En helgalen kväll!

Igår var det äntligen fredag.. och efter ett kemiprov som gick alldeles för dåligt var vi alla värda en härlig start på helgen.

Kvällen började med att jag träffade mamma i stan. Vi gick till Anna-Karins nyöppnade butik, provade lite underkläder och köpte även ett par plagg. När vi kom ut ur affären kollade jag på klockan och såg att jag borde varit vid bigrafen nu för att träffa mina kompisar - det är lätt att glömma tiden när man är och provar kläder.

I alla fall så fick jag mig en rask gångtur till biografen där jag mötte upp Ena, Emma, Tor, Amira och Annika. Inte nog med att jag hade stressat dit - väl där fick jag och Tor för oss att vi skulle hinna köpa dricka och godis på de 5 minuterna som var kvar tills filmen började. Det var tur att Tor inte hade någon tendens till beslutsånget, då hade vi aldrig klarat det. Men vi hann.

Sen började bion - the Dark Knight. Måste säga att detta var en himla bra film. Producenterna har verkligen lyckats med alla effekter och Heath Ledger - vilket framförande han gör. Även om han inte spelar en speciellt trevlig roll i filmen så gör han det riktigt bra och att detta blev hans avslutande film är så klart sorgligt, men samtidigt något som han borde ha varit stolt över.

Efter filmen fortsatte kvällen med en stund på pakethållaren - först hem till Tor, sen hem till Emma där vi käkade pizza.

På vägen hann Tor plocka fram ett tomt "kondompapper", jag fick hälsa på en Sydamerikan, Emma tog två flaskor coca cola men betalade bara för en, jag och Tor letade förgäves efter det försvunna hus nr. 69 och en amerikanska fick för mycket socker i sig och berättade historien om hennes "skinny mama"...

Väl hemma hos Emma åt vi och snackade.. kände oss väldigt internationella när vi höll konversationerna blandat på svenska och engelska. Men i alla fall satt vi där och snackade och hade det mysigt. Sen ringde Korre och ville ha med oss till Hipp samtidigt som Sebbe och co sa att dom skulle dra till KB. Efter många om och men, och då menar jag verkligen många, beslutade jag och Ena oss för att möta upp Korre på bussen och sen åka in till stan. I stan splittrades vi sen; Korre åkte och träffade Anders och sin syrra på Hipp medan jag och Ena stack till KB. Där träffade vi Sebbe och Gustav och company och även några andra vi kände - det blev en bra avslutning på kvällen!

Sen följde Sebbe och Gustav mig till bussen - jävlar vilken skoskav jag hade då.. men ja, jag kom på bussen till slut iaf. Fick även en "raincheck" med en trevlig liten inbjudan, får väll se när det blir av!

Väl hemma somnade jag gott, TACK alla inblandade för en härlig fredagkväll!


Idag ska jag bara chilla.. ska spela match imorron!

Juste, har fått en ny telefon idag.. så från och med nästa helg är det gratis för alla Comviqare att höra av sig! Känns som att jag kommer tjäna en del på detta i alla fall, de flesta i min umgängeskrets har faktiskt Comviq, eller Tele2 som det så fint nu heter..


Ha en bra kväll!

Emilia


Favoritstället.

Mitt i stressen!

Det är mycket som händer nu på samma gång; projektarbete, planerande av fest, vanligt plugg (prov), träningar (själv och som tränare), USA-resan, övningskörandet, vännerna mm.

Det är härligt med mycket att göra, fast nu är det nästan lite väl mkt. Som tur är, så är det helg imorron och den ska verkligen utnyttjas på bästa sätt! Söööömn.


Ska iaf snabbt berätta om hur jag idag lyckades jag skrämma två personer riktigt mycket utan att det var meningen. Först min tränare i förrådet, inget speciellt, han blev bara sjukt rädd, och sen min granne när jag skulle lämna en sak deras dotter glömt på träningen. Det sistnämnda gick till ungefär såhär:
Jag gick och knackade på. Jag hör någon vid dörren som sen försvinner.
"Torgny, torgny, det är någon vid dörren, du får komma och öppna"
"Klarar du det inte själv?"
"Neej, jag vågar inte."
Jag stod utanför och väntade under tiden som jjag hörde deras konversation.
"Hämta hunden"
Dörren öppnades sakta, ett huvud sticker ut med en väldigt förvirrad min.
"Ehhm, förlåt att jag stör så sent, men jag skulle bara lämna väskan som Mathilda glömde på träningen"
"jaha, okej, ojj, vi blev jätterädda.. ingen kommer någonsin och ringer på oss såhär sent på kvällen, trodde typ det var paparazzis eller så"
De såg verkligen skräckslagna ut haha, sen började vi skratta och stod och skrattade typ hur länge som helst.. men ändå. Stackare..

Det var det om det. Nu är det sleepingtajm!

Nattii.

Teambuilding, getingattack och halvdöda illrar.

Tydligen hinner jag inte med att skriva ett inlägg om dagen längre, så det får bli såna här lite längre inlägg lite då och då istället. Jag ska så klart försöka att uppdatera så ofta som möjligt men ja, det finns helt enkelt annat som tar upp mycket av min tid nu.

I söndags hade vi teambuildingsdag med laget och vi gjorde lite olika aktiviteter och övningar för att sätta igång vårt gemensamma tänkande. Laget före jaget heter det ju.  Mitt lag är bland det bästa som finns, måste bara säga det. Den genemskapen vi har där med varandra är det nog till och med många "vanliga" tjejgäng som saknar. Där finns några av mina bästa vänner och det är så skönt att kunna komma till träningarna och bara ha roligt och släppa alla jobbiga skoltankar mm. 
".. och där finns såna illrar som ser halvdöda ut"
" Afan, dom är ju uppstoppade"
hahah så sjukt det var. 

Idag var det skola igen.. mådde inte alls bra så gick hem efter en lektion men hann få en sjuk upplevelse på ESPH innan jag stack hem i alla fall.

Det var såhär, vi hade en geting som envisade sig med att surra runt vårt bord och till slut fick vi nog. Korre satte därför en askkopp över getingen.. det dumma var bara att där var ett hål längst upp så getingen flög ut igen.. Nästa gång när getingen kom tillbaka hade vi en ny plan och satte därför askkoppen på getingen och ett plastlock för öppningen längst upp. Allt var frid och fröjd och vi fortsatte att snacka. Plöööötsligt hör vi ett "pang" och locket ovanpå askkoppen flyger av tillsammans med en utflygande geting. Getingen måste alltså tagit sats inifrån och sen attackerat locket.. Riktigt sjukt.. undra om det berodde på en sockerkick?!

Nej nu hinner jag inte skriva mer idag.. måste sova nu så att jag har chans att bli frisk imorron!

Ha det så bra!

Emilia, (även kallad Fjomp) 



 
Jag hade inte tackat nej...

Malmöfestivalen 08 tog slut..

Efter en lång skolvecka är det skönt att inleda helgen med en sån här kväll, fylld av vänner och glädje.

Kvällen igår började med att jag tillsammans med Mia, Ena, Mirre, Markus, Malin mfl såg Benne när han och hans streetdansgäng hade uppvisning på festivalen. Riktigt bra var det.. man blir verkligen sugen på att börja dansa själv!
Idii, ska vi ta tag i det?!

Efter dansen gick vi och åt.. favoriten som så klart har blivit Lousiana och deras kycklingfilé med klyftpotatis.. hoppas på favorit i repris nästa år, för det var riktigt gott! Mirre var dock inte förtjust i allt väntande och köerna, han tyckte Burger King var ett mer lockande förslag. Men det är bara festival en gång om året.. och då måste man passa på!

Till slut fick han i alla fall med sig Ena på bio, jag tror han blev lite gladare då!!

När Ena och Mirre stack, träffade jag tööserna, Sara, Thilde och Aleks och vi gick till Stortorget och kollade på Slagsmålsklubben.. det var bra drag och vi stötte på massa folk vi kände, det kändes som om hela Malmö samlats inne i stan denna kväll. Härligt härligt.

inte från igår.. men Sara och Aleks iaf! När vi var och såg Mamma Mia premiären!

Efter Slagsmålsklubben visste vi inte riktigt vad vi skulle göra så vi stod och snackade lite och tänkte att vi skulle vänta och se vem bandet som skulle spela efteråt var. Vi anade inte vad som väntade...
De var faktiskt riktigt sjukt.. det blev ett jäkla drag och det gick helt enkelt inte att stå still. Jag vet faktiskt inte vad bandet hette, ska kolla upp det, men grymt laddat var det i alla fall. Under tiden kom Ena och Mirre tillbaka och ja, Mirre gillade i alla fall också musiken!

Kvällen fortsatte med lite dans, andra vänner, friterad banan med glass, något öltält och sen när vi kände oss nöjda åkte vi hem igen! Jag somnade gott med en lyckad kväll i tankarna,



Eftersom jag inte skrivit så mycket denna veckan måste jag lägga till några saker;

Ena och pennstickningen. Haha det lät typ som en saga.. men ja, sjuuukt flummig lektion, riktigt roligt.. de andra undrade nog vad vi höll på med. Känns som att tyska 6 kommer att bli ganska oseriöst med tanke på vilken klass vi är, men det blir nog bra ändå!

Sture - skriv vansinningt.. Inget mer fick vi veta.. "Skriv vansinnig".. vadå vansinnigt? Ajja, en störd text blev det.. får se vad han tycker om den..

Fick även en fråga i fall OS var ett fiasko?
Jag säger absolut inte. Även om det kanske inte gått Sveriges väg hela tiden så har vi med oss en del medaljer och vi har fått följa många spännande tävlingar där Sverige antingen snubblat på målsnöret eller då något annat land faktiskt varit bättre. Dock tycker inte jag att OS bara handlar om att hejja på sitt eget land. Det finns, enligt mig, en förtjusning i att följa sporternas utveckling, hur tempot i matcherna och de andra sporterna höjs med tidens gång. Och denna helgen när de flesta finalerna går, då är det bara att imponeras av de länder som tagit sig såhär lång. Jag har inga som helst problem med att sätta mig och kolla på OS fast att det inte är Sverige som tävlar. OS är en tävling som ska föra samman människor och olika folkslag - en fest där alla får vara med; unga som gamla, snygga som fula, svarta som vita, atleter som otränade och intresserade som ointresserade.. Alla får vara med på ett sätt eller annat, vare sig det gäller att deltaga själv eller vara en supporter på olika villkor. OS är något unikt som endast återkommer var 4:e år..Tänk på det!


Nu blir det inte mer för idag.. jag ska iväg på innebandyträning nu och hela dagen idag, det blir som ett litet träningsläger. Jag kanske ska sättas upp i anfallet?! Vi får se hur det blir med den saken.. men kul hade det varit.

Ha en superbra dag!

Emilia

SISTA ÅRET!

Skolan är i full gång.. lärarna tror verkligen att man är fit for fight direkt igen, men om sanningen ska fram så har jag deckat när jag kommit hem alla dagar hittills ... Det tar ett tag att vänja kroppen och komma in i rutinen igen.


Annars har det varit fullt upp på alla möjliga sätt denna veckan.. träningar, skola då, festival, OS osv...

I onsdags var det NRJ in the Park.. jag säger bara 25 000 personer på stortorget och en jäkla fest. Wiiee. Imorron blir det nog lika laddat om inte mer!

Ska uppdatera lite mer imorron men har helt enkelt haft fullt upp denna veckan.

Hoppas ni mår bra allihopa!

Emilia


Sista året har börjat!

Imorron börjar allvaret på riktigt, idag var det bara upprop. Men ändå. Vi fick schema, vi gick igenom all viktig information, vi fick en inblick i det som komma skall så att säga.

Schemat är verkligen ingen höjdare.. men så länge man inte tänker så mycket på det så kommer det nog att bli helt okej.
Imorron börjar vi med tyska som tar en stor del av vårt schema då vi lääser steg 5 och 6 parallellt. I tyska har vi dock en härlig grupp och vår lärare är engagerad och bra, så förhoppningsvis ska inte tyska bli vårt värsta ämne. Dagen fortsätter med Biologi B, Engelska C och Kemi B. Där  får vi helt enkelt se hur det blir.

I Engelska C ska vi ha häxan.. hon gillade inte mig innan och lär ju inte tycka om mig mer nu, men jag ska försöka att göra det bästa av situationen! USA-resan kanske kan rädda mig.. Hur det nu blir med den. Har iaf bestämt att jag inte ska skriva om den här förrän allt är klart, blir bättre så.



Övriga dagen idag bestod i alla fall av fika med classmatesen, shopping, mat med Christian och ledarmöte i 3 timmar.. Sammanfattat ändå en relativt bra dag - ska visa vad jag shoppat imorron, nu är jag för trött.

8.15 imorron - here I come.

Eller juste först ska jag upp och se damernas handbollsmatch 05.50 - kvartsfinal! Hejja Sverige.


Vi hörs imorron.

Emilia

En sista kommentar..

Måste bara tillägga en sak innan jag går och lägger mig.

 

Michael Phelpes.

Sportintresserad som jag är måste jag faktiskt kommentera denne man - hetast av dem alla för tillfället. Detta är han efter att han tagit guld i samtliga 8 distanser han ställde upp i i OS-simningen. Inte nog med det slog han världsrekord i 7 av dem och Olympiskt rekord i 1. 

Dopad? 
Kanske.. jag vet inte, ingen vet. Mycket möjligt att Usa hittat något hemligt medel de stoppat i honom, men troligtvis är han bara en av de som haft riktigt tur i sammansättningen av sina gener.

Det är bara att luta sig tillbaka och låta sig vara imponerad.

Det var det om det.

Nattiii.

Emilia

Sista dagen av sommarlovet, mitt sista dessutom

Halva dagen gick ju åt att sova och den andra tillbringades dels i bilen tsm med pappa - vi övningskörde, dels i stan med Ena - vi fikade och snackade av oss lite!

Övningskörningen går faktiskt riktigt bra nu, vi körde till och med inne i stan idag.. på de stora gatorna ;)

Imorron väntar första skoldagen av trean, det kommer bli ett år fyllt av många spännande upplevelser samtidigt som det såklart kommer att bli fyllt av tuffa pluggtimmar. Tur att jag har Iddii iaf, vi klarar allt tillsammans!

Nu ska jag se om jag hittar min gamla skolväska och mitt pennskrin, sen blir det lite läsning i form av den sista delen i Stieg Larssons Millenium-triologi. Ska skriva mer om den en annan gång, men måste säga att det var längesen jag var så fäst vid en deckarbok, eller ja, tre blir det ju.

Sov så gott och till alla er som ska till skolan imorron - kämpa på, livet går alldeles för fort för att man ska slösa bort det genom att stressa och ora sig för saker.

Emilia


Sovmorgon!

... och den varade enda till halv 3. Haha jag sover aldrig så länge annars men ja, har missat många timmars sömn de senaste dagarna så någon gång är man väl värd att sova bort halva dagen.

Gårdagen var helt underbar.

Dagen började med jobb.. jag var väll inte den piggaste men alla var på riktigt bra humör så tröttheten glömde jag snabbt. Jag verkligen älskar mitt jobb, måste bara säga det, vi har hur kul som helst tillsammans och vissa är riktigt sjuka. Igår fick kockarna för sig att vi skulle ha vattenkrig.. så de tog varsin Loka-flaska, tog av kapsylen, satte tummen för och började skaka.. Ni kan ju själva gissa om vi var blöta sen när vi skulle ut och jobba igen. Sjuka människor men samtidigt sånt som gör arbetet mycket enklare och roligare.


På kvällen var det ju sen dags för uppträdandet som jag väntat på så länge. Jag kommer inte ihåg om jag skrivit om det innan men det var i alla fall jag och två tjejer till som körade bakom ett band, ca 15 låtar. Stämmorna satt där de skulle och responsen från publiken var bättre än vi kunnat förvänta oss. Jag älskar att sjunga.

"Thank you for the music, the songs I'm singing
Thanks for all the joy they're bringing
Who can live without it, I ask in all honesty
What would life be, without a song or a dance, what are we
So I say, thank you for the music, for giving it to me."

Abba


Don't be afraid. It's only rock´n roll.
Assnygga t-shirts - kommer in på Gina Tricot till hösten!


Efter konserten igår åkte jag in till stan där jag träffade Ena och Mirre.. Vi snackade av oss lite, träffade på lite annat folk vi kände och satt på en bänk och betygsatte människor som gick förbi. Sjukaste sysselsättningen på länge.

"Vi har en skala 1-5, inga plus, inga minus, och ja, man måste vara lite realistisk, för att få en etta måste personen verkligen vara riktigt ful.. och en femma är det inte många som kan få" .
Där har ni reglerna i fall ni har tråkigt någon gång.

Denna leken visade verkligen hur olika killar och tjejer bedömmer människor.
Jag och Ena om en kille "Typ en tvåa, han är ändå ful"
Killarna: "Skojjar ni? Han är ser skit schysst ut, lätt en fyra"
Jaja. 
Skojj lek iaf!

Vi 2-tiden tog jag bussen hem med Thilde och Sara.. där var riktiga dregg på bussen.. då fick "diktator" Emilia rycka ut lite.. Men ofta liksom.. där satt typ ett gäng på 6 pers med mat. Inga problem alls för min del , innan dom började kasta maten på varandra.. Till slut så kom det ju så klart på oss runt omkring också.. Då fick jag nog:

"Alltså seriöst, hur gamla är ni? Visst att ni tycker det är kul att leka med maten, det är ert val, men vi andra vill gärna inte ha maten som ni haft i munnen på oss. Snälla bete er lite normalt i alla fall. "
Dom bara "Ohh, diktatorn kaxar" osv osv..
"Jag bryr mig inte vad ni säger till/om mig, men sluta kasta mat på oss runtomkring innan jag blir ännu mer arg."
 
Jag klarar helt enkelt inte av sånt.. måste säga till. Men jag lovar att vissa av de som satt där var äldre än mig, hur omogna får man va?

Där satt en tjej i gänget också.. hon planerade att slå en pet-flaska i röven på mig.. jag säger bara tuuur för henne att hennes hållplats kom precis då, annars.. haha hon hade ångrat det ett bra tag vill jag lova.

Bussen tog mig i alla fall till slut hem, träffade Malin på vägen dessutom - kärt återseende!

När jag kom hem hade mina föräldrar precis kommit hem och pappa och jag kom fram till att vi skulle stanna uppe och kolla på handbollsdamernas avgörande match. De vann och matchen med pappa blev en härlig avslutning på en härlig dag och kväll!  

Klockan 5 stod sängen och väntade på mig. Jag somnade direkt.


Härlig utsikt jag har på cykelvägen utanför vårt hus. Bilden tagen innan ovädert i onsdags - ni ser det i vänsterkanten.



Emilia

Malmöfestivalen 08 är igång!

En vecka av god mat, liveuppträdanden, aktiviteter av olika slag och fett med ös i stan började idag - Malmöfestivalen. Det är väll så att man antingen gillar den eller hatar den. Jag måste säga att jag gillar den, det är alltid kul när det händer något i trakterna.

Kvällen började med lite förfest hemma hos Sara, där vi tillsammans med Thilde och Aleks firade avklarade teoriprov. Inte för min del, men för mina kära vänner. Härligt jobbat töser!

Senare drog vi in till stan där vi först mötte upp Niklas och Frick.. vi vandrade mot Mölleplatsen och på vägen träffade jag Emma som jag verkligen inte har sett på heela sommaren.. Härligt härligt, och vi ses på måndag igen.

Väl på Mölleplatsen ringde Korre och sa att hon var inne på Öltältet med hela gänget så in dit tog jag med mig Niklas medan tjejerna gick vidare till någon spelning på Stortorget. Inne på Öltältet var det bra drag och Korre, hennes tjejgäng, Anders med polare och Helena m. fl. var där - riktigt bra gäng blev vi!

"Var tog din dejt vägen?"
"Vaa, vadå? Trodde ni han var min dejt? Haha han har flickvän sen 2 år tillbaka"


Timmarna gick innan jag och Helena beslutade oss för att ta bussen hem - jag skulle ändå upp och jobba i morse ju..


En soft kväll med goda vänner och gott snack. Och dessa kvällar kommer det bli fler av den kommande veckan!


Emilia

Torsdag!

Var i stan med Kajsa idag.. köpte ny innebandyklubba eftersom att min gamla knäcktes!
Vi åkte till innebandyaffären där vi testskjöt lite och till slut hittade jag min favorit.. den kostade en del, men ja, det är väll sånt man får ta. Förhoppningsvis får jag den betald av mitt kontrakt med klubben.


wiiee, min klubba. 



På kvällen missade jag tyvärr träningen för vi hade genrep inför helgens uppträdande, men det var kul det också så jag får spara premiären av min klubba tills nästa vecka!  




Båtfest i ovädret!

(hade lagt detta inlägget i utkast oh glömt att publicera.. här kommer det iaf.. min onsdag!)

Det började med en cykeltur i ösregn och åska, och slutade sovandes i en vilt gungande båt.

Kvällen var hur rolig som helst, om man bortser från cykelturen dit så klart.. men väl framme drog festen igång och hög musik, lite dricka och underbara vänner förgyllde kvällen! Tjejligan var i full gång och vi gillar det!

Några åkte hem vid 3-tiden och vi andra 5 kröp ner i varsin sovsäck och avslutade kvällen med lite tjejsnack innan vi vaggades till sömn av vågorna och stormen.. myspys.


oops, mat nu!

Höres!


Helt glömt.. förlåt typ.

Senaste veckan har varit sjuk. Jag har inte suttit vid datorn i princip någonting.

Torsdag;
Chillande med Kajsa i trädgården, träning med en gästspelande Louisa och sen ett sista snack med henne innan hon åkte tillbaka till Uppsala.

Fredag;
Snackade i telefon typ halva dagen, övande med "kören", träffade Christian på kvällen och snackade om allt möjligt.. myys.

Lördag;
Jobb, fixade mina naglar.. (aaasfina är dom btw, nte byggda eller ngt, bara fixade.. hihi), flummade lite med Nellski, kollade på hockey med Nellski och brorsan (svårt att urskilja hetingar bakom hjälmarna bara.. hmm), på kvällen hade vi kräftskiva med familjen och sen deckade jag.

Söndag;
Jobb kl 6.. åkte direkt och kollade på brorsan när han spelade match.. fick lite kvalitetstid med föräldrarna. Träffade Christian på kvällen, känns faktiskt riktigt bra att vi är kompisar igen och kan snacka om allt, denna gången var det han som hade lite tjejproblem..

Måndag;
Jobb, deckade i solen och kollade lite OS, löpträning på kvällen (jobbigt, jobbigt, men börjar komma lite i form nu iaf), gick hem och sov lite till sen.

Tisdag;
Idag. Jobb, kvalitetstid med Nellaa, stan med Nella först och sen Kajsa.. nya innebandyklubbor har kommit och vi gick till innebandyaffären och provsköt lite.. imorron ska vi nog åka dit och köpa varsin till och med, har fastnat iaf för två stycken. Sen åkte vi till ungdomsmottagningen, fick recept för vidare användning av P-Piller.. trivs bra, så ingen anledning att byta, apoteket därefter (då var vi inte lite blöta..), hem, läste min bok lite, tränade, åt, duschade och nu sitter jag här..

Puh


Nu är jag ledig fram tills lördag så det blir lite lugnare iaf. Ska ta tag i allt och alla. Vissa saker börjar närma sig med stormsteg.. först Malmöfestivalen på fredag, sen konserten på lördag och på måndag.. (tror iaf att det är måndag), då börjar allvaret.. skolan.

Imorron är i alla fall en sak säker. Jag ska sova läääänge. Fan vad skönt det ska bli.

Här kommer lite blandade bilder från lite olika händelser den senaste tiden, har ju inte varit så bra på att lägga upp:

 
Saknar dig idiii, även om du var cpbrun sist vi sågs.. (A).

   
Jacuzzibad och annat skojj på en väldigt lyckad fest hos Sara!


Beachhandbollen.. wiie.

  
Sommarbandyn. Fan vad lyckat det var detta året. Favorit i repris nästa år? Självklart.





Denna bilden får avsluta. Detta är inte jag, detta är en bild jag snott från facebook typ och killen på bilden är en gammal klasskompis som varit i USA ett år.. vi ses på måndag igen och ja, det blir ett kärt återseende.
Visst är det en härlig bild iaf?!  

Nu säger jag hejdå för denna gången. Nästa uppdatering blir snart, det lovar jag. Ena, om du läser.. jag hör av mig imorron, även om du är sjukis. Vi behöver snacka lite!

Puss och kram.
Emilia

Då var det gjort...

Haha en sak till avklarad av de 1000 saker man ska ha gjort innan man dör.. Nej, men ja, det var väll trevligt. Tänker inte utveckla det mer än så! Inte för att det är något värsta skämmigt, men vissa saker kanske man inte behöver skriva om här.. För allas bästa. Wiie, grymt rolig kväll iaf, speciellt Louisas sjuka upplevelse som avslutning..


Sen när jag skulle gå hem från bussen, jag har ändå en 4 minuters gång hem, så gick det en kille bakom mig ett tag.. han var lite halvfull och ja, inte för att man ska behöva oroa sig, men man vet aldrig vad killar kan få för sig att göra, så jag gick ganska snabbt och sneglade lite åt hans håll hela tiden för att se om han kom närmre. Tro då inte har tar upp mobilen: "hej älskling, jag är hos dig om 1 minut, puss". Tänk så fel man kan tro. Så jäkla söt istället.. haha, började skratta lite för mig själv, pinsamt att jag ens hade tänkt de tankarna om den killen..
som det kan bli..
 

Nu ska jag sova och imorron kommer Kajsabajsa och snackar av sig lite innan träningen! 


Nattiii.

En helt vanlig dag

Det händer inte så mycket spännande för tillfället.

Träningarna har satt igång för fullt igen, vi hade löpträning i måndags och igår hade vi fys och lite innebandyspel också. Louisa från Uppsala var med och gästtränade lite och ja, det är härligt att vara igång med träningarna igen!

Vädert är det inte ens lönt att klaga på, det kommer inte hjälpa. Tur i alla fall att det har varit många veckors fint väder
denna sommaren, det känns lättare att klara av lite oväder då.

Ikväll ska jag öva lite sång inför en liten spelning den 16 augusti; det var en succé förra året och förhoppningsblis blir det lika bra, om inte bättre, detta året.

Efter sångövningen blir det chillkväll med Louisa och kanske lite annat folk också, vi får se hur det blir. Kanske bio, har ju fått ett presentkort av jobbet som måste användas!

Nu ska jag återgå till min bok.. läser sjätte boken av Harry Potter igen. Måste ju förnya handlingen nu inför kommande film. Jag måste medge att Harry Potter-böckerna är några av mina absoluta favoriter, de är så välskrivna och handlingen får en att bli helt fast. Även om jag redan läst denna boken kanske två gånger redan så är den inte på något sätt sämre eller mindre spännande denna gången.

Ha en bra dag!




Ps. Är det inte konstigt hur vissa saker hänger ihop utan att man tänker på det? Hur konstiga vissa sammanträffanden kan vara. Ibland får ju vissa personer faktiskt skylla sig själva, när de lyckas tajma sina händelser och beteenden så dumt. Tänker inte utveckla det mer.. men ja, killar...

Yngsjöö, Annaa och Iddii!

Nu är jag hemma igen.. jävlar vilken fantastisk vecka det har varit.

Sol, 30-35 grader
Bad, 20-25 grader
Snack, mååånga timmar med Annie
Yngsjö.

Sen jag kom hem har jag jobbat två dagar och igår hade Sara 18års fest.. det var hur kul som helst! Träffade massa kompisar som jag inte sett på ett tag och Iddii har kommit hem, sjuukt skönt att ha henne hemma igen.
Har saknat dig massor tjejen <3

Imorron ska jag soooova och sen ska jag skriva ett längre inlägg om allt som hänt, men just nu är jag helt enkelt för trött.. Vi har dessutom gäster, mammas gamla kompis som hon inte träffat på typ 8 år och hennes nya pojkvän.. dom är riktigt galna, snackar som aldrig förr.

Vi höres!


Underbara Yngsjö! 
Tidigt på morgonen innan stranden hunnit bli proppfull..


PS. David.. om du läser, varför inte bara erkänna vem du är? Blyg? Rädd? Eller vad är ditt problem? =D

RSS 2.0