Ballonger.

Vi sitter ute och njuter av den sista solen för dagen! Såååå skönt. Det känns nästan som vår! Varför kan vi inte bara hoppa över hösten och vintern och hoppa på våren direkt?! Det hade varit något =)


Solsken.

Skrev precis ett jättelångt inlägg och precis när jag skulle publicera så försvann allt.. Ska hoppa av bussen nu så hinner inte skriva om det, får berätta mer senare!

Ha en bra dag!


Fin torsdag!

Solen skiner och jag måste sitta inne och plugga... Sådär lagom kul! Men men, man blir lite gladare av att bara se solen i alla fall. Bättre än regn liksom!
Blev godkänd på en uppgift precis som gör att jag inte behöver åka till Lund idag. Det är därför jag är hemma... Men med tentor som närmar sig så har jag fullt upp med plugg ändå! Tur att det är träning i kväll, så att man har något att se fram emot =)
Och just det, det är AfterWork-shopping i stan idag mellan 17-20 med massor av bra rabatter (10-30% i alla butiker på gågatan). Så ska nog gå ner där en sväng senare också, det hade inte varit helt fel att få fynda lite!
Nu måste jag dock plugga igen!
Njut ordentligt av denna fina torsdag.

Sommar sommar sommar.


Blogg.se app!

Äntligen har appen kommit! Så nu kommer jag att kunna blogga lite mer igen, typ på bussen och i skolan osv.

Börjar med att testa så att det fungerar!

Här kommer en bild ifrån min och Sebbes mysiga tisdagskväll:


ABC

Har haft två fullspäckade dagar sen jag skrev sist! Igår spelade vi vår första seriematch och idag har jag varit i skolan hela dagen och sedan tränat på kvällen!
Matchen gick väl sådär bra. Resultatmässigt gick den riktigt dåligt och spelmässigt gick den hyfsat bra... Så sådär bra sammanfattar jag det som! Vi var helt enkelt lite för orutinerade samt nervösa för att kunna göra en riktigt bra första match. Riktigt synd för vi var verkligen jämna med motståndet spelmässigt. Tyvärr lyckades vi inte göra så många mål framåt som hade behövs för att hålla resultatet lika jämnt bara...
Men vi får ta med oss det som var bra och komma igen ännu starkare och mer taggade till nästa match!
Får se till att fixa lite nya bilder nu när vi har bytt kläder!
Tröjorna är ju faktiskt finare än förväntat - och sköna!
Som tur var så verkade alla, trots gårdagens förlust, glada på träningen idag och det är bra.
Det här ska vi fixa!! Förlusten firades med Benpasset och nu är jag segare än segast i mina ben...
Ska bli skönt att sova =)

I morgon väntar skola hela dagen och sen på kvällen blir det lite fix.
Har mycket som står på "att göra"-listan, får se vad jag hinner med men några saker ska jag nog kunna bocka av!
Det är i morgon det, nu väntar sängen!

Sov så gott!




Kvalitetstid.

Vi hade jättemycket att göra på jobbet idag vilket var riktigt roligt! Har fått in jättemånga fina nyheter och med kampanj "ta 3 betala för 2" så fick vi massor sålt!
Nu väntar jag på att Sebbe ska komma hem ifrån Blekinge där han har hälsat på sin farmor och farfar så att vi kan ha lördagsmys! Idag blir det bara han och jag, en god middag och kanske en bra film. Kvalitetstid till max i alla fall, det var längesen vi hade en kväll tillsammans bara han och jag!
Hoppas att ni också får en bra kväll!


Bra timing! Precis när bilden var färdigladdad kom Sebbe innanför dörren!
Off we go.



Helg!

Jobbpasset igår var riktigt roligt. Och lyckat! Har dock varit väldigt trött hela dagen idag eftersom att jag inte fick så mycket sömn i natt! Men men, det var bara att gå upp till skolan som vanligt i morse ändå. Duty calls så att säga.
Efter skolan har jag bara gjort massa roligheter i alla fall! Först blev det en liten shoppingrunda med Sebbe och sedan har jag varit på restaurang med Micki, Corre, Carro, Lina, Emmie, Kajsa, Josse, Issi, LG och Jessica och haft det mysigt hela kvällen. Fredagsmys på hög nivå!!
Nu har det blivit dags för läggdags, i morgon ska jag nämligen jobba hela dagen! De flesta har ju fått lön idag så det kommer förhoppningsvis att vara massor med folk som vill shoppa =)
Sov så gott!

Här är bilder på skorna jag köpte idag
(tagna ifrån Internet, har inte hunnit packa upp dem ur lådan här hemma än):


Har så mycket i svart, så nu fick det bli något brunt! Väldigt snygga tycker jag själv =)




Laddar upp inför en låååång dag.







Träning hjälper.

Jag trotsade nackspärren och gick och tränade ändå... Trodde först inte att jag skulle kunna springa men när jag väl blev varm så försvann faktiskt nackspärren helt! Nu har den kommit tillbaka lite igen men den är mycket bättre! Att träna är helt enkelt aldrig fel.
I morgon väntar en dag full med plugg och sen väntar sista stora jobbpasset med Sexet. I Lund. Missar tyvärr sista träningen inför vår första match på söndag men ja, det fick helt enkelt bli så! Jag brukar ju inte missa träningar så en enda kan väl vara okej.
Nu har det blivit dags för läggdags!
Sov så gott.




Onsdag.

Nacken mår bättre idag! Så nu tänker jag ta igen allt plugg som jag inte kunde göra igår... Det är riktigt mycket med skolan nu, vi har inlämningar i princip varje dag! Så det är bara att köra på =)
Hoppas att ni får en bra dag!




Without you.






Otrevlig nackspärr...

Vaknade upp med världens nackspärr idag och det har bara blivit värre och värre hela dagen.
Så jag har knappt kunnat göra något vettigt alls idag... Visst, jag var i skolan hela dagen men jag kunde knappt skriva för att det ryckte till i nacken så fort jag rörde mig. Inte så kul precis... Men men, nu har jag vilat nacken hela kvällen i alla fall och med tidig läggdags hoppas jag att det blir bättre tills i morgon!
En sådär bra dag idag alltså. Men man måste väl ha sådana dagar ibland också. För att kunna uppskatta de bra =)
Drar täcket över huvudet och hoppas på en bättre dag i morgon!
Godnatt.




En tom lägenhet.

Nu har Anna åkt hem igen =(. Lika tråkigt varje gång... Men men, vi har haft en riktigt rolig helg i alla fall och förhoppningsvis dröjer det inte så lång tid tills vi ses igen! Och så är Sebbe på jobbet så nu är det vääldigt tomt i lägenheten. Gillar det bättre när jag har folk runt omkring mig!
Annars har jag varit i skolan hela långa dagen idag och sedan var det träning direkt efter det! Idag kände jag att jag för första gången på länge kunde fullfölja hela träningen. Jag är fortfarande inte helt frisk men det är mycket mycket bättre vilket verkligen gillas!! Vi har ju seriepremiär på söndag (galet jag vet!!) och då jäklar ska jag vara helt frisk så att jag kan ge allt och lite till!
Nu ska jag plocka undan det sista sedan festen i lördags och sedan blir det läggdags!
Godnatt på er!

En bild på mig och Anna ifrån Grekland!


Loving life.

Hade fest igår. Har städat. Anna är fortfarande här. Måste plugga. Vill ligga och kolla film. I morgon är det skola.
Mycket som händer... Min hjärna hinner inte riktigt med =) Men jag älskar mitt liv och jag stortrivs med människorna jag har runt omkring mig! Utan er vore jag ingenting.
Tack så jättemycket för igår alla som var här, en favorit i repris utlovas!
Nu måste jag plugga lite till, men här kommer lite blandade bilder ifrån helgen i alla fall:

Såhär snälla klasskompisar har jag! Som hjälper mig när jag inte riktigt hinner med... Tack!!


Vi hade levande skyltdockor i butiken igår! Det var lite spännande... Men väldigt roligt!
Speciellt att se minerna på människorna som gick förbi!

Utan gäster. (Anna räknas inte som gäst, hon bor ju här!)

Med gäster!

Tilltugg. Grekisk sallad på spett! Mums!

Och så lite utgång på det!

Godnatt!






Fredagsmys!

Har haft två intensiva dagar och jag är helt slut! Kroppen reagerar verkligen dubbelt upp när man inte är helt frisk! Så nu ligger jag här i soffan, nerkrupen under täcket och ser på OTH och äter godis! Riktigt härligt =)
Alla de andra som var på After School, där jag också var innan jag kom hem, skulle ut i kväll. Men med megahuvudvärk och fest som väntar i morgon får det bli såhär för mig:

Myspys!

Hoppas att ni har en bra fredagskväll ni också!




Slitet hår och försvunnen solbränna.

Det blev ingen träning för min del idag... Känner att jag vill bli ordentligt frisk och att träna när man är krasslig är ingen hit! Men, eftersom att vi inte har någon träning i helgen, så tänkte jag träna i morgon i alla fall! Om jag inte mår sämre än just nu dvs. men det borde jag ju inte göra?!
Så kvällen har spenderats med att plugga, handla och baka kladdkaka! Kan man inte träna får man äta istället ;)
Nej men jag kände att det behövdes som motivation för att orka plugga hela långa kvällen (pluggar fortfarande).
Och gott var det vill jag lova!
Nu blir det snart läggdags så att jag förhoppningsvis vaknar upp mycket piggare i morgon!
I morgon väntar skola, klippning/slingning av håret och så träning på det! Ska bli sååå skönt att fräscha till håret; det är riktigt slitet sedan sommaren med massa saltvatten och sol ifrån Grekland mm.


Synd att inte brännan stannar kvar lika länge som det slitna håret bara =/...


Sov så gott!


Onsdag.

Vaknade upp med världens huvudvärk idag så har inte varit i skolan... Antar att jag inte är så frisk som jag hade velat än. Istället har jag legat hemma och slappat framför tv:n och OTH hela dagen! Skönt? Ja, men jag har massor som jag borde få gjort istället så ska nog trotsa huvudvärken snart och börja göra lite vettiga saker!


En crazy bild ifrån Grekland.
Saknar världens bästa Anna, men som tur är så kommer hon ner och hälsar på hela helgen!
Känner på mig att det kommer att bli en riktigt bra helg med fester och annat kul.
Ska bara se till att ha pluggat klart veckans plugg innan helgen så att jag slipper att tänka på det!
Ha en bra dag!





Dröm sött.

Det ska i alla fall jag göra...





Glädje.

Har haft en lång skoldag och nästan precis kommit hem! Nu ska jag iväg och handla en runda sen blir det matlagning, tv-tittande, mer pluggande och lite annat smått och gott resten av kvällen. Så kul har jag det... Nä, men det ska faktiskt bli skönt att inte behöva göra så mycket ansträngande i kväll, så att jag kan bli frisk!
Nu ska jag gå och handla så att jag hinner hem till Idol!

Älskar denna bilden. Man kan inget annat än att bli glad =)



Intensiva dagar

Sorry för dålig uppdatering de senaste dagarna, har knappt varit hemma något över huvud taget de senaste dagarna... Har i alla fall haft en riktigt bra helg trots att jag varit sjuk!
I lördags spelade vi först match. Eller ja, jag spelade inte på grund av sjukdom men var där i och stöttade laget i alla fall. Matchen var inget vidare, det var riktigt riktigt lågt tempo... Men så blir det ibland, speciellt när man möter lag som håller en lägre nivå än en själv. Det är svårt att hålla tempot uppe när motståndarna drar ner det hela tiden!
Efter matchen åkte jag direkt till Lund för ett 12 timmar långt arbetspass. Vi höll i finsittning och sedan blev det eftersläpp och dans hela natten lång för 750 personer! Vi är ett riktigt härligt gäng som jobbar så det var bara en massa roligheter som hände hela kvällen och natten. Nu är det bara en stor fest kvar sedan blir det nog inte så många fler fester med Sexet, inte som vi jobbar på i alla fall ;)
Kom hem ifrån arbetspasset vid 6 på morgonen och gick och la mig direkt. Tyvärr fick jag inte sova så många timmar som jag hade velat (och behövt) utan vid 11.15 bar det av mot Olofström för bortamatch! Var fortfarande krasslig men tänkte att jag i alla fall skulle testa att spela, ville ju inte missa båda matcherna denna helgen. Det gick helt okej att spela trots lite sjukdom. Jag blev lite svettigare än vanligt, men det får man ta! Vi vann matchen med 4-3, en riktigt härlig vinst som visar att vi nått en högre nivå än vad vi haft tidigare. Det var skönt att få en bekräftelse på att vi faktiskt håller måttet att spela i division 1. Hoppas bara att detta håller i sig till kommande seriematcher! ;)
När jag kom hem ifrån matchen blev det tidigt läggdags och idag har jag varit i skolan hela dagen!
Det blev ett långt inlägg detta men jag har ju haft fullt upp som ni ser!
Nu har jag nästan precis kommit hem ifrån träningen och ska plugga lite innan det blir tidig läggdags idag!
Hoppas att ni har haft en bra helg och måndag!

Bjuder på en mysig bild!

Godnatt!




Lyxig middag!

Är hemma hos mamma och pappa och har ätit en lyxig 3-rättersmiddag! Är väldigt förkyld idag så det har varit skönt att slippa tänka på mat eller annat nu på kvällen...
Ska hem och kurera mig nu, så att jag förhoppningsvis mår bättre i morgon då en väldigt intensiv helg börjar med två matcher och ett långt jobbpass i morgon på kvällen/natten! Hoppas hoppas hoppas att jag kan vara med på allt!
Hoppas att ni har en bra fredagskväll =)

Skriver ut lite bilder som vi ska ha i lägenheten och det har blivit en hel del ifrån Grekland!
Det är helt sjukt hur mycket jag vill tillbaka just nu!
Jag mår så mycket bättre när man får sol varje dag... Tror att jag är född i fel land!



Härligt!

Har riktigt fullspäckade dagar denna veckan; nu har skolan satt igång på riktigt och nollningen är fortfarande i full gång! Och så är det innebandy 5 dagar på det... Men det är kul, jag ska inte klaga! Har dock inte så mycket tid över till att blogga, som ni kanske förstår! Försöker i alla fall att skriva lite då och då =)
Idag har jag haft ledigt ifrån skolan hela förmiddagen. Eller ja, har inte haft någon föreläsning att gå till men har haft mycket plugg att göra hemma ändå! Om en stund ska jag dock in till Lund för två föreläsningar och sedan väntar lite nollningsaktiviteter innan jag åker direkt till träningen i kväll! Tight schema alltså... Nu ska jag bara försöka att fixa med logistiken också, så att jag hinner i tid till allt!

Detta hade inte suttit fel just nu...
Varmt och skönt och ingen stress!

Ps. Kommer antagligen att börja jobba på Sova någon gång under hösten!
Inget är klart än men butikschefen tyckte att jag gjorde en bra intervju och vill att jag ska börja jobba där!
När och hur det blir återstår att se men detta blir nog bra!!








Hej och hejdå!

Här kommer ett megasnabbt inlägg!
Har knappt varit hemma något och nu ska jag sticka tillbaka till Lund igen... Och där kommer jag att vara resten av kvällen och halva natten! Ska bli spännande att se hur pigg jag kommer att vara på föreläsningen kl 8.00 i morgon bitti... Aja, det löser sig nog!
Hoppas att ni har och har haft en bra tisdag!


Glow in the dark.

Då var det dags att gå och lägga sig igen! Glömde att skriva att jag skulle spela match innan men ja, det är det jag har spenderat kvällen med! Matchen gick helt okej. Vi borde ha gjort några fler mål men det kommer väl till helgen istället när vi har två nya matcher!
I morgon väntar skola hela dagen och sen på kvällen ska jag jobba med Sexet på Kårmästerskap i Speeddating! Ska bli spännande... Berättar mer om det i morgon (eller ja, jag vet iofs inte så mycket vad det innebär men ska försöka att ta reda på det innan jag börjar jobba i morgon).
Sov så gott =)

Finfina människor. Och ja, ni andra från laget som inte är med, ni räknas också!
(Har tyvärr ingen bild på alla...)



Tummen upp!

Det har verkligen regnat konstant sedan jag vaknade i morse... Deppigt! Tur att det inte regnar in på balkongen iaf, har suttit här och pluggat hela förmiddagen, riktigt skönt!
När vi började kolla på lägenheter så var inte balkong något som vi tyckte att vi verkligen behövde. Men nu när vi har det är jag riktigt glad över att det till slut blev en lägenhet med balkong! Det är så skönt att kunna kunna komma ut utan att behöva gå ut ur huset! Nu sitter jag liksom här i min morgonrock och behöver inte bry mig om ifall någon ser mig eller så. Plus att jag blir mycket piggare av att sitta ute i den friska luften och plugga jämfört med om jag bara skulle suttit inne i en instängd lägenhet! Så tummen upp för balkong =)
Nu ska jag plugga vidare en stund, sen kommer några klasskompisar ifrån Lund in till Malmö och då väntar shopping!! Det finns massor med saker jag behöver, men ja, har inte världens största ekonomi just nu så jag får prioritera. Men det blir nog lite blandat nytta med nöje!
På damsittningen förra tisdagen!


Sweet dreams.





Långhelg!

Har varit riktigt duktig och hunnit med mycket idag. Det känns bra! Har dessutom ätit god middag och nu blir det filmmys! En bra söndag med andra ord =)
Hoppas att ni också har haft en bra söndag och att ni nu är ordentligt utvilade inför en ny vecka! Det är inte jag, men jag är ledig i morgon också så jag har ytterligare en dag på mig att vila upp mig! Vet inte riktigt hur det gick till, men vi kommer att vara lediga ganska många måndagar denna första läsperioden... SKÖNT!
Nu satte Sebbe precis på filmen, vill inte missa början!
Här kommer några fler bilder ifrån nollningen:

SuperM

Djävular + Phös Switch

Phöset.

Nintendo och Super Mario

Ninja Turtles

Och så Barbie-jag igen!



Städa, tvätta, städa, tvätta...

Har en riktigt fixardag idag! Är inne på den andra tvätten och så är jag snart klar med städningen i sovrummet! Betar av ett rum i taget, får se hur långt jag hinner idag! Men det är skönt att ha lite tid att fixa, det tar lång tid innan lägenheten kommer att bli helt ren efter flytten. Det känns som att smutsen aldrig tar slut! Men till slut så ska det nog bli bra, nu börjar ju det mesta komma på plats =)
Ska även försöka att njuta av solen en stund på balkongen sen! Man vet aldrig när man får se sol nästa gång...
Ha en riktigt fin söndag, så hörs vi senare igen!

På Ikea i fredags. Gillar verkligen denna mattan, men kanske lite väl tjejig för vår lägenhet...
Vet inte riktigt vad vi ska för matta i vardagsrummet. Det är inte lätt =)



Lördag!

Intervjun igår gick bra! Jag ska få svar på tisdag exakt hur det blir men ja, det kändes bra iaf! Har dock inte riktigt bestämt mig för om jag verkligen vill byta jobb om jag nu får det på Sova (jag trivs ju väldigt bra på Triumph) men jag har ju några dagar på mig att bestämma mig på så det blir nog bra!
På Ikea blev det inte så mycket handlat, vi ska mäta lite och så först. Och bestämma oss exakt för hur vi vill ha det, det är inte så lätt som man kan tro! Jag vill så klart att allt ska vara perfekt, men man kan inte bara köpa de finaste stolarna, den finaste soffan, den finaste mattan osv. De måste ju passa tillsammans också!
På kvällen hände det inget speciellt. Vi var hemma ganska sent ifrån Ikea osv. så det blev sen mat och sedan bara mys i soffan! Eller ja, knappt det, jag somnade nästan direkt så trött jag var... Har inte sovit ordentlig i veckan så behövde verkligen sova lite. Tänkte först gå ut och dansa lite men var alldeles för trött det! Dessutom skulle jag jobba idag så det var inte så bra timing...
Idag har jag jobbat hela dagen och haft riktigt mycket att göra! Det är kul när det går bra =). Nu sitter jag och väntar på att Sebbe ska sluta jobba så att vi kan åka hem till hans mamma och äta middag! Aldrig fel med lite gratis mat. Senare i kväll vet jag faktiskt inte riktigt vad som händer men det kanske blir spelkväll eller utgång eller så kanske det blir filmkväll! Vi får se helt enkelt!
Ha en riktigt bra lördag iaf!


En glad Barbie.



Äntligen fredag!!

Sitter i skolan nu, har "håltimme"! Men ja, vi har massor att göra ändå, man hinner aldrig att bli klar på utsatt tid... Har dock massor av roligt att se fram emot ikväll och i helgen så förhoppningsvis kommer dagen att gå smärtfritt!

Efter skolan idag ska jag och Sebbe åka och handla mat (det börjar bli tomt i kylskåpet). Sedan ska jag på min "hemliga" intervju på Sova, det ska bli spännande att se vad de har att säga! Och när jag ändå är ute på Svågertorp så blir det en sväng inom IKEA och kanske något annat möbelvaruhus där ute! Det har blivit dags att köpa ytterliggare lite saker till lägenheten; vad det blir får vi se sen!

Nu ska jag gå och köpa lite böcker innan det snart är lunch! Sjukt sura pengar... Men förhoppningsvis kan man sälja vidare böckerna till ettorna nästa år så att man får tillbaka det mesta!

Ha en bra dag så hörs vi mer senare!


Det får bli en bild ifrån Facebook!
Det är jag längst till höger när jag var Barbie på nollningen (där jag var fadder) förra veckan!
Och så min vän ActionMan bredvid!
Ska visa mer bilder ifrån detta så fort jag har lite mer tid!



RSS 2.0