Livet är underbart!

Jag är för tillfället mitt uppe i mitt livs hittills bästa dagar, för ungefär 3 veckor sedan började dem och de håller fortfarande på!

Även om de inte är helt över så måste de börja sammanfattas, dessa känslor är helt enkelt för underbara för att bara hålla inom sig =)

VÅR 2009:

Onsdagen den 20 maj

Det sista och svåraste provet avklarat, så jävla underbart.. Fysiken har varit pain in the ass alla dessa 3 åren och det var faktiskt skönt att få avsluta med det svåraste och sen bara kunna säga "bye bye" till allt som har med läxor och prov att göra.

Dessutom åkte vi direkt efter provet till Prag, en avslutningsresa för oss 3:or som skulle visa sig bli helt sjukt underbar och galen!

Hejdå till plugg, hej till en galet roligt månad!


21:e - 25:e maj (Kristi Himmelsfärd)

PRAG - VILKEN RESA!

I Prag var det väl framförallt fest som stod på schemat, fest, fest och återigen fest. Och fest var precis det vi fick uppleva. Prag var en galet rolig stad och att 1500 svenskar var där samtidigt gjorde bara det hela ännu bättre!

Music Club är att lägga på minnet - ett fem våningar stort uteställe med olika musik på de olika golven! 

25 grader och sol, billig shopping + mat + dricka, en vacker stad och ett fantastiskt uteliv! 

En perfekt avslutningsresa med underbara klassgänget! 


26:e maj

När jag kom hem från Prag stod det en ny bil hemma och väntade på mig.. Inte helt fel det heller.

Fan vad underbart det är att ha körtkort, ni som har det förstår mig, ni andra borde verkligen se över möjligheterna att ta ett!!! 
 

27:e maj

Det var inte precis så att festandet slutade när vi kom hem från Prag.. tvärtom, det hade precis börjat. På onsdagen var det dags för Gustafs studenskiva i Löberöd. Bussarna hämtade oss med en shot vid skolan, vi skjutsades hem till honom och väl där hemma startade en extremt lyckad fest!

Vi möttes av champangeglas och lite tilltugg. Efter att vi sedan hittat våra kavaljerer satte vi oss till bords och en "seriös" middag började. Eller ja, det var väl tänkt så, men efter ett par glas vin började det gå allt mer vilt till och diverse tal och lekar genomfördes! Lambo + pappans tal blev höjdarna!

Efter middagen var det dags för dans och det var minst sagt fullt ös hela kvällen med Anders som DJ och glada människor =)


28:e maj

Bakis som få vaknade jag upp hemma hos Gustaf och jag och Sebbe blev skjutsade hem till honom. Därefter var det dags för en seriös middag på Börshuset.. certifikatutdelning för projektarbetet. Det var lite för seriöst för sitt bästa, eller ja kanske för mitt bästa.. Jag fick i alla fall mitt certifikat, så så bra gick det!


29:e maj

Heldag med klassen.

Dagen började med att vi fixade i ordning dekorationen till flaket! Vi målade på lakan och fixade ballonger med mera.

Sedan var det till att åka hem och göra sig i ordning innan det blev klassfest på kvällen.

Det var riktigt kul att ha en sista klassfest med klassen innan studenten, alla var glada och laddade och det blev en hel del intag av alkohol lite här och var där!

Efter klassfesten drog vi vidare ut till Chili bar, där i princip resten av Borgarskolan hängde, bl. a. Sebbe och co!


30:e maj

Lagavslutning.

Hela dagen hade vi avslutning med laget och vi började i hallen med diverse lekar och innbandyspelande.

Kvällen fortsatte sedan i klubblokalen där vi åt middag och hade det trevligt! 

Sedan denna dag har vi nu uppehåll i en månad, innan vi drar igång med sommarträningen!


31:e maj

BAAAAAAAAAAL!  

Det var en magisk dag och kväll! Alla var så fina och uppklädda och det var en riktigt härlig stämning där hela kvällen!

Dagen började med långsamt men skönt fixande av hår, smink och allt annat som skulle fixas! Sebbe var också här och gjorde sig i ordning och stiliga blev vi!

Kl. 4 kom Sebbes pappa och hämtade oss för att åka med oss och ta lite fina foton vid havet och så. Vi kände oss helt seriösa och snygga men ja, vet inte riktigt om det stämde.. Snygga kanske, men definitivt inte seriösa, det är vi helt enkelt inte!

Kl. halv 6 kom tjejerna med sina kavaljerer (Mia, Ena, Amira och Emma) hem till mig för att ta eett glas champange och fotas lite i trädgården. Några fina foton hann tas innan det var dags för oss att ta oss in till Hilton!

Utanför Hitlon möttes vi av resten av skolan och alla var riktigt fina!

Kvällen fortsatte sedan med insläpp, minglande med champange, middag med tal och balfilm, dans, dricka och ännu mer dans! Det var helt enkelt en underbar kväll och att jag fick gå dit med den kille jag är galet kär i gjorde allting bara 1000 gånger bättre :$


1 maj

Studentfixande!!!


2:e maj

Studentveckorna var igång! Först ut var Petri och Latin!

När SMIL sprang ut från Latin fick jag rysningar i hela kroppen, då kände jag verkligen att det inte alls var lång tid kvar tills det var min tur. En dag...

På kvällen var vi runt hos Kajsa, Micki och Jessica. Skulle egentligen ha hunnit med Bettan, Cissi och några till men jag hann tyvärr inte. Jag var ändå tvungen att åka hem lagom i tid så att jag skulle orka med MIN EGEN DAG !!

Det var kul att alla var så glada iaf och det jag verkligen tog med mig till nästa dag var meningen "Njut ordentligt" som jag fick höra ifrån alla möjliga håll...



Haha oj, det blev ett långt inlägg.. orkar faktsikt inte skriva om resten idag, men här får ni så länge!! Bilder kommer så småningom =)

RSS 2.0