"Vem är Björn Gustavsson?"

Efter mycket om och men, med missförstånd om vilken dag hon skulle anlända osv, så är Alexandra nu hemma, och jag kan inte säga annat än att det är underbart. Hon är sig lik på alla sätt och vis och det känns knappt som att hon har varit borta. Dock var det lite svårt att veta var man skulle börja att återberätta vad som hänt under detta året.. det är så mycket som har hänt och för oss här hemma är allt självklart, men för henne som verkligen levt i en helt annan värld, är det inte lika lätt att hänga med. Det kommer att bli många härliga kvällar med bildvisningar och snack om alla minnen vi har från detta året!

Måste berätta en av hennes historier, där man tydligt ser var hon missat här hemma. 
Det var under de sista veckorna av hennes resa, och hennes familj och en kompis här från Sverige var och hälsade på och hämtade hem henne. Så hade de varit och handlat jeans i en affär i LA när hennes lillebror och hennes svenska kompis plötsligt började viska och peka för fullt. Det visade sig att de pekade på en blond, svensk kille och utan att känna igen killen alls frågade Alexandra: "Vem är han?" Killen visade sig vara Björn Gustavsson.. 
Fatta så isolerad man måste ha varit från Sverige om man missat Björn Gustavsson.. med tanke på vilken kändis han blev på så kort tid verkar det nästan omöjligt.
 
Men vi tycker om Aleks ändå, och jag lovar att hon kommer att ta igen allt vad Björn Gustavsson innebär och även allt annat smått och gott som hänt här. 

Nu ska jag nanna, jobb imorron också! 
Och efter jobbet blir det shopping och Jensens med mamma och mormor&morfar!! 



Denna sjuka bild visar perfekt hur flummig och underbar en av våra sista partykvällar var innan denna härliga tös valde att lämna Sverige för USA. Dessa kvällar är vääldigt välkomna åter!


NATTI.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Blogg listad på Bloggtoppen.se
RSS 2.0