God Jul!

Hoppas att alla har haft en bra julafton!

Själv har jag haft en konstig dag, men ändå lyckad.

Dagen började med jobb.. Fick väl inte så jättemycket sålt men dock ändå mer än de andra butikerna i Malmö, så jag är nöjd. Efter jobbet åkte jag hem, såg Kalle Anka, delade ut julklappar, åt mat mm. Sen nu hela kvällen har vi lekt med alla våra nya saker (Buzz + Band Hero mm.)..

Det konstigaste har iaf helt klart varit att inte mormor är här.. Hoppas att hon har det bra på sjukhuset iaf och att hon snart vaknar upp.. Vi har tänkt på dig hela dagen mormor.

Nu ska vi snart sova men för ska vi äta lite risgrynsgröt som nattamat och kanske spela en omgång Band Hero till!!

God jul på er, vi hörs och ses!


Emilia

Fullt ös!

Medvetslös.

Nä inte riktigt.. men inte heller så långt ifrån.

Jag jobbar heeela tiden just nu, känns det som iaf. Nä men varje dag är det som gäller nu.. Till och med julafton. Läääängtar till januarilönen. Lönen som kom nu satt ju inte heller helt fel...

Vad har annars hänt då.. Hm inte så mycket.. Eller jo!!! Sebbe har kommit hem :D Det har jag nog glömt att skriva om. Jag är sååå glad för detta. Det känns riktigt bra att ha honom hemma igen. Han är iofs inte hemma just nu (är i Blekingen och ska fira jul). Men ändå, han är ju ändå lite lättare att nå och så nu.

Julklapparna är klara iaf. Men mormor är värre..

Känns som att detta blev ett sjukt flummigt inlägg.. men jag är lite stressad, måste sova!

Det kommer ett längre inlägg i morgon! Jag har många skojjiga saker att berätta om =).



Emilia




Ge inte upp.





Julig efterrätt!

Måste bara tipsa om en riktigt god efterrätt såhär mitt i vintern!




Typ ett halvt glas julmust, en skopa glass och ett sugrör!
Supergott och enkelt.
Vi testade den i fredags, en riktigt hit.



Idag är första kvällen jag är ledig nu på riiktigt länge.. Är faktiskt skönt att bara kunna vara hemma och göra ingenting en kväll. Eller ja, jag har ju en del att ta igen som jag inte hunnit göra innan, men ändå. Jag kan göra det i min egen takt!


Ska nog dessutom prata lite med Sebbe senare ikväll! Vi får se om han säger något roligt då (a).


Nu ska jag återgå till att göra ingenting..


TTYL

En efterlängtad vinst!

Efter jobbet idag skyndade jag snabbt iväg till Kirsebergs sporthall där vi skulle möta Malmö FBC i kvartsfinal i DM. Matchen gick som vi ville, taktiken höll, vi gjorde fler mål än vad de gjorde (vi kunde dock gjort några till) och ja vinsten blev helt enkelt vår. Det var ett tag sen vi spelade tillsammans nu och ett tag sen vi vann, så det var naturligtvis riktigt efterlängtat!

På lördag spelar vi match igen, dock mot ett rätt mycket bättre lag. Men det kommer nog att gå bra om vi kämpar på lika bra som idag och gör lite fler mål =)

Annars idag har jag jobbat som vanligt.. Rätt lugnt på stan idag eftersom att det var så tråkigt väder.. Vi hoppas på mer folk imorron!

Nu ska jag gå och lägga mig, är helt slut! Imorron blir det det vanliga denna veckan.. Först köra morfar till sjukhuset sen jobba till kl. 7.. Man känner att man lever iaf :D

Förresten, idag har jag och Ena bestämt träff på fredag!! Vi ska antagligen gå ut och äta och ha en riktigt mysig tjejkväll med mycket snack. Har verkligen saknat henne nu, det var längesen vi sågs på riktigt.. Men fredag it is!


Natti,


Emilia



Underbart. En bild säger mer än tusen ord.





En helg med vännerna!

Helgen har varit riktigt underbar.

Först ut var myskvällen med de gamla klasstjejerna i fredags. Det blev en helkväll med mat, spännande efterrätt, idolfinal och ja, framförallt skvaller, skvaller, skvaller!! När man inte hinner träffas så ofta så får man uppdatera varandra om ALLT sen när man väl ses.. Riktigt efterlängtad kväll iaf!


Några sådana här underbara dagar har vi delat..
Inte konstigt att det är så lätt att hitta tillbaka till varandra så fort vi ses.


Igår sov jag länge och sen åkte jag och shoppade lite julklappar. Kom dock på, mitt i all shopping, att Sveriges damer spelade VM-final i innebandy så fick snabbt skynda mig hem för att se lite av den med. Efter matchen blev det fix inför kvällen - födelsedagsfest stod på schemat och temat var musik. Jag klädde ut mig till lite av en 80-tals disco/pop queen typ.



Kvällen var riktigt lyckad med mycket dans, bra musik, många glada vänner och en allmänt bra stämning helt enkelt. Det var framförallt kul att träffa några av mina vänner som jag inte alls hunnit träffa på sistonde, speciellt Sofie, Emma och killgänget! Tack för en bra kväll alla inblandade!

 
   
Lite blandade bilder på outfits ifrån kvällen. Jacksson 5 är mina tränare.. De var bara 4 eftersom att "Michael Jacksson är död..".


Idag har jag jobbat och spelat match. Matchen slutade 2-2, helt okej faktiskt. Nu ska jag gå och lägga mig, har mycket att stå i i morgon. Först ska jag köra morfar till sjukhuset där mormor ligger med dropp.. Sen ska jag lämna bilen hos mamma, åka till jobbet, jobba, åka hem, äta och byta om inför träning, träna, sen decka igen.. Det är inte lätt när man har mycket att göra alltså.. Men bättre att ha fullt upp än att sitta hemma och uggla iaf.


Såhär mysiga morgonrockar har vi på jobbet! Jättebra att ta på sig om man fryser =)


Vi hörs! 

Emilia  




Äntligen fredag (för hela 9 minuter sedan)!

Imorron är jag ledig!! Wie.

Inte för att jag inte har massa saker att göra ändå men jag har iaf inget jobb och ingen träning så det blir ju lite skönt..

Det jag ska hinna med är:
- Städa
- Tvätta
- Shoppa julklappar med Sara
- Handla
- Kolla kläder inför lördag
- Hjälpa pappa med maten

Allt måste vara klart innan kl 7.. Hm, får se hur det går..


Nu ska jag krypa ner under mina täcken och drömma något fint om någon. Kanske om någon som är väldigt långt borta och som får mig att må sjukt dåligt för tillfället.. Jag hatar vad som håller på att hända. Men samtidigt vill jag inte vara jobbig.. Svårt att förklara men så ligger det till iaf.


Sov så gott,


Emilia




I morgon ska jag iaf träffa några av dessa underbara töser.
De kommer förhoppningsvis få mig att tänka på annat =).



Hej och hå!

Har haft fullt upp hittills i veckan så jag har inte hunnit skriva. Det har inte direkt hänt så mycket speciellt heller men ja jag tänkte iaf uppdatera er lite nu!

Har jobbat hela veckan och tränat varje kväll. Ska spela match med div2-laget på söndag (eftersom att vi inte har någon egen träning) och därför har jag tränat dubbelt hela veckan.. Är rätt trött i min kropp nu efter 4 träningspass på 3 dagar.. Tur att det är roligt iaf =) . Träning i morgon igen..

Idag har jag umgåtts lite extra med min kära vän Anna som åker till Uppsala i morgon. Känns riktigt bra att ha henne så nära nu hela tiden så det kommer nog att bli lite tomt över julen.. Men men, hon kommer ju tillbaka iaf, så det kommer nog att bli bra!



Haha. Hittade en väääldigt gammal bild på oss (Anna är ju liksom varken blond eller långhårig längre). Men ändå lite söt på något sätt. Hittade en bild på när jag och Christan kysser varandra i samma mapp haha så då fattar ni hur längesen det var!!


Denna är från i somras, så den är lite mer aktuell!


Pratade lite med Sebbe igår förresten (live dessutom!!) och det har kommit upp ett tredje alternativ nu som nog är mest aktuellt! Det innebär att han stannar nu tills mitten av januari då hans pappa ska åka dit. Sen åker han hem med honom. Då får han typ allt han vill på samma gång. Då slipper han dessutom jobba och kan bara koncentrera sig på skidåkningen.

Jag tycker om det alternativet. För då känns det inte som att jag drar hem honom nu, plus att jag inte har så mycket tid att vara med honom nu ändå.. Och hans bästa kompisar är ju i St Anton så han kommer inte ha så mycket att göra. Sen så hinner vi ändå vara ordentligt till våren och kanske åka på någon liten resa innan han rycker in i lumpen.

Jag gillar inte alls tanken av att han ska vara där borta enda tills mitten av april (för det är det han måste om han tackar ja tills sitt jobb osv.)... Jag är så sjukt rädd för att vi kommer att glida ifrån varandra då, det är typ min värsta mardröm just nu...

Men ja vi får se hur det blir.. jag har ju inte så mycket att säga till om precis så jag får bara hoppas på det bästa!
Nu väntar sängen!

Natti natti


Såhär mysigt hade jag och Ena det i våra sängar i USA..
Min säng här hemma är nästan lika mysig.. men ja hotellsängar är oslagbara!
(Iaf i USA).





En julig söndagskväll!

Jag deckade riktigt hårt när jag kom hem ifrån jobbet innan.. kanske inte så konstigt.

När jag vaknade igen så var det dags för lite lussebullsbak iaf och det blev riiktigt mumsiga lussebullar som jag sitter och smaskar med nu!

Efter bullbaket åkte jag hem till Sebbe lite.. eller ja Sebbe var ju inte där så jag åkte egentligen hem till hans syster och mamma.. men ändå, jag förknippar ju det huset mest med honom. Det kändes jättekonstigt att åka dit utan att träffa honom men vi hade en mysig kväll ändå =). Det blev mycket snack om Sebbe och annat och sen såg vi lite tv och hade det allmänt mysigt.. Hans säng var mer tom än min, där sover varken han eller jag nuförtiden. I min säng sover iaf jag.

Nu ska jag gå och läsa lite och sen ska jag försöka att få min skönhetssömn tills jobbet i morgon ;)

Vi hörs!

Emilia



En mysig bild ifrån en annan mysig kväll.
Göteborg med Korre och Gabbe i somras..
Galet.


Rökare - vem tror de att de är?

Kvällen igår blev till slut rätt lugn, vilket jag tyckte var skönt. Vi såg lite tv, snackade skit och hade det bra helt enkelt. Så firandet av 1-årsdagen blev ändå rätt bra - det var bara en sak som saknades.. Sebbe. =)

Idag har jag iaf jobbat på hotellet, jag är verkligen glad att jag inte behöver jobba där så mycket nu utan mest i butiken. För allt är typ kaos. Jag som extrapersonal (har visserligen jobbat där i 3 år så jag kan ju allt, men ändå) får gå in och ta tag i jobb som inte den ansvariga klarar av...

Sen fick jag gå in och bli lite irriterad med. Det kanske inte alls är mitt jobb, men jag bryr mig faktiskt inte. Jag kan inte bara stå och titta på när saker som är så fel inträffar. Idag handlade om en i personalen som röker. Vi har verkligen ett jättestressigt jobb under ca 2 timmar varje morgon, då hinner man knappt andas man bara springer fram och tillbaka och gör allt som måste göras.

Mitt under dessa 2 timmarna så kommer en i personalen fram till mig och säger:
"Emilia, jag går ut nu och tar en snabb cigg".
"Skojjar du med mig.. Har du missat att vi har mycket att göra nu eller?"
"Nä men det gör mig så stressad, om jag får röka så blir jag lugnare och jobbar bättre".

Detta kanske är världens I-landsproblem men jag bryr mig faktiskt inte.
Nr 1. Ska vi andra 6 i personalen behöva lida för att hon är beroende?
Nr 2. Varför är det okej för rökare att ta "paus" närsomhelst, varsomhelst? Hade jag bara satt mig ner 5-10 minuter mitt under stressen hade alla undrat vafan jag håller på med.
Nr 3. Hur mysigt är det för gästerna när personalen går runt och andas rök på maten mm?
Nr 4. Hon får betalt för jobb som jag gör åt henne när hon är ute på "paus". Vad får jag för det? Inte ett jäkla skit..

Jag tycker att det är sjukt onödigt att röka, det kanske ni har förstått vid det här laget (jag har aldrig ens testat att röka, varför skulle jag?). Visst, den här personen och alla andra rökare får skylla sig själv för att de blivit beroende av något som är så svårt att komma ifrån. Men jag tänker inte låta deras problem gå ut över mitt arbete.. Sån är jag helt enkelt.


Snyggt?
Fult.
Äckligt.
Opassande.



Baby, var är du?




1 år idag...
Jag saknar dig.


Åh...

Mysig kväll.
Mysiga minnen.
Mysig utsikt.
Mysigt med solbrända och sandiga tår...
Ja tack!  



Fredagsmys!

Gårdagen var en riktigt bra dag.

Jobbet flöt på, matchen var riktigt rolig och ja utekvällen var inte sämre den.

Nä men matchen var verkligen rolig. Det var skönt att slippa ha den vanliga pressen på sig som vi har i div 1 och istället bara kunna spela för att ha roligt. Sen blev det mycket speltid (vi var bara 8 utespelare), vilket alltid är roligt. Jag var dessutom forward vilket ledde till 1 mål och 4 assist!! En rolig start på kvällen helt enkelt =)

Efter matchen så skyndade jag mig hem och duschade och gjorde mig i ordning för utekvällen. Sen åkte jag hem till Sara och därifrån tog vi sedan taxi till Prinz Bernhard. Kvällen var riktigt lyckad (för oss flesta) och jag det blev ju inte sämre av att det medföljde en del bekvämligheter iom att vi gick dit med två anställda. En superrolig kväll med vännerna helt enkelt!


Girlsen.

          
Lite blandat ifrån kvällen.



Men ja, det blev ju rätt sent igår så i morse var det inte lika roligt att gå upp och åka och jobba. Tur att det inte var hotellet som gällde iaf. Den smällen tar vi i morgon istället..!

Nu ska jag byta om och sen ska jag sticka till Anna. Hon vill gå ut och jag vill typ mest ta det lugnt så det kommer nog att bli en spännande kväll!

Emilia 


 
En galen badrumsbild ifrån igår får avsluta inlägget.
Vet inte riktigt vad som hände här...


Inte i morgon heller..

Nä jag kanske inte har så mycket tid över för att bara vara. Men det är nog tur det.. Då hade jag antagligen saknar Sebbe 10 ggr mer än vad jag gör nu. Plus att jag gillar att ha mycket att göra, det är sån jag är.

Imorron ska jag iaf först jobba.. ingen nyhet. (Förresten, hotellet ringde idag och ville att jag skulle jobba på söndag.. min enda lediga dag på riktigt länge. Men ja, vad gör man inte för pengar? Så nu jobbar jag ALLA dagar fram tills jul. Wie. Januarilönen kommer att bli riiiiktigt efterlängtad iaf). Ska jobba med Linda så det kommer nog att bli en rolig dag!

Efter jobbet ska jag se hem och äta lite snabbt iaf innan jag ska upp till Sundsbrohallen vid 7. Jag och Sofie ska nämligen göra debut i U-Laget (reservlaget). De behövde spelare och vi har ingen egen match med div 1 laget i helgen så varför inte passa på? Alltid roligt att spela match ju.


Här en bild ifrån förra året, när vi vann DM utan att förlora en enda match. Vi slutade även turneringen med målskillnaden 25-0. Rätt bra med facit i hand faktiskt. Saknar den tiden när allt var så enkelt... 


Efter matchen måste jag iaf skynda mig hem och duscha och byta om innan jag ska iväg till Thilde eller Sara. Där ska vi förfesta och sen blir det utgång! Förhoppningsvis båten, men kanske Hipp eller något annat skoj om det inte blir båten. Vi får helt enkelt se =). 

Det blir en hektisk men rolig dag!
Kanske får jag en kvart över någonstans så att jag hinner skriva ett snabbt inlägg på bloggen. Annars får ni uppdatering och bilder på lördag istället! 

Nu ska jag gå och lägga mig och börja läsa min nya bok! 

Sov så gott, 

Emilia


En gammal men härlig bild. Fylld av minnen.
Eller vad säger du Martina? 

 


Det finns inte mycket tid över just nu...

Nu är jag hemma igen efter en lång dag med jobb och träning! 
Slutade jobba 6 och kvart över började träningen i Kulladal.. Men jag hann nästan iaf. Fick bara värma upp ensam, så det var ju inte så farligt. 

Pratade med Sebbe halva natten igår (eller ja, så kändes det i morse iaf). Det var skönt att få prata med honom lite ordentligt iaf och få höra hur de verkligen har det. Han vet fortfarande inte riktigt om han vill stanna eller inte.. 2 av hans kompisar har svårt att få jobb (inte så konstigt med tanke på att de inte kan ett ord tyska, men ändå) och ifall de inte får något så kommer de nog att åka hem. Då är Sebbe och en kompis kvar. Problemet är bara att de delar på ett heltidsjobb så de kommer inte kunna åka skidor tillsammans mer än typ en dag i veckan .. Han kände väl kanske inte det var så lönt att vara kvar då, speciellt inte eftersom att han vet att han har jobb hemma med om han vill. Vi får väl se hur det blir. Skidsemester blir det i vilket fall, om han kommer hem så åker vi ner tillsammans senare ändå. 


haha jag var bara tvungen.. första kvällen jag och Sebbe typ insåg att det fanns något mer än bara vänskap där.. eller ja, ni som känner till historian bakom oss vet vad jag menar, ni andra får fråga om ni vill veta!! 







 


Passion

Jag gillar verkligen mitt jobb, speciellt när jag jobbar med Linda.
Vi är liksom seriösa när vi har kunder och så.. men så fort det är dött så har vi sjukt roligt tillsammans och tiden går verkligen fort, vilket är ett bra bevis på att man trivs på sitt jobb.

http://www.triumph.com/se/sv/ewt/#/index.html 
Här kan ni kolla vad vi har för fint i butiken nu inför jul.

Hotellet får ju iofs lida för att jag inte kan jobba där så mycket längre.. men har jag något val? När detta är tusen gånger roligare, bättre tider och mer betalt.. Nä jag har nog inte det va.. Plus att man får 100% OB.. Jämför det med hotellets typ 18.50 kr.. Jag stormtrivs i butiken helt enkelt!!

Efter jobbet gick jag iaf snabbt in på HM och köpte lite nödvändigheter och sen tog jag bussen hem. På bussen läste jag ut min bok som faktiskt var riktigt bra. Den heter Passion, skriven av Louise Bagshawe. Typ James Bond fast för tjejer.. Svårt att förklara men ja, så var nog lättast.

Så nu ska jag äntligen börja på Dan Browns nya bok som jag har fått låna av Sebbes mamma (läser varannan bok på svenska och varannan på engelska nu). Hon tyckte iofs inte den var lika bra som hans andra böcker men jag måste ju ge den en chans. Vet dock inte riktigt när jag ska ha tid att läsa nu när jag jobbar och tränar så mycket men ja på bussen och en liten stund innan jag går och lägger mig får bli en bra början. Sen tar man ju sig alltid med tid om det är en bok man gillar.

När jag kom hem så åt jag lite snabbt och sen var det dags för träning. Träningen gick riktigt bra och det känns som att vi har fått lite ny energi i laget igen. Vi tycker om varandra och har roligt iaf.. (a)

Nu ska jag duscha och sen blir det sängdags. 

Imorron är det jobb 11-18 som gäller, wiie. 


Har inte hört något mer ifrån Sebbe förresten.. får se om vi hinner prata en stund innan jag går och lägger mig!


Puss och Kram

Emilia



Sommar...

  

Ps. Jag och Ena började prata lite nyårsplaner idag och det ser lovande ut! Mer vill jag inte säga än.. Men ett ordentligt nyårsfirande kommer jag verkligen att behöva nu när inte Baby är hemma.. Vi hade ju ett mysigt nyår tillsammans förra året... Vad hade jag gjort utan mina vänner?!  



Bara för det får ni en fin liten bild ifrån när jag och Ena var i L.A. 
Underbart.

  


God morgon!

Jag håller på att göra ordning mig inför jobbet nu och så lyssnar jag på Whatcha Say med Jason Derulo.. Himla mysig låt =)

Tänkte typ bara säga det.

Ha en bra dag!

Emilia


Ps. Minus en grad här idag.. Snö snart kanske?! Måste iaf se till att det kommer vinterdäck på bilen...



Sött.



Tisdag = Söndag...

Då börjar andra lediga dagen nu lida mot sitt slut.
Kollade mitt schema för december innan idag och kom fram till att från och med imorron har jag endast en ledig dag innan jul... Hejja mig! Fast jag måste säga att det kommer att bli sjukt roligt, alla julklappar och män som kommer och ska köpa underkläder till sina fruar mm.. Tihi, det kommer att bli en rolig månad!

Pratade lite med Sebbe idag med, han har fått jobb!! Så nu kan jag sluta hoppas på att han kommer hem tidigare.. Skämt och sido, jag är faktiskt jätteglad för hans skull. Jag vet att han verkligen vill detta och att han kommer att ha det superskoj, så jag är också glad! 

Detta betyder iaf att jag ska börja kolla upp resor till St Anton!! Har tänkt åka i slutet av januari när vi har matchledigt.. Jag är faktiskt supertaggad, älskar att åka skidor =). Bara 2 månader dit...

Nu ska jag in i duschen, sen bär det av till knatteträning och efter den så ska jag iväg till Kirsebergs Sporthall för att se när div 2 laget (Anna och co) spelar match!

See you later, Alligator.

Emilia 


Såhär fint hade jag det sist jag åkte skidor.
Ischgl med Kajsa, 2008.
Hann inte med någon skidresa detta året, men nu verkar det ju som att det blir januari 2010 istället! Längtar!

   
Härligt.


RSS 2.0