helgen!!

Har fortfarande inte fått alla bilderna.. de bästa från Sara kommer nog imorron men jag lägger in lite smått och gott så länge!

image57

          

Underbart!

Jag är helt slut. Denna helg har verkligen varit efterlängtad och den kom hur lägligt som helst. Men efter att ha chockat kroppen med frisk luft och sol alla timmar på dygnet får man också räkna med en sjukt seg söndagskväll. Kan dock inte säga annat än att det har varit värt det så nu blir det duschen och sen väntar min sköna säng!

Helgen har varit obeskrivligt härlig på alla sätt och vis; skönt folk, perfekt väder, en stuga med omgivning i bästa läge och skojjiga aktiviteter av olika slag. Några personer har jag känt väldigt länge och samlingen av minnen bara byggs på, andra lärde jag känna på riktigt nu i helgen och jag kan inte säga annat än att vi har alla haft otroligt roligt tillsammans.

Ni som hatar interna saker, läs inte det som kommer nu.. men till alla intresserade och inblandade, här kommer en liten minnesruta:
Team Mygga, gärddfil på tröja, mortosskalning, spruckna korvar, trekamp, Hultsfred, Jussi Björling, skojja min ... = Andorra, Magnus Uggla, elektrisk flugdödare, väckta alldeles för tidigt, kanotrace, välta i varandra - Sara klarade sig.., Irlänsk Julafton i sanden..., Beachvolleyboll, badkrukor, Kubbpsykning, myggmedel!, nattpaddling, Med Andra Ord, Gester med Gester, Felix somnade med tjockkläderna, hockey.., morgonpigga frukostkockar, "Surte Party", farbror i kanottrafiken, killar städar duschen. Hemfärd..

FULLT UPP.

Ni som inte följde med missade verkligen något.. men det ryktas om favorit i repris nästa år så ni har tur.

Sömbristen i helgen ska nu tas igen! GODNATT.

image50 Hallaskog

 

Fler bilder kommer så fort jag har fått dem.

Äntligen heelg!

Snart bär det av till en stuga, vid en sjö någonstans i Skåne.. Sol, bad och andra skojjiga aktiviteter är på schemat!

Kommer hem på söndag igen så ni får ha en bra helg allihopa!

Njut av solen, för det ska jag göra!

Hektisk torsdag utomhus!

Dagen började med två lektioner.. sen hade vi hål i cirka 2 timmar och dessa spenderades naturligtvis utomhus i det fina vädert! Under tiden pluggade vi lite historia inför vårt prov senare på eftermiddagen.

Provet kom, 4 frågor, 6 poäng styck.. inte mitt favoritupplägg på prov precis men men.. jag skrev 10 sidor eller något..
"Tänk på de fyra F:en; Fakta, formulering, förståelse och..."
"FJÄSK"
haha, Körree..

Efter skolan åkte jag hem och somnade i trädgården, riktigt skönt. Sen började mina träningar; först med knattelaget utomhus med brännboll, lite jogging och staffetter. Efter detta cyklade vi tränare till Limhamnsfältet där vi skulle ha träning med damlaget. Träningen bestod av beachfotboll, beachbrännboll och lite annat smått och gott. Bra träning men samtidigt galet kul. Sen bar det hem på cykeln igen och nu såg jag precis Sverige vinn över Danmark i hockeyn..

Nu ska jag sova.. solen tar hårt på en!

PS. fick reda på att våra lektioner slutar redan den 3:e juni.. så vi har sommarlov då! Visst, det är skolavslutning den 11:e.. men vi får känna på lovet en hel vecka innan dess, SKÖNT.

Natti.

Bra avsnitt som vanligt...

... men man blir ju lagom lack när avsnittet tar slut och man måste vänta en hel vecka tills nästa kommer.. Iaf så var det riktigt bra avsnitt i dag.. både Oth och Gossip Girl.. men speciellt Oth så klart.. det är ju favoritserien! Jag hoppas starkt på Peyton och Lucas igen och det verkar ju nästan vara på väg åt det hållet nu...  

image49 söt.

Nu ska jag äta lite maaud, sen är det träning.. Behövs verkligen..! Var en hel vecka sen nu..
Till helgen är det dessutom läger med bandyn.. det kommer nog bli riktigt roligt.. fint väder, stuga vid sjön, ungdomar, kanoter, fotbollsplan mm. Låter kul, kan bli farligt!

Ha en bra kväll!

Ett matteprov åt skogen..

Matteprovet gick riiiktigt dåligt.. jag skojjar inte.. det var sjukt svårt, vissa frågor kunde jag inte ens chansa på.. men men, får hoppas att jag får en andra chans!

Förrutom matteprovet mår jag faktiskt väldigt bra.. ska ut och sätta mig i solen nu sen ska jag se OTH och Gossip Girl... sen är det träning!! wihuu.. plugg och annat orkar jag inte tänka på mer idag så det får vi ta någon annan gång..

SOLEN väntar..

hejdå.

Uteträning, sol, släkten på besök och matte D..

Bra sammanfattning på min dag.. Inte så mycket mer att säga..

Nattii...

Djävulen har gått och blivit gravid..

Jobbade i morse.. det var kaos.. fattar inte varför de inte bara avskedar henne.. ahr. Dessutom är hon gravid nu.. och det gör ju inte hennes humörsvängnigar lugnare precis.. Ajja, passet är avklarat och pengarna är efterlängtade så skitsamma nu..

Sen jag kom hem från jobbet har jag suttit ute i trädgården och solat/ spelat fotboll med brorsan.. hur skönt som helst. Sommaren är verkligen på väg!

Borde egentligen pluggat inför min ångestvecka som jag har framför mig men vem orkar det en sån här dag? Får väll göra det imorron istället..

Sol, sol, strålande sol <3

image47
Sommarfräsch Grekland 07.


Min bild i headern har försvunnit!

Vet inte alls var den har tagit vägen eller varför.. jag har inte gjort något alls.. någon som vet hur jag ska fixa det?!



Chris Brown - Forever

Kom precis hem från typ släktkalas.. fast inte med mina närmaste släktingar, mer typ mammas nästkusiner och sånt.. det var faktiskt ganska kul, vi var ju inte där så länge.. gjorde dessutom alla äldre människor där väldigt glada, de blir alltid glada när det får träffa och prata med den yngre generationen!
Haha tabbade mig lite.. när tårtan kom in drog jag repliken "På en freeedag".. haha ingen av de gamla fattade.. däremot var det en liten kille där som började skratta asmycket.. det visade sig att han var värsta Johan Glans fanset.. tur att någon förstod i alla fall..  

image44

Chefen ringde mig innan och frågade om jag ville jobba imorrn.. visserligen är det bitchen som kommer att vara ansvarig.. men jag behöver pengarna så varför inte.. Därför blir det nog en ganska lugn kväll, får se om det händer något speciellt.. annars kan jag lika gärna stanna hemma och satsa på imorrn istället! 

Så ska det låta ikväll btw för alla er som är intresserade.. jag tror att det kan bli ganska bra.. får se om jag hinner se det eller jag får se det vid senare tillfälle.. 

Nu ska jag ääta, grillat idag..!!  

Ha en bra kväääll! 

Inte ofta jag kommer ihåg mina drömmar..

Idag har varit en chill dag.. sov länge hos Iddii, sen blev jag hämtad av mamma för att komma hem snabbt, duscha, byta om och sen sätta mig i bilen igen för att hämta Ena.. Sen skulle vi egentligen till någon slags uppvisning men det visade sig vara lite för "skabbigt" för oss så vi åkte till IKEA istället.. alltid något..

Nu gör jag inte så mycket.. lite musik och film blir det nog bara ikväll..
"På en Torsdag?"..
höhö, jaa.. det är ju ändå bara torsdag..

Btw, drömde typ sjukaste drömmen inatt.. jag brukar aldrig komma ihåg mina drömmar annars men i morse kom jag verkligen ihåg allt. Det var som att jag kollade i spegelbilden av mitt eget liv typ.. eller så som jag vill att allting ska vara eller något.. Tänker inte berätta exakt vad som hände men jag kan säga att i stort sett alla jag känner var mer eller mindre delaktiga.

Ibland vill man leva i drömvärlden..

Stört var att även min cykel var med.. som jag kom på nu fortfarande står på busshållsplatsen där jag lämnade den.. eller det kan man ju hoppas i alla fall.. måste nog gå och hämta tillbaka den nu!!

Ha en bra kväll!

image43

Valborg!

Hinner inte skriva så mycket.. kom precis hem från Ena och ska sticka och kolla på Benne när han dansar nu..

Iaf, valborg.. Det blev eld, musik och massa skojjj!!

Tack för en bra kväll Iddii, och alla andra inblandade..

image42
Inte min bild.. men Valborgig i alla fall..

RSS 2.0