Glädje i kaosen.

Det är så mycket som händer nu, jag har knappt någon egentid över alls för tillfället... Men jag gillar det! Jag blir mycket mer effektiv när jag har det såhär! Helgen som gått var helt fantastisk och jag ser fram emot en riktigt rolig kommande helg också! I veckorna flyter det mesta ihop; skola, projekt, träning, kontraktskrivning, möten, vänner, familj, Sebbe, kaos, allt. 5 veckor kaos till, sen är det sommarlov! Då ska jag pusta ut igen... Men fram tills dess är det bara att köra på; massor ska göras!
Lite oklart inlägg men ja, ni vet var ni har mig när jag inte uppdaterar här i alla fall...
En bild ifrån helgens festligheter. Underbart tema, underbara vänner, lyckad fest!
Bild lånad från Mackan =)
Ha en fortsatt bra vecka ni som fortfarande går in och läser här lite då och då!

Festligheter på ingång.

Veckan som gått har varit en av de deppigaste på länge. Det har varit kallt och grått och mestadels av min tid har gått åt till att plugga, packa upp och tvätta... Tur att jag har fina människor runt omkring mig som har lyckats pigga upp mig någorlunda i alla fall!
Nu har det dock vänt! Sitter ute på balkongen och norprar sol och resten av helgen kommer att fyllas med en massa festligheter! Först blir det finmiddag och bal och sedan fortsätter helgen med hawaii-efterfest! Ser verkligen fram emot en rolig helg, det behövs! Och skolan börjar inte förrän på tisdag igen så jag ska njuta av att vara helt pluggfri i två dagar!!
Lovar att ladda upp en massa bilder ifrån helgen som är på gång! Och ifrån resan så klart - har inte ens hunnit lägga in alla bilder på datorn än...
Här kommer dock några, har hunnit ladda in ifrån ungefär halva resan:
Vet inte varför vissa bilder hamnade på sniskan... Men men, hinner inte fixa till det nu! Fler bilder kommer en annan gång! Nu ska jag snart börja göra mig i ordning inför kvällen!
Hoppas att ni har en riktigt bra helg!

Hemma bra, borta bäst?

Nu är vi hemma ifrån Dubai igen. Det har varit en underbar resa och jag har aldrig varit deppigare över att vara hemma igen innan... Kroppen måste undra vad vi håller på med som åker från 35+ grader och sol och bad till knappt 5 grader och snö!? Nä usch, jag är verkligen sjukt deppig. Kanske framförallt för att jag har tentor som väntar nästa vecka så nu måste jag bara plugga, plugga och plugga...
Återkommer en annan dag när jag är lite mindre deppig!
Nu måste jag återgå till pluggandet!
Bjuder på en bild på hela familjen ifrån resan så länge!
Här ifrån när vi var uppe i världens högsta byggnad:

Hoppas att ni får en bra dag =)

RSS 2.0