Helgen som gått.

Hade en riktigt bra helg som kickades igång med OS-invigning och skumpa på balkongen i solen på fredagskvällen. Äntligen är OS igång.
 
Helgen fortsatte sedan med poolparty på lördagen med bästa klasskompisarna. Det var kul att träffa så många igen efter att vi nu varit ifrån varandra ett bra tag... Som tur är så dröjer det inte lika länge tills nästa gång vi ses - bara två veckor. Då väntar kräftskiva i Mariestad! Har tyvärr inga bilder ifrån poolpartyt men vi hann med allt ifrån sol och bad till middag och dans och senare så klart ytterliggare ett bad i mörkret!
 
I söndags bar det av till sommarstugan där det väntade traditionell Åhus-cykling med familjen och Micke + Karin. Alltid lika roligt trots att jag nog aldrig kommer att "vänja" mig vid den läskiga, kolsvarta cykelturen igenom skogen på natten... Denna gången var det dock Erik och Linn som blev mest skrämda, av en viss pappa och Micke som cyklade i förväg och sedan kom utkrypande på cykelvägen... Haha, det var ett under att Erik lyckades hålla byxorna torra!  
 
Här kommer lite bilder ifrån kvällen.
 
 
Linn med Micke och Karins råttor... De var väldigt snälla men jag kan inte hjälpa att tycka att de är lite smått läskiga ändå!
 
 
 
Jag satt visst lite nära mamma och blixten... Men här med Micke och Sebbe iaf.
 
Fina föräldrar!
 
Erik och hans flickvän Linn.
 
Vi tog båten över kanalen för att besöka glassbåten. Fick sällskap av ett norskt par...
 
Världens godaste glass.
 

En bättre helg helt enkelt.
 

Bästa Ena.

Måste bara ägna ett litet inlägg åt min fantastiskt duktiga vän Ena, som jag förövrigt saknar så in i bomben... Kom hem snart!
 
Hon har nämligen lyckats få praktik på Porsche i Dubai och ska spendera hela våren 2013 där... Hur coolt är inte det liksom?! Hoppas att du får tjänstebil ;)
 
BÄSTA.
 
 
 

...

Dance like nobody's watching,
Love like you've never been hurt.
Sing like nobody's listening,
Live like it's heaven on earth.
 
 
 
 
 
Bilder lånade av Amira.
 

Träning.

Sitter helt utslagen i soffan nu efter en sjukt jobbig träning. Vi har nu kört den mesta av försäsongsträningen och det känns verkligen att man har blivit mer vältränad! Men det blir inte mindre jobbigt för det... Istället hade Johan (vår brottningstränare) skruvat upp jobbighetsgraden en del idag på träningen! Och det blev ju inte lättare av att det var hundra grader varmt i brottningslokalen... Men men, sjukt bra träning iaf, vi har verkligen blivit starkare!
 
Nästa vecka ska vi börja spela innebandy igen, som jag längtar!! Kommer att fortsätta en del med fysträningen ändå men bara det att få spela lite innebandy kommer att göra det hela mycket lättare!
 
In i hall! Woho. Bild ifrån ett träningsläger i Falkenberg för ett eller två år sedan!
 
 
 
 
 
 
 

Beachhandboll.

Måste skriva lite om helgens utflykt också. Vi åkte ju ett gäng ifrån laget till Åhus och min sommarstuga för att spela Beachhandboll. Vi hade inte speciellt höga förväntningar om framgång eftersom att endast en av de tio vi var i laget har spelat handboll innan. Men vi lyckades faktiskt vinna en match och tog oss till slutspel... Och så fick vi höra ifrån nästan alla att vi var "mycket bättre än förväntat" och "förvånansvärt bra för att aldrig ha spelat handboll". Sånt är alltid kul att höra! Men det är klart, bollkänsla har vi ju allihopa, även om vi kanske hellre har bollen liggandes på marken ;)
 
Det var en riktigt rolig helg med fina vänner och lagmedlemmar och förrutom handboll så blev det lite kubb, minigolf, sol, kvalitétstid och bara härligt häng! Definitivt något vi får göra om!
 
Johannas regelgenomgång... Gick väl sådär första matchen med 5 utvisningar! Men sen blev det bara bättre och bättre!
 
Haha, kanske inte världens bästa bild... Jag och Matilda står och pratar! Men men, det är lite sådär härligt förvirrade vi alltid är tillsammans!
 
 
 
 
 

Sommarlov.

Fast att jag jobbar nästan varje dag så känns det ändå som sommarlov. Till skillnad ifrån när det är skola så kan man efter jobbet gå hem och släppa allt som har med jobb att göra! Det är så skönt att kunna göra annat på kvällarna. Igår satt vi till exempel ett gäng i Pildammsparken hela kvällen och grillade, drack ett glas vin och bara njöt av livet! Så himla härligt.
 
Nu håller jag tummarna för att vädret håller i sig till nästa vecka och resten av augusti också! Så att jag kan få njuta lite av solen när jag är lite mer ledig! Det blir mycket tentapluggande för min del i augusti och det hade varit perfekt om det var fint väder då så att jag kan sätta mig i en park eller på stranden och läsa! 
 
 
 

Högt tempo.

Det har varit lite dålig uppdatering i veckan. Mycket har hänt sedan sist. Har inte riktigt tid att skriva nu heller egentligen, ska iväg på grillfest och sedan blir det utgång, men nu vet ni att jag lever i alla fall! Lovar att skriva ett bra inlägg snart!

Hoppas att ni får en bra lördag!


Update.

Shopping, jobbig brottningsträning, sinnessjuk träningsvärk, städning, filmtittande, tre-rätters och födelsedagsfirande av Sebbes mamma, jobb och kalas för veckans tre födelsedagsgrisar hemma hos Sebbes mamma. 
 
Det är vad jag har ägnat mig åt sen sist! Fullsmockat schema helt enkelt!
I morgon, söndag, väntar först träning inför beachhandbollen nere på Ribban och på eftermiddagen ska vi hem till Johan och Annette för att träffa min nyfödda lillkusin Albert! Längtar =).
 
Lovar att skriva lite bättre snart, det har bara varit så mycket annat på sistonde!
 
 
 

Grattis bästa!

 
 
Har precis kommit hem ifrån en god och lyxig frukost på Hilton! Nu bär det ut en runda på stan och sen blir det lite filmmys eftersom att vädret är sådär... I kväll blir det träning för min del så jag missar Sebbes födelsedagsmiddag, får fira honom hela dagen istället! Ser fram emot en bra och jobbig träning i ikväll!!
 
Nu bär det ut på stan igen! Ha en bra dag.
 
 
 
 

Fluffy.

 
Har haft en underbar dag idag. Mycket positiv energi på jobbet med kunder som ville skaka hand, glädjetårar och roliga kollegor! Sedan har jag varit med Linda hela kvällen och bara snackat av mig. Det är härligt med vänner som man inte behöver träffa så ofta för att veta var man har varandra! Det är lika roligt varje gång man ses ändå!
 
I morgon väntar en nästan likadan dag, förrutom att aktiviteten på kvällen blir med laget istället, för att tacka av de gamla tränarna! Ska bli mysigt med laghäng och grillning!
 
 
 
 
 
 

Pollen pollen pollen.

Har haft en riktigt jobbig allergidag idag... Det var tugnt att jobba och det gick helt enkelt inte att springa i Pildammsparken på träningen. Jag hatar det. Tur att vi körde den mesta av dagens träning inomhus så att jag kunde vara med lite iaf. Bra timing på tränarna helt enkelt! Synd att det kommer att fortsätta ett tag till bara... Sommaren har ju precis börjat. Det var dock väldigt kul att få spela lite innebandy igen! Längtar tills säsongen sätter igång på riktigt!
 
Nu väntar sängen, i morgon blir det träning på morgonen (måste ju springa ifatt det jag missade idag), jobb hela dagen och på kvällen väntar AW med Linda, en gammal jobbarkompis. Det ska bli kul - längesen vi träffades sist!
 
Godnatt på er!
Eller godmorgon kanske det blir för er flesta... Hoppas att ni får en bra dag =)
 
Satt och kollade igenom gamla bilder innan - det finns så många fina minnen! Ska visa er lite fler och äldre bilder en annan dag. Denna är ifrån seriesegern 2010, det var en riktigt bra säsong. Kanske blir det en favorit i repris säsongen som kommer? Det hoppas vi på iaf.
 
 
 
 
 

Dubbeldejt!

Nu sitter jag och väntar på att Sebbe ska komma hem ifrån jobbet. Sen ska vi cykla till Lina och Tobbe för att bli bjudna på middag och senare ikväll cyklar vi alla fyra vidare ner mot Ribban för EM-final i EM-tältet! Ser fram emot en härlig kväll med fina vänner och fint väder! Och förhoppningsvis en bra fotbollsmatch! Vem hejjar ni på?!
 
 
Dålig bildkvalitét pga för mycket ljusinsläpp i lägenheten.. Men det kan man ju inte klaga på! Kör iaf sommarklänning och en tunn kofta över. Tar dock med mig en jacka, det kommer säkert att bli kyligt ikväll!
 

Ha en bra söndagskväll!
 
 
 

Egentid.

Vaknade till strålande sol, åt frukost på balkongen och gick sedan till jobbet för att mötas av kaos. Många köpglada människor på stan idag om man säger så... Men det är bara roligt! Dagen gick i ett och innan jag visste ordet av så var jag hemma och ute på balkongen igen. Bytte om till bikini, satte på James Morrison på högsta volym i hela lägenheten och började läsa en ny bok. Funderade på om jag skulle engagera mig i att träffa någon men nä, jag var helt slut efter en galen vecka på jobb. Satt på balkongen och läste och njöt av värmen/solen/ensamheten/musiken/lugnet/livet enda till solen gick ner bakom husen vid nio. Äntligen en ordentligt varm sommarkväll.
 
Flyttade in, fixade lite mat och läste vidare/slötittade lite på fridrott i bakgrunden på tvn resten av kvällen. Nu är boken slut (nörd, jag vet, men den var så bra... och jag läser snabbt!) och jag är så glad att jag tog mig tid att ha en sådanhär kväll - alldeles för mig själv. Kommer inte ihåg när jag hade det senast och det behövs verkligen ibland. Har känt ett tag nu att jag har varit en dag efter i mitt eget liv, jag har inte riktigt hängt med i mitt eget tempo och hunnit med saker jag har velat göra. Nu, idag, känner jag mig äntligen ikapp, det var precis en kväll som denna jag behövde - en kväll med mig själv. 
 
Man ska inte underskatta lite egentid ibland... Det är ändå du som känner dig själv bäst.
 
 

Nu ska jag sova. I morgon väntar jobb hela dagen och sedan blir det dubbeldejt med Lina och Tobbe på kvällen. Middag och EM-final kommer den att innehålla!
 
Sov så gott vänner! Och ha en bra söndag!
 
 
 

RSS 2.0