Träningsdags.

Puh, är helt slut i huvudet efter att ha pluggat hela dagen lång. Ska bli skönt att få lite paus på träningen! Först ska jag ha möte med tränarna, hoppas att de har något bra att säga =). Senaste samtalet hade vi ju på försäsongen så det borde ha hänt en del sedan dess!
Ha en riktigt bra kväll!
Pretty awesome.

Hemmakväll.

100 hyrfilmer rikare - det blev jag och Sebbe igår!
Vi deltog i en tävling för några veckor sedan och igår fick vi reda på att vi hade vunnit 100 gratis hyrfilmer, hur awesome är inte det liksom?! Så vill ni komma hit på filmmys är det bara att säga till, vi lär ju hyra nya filmer varje vecka typ!


Renovering...

De håller på att måla om vårt trapphus, från fult till ännu fulare?! Jag hoppas verkligen inte att det ska vara bajsbrunt... Kan vara den fulaste färgen jag någonsin sett! Uppdaterar er när jag vet mer, men såhär kan vi ju inte ha det...




Lussebullar!!

Mums :)

Nu blir det filmmys!

 


Guess what?!


Jobbar!

Nu går jag på dagens jobbpass - hoppas att vi får mycket att göra :) men vädret talar för det iaf!

Och så har vi byggt om vårt skyltfönster!


Pressa pressa pressa...

Blev försenad till träningen pga att jag var tvungen att vara kvar i skolan så länge, plus att vi fastnade bakom en trafikolycka på motorvägen med bussen på vägen hem (tycker att det händer alldeles för ofta när jag åker buss, folk kör som galningar...). Så idag fick jag ta cykelturen som uppvärmning istället! Men det gick bra det med, uppförsbacke och motvind hela vägen!
Träningen gick helt okej, denna veckas fokus ligger i att skjuta lägre - något som vi alla verkligen kan behöva tänka på! Så jäklar vad många mål vi ska göra på matchen i helgen!! Och inga skott över ;).
Nu ska jag läsa igenom lite anteckningar och sedan blir det läggdags. I morgon ska jag jobba i butiken hela dagen! Hade jag vetat att jag skulle ha så sjukt mycket i skolan för tillfället hade jag nog inte tagit på mig så många jobbpass nu, men nu är det försent så jag får istället försöka njuta av att jag "slipper" plugga och så får jag ta igen plugget någon annan gång! Plus att det kommer att bli kul sen när lönen kommer... Hoppas bara att jag klarar tentorna också!
Sov så gott!
Haha... Grattis på födelsedagen Angie.

Snabba puckar.

På väg hem från skolan igen... Har fått en hel del gjort idag så det känns bra! Nu ska jag hem och äta sen bär det direkt av till träningen. Ska bli skönt att få ett break i pluggandet!

Ha en bra kväll!


Lugnet efter stormen?

Hade riktigt svårt att somna inatt, jag låg och oroade mig för att fönstren skulle blåsa in... Läste om massa olyckor och annat som hade hänt under dagen på grund av orkanen så det var nog därför!

Så idag har jag hittills bara tagit det lugnt och försökt bli lite piggare! Vid lunch gjorde jag klart en uppgift som jag nu är på väg in till Lund för att lämna in! Sen blir det fortsatt plugg resten av dagen :)

Ha en härlig dag - och njut av att solen äntligen är tillbaka!


Första advent.

Lång dag idag, nu är jag så trött ögonen svider... Får se hur länge jag orkar hålla ögonen vakna. Men mycket har hunnits med i alla fall och förhoppningsvis håller jag mig vaken ett tag till så att jag hinner med några fler saker!
Som jag skrev innan så var jag och Sebbe runt på ärenden hela förmiddag och vi har inhandlat lite av varje, bland annat ett skrivbord till Sebbes stationära dator! Så nu sitter vi och skruvar ihop det för fullt!
Vi har även hunnit med att storhandla för månaden, städa, plugga och sen blivit bjudna på middag hemma hos Sebbes snälla mamma!
Så förrutom att skruva möbler så väntar en lugn kväll efter en hektiskt dag! Ska tända många ljus (dock bara det första i adventsljusstaken), kanske koka lite glögg, äta pepparkakor och se en bra film! Lussebullsbaket får vi spara till en annan dag!
Mys på!!

Skyltsöndag.

Hann inte blogga igår, hade fullt upp med massa annat... Först spelade jag match, sen blev det mys i lägenheten med mamma och pappa och efter det åkte jag en sväng till Mallan för förfest! Jag gick dock aldrig ut men det var kul att vara med en stund ändå, nu när LG är hemma och allt!

Skriver mer senare, just nu är jag och Sebbe ute på lite ärenden!

Ha en riktigt bra söndag!

Kanske blir det lussebullsbak lite senare, här en bild ifrån när vi bakade i skolan i fredags:


Julstämning!

Idag har jag jäklar i det fått julstämning, nästan lite för mycket kanske... Det började på Afterschoolen då jag hjälpte till att baka lussekatter som jag sedan åt en tillsammans med en mugg glögg med russin och mandlar i. Temat på Afterschoolen var första advent så naturligtvis var det julmusik som spelades i högtalarna!
När jag sedan åkte hem märkte jag att de satt upp ljus i träden på vår "gård" och att de flesta nu börjat sätta upp ljusstakar i fönstrena och ljusslingor mm på balkongerna! Mamma och Erik kom på besök och vi åt pizza ifrån V.E.S.P.A, med tända ljus på bordet så klart!
Sen blev det julkonsert, eller "Lussikal" som det så fint hette, med mamma. Vi fick se levande julkort, ett luciatåg, julgranar, en tomte, änglar och höra en massa julmusik! En riktigt mysig och rolig konsert!
Så med allt detta inom loppet av några timmar kan ni förstå att julstämningen nu är på topp!
Får dock lugna mig nu några dagar så att jag inte blir trött på julen innan den ens är här...
Fast det går väl ändå inte att tröttna på julen?!
Nu väntar sängen och i morgon är det dags för en spännande match!

Fredag!!

Har varit duktig och pluggat hela dagen än så länge!
Dock inte i skolan utan hemma, så att jag har kunnat tvätta och fixa lite samtidigt! Älskar att ha tvättmaskin i lägenheten, sjukt bekvämt att kunna tvätta exakt när man vill och kan utan att behöva passa någon tid.
Nu ska jag åka in till skolan för lite mer plugg samt After-School i en timme eller två! Senare blir det myskväll med mamma, först middag och sen julkonsert på konserthuset! Vet inte exakt vem som ska uppträda (mamma har skött biljettbokningen) men det ska bli mysigt att gå på konsert i alla fall! Och att hänga med mamma, det var ett tag sen sist!
Mamma och jag i våras!
Njut av att det är fredag!
Plus att det har kommit in nya pengar på kontot ;)


Vart tog solen vägen?

Det känns som att vi inte fått se solen på flera dagar... Det är bara grått och grått och grått! Himlen är grå, alla träd är gråa och luften är grå... Ge oss lite sol!!


Det blir så många fler färger när solen lyser:


Tända ljus.

Har ni haft en bra dag?
För mig har dagen gått riktigt fort och nu är den snart slut...
I morgon är det fredag liksom, vart tog veckan vägen?!
Har fått mycket plugg gjort idag i alla fall och träningen gick bra!
Skönt att ha dagar som bara rullar på utan hinder ibland!
Nu väntar en dusch, lite mer plugg och sen tänker jag somna till det senaste avsnittet av Gossip Girl som kom ut i tisdags, har inte hunnit se det än!

Älskar tända ljus. Det kommer att bli mycket av den varan nu framöver när det blir mörkare och kallare!
Tur att det finns något positivt med det tråkiga vädret...
Här en gammal bild ifrån hemma hos familjen, skulle vilja ha en liknande ljusstake själv, som man kan ha många ljus i samtidigt! Kanske något att önska sig i julklapp?

Sweet dreams.

Träningen gick riktigt snabbt idag, nästan för snabbt... Tur att det är träning i morgon igen!
Det var skönt att cykla dit och tillbaka också, har inte gjort det nu på ett tag! Ska göra det så ofta som möjligt nu så länge det går, innan det blir snö och för kallt!
I morgon blir det dock ingen cykling till träningen, vi tränar ju inte på det "vanliga" stället på torsdagar utan mycket längre bort! Det var inte så långt bort innan när jag bodde där, hos mina föräldrar, men nu när jag bor i stan så är det lite längre bort. Så i morgon blir det buss!
Innan träningen väntar skola och plugg för hela slanten...
Dags för läggdags med andra ord!
Sov så gott =)
Julstjärnan i sovrummet!
Samma lampfot som vi brukar ha där, men en annan skärm.
Väldigt smart!

Det kliar i inredningsfingrarna...

Idag kunde jag inte hålla mig längre! Har köpt massor med fint julpynt och var tvungen att börja pilla lite med det första! Det är ju trots allt första advent på söndag så det kan väl inte vara för tidigt att börja pynta adventsljusstaken?
Visste inte riktigt vilken stil jag skulle köra på om jag skulle köra den traditionella stilen med mossa osv. eller om jag skulle köra en mer "modern" stil med stenar mm. Köpte hem lite av varje och slutresultatet blev faktiskt att jag gjorde en av varje. Har gjort en större som kommer att vara vår adventsljusstake och sen gjorde jag en mindre till köket (vi är inte där lika ofta som i vardagsrummet). Såhär blev resultatet:
Den större i vardagsrummet.
Den mindre i köket.
Ljusen är ifrån IKEA, de röda bären och silverkulorna är ifrån Hemtex, stenarna är ifrån Village, siffrorna är ifrån Claes Ohlsson och granbarren och mossan köpte jag i ett stånd ute på stan!
Har även köpt lite annat som jag ska pynta med men det får ni vänta med att se tills jag har satt upp det!
Ha en fortsatt bra kväll, nu ska jag iväg på träning!

Street walk.

Woop woop. Pluggar hemifrån idag och eftersom att jag känner mig förtjänt av en paus nu så blir det en runda på stan med Sebbe (farligheten med att bo mitt i stan). Ska hämta lite papper på jobbet och kolla på julsaker! Och just det, fixa en present till träningen ikväll eftersom att jag vann sist!
Hoppas att ni har en härlig dag!
En gammal bild som jag tyckte passade.
Härligt förvirrad och glad.

I love you.


Rekordlång dag i skolan...

Kom inte hem ifrån skolan förrän kl. 23... Och mötet hade knappt kommit halvvägs när jag gick! Kände dock inte att det var lönt för mig att stanna längre - alla som jag ville rösta på hade redan blivit valda!!
Har fått ganska mycket gjort i skolan idag, i alla fall fram tills kl. 17 då mötet började! Det känns verkligen att tentorna börjar närma sig, allting börjar bli riktigt svårt i alla kurser... Men det är bara att kämpa på, jag SKA klara det!
Hoppas att ni har haft en bra dag och att ni sover gott!
Förlåt för att jag inte har bloggat mer/tidigare idag, ska skärpa mig i morgon ;)
Godnatt.

Rubrik??

Tog ett lååångt varmt bad efter träningen. Tyckte att jag förtjänade det!
Nu ligger jag i sängen och är helt slut, ska verkligen bli skönt att sova.
I morgon väntar skolan ifrån klockan 10 och sen ska jag vara där hela eftermiddagen och kvällen. Vi ska rösta fram vem som ska vara aktiva osv. till nästa år och några av mina klasskompisar är nominerade till lite olika poster! Det kommer att bli en lååång dag (gillar att dra ut på det ordet) men samtidigt rolig, det är bara på dagen som jag måste plugga. På kvällen blir det mest mys, jag ska ju bara rösta, har ingen press på mig!
Men det är i morgon det, nu; godnatt!

Måndag.

En spännande vecka har precis börjat.
Denna veckan ska jag plugga mer än jag någonsin gjort, jag ska sitta på ett möte flera timmar imorgon kväll, jag och mamma ska på julkonsert, vi ska spela match mot en vän, kanske blir det utgång på det och så har det blivit dags att börja pynta lite.
Det roliga får dock vänta tills helgen, fram tills dess blir det mest plugg. Med start nu.
Ha en bra dag!
Tänk på att det är idag ni sätter standarden för veckan - be happy!

Kuddkrig.

Skönt med en slapp söndag! Har shoppat med mamma, städat lite, handlat och blivit bjuden på middag hemma hos Sebbes mamma. Lyx!
Har även fått massor med bra idéer på hur jag ska pynta inför julen. Dags att skapa lite egna traditioner! Får dock vänta tills nästa helg innan jag börjar pynta - då är det ju första advent.
Här kommer bilder på våra nya kuddar i soffan som vi köpte förra helgen. De passar perfekt!

Köpte de två små på H&M Home för 99 kr styck. Vi kommer antagligen att tröttna på dem efter ett tag men eftersom att de var så söta och billiga så tänkte jag att de kan vara roliga att ha att byta med. Än så länge tycker vi bara att de är fina i alla fall. Och mysiga!
Nu blir det movietime, ha en fortsatt bra söndagkväll!

Lördagsutflykt.

Ligger helt utslagen i soffan efter en lång dag! Orkar inte riktigt skriva ett megalångt inlägg men sammanfattningsvis har dagen sett ut såhär:
- 6 timmar i en minibuss
- 1 poäng rikare (helt klart godkänt)
- Mys med världens bästa
Sov så gott. Det kommer jag att göra.
Marcus ringde mig precis ifrån Hamburg. JAG ÄR RIKTIGT AVUNDSJUK.
De verkar ha det hur bra som helst... Men men, man kan inte få allt här i livet!

Ett års väntan...

Filmen var sjukt jäkla bra. Precis så bra som man kunde hoppas på efter att ha läst boken! Synd att det bara var halva boken, nu måste vi vänta ett helt år på nästa halva... Men men, den som väntar på något gott väntar aldrig för länge, eller?!
Nu ska jag gå och lägga mig, i morgon blir det utflykt till de småländska skogarna för att spela match! Jag är redan riktigt taggad, hoppas att resten av laget är/blir det också!!
Sov så gott.
Kärlek.

Fredagsmys!

Var på Malmö Central tidigt i morse för att vinka av mina klasskompisar ifrån Sexet som ska åka på "Sexaresa" hela helgen. Som tack för att vi arrangerat en massa bra fester hela året. Fick precis reda på att de har åkt till Hamburg (destinationen har varit hemlig enda fram tills idag). Tyvärr kan jag inte följa med eftersom att vi har match imorgon och jag har ett kontrakt jag inte kan bryta! Men men, de kommer nog ha sjukt roligt utan mig ändå! Jag överlämnade i alla fall lite "frukost" i form av RedBull-Vodka och så en bild på en pinne på mig själv, så att jag i alla fall är med på något sätt. Ska bli intressant att se vilka spännande platser de tar mig till.
Nu ska jag göra mig i ordning för en mysig fredagskväll med Sebbe, innehållandes middag och Bio. Det blir middag ute någonstans här i närheten och sen ska vi se Breaking Dawn på bio. Hoppas att den är lika bra som alla säger!
Ha en bra kväll!

Trött kropp.

Det är helt galet hur trött man kan vara i sina ben och ändå fortsätta springa... Idag var det en sån träning, redan innan träningen började var jag helt slut efter 9 timmars ståendes jobb. Men nu är träningen genomför och jäklar vad vi sprang... Kan knappt sitta nu, jag känner hur blodet pulserar ut i mina muskler. De måste vara riktigt trötta för tillfället! Hoppas verkligen att de hinner vila upp sig tills på matchen på lördag!
Nu ska jag dricka en kopp varm choklad, sedan blir det läggdags!
Sov så gott!
Jag fortsätter med en annan katt idag. Så sjukt söt.

Lagmöte och träning.

Det var skönt att få prata av sig på lagmötet, alla fick säga vad de tycker och tänker! Alla tänker olika, vilket självklart är helt naturligt, det viktiga är att vi respekterar varandras åsikter och tar hänsyn till det när vi tänker på oss själva. Det finns saker som för mig är självklara som för någon annan är helt främmande. Men vilken tur vi har som har varandra - ensam är faktiskt inte alls starkast i vårt fall!
Nu ska jag gå och lägga mig och ladda inför en lång dag i morgon! De blir öppning och stängning på jobb och sen åker jag direkt till träningen i Bunkeflo. Ska bli skönt att ta paus ifrån plugget en dag!
Sov så gott fina vänner =)
Söt.

En heldag i skolan.

För en gångs skull, på väldigt länge, har jag varit i skolan en hel dag, 8-17... Det känns både bra och dåligt faktiskt. Jag har saknat att hänga med mina klasskompisar så mycket men att behöva anstränga sin hjärna i uppgifter och uppsatsskrivning 9 timmar i rad tar verkligen på krafterna. Nu är jag helt slut! I vanliga fall, när jag pluggar hemma, kan man ju ta paus osv. så fort man börjar bli lite trött...
Kan dessutom knappt gå sån träningsvärk jag har sedan benpasset i måndag så det ska bli spännande att se hur det går på träningen idag! Ser dock fram emot träningen, jag har fått ny energi när det gäller innebandyn. Det är det roligaste jag vet och jag har några av mina allra bästa vänner där - så nu jäklar ska vi ta tag i det här tillsammans och se till att börja vinna lite matcher! Då kommer det att bli ännu roligare.
Såhär kul hade vi de förra säsongen, när vi vann alla matcher utom 2.
Men det är tuffare i ettan... Vi ska dock visa att vi klarar det också!

Inspiration.


Solnedgång

När solen börjar gå ner är det dags att åka hem ifrån skolan. Så blir det idag i alla fall!

Nu ska jag hem, lämna mina saker och sen blir det en runda på stan med mamma! Efter det väntar fika med bästa Ena som är hemma en snabbis i Malmö denna veckan (hon pluggar i München för tillfället)! Mysig kväll på ingång alltså :)

Från fönstret i datorsalen där jag suttit hela eftermiddagen:




En dag som gick alldeles för fort!

Och så var det läggdags igen. Vart tar dagarna vägen egentligen?
Tur att dagarna är fyllda med en massa roligheter i alla fall. Dagen idag har bestått av först en tur till skolan där jag och en klasskompis skrev klart ett arbete! Sedan åkte jag hem och gick en runda på stan med Sebbe, det har blivit dags att titta på julsaker till lägenheten (inte för att sätta upp riktigt än men för att vi ska hinna bestämma oss för vad vi vill ha och vad som passar in). Köpte inget sådant än men köpte en ny hårborste eftersom att min gamla knäcktes häromdagen.
På kvällen har jag tränat och blivit bjuden på god rulltårta ifrån Micki som fyllde år (klockan är ju faktiskt efter 12...). Grattis igen =)
Nu ska jag sova!
Godnatt på er som inte redan sover och till er andra, god morgon, vi hörs snart!
Fina vänner på Båten i lördags.
Tyvärr var inte så många ifrån laget med ute men det blir det ändring på tills nästa gång!
Mallan och jag försvann?
Tror att det hade varit en fin bild annars =)

På besök...

... i Bunkeflostrand igår! Höstligt på väg hem till familjen :)





 

 

 


Mysig söndag.

Cha cha bloggen!

Idag gick jag upp åt lite, såg på Så mycket bättre, sen chillade jag lite.

Därefter tog jag mig hem till mamsen och papsen för en mysig middag. Det är ju trots allt Fars dag.

Även morfar, Linn var där, sen kom även Sebbe <3 efter att han jobbat färdigt.

Men nu är det dags att borsta bissingarna och hoppa i kojs.

XOXO
Mimsan

Hm, jag bad Sebbe att skriva ett inlägg medan jag läste igenom hans uppsats som ska in i morgon... Han är knäpp! Men jag älskar honom ändå och låter det stå kvar. Ta det med en nypa salt...

Godnatt!

Han fick ställa upp på bild bara för det:


Fars dag.

Nu sitter jag och myser i soffan framför Så mycket bättre. Det är perfekt att reprisen går vid den här tiden när man var ute dagen innan! Så fort programmet är slut ska jag sedan åka hem till familjen för söndagsmiddag och "firande" av Fars dag. Morfar kommer också på besök!
Gårdagen bestod av blandade känslor - som vanligt. Men vi tar med oss det positiva ifrån matchen och en festlig kväll, så är det bara att köra vidare och ta nya tag! Visar lite bilder ifrån utgången senare när jag kommer hem igen, nu ska jag göra mig i ordning!

Äntligen helg!

Har haft en mysig kväll med Sebbe, vi har knappt hunnit träffas på hela veckan. Fast att vi bor tillsammans... Så det var skönt att kunna ha en hel kväll tillsammans och bara ta det lungt och umgås! Nu blir det läggdags för jäklar vad taggas jag ska vara till matchen i morgon! Det är vår tur att lyckas nu.
Här kommer några fler bilder på klänningen och ifrån middagen i onsdags (tog ju inte alls många, tyvärr, men hade helt enkelt inte plats till kameran i väskan jag hade på middagen och på en sådan finsittning kan man ju inte direkt ha den liggande på bordet):
På väg ifrån fördrinken in till den stora salen där middagen var.
Underhållning.
Halva salen där vi satt och åt (jag satt i mitten).
660 personer var vi totalt på middagen - häftigt.
Glad.
Klänningen ser väldigt mörk ut på dessa bilderna...
Bilden som jag lade upp igår visar bättre hur färgen ser ut!
Godnatt!!


111111.

Hej hopp!

Försov mig lite i morse (kanske inte så konstigt med tanke på att jag knappt sov något igår)... Men nu sitter jag på bussen på väg till skolan i alla fall!

Det går inte så bra för min buss. Vi har stannat två gånger på motorvägen hittills... Hoppas att vi kommer fram till slut!

Tur att det finns bra musik att underhålla sig med. Just nu lyssnar jag på låtar ifrån Så Mycket Bättre. Jag älskar det programmet! Favoritlåten än så länge är Lalehs tolkning av Eva Dahlgrens "Ängeln i rummet". Men Tomas Ledin och Mikael Wiehes röster kommer man nog aldrig att tröttna på!

Nu har vi kört av motorvägen så vi borde vara framme snart...
Väl i skolan blir det sedan projektarbete hela dagen lång!

Ha en bra dag!

Här kommer en bild ifrån förra sommaren! Härliga tider:




Underbara dagar.

Sittningen igår var riktigt rolig. Det var kul att för en gång skull gå på en fest som inte bara handlar om att alla ska supa ner sig (...)! Istället var alla uppklädda till max och i AF-borgen kan det inte bli annat än bra stämning. Dessutom hade jag tur vid bordet och hamnade brevid unga och trevliga företagsrepresentanter! Vi pratade om allt mellan himmel och jord och gled in på de mest spännande samtalsämnena. Det är häftigt att man kan klicka så bra med människor på så kort tid!
Det blev dock inte så mycket sömn i natt, så när klockan ringde vid 08.00 så var det ganska tungt att gå upp! Det blev dock bättre när jag kom till mässan och fick i mig en ordentlig frukost. Sedan jobbade jag på mässa enda tills vi stängde (tog bara en kort paus för att få en uppgift godkänd) och det var en riktigt rolig mässdag idag också - jag känner mig som en del av Telia nu ;).
Efter att vi sedan städat undan på mässan åkte jag direkt hem till familjen för middag innan träningen! Så det har verkligen varit fullt upp idag!
Nu sitter jag i soffan och ska snart gå och lägga mig! Skönt.
Ska visa er massor med roliga saker så fort jag har tid (allt jag har fått under mässan mm.)
Men så länge får ni nöja er med en bild på min outfit igår på kvällen. Kände mig så himla fin i min klänning! Hann dock inte ta några bilder innan jag stack (bråttom bråttom) men jag tog några när jag kom hem...
En lagom sliten Emilia! Men dock ;)
Sov så gott. Så hörs vi mer i morgon!

Mässa.

Nu har jag lite paus i kaosen på mässan. Håller på för fullt med att värva folk som ska delta i Telias tävling där man kan vinna en telefon!

Senare blir det ännu mer mässjobb och sen ska jag äntligen få använda min nya fina klänning på middagen i kväll! Hoppas att jag ska hinna visa er hur jag ser ut innan jag sticker men annars får ni se bilder i morgon!

Här står jag just nu:


Ändrade planer.

Igår blev det lite ändrade planer på kvällen med hockey istället för plugg. Mycket roligare! Det var MIF som spelade i Malmö Arena och de spelade bra och vann! Skönt att bara vara lite.


Oh, happy day.

Nu sitter jag på bussen på väg till skolan. Såhär ser min dag ut:

- Hjälpa till att förbereda inför morgondagens mässa, ställa i ordning osv.

- Övning där jag ska få (helst) två uppgifter godkända!

- Vid halv 5 kommer mitt företag (Telia) och vi ska sätta upp deras saker och gå igenom allt inför mässan. Deras kontakt heter Båb! Ja, med å ;)

- Åka hem (när det nu blir) och plugga vidare.

- Sova?!

Där emellan ska jag förhoppningsvis hinna äta lite också! Och njuta av livet.

Ha en riktigt bra dag!

Det är alldeles för tråkigt väder för att jag ska bjuda på en bild tagen just nu... Så det får bli en gammal egobild (ser ungefär likadan ut idag):




Ny vecka - nya möjligheter.

Detta kommer att bli en bra vecka, det känner jag på mig! Jag blir mer effektiv när jag har fullt upp så förhoppningsvis får jag riktigt många vettiga saker gjorda mellan allt det roliga denna veckan. Bloggen kommer dock antagligen att bli lidande, så att ni vet. Jag kommer att behöva all ledig tid hemma till att sova... Men jag ska försöka att hinna blogga lite på bussen osv., tror att det ska lösa sig!
Idag var jag i skolan hela dagen och jobbade på ett arbete. Det var riktigt långtråkigt men det var tvunget att bli färdigt så vad gör man inte... Tur att jag har de bästa klasskompisarna man kan ha! Efter skolan åkte jag sedan snabbt hem och åt och bytte om inför träning. Det var nog tur att jag inte hann slappna av ordentligt hemma innan träningen - då hade jag nog somnat. Nej, istället blev det löpning, innebandyträning och sedan benpass! Kan säga såhär, är riktigt trött i mina ben nu, kan knappt stå... Men det är väl så det ska vara, det ska kännas att man har tränat, annars kan det kvitta!
Nu ska jag göra klart en skoluppgift jag har till i morgon, sen blir det läggdags!
Hoppas att ni har haft en bra start på veckan!
Bjuder på en gammal goding.
Fokus är det som gäller denna veckan, fokus på det som är viktigt.
Denna veckan är vår - det är vår tur att lyckas.

Godnatt.

Kvällen spenderades med Sebbe, kinapuffar och vindruvor! Mumsigt. Ett bra avslut på en mindre bra dag...

I morgon börjar en väldigt intensiv vecka med skola, innebandy, mässa, finsittning osv! Roligt men krävande, så nu är det dags för läggdags! Jag behöver alla krafter jag kan få.

Sov så gott ni också!

Mums:


Kasta vindruvor.

Om ni behöver avreagera er, testa att kasta vindruvor på någon. Det hjälper! Sebbe fick ta smällen här hemma...
Orkar inte skriva så mycket mer än så just nu, vi åkte på en riktigt tråkig förlust idag.
Skriver lite mer senare när jag (eventuellt) är lite gladare.
Vet inte varför men detta var den första bilden som kom upp...
Ha en bra kväll!

Myskväll!

Det blev inte så mycket sömn för min del i natt - jag kunde inte sova! Vet inte varför men det blir väl så ibland =). Som tur var blev jag pigg när jag kom till jobbet och det var en rolig dag på jobbet även om vi inte hade jättemycket att göra! När jag kom hem kom dock tröttheten ifatt mig och nu sitter jag helt utslagen i soffan... Sebbe är hemma hos sin mamma på middag men jag var helt enkelt för trött för att följa med. Måste ju se till att vara piggare i morgon på matchen!
Faktiskt ganska skönt att vara hemma en hel kväll - det händer inte alltför ofta... Plus att det är massor med bra program och filmer på TV i kväll så jag tror att jag klarar mig!
Hoppas att ni också har en mysig kväll!
Filten och jag!

Trevlig kväll!

Tack Carro för en trevlig kväll! Nu säger jag godnatt och laddar batterierna inför jobb hela dagen i morgon! Röd dag = mycket pengar, wiie!

Sov så gott!


Födelsedagsmiddag!

Nu ska jag hem till Carro för tjejmiddag! Ser fram emot en mysig kväll.
Det blir ingen utgång för mig eftersom att jag ska jobba hela dagen i morgon, men en festlig middag blir det i alla fall!
Ha en bra kväll!

Älskar att duscha!

Jag skulle nog kunna duscha nästan hur länge som helst... Det är så varmt och skönt och härligt, love it! Tur att jag dessutom "måste" duscha i princip varje dag med tanke på träningar och annat. Men var gör det? Det är ju så skönt! Måste alltid tvinga mig själv att sluta, tur att vattnet ingår i hyran. Annars hade det blivit dyrt...
Idag har jag knappt haft en sekund över sedan jag vaknade. Först pluggade jag, därefter jobbade jag halva dagen och sen åkte jag dirket till träningen! Full rulle! Men det är så det ska vara. I morgon väntar i princip samma dagsinnehålls, förrutom att träningen byts ut mot födelsedagskalas. Trevligt!!
Hoppas att ni har haft en bra dag!
Har ingen bild när jag duschar (och jag hade inte lagt upp den även om jag hade haft).
Men här kommer en bild ifrån en gång jag tog ett mysigt bad i lägenheten!
Det var nog precis efter Grekland någon gång, för såhär solbränd har jag inte varit på länge...


Torsdag, tänkte jag skriva... Men det är visst bara onsdag!

Crazy onsdag idag också? Fick i alla fall spela center på träningen idag igen och det gick faktiskt riktigt bra!
Får väl se hur det blir i morgon och på söndag på matchen!
Förrutom träning har jag idag hunnit med en hel del plugg och så en snabb runda på stan med Sebbe, han skulle handla en slips eftersom att han ska på begravning i morgon. Begravningen för hans farfar äger rum i Blekinge så nu ska jag vara hemma själv enda tills på fredag.. Buhu!
Jag gillar inte riktigt att vara själv, eller framförallt inte att sova själv. Det är så mysigt att ha en famn att krypa ner i, de kommande nätterna kommer sängen att kännas så stor och tom... Tur att det bara är några dagar!
Mys!

Glad.

Mysigt med bio mitt i veckan! Nu blir det läggdags och i morgon väntar skola och sen träning!
Och förhoppningsvis ett besked om att Rihanna ger oss en ny konsert.
Godnatt!
Bjuder på denna glada bilden idag. Jag saknar min Annie!

Biotime!


En partynatt senare...

Det blev ingen konsert igår - Rihanna var sjuk... Hur stora är oddsen att det händer just när vi ska dit liksom?! Men men, vi får hoppas på att det bestäms ett nytt datum för konsert!

Men även om det inte blev någon konsert så bestämde vi oss för att gå ut! Så det är en rätt trött Emilia som sitter på bussen på väg hem ifrån skolan just nu. Det har varit en låååång dag!

Nu ska jag hem och äta god middag som Sebbe har lagat i alla fall! Och senare blir det eventuellt bio :)

Skulle egentligen tränat med pappa nu efter skolan, men det blev för sent... Får spara mig till morgondagens och torsdagens träningar istället! Kroppen kan gott få vila lite efter förra veckans utmattande träningar!

Ha en fortsatt bra dag!


RSS 2.0