Ensam i mörkert med busschauffören.. grr..

Tyskland förlorade.. faktiskt lite synd om dom.. men Spanien har Torres och man kan inte säga annat än att han är sjukt bra när det gäller. Han gör ju faktiskt det enda och avgörande målet i matchen.
 
När jag skulle ta mig hem från S, som jag såg matchen hos, hände något jag aldrig varit med om tidigare.
Plötsligt stannade bussen jag satt ensam på och busschauffören började prata för fullt i sin telefon. Efter detta gick han ut och kollade lite saker på bussen och jag fattade ingenting. Sen kom han in i bussen igen och sa till mig:
"Bussen har tyvär slut på gas, så jag måste köra till busscentralen, du får hoppa av här och ta nästa buss" 
Det var den sista bussen jag kunde ta för att jag skulle komma hem... Så jag blev lite lack:
"Fan heller, du vet att detta är den sista bussen som går va?"
Busschauffören såg lite konfunderad ut och till slut gav han med sig:
"Okej, jag kör dig till Centralen, men vi måste ha helt släckt på bussen så att ingen ser att du åker med, för i så fall kommer alla andra att bli arga och klaga till min chef".
Hahaha, vad skulle jag säga liksom.. jag bara "okej"
fatta så rädd jag var sen.. satt där helt ensam på bussen, i mörkert, och såg inte ett skit.. men men, nu kan man ju stryka det på listan "100 saker jag ska göra innan jag dör" iaf..


För övrigt kom Thilde hem idag.. HELT underbart.. nu är hela gänget samlat igen. Idag smygstartade vi lite med att titta på alla hennes bilder och i hennes scrapbook osv.. men resten kommer att ta längre tid.. så tältning väntar - favorit i repris, 6 pers i 4-manna tält !!


Thilde den vilde och jag innan hon ååkte!


Nu ska jag ut i lite solen  igen! Ha en bra kväll.

"Vem är Björn Gustavsson?"

Efter mycket om och men, med missförstånd om vilken dag hon skulle anlända osv, så är Alexandra nu hemma, och jag kan inte säga annat än att det är underbart. Hon är sig lik på alla sätt och vis och det känns knappt som att hon har varit borta. Dock var det lite svårt att veta var man skulle börja att återberätta vad som hänt under detta året.. det är så mycket som har hänt och för oss här hemma är allt självklart, men för henne som verkligen levt i en helt annan värld, är det inte lika lätt att hänga med. Det kommer att bli många härliga kvällar med bildvisningar och snack om alla minnen vi har från detta året!

Måste berätta en av hennes historier, där man tydligt ser var hon missat här hemma. 
Det var under de sista veckorna av hennes resa, och hennes familj och en kompis här från Sverige var och hälsade på och hämtade hem henne. Så hade de varit och handlat jeans i en affär i LA när hennes lillebror och hennes svenska kompis plötsligt började viska och peka för fullt. Det visade sig att de pekade på en blond, svensk kille och utan att känna igen killen alls frågade Alexandra: "Vem är han?" Killen visade sig vara Björn Gustavsson.. 
Fatta så isolerad man måste ha varit från Sverige om man missat Björn Gustavsson.. med tanke på vilken kändis han blev på så kort tid verkar det nästan omöjligt.
 
Men vi tycker om Aleks ändå, och jag lovar att hon kommer att ta igen allt vad Björn Gustavsson innebär och även allt annat smått och gott som hänt här. 

Nu ska jag nanna, jobb imorron också! 
Och efter jobbet blir det shopping och Jensens med mamma och mormor&morfar!! 



Denna sjuka bild visar perfekt hur flummig och underbar en av våra sista partykvällar var innan denna härliga tös valde att lämna Sverige för USA. Dessa kvällar är vääldigt välkomna åter!


NATTI.

Ljungberg slutar i landslaget..

Även om Fredrik Ljungberg alltid har varit en av mina storfavoriter i landslaget så kan jag inte säga annat än att det är lagom för honom att sluta i landslaget nu, specielt med tanke på alla de skador han haft under de senaste åren. Även om det är tråkigt så är det dags, man kan inte vara en hjälte hur länge som helst, och i detta EM var han väl inte precis en av storspelarna... Istället får han väll satsa på sin karriär som modell och göra alla oss tjejer glada.

   
Man hade inte tackat nej.


Snart är det sängdags, ska jobba tidigt imorron. Det ska faktiskt bli roligt, vi hopaas på lite skojjsiga gäster. Efter det blir
det nog en tur inom Alexandras place och sen ska jag hem till extrasyskonen som har konfirmation!


Adios.



Måste bara tillägga (det kom preics på tal på msn).
Ljungberg har fått mig att springa igenom en uterumsdörr. Det var VM 2006, Sverige hade måltorka om ni kommer ihåg. Fredrik Ljungberg gjorde mål, nickmål. Josses pappa stod ute i trädgården, i mörkert, och hade en sån tuta.. jag och Josse skulle springa dit.. jag sprang först, missade totalt att han hade stängt glasdörrarna efter sig.. och PANG.. sen låg vi på golvet i glassplittert i typ 10 minuter och skrattade så vi höll på att skita på oss. Det kunde gått illa, men ja, som tur var den enda skada som skedde att glasrutan gick sönder och fick bytas ut. Ett av många sjuka minnen jag har tillsammans med Josse! (Hoppas bara inte att du tänker berätta alla för ja, du vet vem...)


Imorron kommer Alexandra hem!

It's been a while om man säger så. 11 månader vidare bestämt. Det kommer vara skönt att ha henne hemma igen och på måndag när Thilde också är hemma, är gänget återigen fullbordat. 

11 månader. 11 månader av saknad. 11 månader. Var tog de månaderna vägen? Åren går bara fortare och fortare förbi, snart sitter vi väll alla på ett ålderdomshem och undrar var livet tog vägen.
Nej, nu ska vi inte vara såna. Det jag vill ha sagt är egentligen att även om våra töser har varit borta från oss länge länge, så kommer ingenting att vara förändrat. Våra liv har rullat på för fullt här hemma och deras liv har rullat på fulla av nya utmaningar. Det kommer bli ett härligt år att återberätta för oss alla!

Klockan kvart i 8 imorrn bitti ska jag åka till Sara, för att sedan åka till Alexandras place och sätta upp en fin banderoll som vi målade härom dagen. Sedan kommer Alexandra att anlända ca en halvtimme efter det och då kommer vi att vara där tjoandes i väntan på att få storma henne med pussar och kramar. Det kommer bli känsloladdat samtidigt som det nog kommer att kännas lite overkligt. Vi har trots allt inte sett henne live på ett helt år...

Här är banderollen vi ska sätta upp på hennes hus (och Sara, som målar så fint så):




Nu ska jag sova så att jag kommer upp imorron!


Avundsjuk storasyster är vad jag är!

Fick första kontakten med USA-resenärerna idag, de är framme och allt har gått bra. Hotellrummet de bor på har bara "tre rum, 42 tums plasma TV, AC, kök, bubbelbad och ligger mitt på Manhattan i New York". Nejdå, jag är inte alls avundsjuk!

Jag har i alla fall beställt lite saker som de ska köpa med sig hem! Bl. a. en ipod.. kan dock inte bestämma mig vilken sort jag vill ha. De det står mellan nu är en grå Ipod Classic 80 GB eller en svart Ipod Touch 16 GB.. Help me!     

       


Fast även om jag är avundsjuk på att killarna i familjen får vara i USA och uppleva massa nya saker, så är det inte helt fel att vara hemma heller. Igår och idag har jag haft lite mysigt besök med filmtittande, popcornkrig och annat skojj. 
Ikväll blir det tjejkväll med mamma och till helgen kommer Thilde och Alex hem från USA. Till helgen ska det även hinnas med tjejmiddag, jobb både lördag och söndag, konfirmation hos extrasyskonen och överraskningar för töserna.

Sommarlov är härligt; fullt upp hela tiden, men det är så det ska va. 

Nu är det mattajm. Ha en bra kväll! 

 
   

Nerkärad i väntan på avsked!

Sitter här och väntar på att resten av min familj ska vakna. Min pappa och min lillebror ska nämligen åka till USA om en timme.. snacka om att jag är avundsjuk. Men troligtvis ska jag ju dit till hösten så jag överlever väll till dess. Är dessutom inte säker på att jag hade uppskattat allt det som de ska göra där.. mycket hockey och killbuisness, men kan iaf hoppas att de tar med sig något till mig hem!

Som tur är så har jag kompisar som också är vakna vid den här tiden så jag har inte haft så svårt att roa mig precis. Jag och Martina har dessutom lyckats att kära ner oss totalt. Läs om det här.
Helt underbart söt kille. 

Nu ringde min lillebrors väckarklocka.. Ska se till att han kommer upp. 

Tjingeling.

Hemma igen och solen skiner!

Idag är en sån dag man blir glad av att titta ut.. Helgens väder har ju inte direkt varit det bästa och tankarna om att helgens väder ska hålla i sig hela sommaren har nog skrämt många hjärnor. Idag visas det dock att det finns hopp för denna sommaren, hopp om sol och fint väder.

Trots helgens kanske inte perfekta väder så har den varit härlig och innehållsrik: Cykelturer i regnet, fotbollstittande, glassätning på glassbåten, strandpromenader, fyrverkerier i midsommarfirandet, 5-kamp, massor av mat.. men framförallt, en hel helg med Anna, en av mina bästa kompisar som jag tyvärr inte träffar mer än några gånger per år då hon bor i Uppsala och jag bor i Malmö. Men vi har sommarstuga på samma ställe och detta var början på de dagar vi kommer ha tillsammans i sommar. Härligt.

Nu väntar solstolen på mig i trädgården. Ska även se om jag kan hitta en bra bok att börja läsa.

Ha en braa dag!



I'm head over heels.


Jag är i team Ballack!

Jag har sagt det förrut, och jag säger det igen, Tyskland är bättre än vad många tror, helt enkelt underskattade!

Tyskland vann precis kvartsfinalen mot Portugal, 3-2 blev slutresultatet men det var ganska tydligt att det var Tyskland som styrde hela matchen. Tyska laget kanske inte har presterat så bra som de faktiskt kan i alla sina matcher hittills men efter dagens match är en sak säker - Tyskland är bra när det väl gäller och detta kommer att ta dem långt.

Redan innan EM började, tippade jag Tyskland som vinnare och det ser faktiskt ut att kunna gå vägen. Tyskland har allt som inte Sverige hade:
- De har ett bra passningsspel där alla storstjärnorna visar att även de kan spela som ett lag,
- de har en bra tränare, 
- de har det där lilla extra som behövs för att kunna göra mål när chansen kommer,
- de har en lagmoral hög över många andra lag, där spelarna stöttar varanda istället för att, som i Sverige, skälla på varandra och lacka ur för att en passning inte är 100% perfekt...  

MEN det är ändå framförallt en annan sak som Tyskland har som Sverige saknar:
- de har Michael Ballack som lagkapten. Han är helt enkelt en av de bästa, kanske inte den som gör flest mål eller assister, men definitivt den som betyder mest för sitt lag.

Nu när Sverige ändå är ute är det väll inte fel att hejja på ett annat lag..? Tyskland är dom jjag tror på iaf.





Imorron är det midsommar och vi åker till stugan imorron bittti. Jag hoppas verkligen att regnet håller sig undan, det kommer att göra det lättare för väldigt många firanden!

Ha en glad midsommar!

Vi hörs!

Bra ny musik!

Först vill jag ge förslag på två skivor som absolut är värda att köpas:
Absolut Dance Summer 2008 - paaarty party!
Amanda Jenssen - Killing my Darlingt - asmysig att ha t ex på stranden eller när man ska sova.

Låtar:

Curly Sue - Takida

Homecoming - Kayne West


Your body is a wonderland - John Mayer

Jerk it out - the Ceasars

Everything - Lifehouse


SPECIELL:

Stop this world - NeYo
Hade precis sjukaste upplevelsen med denna låten. Jag kände hur mina ögon började rinna, fattade ingenting, så lyssnade jag efter vad det var för låt som spelades i mediaplayern (har aldrig hört den innan.. måste fått den skickad till mig och sen glömt lyssna) och då förstod jag; denna låten är helt enkelt underbart fin.


Varsågoda, lyssna och njut!

Helt tom.

Inga ord, ingen aning om vad jag ska skriva.. helt enkelt ingenting.

Sveriges fotbollslandslag, EM 2008.. Vad hände?

Fortsättning kanske följer imorron när allt lagt sig, men nu känns allting bara heeelt fel.

Godnatt.


Solen har återvänt!

Ja, ni hörde rätt.. idag är det återigen klarblå himmel och strålande sol, vilket verkligen gillas! Idag blir det därför en solstol, bikini och hög musik i trädgården.. sen ikväll ska jag så klart se Sverige, vi får se sen hur och med vem men en sak är i alla fall säker, det kommer bli fett laddat!!

Min tysklärare ringde mig precis, hon vill att jag ska komma till skolan imorron kl.10.00 och hämta massa läroböcker till vårt prjektarbetet till hösten.. Vad hände med sommarlovet? Visst jag kan väll hämta böckerna, men glööööm att jag tänker titta i dom.. Har man lov så har man!

Till helgen blir det Midsommarfirande i stugan med massa barndomskompisar, det kommer att bli kul! Det var trots allt typ ett år sedan jag träffade många av dom.. Roligast ska ändå bli att träffa Anna, vi får se vad det blir för bus vi hittar på denna gången =) 


  Midsommarafton förra året, Naxos, Grekland. 
Midsommar förra året, Naxos, Grekland.   
 
 


Nu ska jag ut i solen! Ha en bra dag!

Zlatan, jag säger Zlatan!

Nu är jag hemma från en mysig helg i stugan med mycket fotbollstittande, mat och härligt flummiga konversationer! Ibland är det verkligen skönt att bara få komma iväg och umgås med människor man tycker om samt slippa tänka på alla måsten och liknande. Tråkigt bara att inte solen tittade fram hela tiden, men lite sol och strand och glass fick vi allt njuta av! Tack tjejer!

I lördags såg vi så klart matchen.. och ja jag vet att jag är lite sen men jag måste ju kommentera den.. det enda jag tänkte säga dock är att utan Zlatan har Sverige inget att komma med. Det kan inte bevisas tydligare än hur det gjordes i lördags; i första perioden spelar Sverige hur bra som helst, de skapar chanser, Zlatan gör ett mål som verkligen visar hans styrka trots sin skada och Spanien såg bleka ut.. I andra perioden blir Zlatan utbytt, vad händer? Jo, Sverige tappar helt och blir i princip utspelade av tidigare så bleka Spanien.

Visst, Sverige har andra spelare som också kan spela bra fotboll: Stoor, Isaksson, Mellberg, Elmander och några till som dock borde visat lite högre klass (Larsson, Ljungberg) men det är ändå bäst för Zlatan att han slutar mesa sig över sin skada och spelar resterande matcher för Sverige, hur många det nu än kommer att visa sig vara.
Zlatan, vi behöver dig!




/Emilia

HEJJA SVERIGE!

Efter inte så mycket sömn inatt skulle jag upp och jobba, vilket faktiskt gick väldigt bra... det var rolig personal, trevliga gäster och allmänt härlig stämning! Kanske det hade något att göra med att vi jobbade i Sverigetröjor och att alla är laddade inför matchen ikväll? Man vet aldrig, men det ska bli riktigt spännande ikväll iaf!

Nu håller jag på att packa för fullt, kl. 15.15 går vårt tåg och förhoppningsvis kommer vi vara i stugan ca en halvtimme innan matchen... Det kommer bli myspys!

Idag ser det ut som att det bara blir jag och Ena.. men imororn kommer några tjejer till! Hoppas på fint väder så att vi kan ligga lite på stranden.

Jag kommer hem på måndag eller tisdag igen, så tills dess får ni ha det så bra!

HEJA SVERIGE,
Till Zlatan: Vi vet att du kan, du är bäst i världen, idag är det fan dags att visa det!

Ha en bra helg =)

Dagens ungdom...

Martina var i Malmö idag så det blev en heldag i stan =)

Haha måste bara berätta vad som hände!
Vi var inne på Mcdonalds och tog en glass och vilade lite från shoppandet.. så kommer det in 4 killar, typ i 10års åldern.. kanske lite äldre men inte mycket..
Den ena killen bär på en ballong, ni vet en sån lång och smal som man kan göra pudlar och sånt av? I alla fall så är han inte speciellt försiktig med denna ballong, utan den stöter vid typ alla han går förbi... 

Givetvis satte sig dessa killarna brevid oss och när de kom så nära såg vi att killen hade trätt en kondom längst uppe på ballongen. Denna ballongdel med kondom hade han sedan både i sin glass och i munnen och på alla som satt runtomkring.. SJUKT äckligt och omoget.. Jag och Martina började snacka ganska högt om hur omogen han var och hur troligt det är att man är homozexuell om man tycker om att slicka på en kondom med glidmedel som kille?

Killen hörde att vi snackade om honom och tyckte att han var skitcool.. ballongen kom närmre och närmre mig och till slut fick vi nog. Jag tog ballongen från honom, gav den till Martina och snabbt gjorde hennes naglar den till två delar.. Killen blev inte så nöjd med det men vi var sjukt nöjda och ja det var rätt åt honom.. När det dock visade sig att han hade en hel påse till i fickan så fick vi nog och gick därifrån!

Men vad är det för fel på vissa människor? Det är ju synd om dom.. Har dom inga föräldrar som kan säga till vad som är rätt och fel? Ahr, inte konstigt att vi har samhällsproblem...

Nu ska jag ha en bra kväll och imorron är det jobb, sen sommarstugan!

Ha det bra!


Så sant det kan bli!

Är det inte typiskt?

Att det ska regna första dagen på sommarlovet.. vad ska dettta betyda? Att det kommer bli en lika dålig sommar som förra? Då tänker jag fly landet!!

Det finns inget att göra i ösregn.. eller jo, klart man kan sitta inne och se film och mysa och äta massa mat och ja, det finns säkert massor med andra saker.
MEN INTE PÅ SOMMAREN, då ska man vara ute, glida runt på stränder, träffa nytt folk, bli snygg och fräsch och brun, ha strandfester osv osv.. Men hur lyckat är det när det regnar?! Jag blir i alla fall bara deprimerad...

Till helgen ska jag dra ihop lite folk och åka till stugan, även om det inte blir bra väder.. jag bryr mig inte, jag SKA vara ute och ha det kul! Någon som ska med?

Ut och trotsa vädert kära människor, vi har SOMMARLOV för fasen!





Tillfällig design!

Jag har gjort en tillfällig desig tills Martina har tid att göra en ny lite snyggare!
Men denna får duga så länge.. bättre än helt svart iaf!

Jag trodde bara att det fanns såna killar på tv...

Detta blir ett långt inlägg men det finns vissa saker som måste berättas, så ha tålamod och läs vidare!

Inatt firade vi Ena på början av hennes 18årsdag, vi hade hur skojj som helst och det festades sent in på morronen!

I alla fall så måste jag berätta om en kille som blev en del av denna natt (och även dagen innan). Denna kille har en liten crush på Ena och hon betyder väldigt mycket för honom. För att visa detta ville han göra något speciellt på hennes födelsedag och han kontaktade mig för att jag skulle hjälpa honom att fixa en bra överraskning. Överraskningen skulle ske precis på 12slaget och jag skulle berätta exakt var vi var.

Klockan 22 ringer Ena mig: "Vilken jäävla överraskning, var du inblandad i detta, mikrofoner och grejer?"
Jag fattade ingenting..
Då visar det sig att inte nog med överraskningen på kvällen så har killen hoppat på exakt samma tåg som Ena sitter på hem ifrån en student, lämnat in ett meddelande till personalen som de ska läsa upp i högtalarna. När meddelandet läses upp kommer han in i vagnen och fram till hennes plats med en ros i handen. Typiskt något som skulle hända i en film.. men i Sverige, i ett vanligt liv? Tydligen.

Sen till överraskningen som jag då faktiskt visste om.. Från och med lite över 11 började jag och killen smsa och jag berättade hela tiden var vi var osv.. Killen var nervös, kanske inte så konstigt, han skulle ju trots allt överraska henne igen. Ena fattade ingenting, hon misstänkte inget heller, hon var väll fortfarande tagen om vad som hade hänt på dagen och hon var säker på att killen var på fest med sina kompisar i Lund.

Klockan 10 i 12 blev det dags, killen smsade att han stod i en gränd nära där vi var. Jag gav honom klartecken och han började gå emot oss, Ena fattade fortfarande ingenting.. När han var kanske 8 meter ifrån oss såg Ena honom, men hon kopplade inte riktigt.. hon var säkert tvungen att kolla på honom i 10 sekunder för att fatta. Då blev hon så klart glad och när hon fått ett brev, ett graverat halsband och sin kyss vid 12slaget var hon fett laddad för vår utekväll!

Tänka sig att det faktiskt finns såna killar som gör dessa saker.. trodde inte det var möjligt. Jag kanske kan tycka att för mycket fjäskande på detta sätt är lite överdrivet, så tur för killen att Ena är en äkta romatiker, men det går inte att säga något annat än att det var sjukt gulligt!

Lycka till med allt det som håller på att hända iaf, vi får se vart det leder!

Nu ska jag sova, för jag är fett trött sen igår..!

Eller juste, måste bara lägga in varsin bild på mina 2 underbara vänner som fyller 18 år idag!

 
En speedad ENA (och halva mitt huvud i kanten)!


 
Bara för att detta är en sjukt rolig bild på Anna (med annanasfrillan)!

Men hon ska få en fin också, för att jag är så snäll!
 
En söt Anna i hennes dagar som blondin!

GRATTIS TÖSER!


God Natt!

Idag är det 7:e dagen i rad...

... med speciell mat, eller vad man nu ska kalla det!

Tis, ons, tors förra veckan var det studenter
Fre var vi på släktkalas
Lör var det 18års fest med maaat
Igår hade vi grillmys med tjejerna hemma hos Sara
och idag fyller min pappa år så det blir hämtepizza på hans begäran..

Inte nyttigt alls egentligen, så det blir ju inte bättre när jag är förkyld och allerigsk så jag inte kan träna, men sjuukt gott iaf så man klagar inte!!

Idag fyller som sagt min pappa år, och det enda han önskar sig är "hämtepizza, kalla öl, min familj, mina vänner och fotbollskväll med EM-tittande".. så ja, så enkel var den lyckan att fixa. Så det är vad som är på schemat ikväll, soft.

Idag fyller även EMMA ååår! och MARTINA tar studenten! Grattis på er!
 
Imorron är det studentdags igen, Malin H och Christian.. sen på kvällen/natten blir det Hipp där vi bl a ska  fira Enas 18-årsdag !

På onsdag är det skolavslutning!! Har redan haft lov nu i en vecka egentligen, men det känns alltid bättre när skolavslutningen är avklarad!

Seeeen har vi hela sommaren framför oss! Det kommer bli najs, det är vad jag har på känn! Själv har jag inget speciellt planerat så det kommer nog bli ganska mycket impulsresor/utflykter mm. Men det gillas!
Kanske blir utflykt till stugan redan till helgen om det blir fint väder?!
Vi får se helt enkelt!

Nu kom min pappa hem, så fotbollskvällen har alltså börjat. Vi höres, ha en bra kväll!




Måste bara tillägga!

Jag blev fett mycket stämplad av en högklackad sko idag.. :O
och det var iiinte skönt..

En tjej råkade backa in i mig och körde klacken rätt i foten på mig.. ajj säger jag bara..

se upp för ostabila männsikor med klack!!


Om ett år är det min tur!

Idag, om exakt ett år (första onsdagen i juni), så är ni alla välkomna hem till mig på student!! Fy fan vad laddat det kommer bli.

Idag har jag både fått gåshud och gråtit ett antal gånger.. det är inte lätt att hålla sig när några av ens bästa kompisar går ut, flaken med dunderhög musik åker igenom stan och sen när man kommer hem till sina kompisar så hålls det tal och föräldrar och syskon bjuder på sång. Jag kunde i alla fall inte hålla mig.

Sofie, Carro, Sara, Alexandra, Victor, Pontus, Bellan, Sofie J, Åsa, Emilie, Emma
Gratttis allihopa!

Imorron är det Jonna bl a. Sen är det några studenter kvar nästa vecka!

Älska såna här veckor! Hur mycket som helst att göra, men inga måsten och därmed ingen stress!! sköönt =)

Måste ändå ägna en liten tanke åt vissa av mina klasskompisar som ska skriva prov imorron.. Lycka till! Jag är såååå glad att jag slipper, det hade gått åt helvete..! 

SOMMARLOV <3 


Bloggen under ombyggnad..

bilden är fortfarande fuckad i början.. vet inte var den tagit vägen, bara helt svart.. men men Martina har lovat att fixa det när hon har tid, så vi får stå ut ett tag till!

Idag är det STUDENTDAGS.. Petri och Latin.. det kommer bli skojjskojj, synd bara att man inte hinner gå till alla som man hade velat.. men idag blir det iaf Bäckström och Sara!!

Nu ska jag byta om och sticka! Ha en bra kväll!

BTW. Helt klar i skolan nu, inga prov, inga lektioner, iiingenting, HEJ välförtjänta sommarlov!!

/Emilia

Helgen!

Fredag:
- Borgardagen.. (Poängjakt med badande i kanalen, busande på Petri, rullatorutställning och annat skojj..)
- Studentpresentköp
- Mat hemma
- Myspys hos Sara med lite blandat folk!

Lördag:
- Jobb (massa flörtande italienare) , blev inbjuden till efterfest med Hollands U-21 landslag i fotboll men tyvärr hade jag redan planer på kvällen..
- Handledarutbildning
- 18-års kalas hos Kajsa (massa god mat och treevligt folk)

Söndag:
- Jobb (Holländarna åkte hem och italienarna fortsatte att flörta..) Fick jobba med Nella i alla fall!!!
- Somnade i solen i trädgården
- Grillat!
- Zlatan är bäst av alla (såg dokumentären på 3an.. han är fan oslagbar.. sjukt bra förebild för alla som behöver motivation i sina liv, och alla andra också för den delen.. )
- Brevskrivning, flummande på msn och pluggande som bara skjuts upp mer och mer.

Snart ska jag dessutom sova, har fått massa konstiga infektioner på kroppen troligen för att jag sovit för dåligt denna veckan.. inte bra, men snart är det iaf sommarlov!

Ha det bra och njut av solen, man vet aldrig när den får för sig att fösvinna..


image76
det är bara du som fattas.


RSS 2.0