Bra helg.

Har haft en riktigt bra helg! Vi vann lördagens match med 5-3 och det är skönt att känna att vi är på gång nu! Vi ska se till att ge serieledarna en ordentlig omgång på söndag också. Det är bara tre matcher kvar nu och om det inte räcker hela vägen så ska vi i alla fall avsluta på topp, det är vi värda!
Efter matchen blev det ett besök hos Jessika som hade förfest. Jag, Lina och Kajsa hade mest lite egen kvalitetstid (vi var alldeles för trötta för att festa till det ordentligt) men det var en rolig kväll ändå!
Igår tog jag en välförtjänt sovmorgon och sedan var jag och pappa en tur på gymmet innan vi åkte och såg herrlaget vinna över FBC. På kvällen väntade god middag hemma hos familjen och lite planering inför Dubai! Som jag längtar!
Det har alltså varit en ganska lugn helg, med mycket kvalitetstid... Sånt gillas! Nu är mina tentor på ingång så på två veckor nu blir det inget mer lugn, ska börja plugga ordentligt redan idag! Men det är bara att göra det, har ju en härlig resa att se fram emot efteråt!
Hoppas att ni får en riktigt bra start på veckan idag!

Awesome.

I'm feelin' great
I'm feeling awesome
Bästa pepplåten för tillfället:

Några tankar ifrån dagen.

1. Var det våren som kom på besök idag? Blev väldigt chockad när jag började svettas på den lilla gångturen jag har till jobbet fast att jag valde en tunn jacka... Skönt var det i alla fall! Och det märktes också på jobbet, alla var glada och vi hade mycket att göra!
2. En man kom in på jobbet idag och ville köpa en "fredagspresent" till sin fru. Jag frågade om hon fyllde år eller något men han svarade att han bara ville överraska henne med en present en solig fredag som denna... Hur fint liksom? En sån man vill jag också ha!!
3. Det kändes bra att kunna skämma bort några nära och kära med lite rabatt på jobbet idag, jag hoppas att jag får möjlighet att göra det fler gånger!
4. Träffade min kusins flickvän idag på stan - hon är gravid och bebisen väntas komma i juni. Längtar! Det ska bli kul med en småtting i släkten, nu är ju alla i princip vuxna. Och så blir man alltid så glad när man träffar Annette, hon är nog den gladaste människan jag vet. Kan det ha något att göra med att hon är norsk? ;)
5. Jag tycker det är mysigt att det är så stor uppståndelse om vår nya prinsessa i Sverige och jag blev glatt överraskad när beskedet om hennes namn kom. Estelle Silvia Ewa Mary. Det jag dock inte klarar av är att det finns alldeles för många "viktiga" människor som har en åsikt om detta, vad har de egentligen med saken att göra..? Jag tycker att det är fantastiskt att de har valt ett modernt men samtidigt ovanligt namn, vad hade det tjänat till om hon hade hetat Birgitta, Margareta eller något annat gammalmodigt?
6. Tänkte visa en bild på en sjukt snygg kille (någon på min Facebook lade upp den innan). Kanske något för dig Lina? Eftersom att Lundqvist ska bli pappa...
Jag hade massor med fler tankar jag tänkte att jag skulle skriva om men man kan väl inte komma ihåg allt antar jag... Så ni får nöja er med detta så länge! Nu ska jag återgå till att titta på tv och mysa under en filt!
Ha en bra fredag!!

zZZzzzZzZzZZZz

Jag vet att jag är typ sämst på att blogga för tillfället... Men det har helt enkelt inte funnits tid! Var i skolan 12 timmar igår och 10 timmar idag och sen träning och läggdags direkt på det typ. Så kommer mitt liv att se ut ett tag nu - ansträngande samtidigt som det är väldigt kul; all tid i skolan handlar ju inte om plugg längre ;).
I morgon blir det lite samma sak: plugg, projekt-fix (som jag så fint kallar det) och MATCH på kvällen. Woho, lite förändring... Haha nä men det ska faktiskt bli roligt, det är DM-semifinal i Ängelholm som väntar!
Så, nu har ni fått en snabb uppdatering om vad som händer!
Nu måste jag sova...
Blev sjukt sugen på att åka skidor innan när en vän la upp en riktigt härlig bild på Facebook...
Det kanske får bli lite inomhusskidåkning i Dubai?! Annars ska jag se till att det blir en skidresa nästa år...
Denna bilden är tagen i Sell am Zee för ca 4 år sedan!
natti.

525 600 minutes.


Duktig flicka.

Har precis sett klart en film, som belöning för att jag har varit sjukt duktig idag... Har storstädat hela lägenheten, tvättat 4 tvättar och hängt dem, bytt sängkläder, handlat, pantat flaskor, slängt kartonger mm, satt ner saker i källaren och så en massa fler småsaker...! Fick hjälp av Sebbe på några punkter men sen var han tvungen att gå till jobbet så jag har gjort det mesta själv! Skönt att vara av med det nu, tentaveckan börjar närma sig och då är det skönt att slippa behöva tänka på storstädning och liknande; att bara dammsuga tar ju inte så lång tid!
Nu ska jag skicka iväg några mail och sedan väntar en nybäddad säng.
Redo för en ny vecka? Jag är!

På gång.

Ett skrapsår på ena knäet, 2 onormalt stora blåmärken och ca 5 fina bollmärken utspridda över kroppen - så känner jag mig efter gårdagens match... Men det var det fasiken värt, för vi vann och det är det enda som betyder något just nu!! Härlig känsla!
Vi är inte så många längre, men vi som är kvar gör verkligen vårt bästa hela tiden - och det lönar sig. 3 vinster på 3 matcher! Om inte annat ska vi i alla fall avsluta med flaggan i topp.

Klockrent.

Förra veckan hade denna lappen passat bra i vårt trapphus... Hahaha.
Bittert värre...

Så att ni vet.

Som ni kanske redan har märkt så har jag sjukt mycket annat än bloggen för mig för tillfället och tyvärr blir den lidande... Antagligen kommer det att vara så ett tag framöver nu också, har nästan för många bollar i luften samtidigt; skolan, innebandyn, det nya projektet, jobb, vänner, familj och pojkvän. Det är precis att jag hinner med allt det! Jag kommer naturligtvis att skriva lite då och då, när jag har något att skriva om helt enkelt, men förvänta er inte flera inlägg om dagen eller så ;).
Nu måste jag hoppa ner i sängen, det har varit en lång dag idag med skola, möte med banken och träning! I morgon väntar mer skola, After School, middag med en saknad vän och sen är det helg!! Efterlängtade helg.
Hoppas att ni har haft en bra dag!
Tagga helg.

Var glad.

Hade en jättemysig heldag med Sebbe igår. Vi har inte umgåtts ordentligt på väldigt länge så det var välbehövligt att ha en hel dag tillsammans där vi hade tid för varandra! Vi fixade lite hemma, bakade kärleksmums, tränade och sedan blev det vin och fondue på Elysée! Härligt med en dag fylld av lite extra kärlek; även om den spenderas med familj, pojkvän eller vänner.
Förra året spenderade jag till exempel dagen med mina klasskompisar och laget, då hade vi träning som vanligt och Sebbe jobbade! En liten hint till alla singlar eller ja, till alla som tycker att Alla Hjärtans dag är den deppigaste dagen på året. Det är väl ingen som har sagt att man måste vara med sin "kärlek"..? Enligt mig handlar den om att stanna upp och inse hur fina människor det finns runt om kring en. Som så många andra dagar blir även denna så som man gör den till. SLUTA DEPPA är vad jag vill säga.
Nu ska jag åka till skolan! Först blir det plugg i några timmar och sedan väntar möte med Projektgruppen innan jag blir hämtad av Jakob och åker direkt till träningen!
Ha en fin dag!
Jag försöker att oftast vara glad, går man in med den inställningen så slutar dagarna oftast glada också.
Det är klart att man ibland kommer att ha skitdagar och stöta på problem... Men man behöver ju inte gå in med inställningen att "denna dagen kommer att bli skit" innan den ens hunnit börja.
Don't worry, be happy helt enkelt!

Älskad.

Till alla fina människor runt omkring mig; pojkvän, familj och vänner!

Tentadax.

Är på väg in till Lund för morgontenta! Jag är väl sådär pigg för tillfället... Tentor på måndag morgon är alltid de värsta! Får försöka att sätta igång hjärnan lite nu på bussen, den kommer att behövas!

Efter tentan tänker jag åka hem och vila några timmar, det har blivit alldeles för lite sömn denna helgen... Sen är det bara på det igen, nya uppgifter ska lösas :)

Hoppas att ni får en bra start på veckan!


Snöigt.

Godmorgon! Har inte haft tid att skriva något varken i fredags eller igår, så här kommer en liten sammanfattning på vad som har hänt:
I fredags var jag i skolan hela dagen, först med massor av plugg och sedan med After School - god mat och trevligt sällskap!! Efter detta åkte jag hem och fixade i ordning lite innan hela laget kom hem till mig på lagfest! Hela kvällen spenderades sedan med massor av skratt med bästa laget! En välbehövd kväll.
Lördagen började med plugg i några timmar och sedan hade vi "överlämning" med det här projektet som jag snabbt nämnde i ett annat inlägg. Jag ska vara med och arrangera en stor mässa som hålls för studenter i Lund varje år och igår blev vi i den nya Projektgruppen formellt ansvariga för nästa års mässa! Jag ska vara PR-koordinator (ha koll på all marknadsföring osv.) och hela dagen spenderade jag med han som hade samma post förra året. Han berättade för mig vad som ingår i mitt uppdrag och han gav mig tips på vad jag ska/inte ska göra! En väldigt givande dag som avslutades med sittning och fest hela natten lång!
Nu sitter jag och tittar på lite skidåkning på tv, ska snart åka och jobba en sväng!
Vill egentligen inte gå ut, kallt och FULLT med snö... Brrr!
Hoppas att ni får en riktigt härlig söndag!
Vet inte varför den kom på sned...
Men här är vår lilla minigran på balkongen i alla fall!

Sunset.

Det var en rolig match att titta på, många mål och intensivt spel! Dock inte så spännande, vårt herrlag vann till slut med 9-2, men snygga mål i alla fall! Nu ska jag sova i morgon börjar den första av 3 sjukt intensiva dagar av mitt liv. Mycket ska göras, med många olika människor. Härligt att få vara en del av så många olika projekt och grupper!

Energirik.

Min dag än så länge: pluggat, tränat, bakat, läst igenom dokument inför ett projekt jag ska vara med och arrangera under året (ska berätta mer om det i ett annat inlägg), plockat undan, duschat och nu sitter jag och pluggar igen! Har en såndär bra och effektiv dag idag, känner mig på topp!
Senare ska jag titta på när herrlaget spelar match, vi ska göra det med laget idag istället för att träna själva (därav att jag tränade själv innan idag)!
Nu måste jag använda lite mer energi till att plugga medans den är på topp, vi får höras mer senare!
Tjoho.

Happy.

Har redan en mycket bättre dag idag! Energin är på topp och jag känner mig effektiv som tusan när jag pluggar =)
Ska snart åka till skolan och plugga vidare där, sedan blir det träning i kväll!
Har ni också en bra onsdag?
Glad tjej.

Blä.

Gått i skolan till kl 21, städat, tvättat, hann inte med att träna, pluggade ännu mer, bråkat... Har haft en sån där tråkdag idag. Tur att inte alla dagar är såhär, en då och då kan man klara av! Aja, tänker gå och lägga mig nu och vakna upp till en mycket bättre och roligare dag i morgon!
Tur att det finns människor runt om kring mig som alltid får mig på bättre humör.
Godnatt.

Winning.

Har inte hunnit skriva sedan matchen igår! Pluggade/såg film/wordfeudade/snackade skit hela bussresan hem och sedan blev det direkt läggdags inför dagens tenta! Tentan gick helt okej, sjukt jobbigt att gå upp så tidigt dock... Speciellt eftersom att jag inte hann sova mer än 4,5 h. Men men, nu är jag pigg och förhoppningsvis håller det i sig enda tills träningen! En låååååång dag idag.
Tur att vi vann igår i alla fall, det gör dagen idag så mycket enklare! Vi är på gång nu och det känns riktigt bra! Synd att det är uppehåll en vecka nu bara... Aja, vi kör lagfest istället!
Nu ska jag iväg på ett möte i två timmar sen blir det stress hem till träningen och benpass för hela slanten!
Ha det bra.
Ifrån förra vinsten - vi är på gång nu!

Gameday.

Sitter i bussen på väg till Jönköping! Just nu ser vi på Hipp Hipp och jag försöker att plugga lite... Är sjukt omotiverad till att plugga, mycket roligare att snacka skit och se på på film! Men men, ska läsa lite till innan vi snart är framme, sen blir det matchladdning för hela slanten!
Mycket snö i Småland, tydligen ska det vara -20 grader i Jönköping... BRR!

Sidekick.

Har haft en rolig dag på jobbet idag, skönt att inte jobba så länge! Vi hade inte så mycket kunder, antagligen med tanke på kylan... Men de som väl var inne hos oss handlade på bra och var trevliga, så det gjorde inte så mycket.
Nu sitter jag och pluggar lite så att jag kan åka hem till familjen på middag i kväll med gott samvete! Annars blir det en ganska lugn lördag, vi ska ju på lång bortamatch i morgon...
Ha en riktigt bra lördag!

Kyligt.

Fy fasiken vad kallt det är idag, brrrr. Men det har väl ingen missat? Härligt med sol i alla fall - det är så man får se det! Synd att sol = kallt denna årstiden bara...
Några bilder jag tog vid denna tiden förra året.
Man kan nästan se hur kallt det var på bilderna...
Tillbaka till skolan nu!

Woop woop.

Blev överraskad med pannkakor av min snälle pojkvän när jag kom hem ifrån träningen! Eller ja, överraskad och överraskad, jag frågade honom om han ville göra det tills jag kom hem och det hade han gjort :D Snäll Sebbe!
Tänker inte skriva så mycket mer just nu, måste hoppa i säng!
I morgon väntar skola till kl. 19.15... På en fredag?!?! tänker ni säkert då och ja, tyvärr stämmer det. Vad gör man inte för lite högskolepoäng och CSN liksom...
Men men, efter det blir det mysfredag deluxe i alla fall!
Kommer garanterat att känna mig välförtjänt av det!
Tack, tack, tack, för att du alltid gör mig glad!

Plugg plugg plugg...

Är mitt uppe i dagens plugg! Har en tenta på måndag som jag bara ska klara, så nu håller jag på att förbereda mig så gott det går! Idag blir det dock inte lika mycket pluggande som igår, ska på personalmöte i butiken 15-18 och efter det blir det träning!
Det är egentligen tråkigt att sitta inne när solen skiner ute, men samtidigt så är det ju sjukt kallt så man hade inte kunnat njuta så mycket av den ändå... Får hålla mig i lite mer än 1,5 månad till innan jag kan njuta av solen ordentligt, längtar ihäl mig!!
Har inte så mycket mer att berätta just nu - dagarna är inte så spännande för tillfället! Men det kommer alltid något när man minst anar det =).
Ha en bra dag!

RSS 2.0