Working day and night.

Såg precis ett riktigt roligt program, Varning För Barn på tv3, där barn jävlas med vuxna på olika sätt! Har ni tid över så se det, riktigt roligt! Verkligen min typ av humor! Det bästa var i slutet när en liten tjej frågar en äldre kvinna: "Är du konstnär?", hon svarar "ja" och sedan ger tjejen henne en örfil... Haha, ni ska se kvinnans min efter det, riktigt galet!

Nu ska jag skriva en liten stund till på vårt arbete, sen blir det sängdags!
I morgon väntar skola till kl 16 och sen ska jag jobba på nation i Lund hela kvällen!
Det var väldigt roligt sist och blir förhoppningsvis minst lika roligt denna gången!




Sov så gott!



Effektiv.

Får riktigt mycket gjort för tillfället, allt på samma gång... Hinner till och med med ett snabbt inlägg här! Eller ja, egentligen inte, men jag måste ju skriva att jag lever iaf...
Vi skriver fortfarande på vårt j*v*a arbete.. Det vill helt enkelt aldrig bli klart! Men ja, vi börjar iaf se slutet nu. Jag har dock dispans två timmar i kväll, när det är träning (sa ju att det var bra att ha det som ursäkt!) så förhoppningsvis hinner mina gruppmedlemmar klart under den tiden! Antagligen blir det dock inte så, så det blir nog en stund arbete i kväll också...
Aja, nu ska jag inte tråka ut er med mitt plugg mer! Vi hörs mer senare!

Ruggigt väder idag, halsduken är på!

PS. Är riktigt imponerad av GoogleDocs som vi jobbar i just nu.
Vi sitter, 4 pers, och skriver fakta i samma dokument fast på olika datorer!
Sjukt smidigt om man inte kan träffas live och skriva hela tiden!
Dock är inte layouten i närheten av lika snygg som den blir på min Mac, men det går ju att fixa i slutet!


Tillbaka till skrivandet!





Godnatt.

Det var egentligen allt jag tänkte säga.






Emilia

Dags att springa av sig lite!

Dags för träning! Ska bli skönt att släppa allt som har med skola att göra i några timmar... Får se om det blir några underverk på högerkanten istället! Skämt och sido, men det är något speciellt mellan mig och Lina på vår lilla kant! Annars är det full fokus som gäller, sista matchen för denna säsongen väntar på söndag och den ska vinnas! Varken mer eller mindre.
Min fina lilla femma! Bara jag som är suddig, vet inte riktigt vad jag håller på med?!
Ha en bra kväll!
Emilia

Tell everybody I'm on my way...

... new friends and new places to see.
Lite Björnbröder och Phil Collins såhär vid lunchtid.
Hörde precis den i min spelningslista och tyckte att den passade ganska bra här nu!
Jag sitter på bussen på väg till skolan och är taggad på att få mycket gjort idag.

Kör på lite svart och lite blått och lite uppsatt hår idag. Bekvämt.
Idag blir, som vanligt nu för tiden, en fullspäckad dag med mycket plugg och sen träning senare i kväll! Även om det är mycket som står på schemat så är jag helt säker på att det kommer att bli en bra och rolig dag, det är iaf bäst att gå in med den inställningen!

Nu är jag snart framme, ha en riktigt bra och rolig dag ni också!

Emilia


Love is all around me.

Kom hem för ca en halvtimme sen efter 12 timmar i skolan... Det ni! Inte att leka med precis... Ska faktiskt ta sovmorgon i morgon bara för det, eller ja, sovmorgon från att åka till skolan tidigt iaf. Jag har ju precis kommit hem, vill inte åka dit direkt igen. Så i morgon blir det till att gå upp i lagom tid, plugga en del hemma på morgonen och sen åker jag inte till skolan förrän vid 11, 12 någon gång, när vi ska fortsätta att skriva vårt arbete! Det blir dock inte en lika lång dag i skolan i morgon, iaf inte för mig, för jag har träning som jag inte tänker missa! Ibland är det bra att kunna ha träningen som en ursäkt till att inte kunna plugga ;)

Dags att krypa ner i sängen!
Sov så gott!


Pratade en stund med Sebbe i telefon precis, han har det så klart jättebra på sin resa, allt verkar vara perfekt..
Eller ja, jag är ju inte där, så helt perfekt kan det inte vara..?!
Skämt och sido, jag är mest avundsjuk, en paus i all skolkaos hade inte suttit fel just nu.
Hade gärna bytt ut allt i skolan mot skidåkning med efterföljande "After Ski" i solen!
Får se fram emot Grekland i sommar istället..
Vi har inte bokat något ännu, men innan veckan är slut ska det vara klart!

Godnatt igen!



En tisdagskväll i skolan.

Det är riktigt illa att jag fortfarande är i skolan... Dessutom är detta första gången jag har paus sedan jag kom hit i morse. Vi sitter nämligen och skriver ett arbete som snart ska in och det är mycket svårare än vad vi alla hade förväntat oss! Så det som gäller nu är bara att skriva, skriva och skriva! På ett sätt är det lite småmysigt att sitta kvar med alla, man blir ju som en liten familj, men det hade ju varit roligare om vi kunde gjort något annat än att bara sitta och skriva...
Aja, jag ska inte klaga. Innerst inne är jag väldigt glad idag, jag fick nämligen reda på att jag klarat en av mina tentor som jag hade nu senast! Det känns riktigt, riktigt bra, speciellt eftersom att jag trodde att jag hade misslyckats! Nu hoppas jag bara på att jag även klarat den andra tentan, får reda på den på måndag! Det hade varit dubbelbra!
Nu måste jag skriva jag skriva vidare på arbetet, mina klasskompisar börjar klaga på min paus!
Ha en riktigt bra kväll!

Såhär kul har vi det...




Leaving home.

Här kommer ett efterlängtat tåginlägg! Dock inte så tidigt som det brukar att vara, hade en riktigt skön sovmorgon idag, men ändå! Trots sovmorgon är det ingen lugn dag idag inte... Kommer nog att vara i skolan hela dagen och halva kvällen - har massor att ta igen! Om man nu ska hitta någon fördel med att Sebbe är bortrest så är det att jag får mycket mer gjort i skolan, eller ja, speciellt idag som är min enda lediga dag ifrån träningen! Normalt brukar jag passa på att vara extra mycket med Sebbe på tisdagar men idag kommer kvällen istället att spenderas med min klass i Lund... Kanske inte lika kul, men välbehövligt!

När jag ler med stängd mun vet ni att det är mycket folk på tåget... Annars händer det inte ofta!

Hoppas att ni får en riktigt bra tisdag!
Vi hörs senare igen!

Emilia




The end is near.

Träningen gick helt okej trots att många var sega sen igår.. Det kändes som att detta mer var en träning för att skaka av sig gårdagens tuffa match och att veckans kommande träningar mer kommer att vara inriktade på matchen som kommer!
Det är bara att bita ihop och köra på, det har varit en riktigt intensiv innebandyperiod nu de senaste veckorna och även om jag älskar mitt lag och att spela innebandy så ska det bli skönt framöver att kunna skaka av sig pressen, att bara gå till träningarna för att det är roligt och att kunna missa en träning om det händer något annat... En vecka till är det dock full laddning som gäller, det klarar vi!!

Tillsammans är vi starkast.

Nu ska jag gå och lägga mig, är helt slut! Och så saknar jag min pojkvän... Men han är inte borta så länge denna gången, bara en vecka, så jag är ganska glad ändå!
Sov så gott alla fina!

Emilia


Vild lugg.

Efter en promenad i stormen blev min lugg lite vild, men det blev faktiskt ganska fint ändå.
Sen att jag ser ut att kunna vilken sekund som helst, det är en annan sak...
Tur att det är träning i kväll! Så att jag får lite ny energi!


Sunny day.

Det blev inte en så lång skoldag som jag hade planerat. Efter föreläsningen på morgonen skulle inte nästa vara förrän kl 15 och eftersom att jag inte hade alla böcker med mig så kändes det inte lönt att sitta och vänta. Därför är jag nu hemma och pluggar istället! Det går väl sådär, är rätt trött idag, men ska ta en lite paus nu och åka till Limhamn och hämta skor hos skomakaren, sen ska jag ta tag i det igen!
Soligt ute idag, men attans vad kallt...
När ska våren komma på riktigt?




Turn the lights off.

Har precis kommit till skolan nu, tåget var typ en halvtimme försenat... Inte så kul. Tycker inte att det är så bra att gå in i föreläsningssalen en halvtimme försent utan sitter faktiskt hellre utanför och väntar till pausen! Så det är det jag gör just nu!

Tog på mig en alldeles för tunn jacka idag, har blivit bortskämd med värmen de senaste dagarna!
Får hålla mig inne hela dagen...
Idag blir det föreläsningar hela dagen, förhoppningsvis blir det bra sådana så att jag lär mig något!
Hittills är allt väldigt oklart... Men det kommer väl, det brukar det göra!
Nu är det snart dags för mig att gå in i salen, ha en bra måndag!
Och för er som inte gått hemifrån än, ta på er en varm jacka!

Emilia



Gott och blandat!

Så, vad har egentligen hänt dessa fullspäckade dagar?
Jo, det ska jag sammanfatta i några fina små punkter:
- Har jobbat, sålt väldigt mycket och gjort många kunder glada! Roligt att hoppa in lite då och då, det är verkligen ett roligt jobb! Har dessutom fixat så att jag kommer att jobba mycket i sommar men att jag kan vara ledig de två veckor som vi planerar att åka till Grekland! Perfekt.

- Sebbe har åkt till fjällen för att åka skidor med sin familj... Tanken var att jag skulle följa med men obligatoriska moment i skolan samt viktiga kvalmatcher har lett till att jag nu är hemma istället! Tråkigt, så klart, men ibland blir det feltajmat... Hade ju helst hunnit med både resa och viktiga moment!
Fick denna bilden av honom innan. Jag hade också velat åka skidor =)

- Vi spelade skolmästerskap i innebandy, eller inte vi, mina sektionsvänner... Jag fick vara coach! Tyvärr åkte vi ut i gruppen eftersom att domaren rapporterade en match fel (den blev 1-1 men han skrev ner att den blev 2-1 till motståndaren och det gick inte att ändra i efterhand?). Tråkigt men sant... Vi hade dock roligt, det är det viktigaste! Hade antagligen inte haft någon chans på segern ändå.
- Fick styra upp Eriks 18-årsfirande (tända ljus, öppna ytterdörrar och de var på väg in i taxin?). Oklart. Han fick dock igen när vi, fem timmar efter att han kommit hem ifrån Strandbaden, sjöng en riktigt vacker "vi gratulerar". Men han ska vara glad, han fick fina presenter.


Ett läderarmband (Thomas Sabo) från mig och Sebbe och solglasögon ifrån mamma och pappa. Med mera.
- Kvalmatch upp till 1:an, den första av två. Det blev en härlig vinst och vi skapade oss ett bra läge inför
returmatchen nästa söndag. Motståndarna var väl inte helt kassa men vi var bättre och det ska vi vara nästa vecka
också! Min match var väl helt okej, varken mer eller mindre... Har inga bilder ifrån dagens match men fick ett helt
usb med bilder ifrån Josses pappa, bilder på lite alla möjliga innebandyhändelser! Här kommer några:




Fotograf: Lennart Andersson.
- Födelsedagsmiddag, bilduppladdning, filmmys och annat. Det har kvällen bestått av, skönt!
Gillar egentligen inte långa inlägg, men bara för det blev detta megalångt... Aja, ni får stå ut med det ibland.
Om inte annat kan ni titta på bilderna!

Nu ska jag sova, i morgon är det dags att ta tag i skolarbetet igen!

Emilia

Ps. Mitt lag är helt fantastiskt, ni ger mig sjukt mycket! Ville bara säga det.






Min nya favoritbild!

Man kan ju inte bli annat än glad...
(Fotograf: Lennart Andersson)




Snabba puckar!

Det blev vinst i dagens kvalmatch! Nu sitter jag i bilen på väg till Tusen2, vi ska äta lite middag med familjen och fira Erik! Senare ikväll kommer det ett dunderinlägg här, har mycket att berätta men har haft för lite tid både idag och igår.. Ha en bra söndag så länge!

Sommartid!

Har haft en riktigt rolig kväll med vänner ifrån skolan samt några vänner ifrån laget! Tyvärr åkte vi ur turneringen pga fusk (inte från vår sida), så ingen vidare framgång där inte, men vi hade sjukt kul med allt ifrån målvakts-Fanny, 15-åriga domare till innebandy på enhjulingar...? Oklart.
Nu är det hög tid att sova, man "förlorar" ju en timme i natt.. MEN, vi går mot ljusare dagar, det gillas!
I morgon väntar först sång och presentutdelning till min käre lillebror som fyller 18 och sedan blir det very mucho important match!! Ska dock bli riktigt roligt!
Sov så gott!



Pretty nice solnedgång i torsdags (det är bara lyktstolpen som sabbar lite i nedersta bilden, men men, fint iaf).

Emilia

Hej och hejdå!

Som sagt, hektiskt dag idag också. Kom nästan precis hem ifrån jobbet, har ätit och bytt om på 10 minuter och nu ska jag sticka igen! Denna gången till Lund, det ska vara skolmästerskap i innebandy! Tyvärr kan jag ju inte spela (viktigt kvalmatch i morgon) men jag ska försöka att bidra så gott det bara går! Typ som tränare eller något =)
Får se hur länge det varar i kväll men det blir nog ganska lagom att gå och lägga sig när jag kommer hem! Ska dock försöka att skriva ett lite bättre inlägg då!


Trött men glad och på bra humör! Och så har jag träningsjackan på mig, allt för att göra reklam ;) kanske inte, men trivs bra i den i idrottssammanhang!
Ha en bra lördagskväll!

Emilia


I'm the world's greatest!

Hörde den låten på radion (R.Kelly) i bilen på väg hem nyss, riktigt bra självförtroendehöjare på den faktiskt!
Idag har det verkligen varit tajt schema, har inte ens haft 5 små minuter över någonstans... Kasst, jag vet! Men ni får ha förståelse för att det kan vara så ibland!
Efter jobbet blev det en snabbrunda på stan för att köpa present till Erik (min lillebror för er som inte vet det), han fyller nämligen 18 år på söndag! Köpte något riktigt fint faktiskt, men eftersom att jag vet att han kikar in här ibland tänker jag inte skriva vad, ni får avvakta och se!
Presentjakten gick alltså relativt smärtfritt... Brukar ha problem på den fronten, jag vet alltid exakt vad jag vill ha men det brukar vara svårt att hitta något som uppfyller alla kraven jag har på saken i mitt huvud. Men denna gången blev det faktiskt mitt i prick!


Efter presentjakten tog jag mig vidare hem där jag åt och bytte om på några enstaka minuter för att sedan åka vidare till träning! (Hann faktiskt ta febern också, så att jag fick bekräftat att det var grönt att träna). Tog det dock ganska lugnt på träningen, vill ju inte bli mer sjuk igen nu när det äntligen börjat bli bättre, men det var skönt att vara med lite iaf!


Det känns bra inför söndag, alla femmor spelar riktigt bra faktiskt.
Dessutom gillar jag att alla ifrån min femma är på nästan alla träningar!
Hemma igen blev det sedan lite våfflor, dagen till ära, och efter en snabbdusch satte jag mig sedan i bilen igen, denna gång för att åka hem till Sebbe! Där har jag spenderat resten av kvällen med lite extra pussar och mys eftersom att han åker till fjällen i morgon! (Ja jag är avundsjuk).
Nu ska jag sova, vilket ska bli riktigt SKÖNT. I morgon blir minst lika hektisk med jobb och annat skoj, så jag behöver min skönhetssömn!
Sov så gott alla nattugglor som är vakna nu, till er som läser detta i morgon blir det istället god morgon ;)

Emilia



Jobbelijobb!

Nu sticker jag till jobbet!
Ha en riktigt bra dag!



Emilia

Mys!

Sitter och har det mysigt i soffan under två filtar och med en bra film på tv (fortsättningsfilmen på the Bourne Identity som vi såg igår)! Hade egentligen behövt plugga men jag känner helt enkelt inte för det, så myskväll it is!!


Såhär mysigt har jag det i min lilla hörna!

Ska hämta Sebbe från jobbet om en stund och efter det blir det läggdags direkt! I morgon ska jag jobba,
vilket ska bli väldigt roligt. Det var ett tag sen sist så det känns verkligen på tiden! Dessutom har vi kampanj;
ta 3, betala för 2, så det kommer nog vara en del att göra. Det gillas!
Nu är reklamen slut!
Hoppas att ni har en bra kväll!

Emilia

Kaka? På en torsdag?

Dags att åka hem ifrån skolan igen!
Hem till en liten chokladboll kanske! Eller ja, lite mat först förhoppningsvis... Annars är det ännu en träningsfri kväll som gäller, vilket nog är tur för min del, annars hade jag bara blivit deppig för att jag inte kunnat träna.. Nu finns det en liten liten chans att jag blir frisk tills i morgon så att jag kan träna då istället!

Lite lurig blick.. eller något. Vet faktiskt inte, tyckte den fick duga i vilket fall.
Njut av solen en timme till, sen är det mörkt!

Emilia


Lite ändring i outfiten!

Kände att jag ville vara lite mer vårig och färgglad! Vet dock inte riktigt vad som hände med bilden, mina ben ser jättekorta ut... Aja, jag bjuder på den!
Njut av solen allihopa!

Emilia

Solig morgon!

Jag ska snart sticka till skolan. Är dunderförkyld idag, inte alls okej.. Visserligen är det väl ett tecken på att infektionen håller på att släppa men jag hade ju velat vara helt frisk idag! Får se hur det känns senare men ska försöka att komma på ett grymt botmedel under dagen! Det viktigaste är ju att jag blir av med halsontet så att jag kan spela innebandy, lite snor i näsan dör ingen av!

Massor av sol strömmar in genom mina fönster!


Ska klä på mig något på nederdelen nu också!
Vi hörs senare!

Emilia




Chokladbollar!




Gottigottgott!
Nu ska vi mysa vidare till the Bourne Identity!

Ha en bra kväll!


Emilia

Tio plusgrader...

Nu är jag äntligen klar i skolan och ska åka och hämta mamma på jobbet! Sen ska vi åka och storhandla! Känner mig faktiskt lite piggare nu när jag kom ut i det fina vädret, det känns verkligen att det är vår i luften! Tror även att jag ska köpa lite ingredienser till att baka i kväll, är sugen på det och det var riktigt längesen! Får se vad det blir!




Varvar min våriga outfit med en stor svart halsduk (för min onda hals) och mina "köra bil"-skinnhandskar!
Vi hörs igen.

Emilia

Solen är här för att stanna?

Vaknade med lika svullen hals som igår, så jag stannar hemma en stund till. Har dock obligatorisk övning i skolan kl 15, så då får jag väl ta mig dit... Tur att jag har snälla föräldrar som låter mig låna en bil iaf, två timmar buss fram och tillbaka är ingen höjdare när man är sjuk.
Nu ska jag göra lite lunch till mig själv.
Får se vad det blir för spännande!
Ha en bra onsdag (skrev först torsdag, är helt förvirrad eftersom att vi hade "onsdagsträning" igår.. lite synd att det inte är torsdag idag faktiskt, men men)!



Emilia

Rolig träning...

... att titta på? Helt okej.
... att titta på utan att kunna delta? Nej.
... att kunna träna? Antagligen.
Det var en riktigt bra träning med högt tempo och bra passningsspel, synd bara att jag inte kunde vara med... Men fick intala mig själv att det är bättre att jag vilar idag och kan vara med till helgen, det är faktiskt då det gäller!

Nu ska jag totaldecka, måste till skolan i morgon hur läget än är! Så får helt enkelt försöka att sova mig i form!
Sov så gott.

Puss

Emilia



"Kenyanen"...

Mår lite bättre nu faktiskt, men det är fortfarande inte helt hundra.. Får se om det blir någon träning sen eller om Lina får göra "Kenyanen" ensam idag! Vi har ändrade träningstider denna veckan så det känns lite konstigt att det är träning idag... Men samtidigt har vi både onsdag och torsdag lediga (vilket typ aldrig har hänt) så det ska bli skönt!

Vi har ännu en viktig vecka framför oss, så trots förkylning och ändrade träningstider mm gäller det att försöka
ladda och förbereda sig så gott det bara går! Tur att det är lagidrott vi håller på med, det är alltid lättare att
hjälpas åt och försöka att bära varandra! Vissa är starkare och vissa är svagare för stunden, men tillsammans blir
vi alla starka om vi hjälps åt!
Nu ska jag plugga vidare!

Emilia

Fin fin dag!

Och jag sitter inne med en svullen hals och sexigt hes röst... Inte lika kul. Jag hoppas verkligen att det bara är en lätt förkylning, har inte tid att vara sjuk nu.
Nu ska jag iaf försöka plugga lite, även om jag för tillfället inte fattar någonting... Vi får se hur det går! Idag hade varit en perfekt dag att sitta ute i solen och plugga, men vet inte hur bra det är för halsen?! Får nog lugna mig en dag till..

Planeringen för Greklandsresan är i full gång, förhoppningsvis är flyget bokat och klart innan veckans slut!
Vi hörs igen.

Emilia

Vi har kommit en bit på vägen...

Nu är det dags för träning! Det är två viktiga veckor kvar innan vi kan helt kan slappna av, nu ska vi försöka att ta oss upp i div. 1! Vi ska kvala mot ett lag som heter Tvååker och vi kommer att mötas två matcher, en hemma och en borta, innan det hela är avgjort!


Vi ska ta med oss gårdagens glädje in i dessa viktiga veckor! Att vara glada har vi inga problem med i vårt lag, svårigheten ligger i att vara seriös och laddad samtidigt som man är glad och har roligt... Vi brukar faktiskt vara bra på det med - det ska vi fortsätta med!
Vi hörs igen.
Emilia




Nu vill jag ha vår - mina nya vårkläder har kommit!

Nu luktar det äntligen riktigt gott på mitt rum igen! Känns verkligen värt att jag stannade hemma från skolan idag för att få alla dagens sysslor gjorda! Hann till och med inom Sara, som ligger hemma, deckad efter sin halsmandelsoperation, med lite blommor och sällskap!
Här kommer lite bilder på innehållet i paketet jag hämtade idag:

Vårjacka

Top

Baströja



Jeansjacka (som är i färgen på bilden längst ner, vad inte vad som hände på de andra..)


Kofta

En tunika/strandklänning som var alldeles för lång... Ska sy upp den!
Det var det! Är riktigt nöjd faktiskt!
Nu blir det mat!

Emilia


Till The World Ends...

Dags för sista delen av städningen; dammsugning! Tur att jag endast har typ 24 kvadratmeter (minus alla mina möbler) att dammsuga, det är inte så jobbigt då... I högtalarna under tiden jag dammsuger spelar jag Till The World Ends (Britney Spears), More (Usher) och In The Club (Danny). Tror att det blir en lagom lång spelningslista tills jag är klar!
SEN ska jag fota alla mina fina kläder som jag precis hämtade ut, jag är faktiskt väldigt nöjd med det mesta!!
Mot dammsugaren!



Ut i solen!

Dags att åka ut på lite ärenden! Ska först till Limhamn för att lämna tillbaka en film och sedan lämna in ett par skor hos en skomakare! Efter det ska jag till Ica och hämta ut ett stort paket ifrån H&M med förhoppningsvis väldigt fint innehåll! Beställde ifrån deras hemsida i onsdags och fick precis ett sms om att varorna hade levererats, det kallar jag snabb leverans (speciellt eftersom att det stod att det skulle ta ca 2 veckor).



Bilder på den fina buketten jag fick igår efter matchen!

Emilia


Fixardag

Hej svej!
Är fortfarande hemma idag... Första föreläsningen blev inte av så istället har jag fått för mig att jag ska "komma ifatt" i vardagen och städa mitt rum, göra förra veckans skoluppgifter som jag inte riktigt är klar med, skriva ut lite papper, lämna in skor till skomakare osv. Kanske inte det roligaste men jag känner verkligen att jag behöver en extra dag till detta! Har börjat med att städa mitt rum men tänkte ta lunchpaus nu innan jag fortsätter!
Ha en bra måndag allihopa!
Vi hörs igen.

Emilia


Happy day!

Puh, intensiv dag.
Blev precis klar med min fina reseplanering inför sommaren och har precis skickat ut den till några av de som jag vet är intresserade! Om någon annan är sugen på att följa med till Grekland i sommar så skriv till mig på facebook! Förhoppningsvis kommer vi att kunna ta ett beslut i nästa vecka (det börjar bli dags att lämna in önskemål om semester) så att inte de bästa flygbiljetterna mm tar slut! Jag SKA till Grekland denna sommaren helt enkelt..
Annars har det varit en väldigt lycklig dag. Vi vann matchen med 10-1 och känner oss nu väldigt värda seriesegern! Efter matchen fick vi fina fina guldhattar (våra alldeles egna denna gången) och äntligen fick vi köra det efterlängtade "segertåget". Sedan blev det lite blomutdelning där jag till och med fick två fina buketter då jag även lyckades bli utsedd till matchens bästa spelare. Man tackar.
Tåget fortsatte in i omklädningsrummet (med skumpa och tårta) och sen in i duschen. När vi var färdigduschade och klara åkte vi vidare till Tusen2 där det blev segermat i form av extremt goda hamburgare, det var vi verkligen värda!
En riktigt bra dag med andra ord!
Nu måste jag verkligen gå och lägga mig, ska upp megatidigt i morgon.. Men här kommer lite bilder ifrån dagen iaf (dock inga ifrån firandet precis efter matchen då min kamera dog, men det kommer senare så fort jag fått lite bilder ifrån Josses pappa):







Time to sleep!
Det här var bara några bilder, det kommer att komma fler efter hand!
Sov så gott allihop!



Emilia


Gameday baby!

Dags att åka till match! Nu kör vi!



Efter matchen blir det sen serieseger fest med mat på Tusen2!
Ha en bra söndag!
Emilia

Godnatt!

Dags att sova och ladda inför morgondagens fredagsmys! Det är dags för sista seriematchen och eftersom att vi redan har vunnit serien så vet jag redan att det kommer bli fest! Förhoppningsvis blir det fulla läktare så att vi blir firade ordentligt! Vi ska dock se till att vinna matchen först, utan en seger i sista matchen kommer det inte kännas lika bra att fira...
Vad gör vi?
NU KÖR VI.

"Går och lägger mig med matchkläderna på.. Fredagsmys på ingång!
Och så lite tårta/tusen2/fest/firande på det! Var allt detta obegripligt? Synd för er."
Inte riktigt sant... Men nästan!

Sov så gott!


Myspys

Tar en snabbpaus i mysandet och uppdaterar er lite! Det blev lite shopping idag faktiskt; handskar, jacka, tröja och skydd till telefonen. Tittade även på en skinnjacka som jag antagligen ska köpa men får vänta med den tills jag fått lön! Bilder på mina inköp kommer kanske senare, eller i morgon! Nu ska jag och Sebbe fortsätta myskvällen med att se film här hemma, vi hittade ingen bra bio vi ville se... Filmen heter the Bounty Hunter och är med Jennifer Aniston och Gerard Butler, förhoppningsvis är den rolig och bra!
Hoppas att ni har en bra lördagskväll!


Emilia

Kvalitetsdag!

Hade en riktigt bra kväll igår! Nu håller jag på att göra mig i ordning för att sen sticka in till stan med Sebbe, vi ska ha kvalitetsdag! Vi har inte umgåtts en hel dag på jag vet inte hur länge så det ska bli riktigt mysigt. Först tänkte vi gå lite på stan och senare blir det antagligen en mysig middag någonstans med en avslutande bio eller något annat mysigt!
Här kommer lite bilder ifrån gårdagen:










Först jobb med "After Ski" + "St Patricks-day" - tema... Därav de gröna tröjorna, sminkningarna osv.
Senare mellanfest i det bästa rummet i världen och sedan vidare på efterfest på kårhuset där det var dans
hela natten lång!

Tack alla för en riktigt bra kväll!
Nu ska vi sticka, ha en bra lördag!

Emilia

Party party!

Bloggar fortfarande ifrån mobilen, så inga bilder, men nu är det party! Jobbet gick riktigt bra och nu är det efterfest som gäller! Fanny (som spelar innebandy i IBK Finn) håller dock koll på mitt drickande, de behöver att vi vinner över Stanstad på söndag och hon påstår att det hela hänger på mig... Hade tänkt ta det lugnt i vilket fall som helst men med en "livvakt" blir det ganska självklart.. Det ska vara skolmästerskap i innebandy nästa helg och hon kräver i princip att jag ska vara med.. Men med kvalmatch på söndagen så har jag sagt att jag kan vara tränare.. Ska dock värva vår kära vän Jakob (kakan) till laget! Nu ska vi vidare! Hoppas att ni har en bra kväll!

Ingen fredagsmys idag!

Det är ingen fredagsmys förrän på söndag! Idag är det bara mys... Det är nämligen på söndag vi spelar vår sista seriematch... Kom och kolla vettja, 15.00 i Kulladals Sporthall, det kommer att bli segerfest!! Planera in det redan idag så att ni inte missar festen! Ville bara flika in med detta lite snabbt, nu ska jag gå tillbaka till jobbet i baren! Puss

Hard work work!

Det blev inget morgon-inlägg idag... Tog sovmorgon och känner mig nu riktigt utvilad! Ska jobba i Lund hela kvällen så kände inte riktigt för att vara helt slut inför det.. Därför är jag nu på väg in med bussen till Lund, i "after ski"-outfit! Eller ja, vi som jobbar ska inte ha så extrem utklädnad men skidglasögon och Goggelsbränna blir det iaf! Eftersom att jag inte har med mig min dator (vill inte ha den i skolan när jag inte kan ha full koll på min väska) så kan jag tyvärr inte lägga upp några bilder nu.. Men jag ska försöka att ta många bilder under kvällen så att det kommer många bilder i natt/i morgon! Hoppas att ni får en riktigt mysig kväll!

Slut i rutan.

Nyduschad i pyjamas deckade jag totalt i sängen när jag försökte plugga.. Vaknade en och en halv timme senare när Sebbe kom hit efter jobbet. Han har precis tvingat mig att borsta håret/tänderna (tvingat och tvingat, mer förhandlat fram) men nu ska jag decka igen. Har även bestämt mig för att jag tar sovmorgon i morgon, eller iaf en timmes extra sömn! Jag behöver ju uppenbarligen det!

Dröm sött!

Emilia

Då var gatorna vita igen...

Hemma igen efter en väldigt flummig, men rolig, träning! Efter förra veckans urladdning har det verkligen varit svårt att vara 100 % fokuserad denna veckan. Men så måste det få vara, vi vann trots allt serien förra veckan! Jag tycker dock att vi har gjort vårt bästa och försökt så gott vi kan, och jag är helt säker på att vi kommer vara extremt taggade på söndag då vi har vår sista seriematch! Dessutom fick vi riktigt goda kakor av Matilda (födelsedagsgrisen) efter träningen så vi är på bra humör!
Kollar lite på lyxfällan, det är helt sjukt vad det finns korkade människor... Inte nog med att killens mamma tar
hand om hans räkningar, tvättar, lagar mat mm. (han är 25 år och bor tillsammans med sin flickvän) utan han
dricker 10 st Red Bull om dagen (73 000 kr/år), röker 550 paket cigaretter/år (27 000 kr/år) och spelar i
spelautomater för 53 000 kr/år. Helt stört...
Tänk så mycket roliga saker man skulle kunna göra för de pengarna (153 000 kr). Okej om han hade haft svårt att
få ihop sin ekonomi pga. låg inkomst eller så, men när man har bra inkomst och lägger pengar på skit, då får
man faktiskt skylla sig själv!


Fult och äckligt...

Nu ska jag plugga lite innan det blir läggdags!

Emilia


Guten morgen!

Det har börjat bli en vana att jag skriver dagens första inlägg på tåget på morgonen! Jag gillar det. Det gör faktiskt att jag vaknar på riktigt, finns en stor risk att jag hade somnat på tåget annars!
Det är full rulle hela dagen idag och jag ska förhoppningsvis få mycket gjort. Vi ska bland annat skriva ett arbete i skolan och det hade varit skönt att få det klart idag så att vi slipper sitta med det i helgen! Det ska även bli skönt att träna tidigt idag, så att jag kan gå och lägga mig i tid. Igår efter träningen var jag hemma vid halv 11 och efter mat, dusch och nervarvning så blir det inte sängen förrän tidigast 12, vilket är väldigt sent när man ska upp halv 7...


Lite halvtrött..

Ha en bra dag! Vi hörs igen!
Emilia

13 timmar...

Så, jag hann precis! Det blev lite av varje, visar det sen när det har kommit!
Dagen idag har som sagt varit fullproppad, men rolig! Höjdpunkten på dagen var helt klart fikan med mitt gamla gymnasietjejgäng! Vi har alltid rolig när vi ses så det är synd att vi inte hinner ses oftare trots att vi nu alla pluggar i Lund... Får försöka att ändra på det! Vi ska iaf försöka att träffas för brunch på söndag och sen ska vi planera en sittning om några veckor! Så oftare kommer det att bli.

Glada tider.
Efter fikan fick jag skynda mig hem för att hinna iväg till träning. Träningen var rolig men vi alla kände oss ganska sega... Urladdningen i fredags har tagit hårt på oss men jag tror att vi kommer att hitta formen tills på söndag igen! Eller ja, det får vi helt enkelt göra eftersom att det är hemmamatch och vår publik är värda att vi avslutar serien bra. Så att de känner att det är lönt att komma och stötta oss i våra kvalmatcher!
Nej, nog med snack, nu måste jag sova! I morgon väntar ännu en lång dag. Åker till skolan kl. 7.30 och kommer hem efter träningen vid 20.30... 13 timmar, puh!
Dröm sött.
Emilia


Strax tillbaka

Oj oj, dålig uppdatering idag! Men har inte haft en lugn sekund över förrän nu... Och nu har jag egentligen ingen lugn sekund över heller, måste beställa ifrån hm.se innan kl. 24.00 (har 20%). Ska nog faktiskt göra det nu direkt så att jag säkert hinner! Skriver om min dag så fort jag har beställt färdigt!


Emilia

Väckt av solen.

Det är en stor sol på himmelen idag, riktigt härligt!
Förhoppningsvis gör solen att dagen i skolan idag blir något lättare att ta sig igenom! Dock är det ganska kallt så man får njuta av solen inomhus... Läste att det skulle snöa här i helgen igen, jag hoppas verkligen att de skojar! Jag vill att det ska bli varmare och varmare och varmare, enda tills det en dag är 30 grader och strålande sol! Men jag antar att det bara är önsketänkande, vädret i Sverige kan man aldrig förutspå... Mer snö behöver vi väl iaf inte få?


Skönt.

Ha en bra onsdag allihopa!

Emilia

Ändrade rutiner

Ska gå och lägga mig tidigt idag, typ nu! Kanske inte så tidigt egentligen, men tidigt för mig! Jag är en riktig kvällsmänniska och det har blivit för många sena kvällar/nätter den sista tiden. Men när man börjar skolan kl 8 varje dag så funkar det inte att gå och lägga sig så sent som jag gör, jag är helt slut hela dagarna... Så nu ska det bli ändring på detta med början idag!
I morgon väntar skola 8-15 och efter det ska jag träffa mina gamla klasskompisar (tjejgänget) för en efterlängtad fika! Det var längesen vi träffades nu så det ska bli riktigt roligt! Senare på kvällen blir det träning. En lång och fullspäckad dag alltså, som jag behöver vara utvilad inför!
Sov så gott.



Söta små tjejer som inte är så små längre... Duktiga på innebandy iaf!
Emilia



Home and away

Äntligen hemma efter en lång skoldag!
Nu ska jag bara byta om lite snabbt, sen bär det iväg till Sundsbrohallen för "knattematch". Ska bli kul att träffa alla, det var ett tag sedan jag hann vara med där. Var som sagt huvudtränare där innan, men fick sluta pga av studierna och för lite tid, så jag saknar verkligen allihop! Heja heja!

Ha en bra kväll!

Fina tjejer!

Emilia

Uppe med tuppen!

God morgon!
Sitter på tåget på väg till skolan nu, är stolt över mig själv att jag kom upp såhär tidigt idag också! Men jag ljuger om jag säger att jag inte hellre legat kvar i sängen... Det blir dock lite lättare nu när det faktiskt är ljust ute när man ska gå upp, kroppen blir inte lika chockad då!

Hann dock inte fixa min frilla idag, så den är lite vild...

Dags att göra något bra av den här dagen! Huruvida det ska bli en bra dag eller inte ligger ofta i ens egna händer... Om man försöker att se allt som händer positivt så är chansen till en bra dag stor, även om det egentligen bara är plugg, jobb eller något annat "jobbigt" som händer. (Hellre hade vi väl alla haft en lång sovmorgon, obegränsat med pengar att gå och shoppa för på dagen och kanske en utflykt till ett varmt land på kvällen för lite party?)

Ha en bra dag.

Emilia

Nya kurser!

Dags att gå och lägga sig efter en lång dag! Hade föreläsningar mellan 8-17 idag, tre nya kurser introducerades, så min hjärna behöver laddas om! Kurserna verkar tyvärr inte alls roliga... En av dem kan väl ändå vara ganska intressant, Logistik, där vi bl a ska få lyssna på gästföreläsare ifrån Stadium och Tetra Pak. Men de andra kommer nog mest att bli jobbiga och svåra... Tur att jag trivs sjukt bra med mina klasskompisar så att dagarna ändå är roliga och går snabbt!

I morgon blir det skola 8-17 igen (har en riktigt tuff läsperiod framför mig..), sen på kvällen ska jag titta på match i Sundsbrohallen när mitt gamla lag som jag var tränare för spelar! Det blir nog en bra dag!
Vi hörs under morgondagen!

Sleep tight.

Emilia


Äntligen träning!

Efter en lång dag i skolan så är jag nu ännu segare än vad jag var i morse... Men det ska ändå bli skönt att träna, det kommer att ge mig ny energi! ibland tror jag att det är bra att ha "fasta" träningar att gå till, det blir så mycket lättare att få det gjort då! Annars blir det nog lätt att man kommer på något annat bra att göra eller att man helt enkelt inte orkar. Men när man har en rolig träning med mitt lag att gå till, då orkar man alltid!
Vi hörs senare!
Ha en bra kväll!

Emilia


God morgon!!

Det märks verkligen på min kropp idag att jag bara varit ledig en dag denna helgen, jag är helt slut! Känns dock inte så bra att missa första dagen på alla de nya kurserna, så det var helt enkelt bara att bita ihop och gå upp! Antagligen kommer jag att bli piggare när jag väl kommer till skolan men ändå, det känns inte så kul just nu...

En trött Emilia på tåget. (Kunde inte smajla för mycket, folk hade nog börjat undra..)

Hoppas att ni får en riktigt bra start på dagen!

Emilia


Update: Killen framför mig lyssnar på "I just had sex" och ser riktigt nöjd ut. Han kollar på mig med en läskig blick...
Vet inte riktigt hur jag ska tolka det.



Kortkort helg

Bion var riktigt rolig! Verkligen min och Sebbes humor iaf (eller ja, alla i biosalongen skrattade så det var nog allmän humor)! Se den!
Känns jättekonstigt att det är skola i morgon igen, jag har ju bara haft en dag ledig... Men men, antar att det blir så när man har tenta på en lördag... Kommer dock att ta det väldigt lugnt i skolan denna veckan, hjärnan behöver lite paus efter att ha tryckt in information nu inför tentaveckan.
Dags att sova, börjar redan kl 8 i morgon...


Godnatt



Biotajm!

Då blir det bio i kväll. Sebbe gav mig tre alternativ: The Adjustment Bureau, Just Go With It och Gullivers Resor 3D. Jag valde Just Go With It med Adam Sandler, romantisk komedi passar perfekt för mitt humör just nu!!

Hade ju egentligen planerat en helkväll i soffan men när ens pojkvän föreslår bio så kan man ju inte säga nej!
Därför ska jag göra mig i ordning nu, behöver en ordentlig dusch sen gårdagens svettiga nattklubb...
Ha en bra söndagskväll!

Emilia

Guldfest

Hade en riktigt rolig kväll igår! Förfesten hos Eric och Mackan var grymt bra i deras nya lägenhet och det blev både snackefest och dansfest! När folket där sedan drog vidare ut på nation i Lund åkte jag tillbaka till Malmö och Slagthuset för att möta mina käraste lagvänner!! Där festade vi hela natten och hade riktigt roligt, var inte hemma förrän 5... Bara det tyder på en lyckad kväll!
Det var inte bara vi som firade serieseger på Slagthuset dock, FBC:s herrlag var också där och "guldhatten" vandrade friskt mellan oss och dem. Känns bra att nu har firat seriesegern ordentligt, men nu måste vi bli seriösa igen... Vi har tre matcher kvar (en seriematch och två kvalmatcher) innan vi kan vara riktigt riktigt glada. Vi ska helt enkelt upp i div 1!
Här kommer lite bilder ifrån gårdagen:








Tack alla för en grym kväll!!
(Alla bilder finns på fejjan)

Nu ska jag se klart Melodifestival-reprisen!

Vi hörs igen!

Emilia

Godnatt

Har haft en riktigt underbar kväll - den bästa festkkvällen/natten på länge!
Nu är det dock dags att sova, är helt slut...
Får se när jag vaknar i morgon, men med tanke på extrem sömnbrist de senaste dagarna så lär det inte bli så tidigt... Senast 15.45 iaf, då är det repris på Melodifestivalen! Hörde att Eric Saade vann, men måste ju kolla så att ryktena stämmer ;)
Här är ett smakprov ifrån kvällen, mer kommer i morgon:

Hoppas att ni alla sover gott!

En trött Emilia...



Partyyyyy!

Sitter på bussen och bloggar nu! Hann inte göra det innan jag stack... Powernapade lite för länge så allting blev väldigt stressigt! Men nu är jag iaf på väg till Lund, taggad som tusan!! Kan tyvärr inte lägga upp någon bild från mobilen (väntar fortfarande på en app från blogg.se) men har kameran med mig så lovar många fina bilder i morgon! Ha en riktigt bra lördagskväll!! Emilia

Serieseger - check, tentavecka - dubbelcheck!

Det har varit en låååång lördag än så länge.. Men längre ska den bli!
Tentan gick helt okej (med tanke på förutsättningarna), jag kanske till och med kan bli godkänd! Och om jag blir det så är det helt fantastiskt med tanke på typ 3 timmars sömn, bara massa lyckliga innebandytankar i huvudet, knappt något plugg och helt enkelt fokus på massa andra saker istället för tentan hela veckan...
MEN nu struntar vi i allt som har med plugg att göra - i kväll är det fest!!
Min partykväll börjar i Lund med förfest hemma hos Louise! Därefter blir det tenta-/inflyttningsfest hos Eric och Mackan. Får se hur länge jag stannar där men sen är iaf planen att jag ska åka tillbaka till kära Malmö för att festa loss med mitt lag! Får se vart de bär, men Slagthuset lär vara en het kandidat.

Party all night long!
Dags att powernapa en halvtimme (annars kommer jag att decka kl. 10 i kväll..)!
Hoppas att ni har en bra lördag!

Emilia


Hej här kommer segertåget...

Tänker faktiskt inte skriva så mycket nu! Är alldeles för glad för det!
Just nu räcker det att berätta att jag är SJUKT lycklig. Vi vann matchen i kväll och är därmed seriesegrare!! Underbart.
Dessutom måste jag sova, eller försöka så gott det går iaf. Även om jag inte riktigt tror på att jag kommer att klara min tenta i morgon (av många olika anledningar) så ska jag åtminstone ge den ett försök! Det skadar aldrig att försöka. Just nu känns det faktiskt som att det kvittar hur den går, seriesegern idag är inget som händer varje dag precis, tentan går att göra om minst 4 ggr/år, så ja, jag är ganska lugn!


Glad.

Ska skriva mer om detta i morgon, nu väntar sängen!

Godnatt!

Emilia
Ps. Mina fina lagvänner. Jag älskar det vi har/gör tillsammans, äkta lycka!! Är riktigt glad att jag har er,
den bästa kombinationen som finns helt enkelt. <3

Nervös, glad, taggad, förväntansfull, nyfiken...

Och så vidare. Det är många olika känslor som befinner sig i min kropp just nu...
Nu börjar det dra ihop sig, blir hämtad om en halvtimme och sen bär det av mot Ängelholm! I Ängelholm ska vi sen, förhoppningsvis, göra vår bästa match för denna säsongen och därmed vinna serien... Can't wait.
Vill ni följa matchen så gör ni det här. Matchstart 19.30.
Nu ska jag byta om och packa min väska!
Håll tummarna för oss i kväll, om vi lyckas kommer jag att bli väldigt väldigt väääldigt glad!!


Ännu gladare än såhär!
Ha en bra fredagskväll!

Emilia

I just had sex...

Eller inte! Men idag är det match!!
Det går inte att beskriva hur taggad jag är! Kan typ inte plugga (vilket iofs inte är så bra), tankarna dras hela tiden bort till kvällens viktiga match, men shit vad kul det ska bli! Om 6 timmar börjar resan ;)
Ska dock försöka att plugga dessa 6 timmarna, även om det blir svårt, jag vill verkligen klara min tenta! Dålig tajming med match långt borta i kväll och tenta kl. 8.00 i morgon... Men men, inte så mycket att göra åt det, man får helt enkelt gilla läget!
Vi hörs igen!
OCH LAGET: TAGGA!


Man kan inte annat än må bra när man får umgås minst 4 dagar i veckan med dessa sjukt underbara människor!!

Emilia

Laddat

Träningen gick bra! Det känns verkligen som att alla är riktigt taggade! Och nervösa så klart. Även om det egentligen bara är en "vanlig" seriematch vi ska spela i morgon, så vet vi alla att den betyder sjukt mycket - vinner vi är vi seriesegrare 2010/2011 (och det är verkligen inget "vanligt"). Det pirrar i hela kroppen när jag tänker på det, hade helst spelat matchen NU. Men får vänta tills i morgon kl 19.30...
Spänning.
Fram tills dess blir det så klart en massa laddning men även plugg (får fokusera så gott det går...). Ska sätta mig en stund till nu innan jag bäddar ner mig i sängen, tänkte mest berätta att vi är riktigt laddade inför morgondagens match!!


Nyduschad.

Taggad (eller ja, mest crazy).
Godnatt på er mina fina vänner!

Emilia




Äntligen!

Träning, träning, träning!
Det kommer att bli lugnt idag eftersom att vi har match i morgon, men det gör inget, det kommer att bli kul ändå!!
Ha en bra kväll!

Och ett tips: Befinner ni er i Malmö-trakten (eller på någon annan plats där det är skitväder), så gå inte ut i onödan. Sätt på en bra film, kryp ner i soffan under en filt och drick lite te (eller kaffe om ni föredrar det). Det förtjänar alla en dag som denna (om man inte har en rolig träning att gå till så klart). Man får vända det ruggiga vädret till något positivt, njut av en mysig innekväll istället! Eller gör som jag, var glad åt att spela innebandy (inomhussport) istället för t ex fotboll!
Emilia

Jobbigt läge...

Kollade precis lösningarna som nu kommit upp ifrån gårdagens tenta... Jag har 2.3 säkra poäng som är helt rätt, sen är det ca 1.8 poäng som jag har använt rätt metod på men fått fel svar. (Jag behöver 3 poäng totalt för att bli godkänd.) Man brukar alltid få några poäng om man gjort rätt med räknat lite fel, frågan är bara om jag får tillräckligt många poäng? Ahr, jag vill veta nuuu!!
Men men, kommer inte att få reda på det förrän om kanske 4 veckor, så det är bara att försöka släppa det! Ska iaf se till att plugga ordentligt till tentan på lördag så att jag slipper ligga på gränsen, jag vill veta att jag blivit godkänd efter tentan!! Det ska iaf kännas som att jag blivit det, hatar att inte veta!

Lunchbreak.

Tortellini, kassler, ärtor och vitlök. Mums!


UPDATE: Är proppmätt nu, glömde att tortellini är sjukt mättande (åt inte ens hela portionen).
Får nog lägga mig ner en stund innan jag fortsätter med plugget ;)



Vad hände?

Våren var ju på väg... Trodde man iaf. Men icke, regn/snö/slask-storm it is...
Tur att jag bara ska sitta inne och plugga hela dagen! Eller ja, tur och tur, men ni förstår vad jag menar!
Nu väntar plugg inför tentan på lördag som är i kursen Industriell Ekonomi. Ganska intressant faktiskt, mycket ekonomi och hur man startar företag osv. Helt nya saker för mig men det är inte så svårt (bara mycket) så det ska nog gå bra!
Hoppas att ni får en bra torsdag i det härliga (?) vädret!


I kväll blir det träning! Längtar!
Det är bra att ha saker att se fram emot när man pluggar så att man vet att om man är duktig nu så belönas man genom att få göra något roligt sen!

Emilia

Smider planer inför sommaren...

Träningen gick iaf bra!
Det blev både skönsång och kakkalas efteråt!
Tagga, tagga, tagga för match på fredag alltså, vågar inte ens tänka på hur bra det skulle kunna bli...
Nu ska jag sova, i morgon är det tillbaka till skolböckerna!

Håller förresten på och smider lite planer inför sommaren, det kommer nog att bli riktigt bra!
Det finns lite olika alternativ, får se vilket det blir till slut... Håller det hemligt tills jag vet lite mer (några på träningen fick höra lite idag, inget är dock bestämt, bara tankar/drömmar än så länge). Eller så blir det The Yacht Week, om jag har råd... Hm, som sagt, inget är bestämt än! Först ska jag se till att klara min nästa tenta.
Kristallklart hav, bruna ben och sand mellan tårna... Ge mig sommar nu!!
(Dock inte perfekta förutsättningar på denna bilden... Varken kristallklart hav eller vit sandstrand.
Gran Canaria är ingenting jämfört med Grekland... Så Grekland it is. Förhoppningsvis.)
Puss och kram, skumbanan
Emilia


Träning!

Har inte pluggat något sen jag kom hem, min hjärna är helt slut sen tentan!
Tror dock att det kan vara bra att lämna kvällen ledig, så att den gamla informationen hinner göra plats åt den nya som kommer i morgon!
Nu är det iaf dags för träning, jag hoppas att jag blir piggare av den!
Lillis (LG) fyller ju år idag så det blir nog skönsång mm...
Ska bli skönt att få springa av sig lite och släppa allt som har med skola att göra!

Ps. Glömde visst att publicera detta inlägget innan träningen.. Hm, som sagt, min hjärna är lite off..
Men bättre sent än aldrig!


Grattis snygging!!



Nya tag

Tentan gick helt okej... Med en snäll person som rättar så blir jag nog till och med godkänd! Det hoppas vi på!
Efter tentan åkte jag och Sebbe en stund till Entré. Först åt vi lite lunch och sen gick vi runt och kollade i butiker. Jag köpte inget idag, men har hittat lite fina saker jag skulle kunna tänka mig nu till våren! Får ge mig ut på en riktigt shoppingrunda efter att all tentakaos och innebandy är slut!

Mamma och jag ska nog beställa hem lite ifrån H&M till helgen.. Hm, vad vill jag ha?
Nu har jag precis tagit en snabb powernap och har fått lite nya krafter till att börja plugga igen - till nästa tenta som är på lördag (ja, jag vet, det suger att ha tenta på en lördag.. men det finns inte så mycket man kan göra, jag måste ju göra den!). Iofs är det tur att den inte ligger på fredag just denna veckan, då hade jag inte kunnat spela match... Och det hade ju inte varit så roligt, att missa en match pga tenta... Dessutom väntar det extremt mycket party på lördag så det kommer nog att bli en bra dag ändå!!
Åter till böckerna så att jag hinner få något gjort innan träningen!


Emilia


Vill ha sommar och sommaroutfits!





Pigg och glad?


Vad gör vi? Nu köööör vi!
Tenta here I come...

Ha en bra dag =)

Emilia

Lets do this

Nu får det bära eller brista, mer än såhär kan jag inte förbereda mig just nu!
Det känns ganska okej, det är ingen omöjlighet att jag klarar tentan, men hoppas hoppas hoppas på att det kommer frågor på de saker jag kan bäst... Annars blir det kämpigt!

Dags att packa ihop... Kaos.
Var på Ica innan och köpte lite smått och gott att ha under tentan (5 timmar är ganska lång tid faktiskt...).
Tunnbrödsrullar, frukt, Bonaqua päron och lite smågodis blir nog bra!

Nu säger jag godnatt, håll tummarna för mig mellan 8-13 i morgon...
Trött...

Emilia



Pluggpaus!

Har grävt ner mig i plugg än så länge idag så har inte hunnit skriva något roligt här. Men nu kände jag att det var dags för en paus! Har försökt plugga så mycket som det bara går så att jag eventuellt kan följa med några från laget till O´learys i kväll för att snacka skit och se lite fotboll... Men än så länge ser det mörkt ut, tror inte att jag kommer att hinna. Det finns fortfarande saker som jag inte har så bra koll på.
Men men, det löser sig nog! Solen skiner iaf! Testade innan att sitta i uterummet med en liten springa öppen så att det skulle komma in lite sol på mig... Men det var fortfarande lite för kallt för det faktiskt, får vänta några veckor till!

Några grader varmare tack, sen är jag nöjd!

Färgglatt bredvid mig och mina böcker


Dags för lite mellanmål, sen är min paus slut!
Emilia



Blä

Det går verkligen i vågor, just nu känns det som att det inte finns en chans att jag klarar första tentan...
Hoppas att det känns bättre i morgon, annars är jag körd. Men men, man kan ju inte göra mer än att försöka!
Går det åt skogen så gör det, då kommer det nya chanser ;)
(Men vill så klart klara det på första försöket!)
Puss och kram, skumbanan.
Godnatt.


Emilia

Måndagsfix och trix

Hade en mysig promenad med Sara innan! Det blev dock kallt efter ett tag så då gick hon hem gjorde sig redo för att flyga tillbaka till Stockholm och jag gick hem och började plugga igen... Men vi ses snart igen så det gör inget att det blev så kort denna gången!

Sol idag igen!

Söta Sara

En vit liten fluffig goding

Fint (men kallt) väder!

Glada! (trots att mitt öga är lite gulgrönt för tillfället..)

Bytte kläder när jag gick ut (lite väl kallt med leggings). Jeans och dubbla tjocktröjor blev det istället, med varma
kängor, en vindtät jacka och min stora halsduk! (inte meningen att spegeln skulle vara så smutsig.. ajja)

Nu är det dags för träning! Jihaaa.

Emilia

Dagens pluggoutfit



Det går sakta men säkert framåt...
Ska dock snart ta en paus och träffa Sara vilket ska bli riktigt skönt!
Behöver lite frisk luft och något annat att tänka på!




Ännu ett veckoslut

Nu ger jag upp för dagen och går och lägger mig i min sköna säng!
Det har faktiskt känts riktig bra med plugget idag! Nu hoppas jag bara på att tiden räcker till, så ska jag nog se till att klara dessa tentor! Det hade varit himla skönt...
I morgon blir det naturligtvis plugg igen... Förlåt för att det blir mycket pluggsnack nu dessa dagar men det är i princip det som mina dagar fylls av så det är svårt att skriva om något annat. Ska dock försöka att skriva om lite roliga saker också och lägga upp massa bilder, så att det blir lite roligare läsning.
Ska t.ex träffa Sara i morgon, vilket ska bli riktigt roligt.
Vi har inte träffats sen i julas så vi har massor att prata om!
Här kommer lite roliga gamla bilder på mig och Sara bara för det:




Har ju knappt några bilder på denna datorn eftersom att den är ny så det blev lite blandade ifrån fejjan istället!
Någon dag framöver ska jag koppla in min hårddisk i denna datorn och föra över lite gamla bilder
(ännu äldre än dessa), så ska ni få se på roliga saker!
Btw, på de sista bilderna har jag sjukt långt hår (för att vara jag)!
Ska försöka att odla fram det igen, riktigt fint faktiskt!

Nu stänger jag ner butiken för idag!


PS. Gillar min nya bakgrundsbild på datorn (från min promenad idag)!
Riktigt härliga och skarpa färger.


Promenad i solnedgången

Fick panik på plugget och gav mig ut på promenad för att rensa tankarna lite.
Här kommer några fina bilder på solnedgången:





Och så gick den ner...

Visst blir man mycket gladare när det är sol?
Happy happy!
Nu blir det plugg en timme till sen är det Solsidan!! Det får man inte missa!
Trevlig kväll!
Emilia


Good Morning Sunshine

Idag vaknade jag av att solen strömmade in igenom mitt fönster, sjukt härligt!
Jag är riktigt utvilad och känner att detta kommer att bli en bra dag!
Ska nog till och med försöka att sitta i uterummet och plugga, om det inte är alltför kallt dvs.

Utsikt ifrån mitt sovrumsfönster, SOL!
Nu är det dags att börja vara duktig!
Ha en riktigt härlig söndag i det sköna vädret!

Emilia

Lördagsmys

Har precis kommit hem från en trevlig liten utflykt till Kajsa! Det tog emot i kroppen att plugga på en lördagskväll, det gick helt enkelt inte, så det fick bli lördagsmys hos Kajsa med Kajsa, Issi, Josse och Lina istället! Har aldrig någonsin pluggat på en lördag så vet inte varför jag plötsligt fick för mig att göra det nu... Men men, det skadar ju inte att försöka!

Trots en färgglad godisskål bredvid plugget så gick det helt enkelt inte...

Mitt favoritgodis för tillfället! Ferraribilar med cola-smak... MUMS.
Sammanfattningsvis har det alltså varit en riktigt bra dag med en grymt välförtjänt vinst och med efterföljande mys med några från laget! Härligt. Dessutom har det varit stålande sol hela dagen lång och när jag nu åkte hem ifrån Kajsa var det helt stjärnklart. Sånt gör ju alla dagar tusen gånger bättre - mer sol åt Sverige!
Emilia

Härlig vinst

Att vinna är det bästa som finns, speciellt när man gör det på ett sånt här sätt! Idag flöt allt på som det skulle; vi vann målskillnaden med 58-8 och vi vann matchen med 9-1, vi spelade nästintill perfekt med snygga passningar och många skott. Dock kunde vi gjort några fler mål, jag tror vi hade ca 10-15 ribb- och stolpträffar... Men samtidigt är 9 mål många nog så vi har inget att vara missnöjda över!

Dessutom var deras mål ett självmål av mig så de hade i princip ingenting att komma med. Och ja, jag blev arg efter det självmålet men för det första så sköt de via min fot in i mål så jag kunde inte göra så mycket och för det andra så gjorde jag ett mål och en assist senare i matchen så nu är det glömt och jag är glad! Har faktiskt i snitt ett självmål per säsong så det var väl dags för denna säsongens självmål att komma (är man längst bak i försvaret så är det faktiskt ganska lätt hänt)... Tur att det kom i just denna matchen iaf!
Glad över en riktigt rolig match!

Nu ska jag äta lite middag och sen ska jag faktiskt dyka ner en stund i mina skolböcker. Sjukt deppigt, jag vet, men jag förlorade nästan en hel pluggdag igår och idag jag har jag inte haft någon tid, så vad gör man inte för att klara sina tentor? Dock blir det kanske en liten utflykt senare om jag tröttnar på plugget, vart får vi se då!
Ha en bra lördagskväll!
Och ni som kan: njut av att det är helg!
På vägen hem från matchen tänkte jag och pappa att vi skulle åka ner till havet och titta på den sjukt stora solen
som vi såg hela vägen när vi körde. Men preciiiis när vi kom ner till havet så försvann den. Typiskt. Cool himmel iaf!

Emilia


Gameday baby!

Nu är det snart dags för match, jag är riktigt taggad!!
Idag ska vi verkligen visa vad vi går för och varför vi är värda att leda serien!
Det går att följa matchen här. Matchstart 15.30.


Efter matchen blir det sen en lugn kväll för mig med eventuellt till och med lite plugg... I mitt pluggschema har jag räknat med att jag ska plugga idag men vi får se hur det blir med den saken! Det beror på hur matchen går!

Nu ska jag äta lunch!
Och titta klart på 3-milen i längdskidor...
Det ser mörkt ut för Sveriges del för tillfället men man ska aldrig säga aldrig, det kanske går vägen!
Ha en bra lördag!

Emilia


Hektisk men rolig fredag!

Skriver ett snabbt inlägg om kvällen, sen måste jag sova och ladda för morgondagens viktiga match!!

Har haft en riktigt rolig kväll med det bästa jobbarlaget! Först hade vi sittning som flöt på perfekt och efter det kom partyglada personer och festade loss på nattklubben (eller ja, de festar fortfarande. Jag åkte hem tidigare eftersom att jag måste få ordentligt med sömn)! Iaf så spenderade jag min kväll i baren - riktigt roligt! (Och nä, jag har inte druckit något, bara jobbat).

Jobbelijobb.

Annars såg jag ut såhär idag (innan och efter jobb)

Kvällens mest klockrena:
Idol-Ola kommer fram till mig i baren och beställer 10 shots och 5 drinkar. Jag bara "skojar du med mig" (såg först inte att det var han).. Men nä, det gjorde han inte så där fick jag börja jobba ordentligt. Tur att han betalade bra för hela kalaset iaf, det gillas! Dock gick han senare fram till Louise (en av de jag jobbade med) och frågade om han kunde köpa en puss på hennes rumpa för 60 kr till sin kompis. Hm, wtf?? (Hon gick inte med på det). Kul med kändisbesök iaf.


Nu ska jag sova, i morgon är det match! Wiihaa.

Godnatt från Sebbes säng (och nä Lina och Kajsa, jag har inte brutit mot några regler...)


Emilia


Då var det fredag igen...

Blåtiran är nästan helt översminkad och jag sitter nu på bussen på väg till skolan!
Idag får jag följa skidorna (herrar stafett) på SVT-play antingen på datorn eller i mobilen, var tvungen att åka till skolan! Så 12.45 it is för er som är intresserade, idag är det guld som gäller! Norrmännen behöver sättas på plats.
Annars är det som sagt Lund som gäller hela dagen lång. Det blir plugg till ca 17 och efter det ska jag jobba på Kajplats (uteställe i Lund) där det först är sittning och sen nattklubb. Vi är ett härligt gäng som håller i det så det kommer mest att bli roligt även om det innebär jobb!
Nu är det snart dags för mig att hoppa av bussen men vi hörs senare igen!

Försökte att fota blåtiran/svullnaden (till höger) men jag har lyckats bra med sminkningen så man ser bara lite...

Längre ifrån är jag såhär glad idag - det är ju fredag!!

Ha en bra fredag allesamman!

Emilia



Duktigt, duktigt

Det bästa med tidiga träningar är att man hinner få saker gjorda efteråt...
Annars blir det bara att man kommer hem, äter något, duschar och sen går och lägger sig.
Nu efter träningen har jag, förutom att äta och duscha, även hunnit med att plugga, planera, snacka i telefon, plocka undan lite osv. Skönt!
Smygfotad av Erik, djupt fokuserad i plugg... (Bild tagen i tisdags)
Gillar den slappa positionen i soffan under en filt! Så pluggar man som bäst ;)
Eller?
Annars gick träningen bra, foten känns mer eller mindre hel nu faktiskt! Tror iofs att jag kommer spela med fotskydd på matchen - det skadar inte precis, men annars ska den nog vara hel! Dock ser det ut som att jag har påssjukan på ena kinden... Micki råkade armbåga mig på kindbenet i en närkamp så nu är jag alldeles svullen! Får se om jag vaknar upp med fetaste blåtiran i morgon - det hade inte varit så värst roligt. Men men, sånt får man ta i en så fysisk sport som vi faktiskt spelar! Dessutom har jag inga direkta skönhetsuppdrag i helgen (fester mm) plus att jag tycker om Micki (till skillnad om det hade varit en motståndare som gjort det), så jag är glad ändå!

Nu ska jag sova, i morgon gäller plugg hela dagen och på kvällen ska jag jobba på nation i Lund!
Det ska bli roligt, speciellt eftersom att jag låg hemma magsjuk förra gången.
Kan dock inte vara med på sexan efteråt eftersom att det är match på lördag, men sånt får man ta, det kommer
fler tillfällen!

Issie och Jessika bjöd på muffins idag efter träningen - mums säger jag bara!
Chocklad/blåbär till vänster och kärleksmumsmuffins till höger.

Godnatt.


Dags för träning


Heja Sverige!

Skidskyttet gick väl inte optimalt, Zidek och Bergman sköt tyvärr inte så bra, så det blev en fjärdeplats...
Men längdskidorna gick desto bättre, det blev till slut silver! Det måste vara en riktigt skön känsla att vinna en VM-medalj, det hade jag också velat göra någon gång.. Kan dock bli svårt, är inte riktigt på den nivån inom innebandyn. Men man ska ju aldrig säga aldrig. Grattis till längddamerna iaf:

Nu måste jag vara effektiv innan träningen, har massor kvar att göra på dagens "att göra"-lista!

Myskläder, hästsvans, osminkad och med en mysig filt - så pluggar jag idag!

Vi hörs senare!

Emilia

Skid-VM

Sportnörd som jag är så är jag hemma och pluggar idag, det är ju roliga skidtävlingar att titta på! Hade jag haft något jätteviktigt i skolan hade jag naturligtvis åkt dit men nu är det ju ändå bara tentaplugg så då kan jag lika gärna plugga hemma...
Det som är på schemat idag är:
Klockan 12.30. Skidskytte, Stafett, mixed.
Klockan 14.00. Längdskidor, Damernas stafett, 4 x 5 kilometer.
Charlotte Kalla

Och däremellan blir det som sagt plugg för hela slanten!
Ska börja ordentligt nu så att jag hinner en bit innan det är dags för skidskyttet!

Hoppas att ni har en bra torsdag än så länge iaf!

Emilia





Godnatt!

Ska blogga mer i morgon, dagen idag har varit kaos - men rolig!
MIF vann iaf och träningen gick hyfsat! Det finns med att slipa på inför matchen på lördag, men det fixar vi i morgon!
Nu ska jag stänga ner snabbt innan Sebbe halshugger mig (han börjar jobba alldeles för tidigt i morgon)...
Typ såhär skönt ska det bli att sova!

Sov så gott ni bara kan!


Emilia

Effektiv dag

Dålig uppdatering idag, jag vet! Men har haft en sjuuuukt effektiv dag, känner mig riktigt duktig!
Har varit i skolan 8-5 och fått massor gjort... Det är mycket kvar att göra men med en samt en och en halv vecka kvar till mina tentor känns det som att allt är möjligt!
Tentor: here I come!

Glad men stressad...
Hinner dock inte skriva så mycket mer än såhär nu, ska nämligen iväg och se hockey och därifrån ska jag sedan
direkt till träningen! Vi ska se Malmö Redhawks sista match för säsongen, de har egentligen inget att spela för så
matchen är väl inte den roligaste men mina kusiner med flera kommer att vara där så det blir trevligt om
inte annat!

Nu ska jag byta om så att jag kan åka direkt till träningen efter hockeyn!
Vi hörs igen!

Emilia

80-talsfest på ingång

Jag tror att jag måste arrangera en 80-talsfest snart. Fick nämligen riktigt coola armband på Make Up Store idag som jag aldrig kommer att kunna använda förutom på en sådan fest:


Man kanske skulle kunna använda dem en och en...
Eller njä, 80-talsfest it is!
Annars blev det inget roligt, typ puder, concealer, hårnålar osv. Vardagsstuffs.
Vi åkte även och kollade på lägenheten igen, mamma och pappa gillade den
(alltid bra att vara fler som har åsikter).
Så nu ska bara Sebbe bestämma sig om han tycker att vi har råd eller inte (det är han som kommer att ta lånet
eftersom att han jobbar på bank). Men jag hoppas på att vi har råd! I like it.
I så fall kommer vi att lägga ett bud och sen får vi se vad som händer efter det!
Nu ska jag gå och lägga mig, har en lång dag framför mig i morgon med skola, fix och trix, hockey och sen träning!

Sweet dreams.

Emilia



Make Up Store

Nu sticker jag iväg till stan för att träffa mamma. Vi ska gå på klubbkväll på Make Up Store - mamma behöver hjälp med foundation och jag måste fylla på förrådet. Dessutom har vi 20% rabatt, aldrig fel!
Vi hörs senare!

Tänkte att jag skulle ta en bild på min outfit men har lite bråttom så får ta den första även om den blev kass...
Haha, jeans, linne och kavaj/kofta iaf!

Emilia

Born this way

My mama told me when I was young
We are all born superstars
She rolled my hair and put my lipstick on
In the glass of her boudoir
"There's nothing wrong with loving who you are"
She said, "cause he made you perfect, babe"

"So hold your head up girl and you'll go far,
listen to me when I say"
I'm beautiful in my way
'cause god makes no mistakes
I'm on the right track baby
I was born this way
Don't hide yourself in regret
Just love yourself and you're set
I'm on the right track baby
I was born this way


Lite pep-talk från Lady Gaga såhär en tisdagsförmiddag!
Det är säkert fler än jag som behöver sånt ibland, när det är kämpigt med plugg, jobb eller kanske 
kärlekslivet. Eller om man helt enkelt bara är lite nere en dag.
Don't worry, be happy!


Emilia


Lyckad träning

Träningen gick bra trots tejpad fot. Fick göra lite annan intervallträning än resten av laget eftersom att jag hade svårt med att svänga åt ett håll, backa och att göra snabba steg. Så medan de andra gjorde en blandning av allt det jag nyss sa så körde jag långa och korta intervaller på långsidor och kortsidor. Det var jobbigt det med men passade min tejpade fot bättre - en bra kombination med andra ord.
Annars var det en rolig träning. Hade Lina som center framför mig, lite annorlunda men det gick bra för att vara första gången! Det är något speciellt mellan henne och mig, vi lyckas liksom alltid spela bra tillsammans... Väldigt roligt!

Godnatt kära vänner!
Vi hörs i morgon!
Malin bjöd på proffsig tejpning! Dock var tejpen inte skön att ta av vill jag lova. Aj säger jag bara...
Men bättre det än att stuka foten igen!!
Dags att gå och lägga min i min mysiga sovskjorta, perfekt för mig som är så frusen!
(Har dock inte den när jag sover med Sebbe, han är som en värmekamin...)

Emilia


RSS 2.0