Sista januari.

Godmorgon!
Effektiv dag på ingång;
träning, 12 timmars plugg, matlagning, Gossip Girl och lite annat smått och gott står på schemat.
I vilken ordning allt ska hända återstår att se men kommer att känna mig sjukt nöjd när allt är klart i alla fall!
Hur ser er effektiva dag ut? Eller är det slappande som gäller?

En fest på slottet.

I fredags var jag ju, som jag skrivit lite snabbt om tidigare, på en fin fest ute på landet (närmare bestämt utanför Tomelilla). Vet inte riktigt om det var ett slott vi var på (det var ju mörkt när vi kom dit) men de hade i alla fall en vallgrav runt hela "huset" och på insidan såg det verkligen ut som ett slott med stentrappa, hiss, rustningar, salonger, väldigt många rum osv... Häftig känsla att vara där i alla fall!
Det var en klasskompis till mig som har fyllt år och som tradition har han och hans flickvän en megastor födelsedagsfest varje år, hemma hos hennes föräldrar. Förra året kunde jag inte komma men detta året hade jag bestämt mig för att jag skulle gå dit - och vilken fest det blev!
Kvällen började med tilltugg och champange i en stor salong (vi var ca 100 personer där, och av dem ca 30 ifrån mitt umgänge i klassen). Det minglades för fullt innan det hölls ett "ordningstal" av pappan i huset.
Reglerna var i stil med:
- Rör inte rustningarna, de rostar.
- Använd inte hissen, den är till för tjänstefolket (ja, där var typ 20 st som var anställda på festen)...
Sedan bar det ner i ett stort rum där en lyxbuffé var uppdukad och vi åt som bara den. Det var inte bara det att maten var den lyxigaste man kunde tänka sig utan allting smakade som himmelriket - vi njöt verkligen!
Efter maten blev det dans hela kvällen och natten lång (bara en liten bit in på natten för mig eftersom att jag skulle spela match, men ändå). Det var riktigt roligt att dansa loss med fina vänner!
Med andra ord: en perfekt kväll.
Tack Axel och Erica för en väldigt lyckad fest, ser fram emot kommande fester i samma anda!
Här kommer några bilder ifrån kvällen:
En stor blombukett som födelsedagsgrisarna fick av oss tillsammans med en hotellnatt på ett av Malmös lyxiga hotell, inklusive romantisk meny på rummet eller något sånt...
Rum som dessa fanns det lite överrallt i "huset", undra om de hade koll på alla rum..!
Den enda bilden på mig...Svartvit och suddig haha! Men man kan ju inte ha tid att tänka på allt!
Vet inte varför den är svartvit dock, har inte redigerat den, kameran kanske blev bländad av discoljuset?!
Godnatt!

Ny vecka!

Hej hopp! Anna var här en snabbis och hälsade på ifrån igårkväll tills idag vid lunch!
Så vi har haft kvalitetstid till max! Nästa gång vi ses är i Dubai så då ska vi umgås mycket mer, men roligt med ett snabbt besök och uppdatering om allt som har hänt sedan vi sågs sist!
Nu är hon på resande fot igen och jag måste råplugga innan träningen ikväll (tenta nästa måndag)! Men tänkte i alla fall berätta vart jag höll hus igår och vad jag har för mig idag! Ska skriva ett längre inlägg med massa bilder efter träningen ikväll!
Ha en bra måndag så länge =)
Tur att vi är lika crazy båda två...
En härlig partybild ifrån Ios i somras!

Söndagsmorgon.

Har haft en riktigt slapp och härlig söndag än så länge. Tog en lång sovmorgon, åt frukost till skidor på tv och sen blev det filmtittande! Riktigt härligt! Nu däremot ska jag gå och träna en stund - det blir nog bara en lång joggingrunda för att springa av mig tröttheten i benen sedan gårdagens tuffa match! Skönt att röra lite på sig och så får jag förhoppningsvis lite extra energi så att jag orkar plugga en timme eller två i eftermiddag!
Hoppas att ni har en bra söndag!
Härligt med sol i alla fall =)

Underbara helg.

Är så fylld med glädje just nu! Kvällen igår var helt otrolig, på många sätt..! Och idag vann vi mot ett lag som vi aldrig tidigare vunnit över, helgen hade inte kunnat börja bättre!
Har precis varit ute och ätit med Sebbe och nu väntar myskväll deluxe! Har egentligen humör för att gå ut och dansa idag men min kropp är helt utmattad... Dansade ju loss igår så det får räcka!
Ska berätta mer om och visa er bilder ifrån gårdagens fest men just nu tjatar Sebbe om att få sätta på filmen! Så det får bli i morgon!
Här kommer en bild ifrån dagen härliga vinst (lånad av Jessika):

Äntligen fredag!

Sitter på bussen på väg till veckans sista föreläsning! Kände mig lite på gränsen till att bli sjuk i morse när klockan ringde så jag valde att ta sovmorgon en extra timme...Skulle ändå bara plugga hemma på förmiddagen och jag har verkligen inte tid att bli sjuk just nu..! Och det var nog ett klokt val det känns mycket bättre i kroppen nu!

Ska proppa i mig lite extra c-vitaminer sen också så att jag säkert håller mig frisk till i morgon i alla fall - det är kris med spelare till matchen redan som det är!

Efter föreläsningen idag ska jag hem och fixa lite inför kvällen, jag ska ju iväg på en fin fest! Har inte riktigt bestämt mig vad jag ska ha på mig än, men det löser sig! Och så ska jag hämta en bil av mamma som jag ska låna - vi ska långt ut på landet någonstans och eftersom att jag ska spela match i morgon kan jag lika gärna köra :) tur att jag har snälla föräldrar att låna en bil av!

Nu är jag snart framme i Lund! Ha en fin fredag!

Malmö by night igår, sjukt fint vid kanalen:


Torsdag.

Vi spelade kvartsfinal i SM (Skånemästerskapen) igår och lyckades efter många om och men vinna! Det fanns väl egentligen aldrig något tvivel på att vi inte skulle vinna men det satt långt inne och motståndarna gjorde det svårt för oss med sitt låga tempo och en duktig målvakt... Men vinst blev det som sagt till slut och det var ju skönt det!
Tyvärr är vi inte så många spelare för tillfället - några har flyttat/rest iväg, några är skadade och andra verkar inte tro på det längre? Är lite besviken på en betydelsefull spelare men det finns inte så mycket att göra åt det nu... Tråkigt att det kommer nu när vi behöver alla som mest bara! Men vi 10 som är kvar får helt enkelt göra vårt bästa och kämpa så mycket som det bara går - viljan finns ju hos oss!
Nog om innebandy, nu ska jag iväg till skolan för en sen föreläsning! Senare väntar lite egen träning och så serie-maraton i kväll - Lina påminnde mig igår om att favoritserierna nu har börjat visas igen!
Ha en bra torsdag (skrev tisdag först, förvirrad...)!
Satt och tittade igenom lite bilder innan - shit vilken härlig resa vi gjorde i somras..!
Tur att det inte är så länge kvar tills vi ska till värmen igen =)
Och så kommer Anna och hälsar på lite till helgen, long time no see!

Tisdagsångest.

Är helt slut efter en lång dag i skolan, men det är lika bra att vänja sig, det kommer att bli många veckor framöver fyllda med långa skoldagar! Det är tur att man har annat i sitt liv också, saker som man kan se fram emot!
Nu ska jag fixa lite mat, sen bär det av till gymmet och ikväll blir det mer plugg! Rolig dag... Får klämma in en film eller något annat roligt mitt i allt också, så att inte hela dagen blir jobbig! Men ja, tisdagar är ju garanterat den längsta dagen på veckan, så det är väl inte så mycket att göra åt det..!
Vi pratade om det i skolan idag; på måndagar är man glad och redo för en ny vecka, på onsdagar är det ju lill-lördag och då brukar dagen gå snabbt, på torsdagar är det bara en dag tills fredag, på fredagar är det ju fredag och sen är det helg! Men tisdagar?! De försvinner i mängden =) Så man får försöka att vara extra positiv på tisdagar - de lyfter inte upp sig själva!
Ha en bra kväll finisar =)
Don't worry, be happy.

Sol!

Härligt väder idag igen! Megagilla på den :) dock lite kallt... Men hellre kallt och sol är "varmt" och regn!

Idag väntar en lång skoldag och sen blir det träning på gymmet ikväll! Ska försöka att uppdatera lite mer under dagen! Men så länge får ni ha en bra dag - och njut av det fina vädret!

Dagens hissbild:


Vitt

Det ligger visst lite snö här nere i Skåne också! Denna bilden tog jag precis på bussen på väg till skolan:


Sleepy.

Förrutom matchen så har helgen varit bra! Har lekt med Sebbes alla kusiner, ätit mycket god mat, vaknat till strålande solsken, massor med snö (skönt att den inte hade lagt sig i Malmö..!), inspirerande framtidssnack och massa annat skojj!
Känner mig utvilad och redo för en ny vecka med nya utmaningar - bland annat två matcher, skola, en fin middag och fest ute på landet på någon gård/slott?! Återkommer med det...
Nu blir det dock läggdags!
Natti natti.

Saknar förresten den här fina flickan!
Tur att hon snart kommer hem (även om hon inte själv vill det..)!

Kämpaglöd.

Matchen gick dåligt, jä*la skit... Vi tränar och kämpar och sliter men får inget för det känns det som. Vad gör vi för fel?! Det känns orättvist att våra motståndare hela tiden har tur och får enkla mål med sig, när vi måste slita som djur för minsta lilla? Och domarna ska vi inte ens prata om, de verkar vara köpta varje match! Livet är orättvist...
Från förra säsongen. Vet inte varför mina lagkompisar ser så ledsna ut, denna matchen vann vi... Men den passade till detta inlägget iaf!
Men vi kan ju inte göra mer än att kämpa vidare, så får det gå som det går helt enkelt!

Äventyr.

Tänkte egentligen bara säga godnatt.
I morgon bär det nämligen ut på äventyr, så det har blivit dags att sova nu! Först väntar bortamatch i Olofström och sedan stannar jag i Blekinge över natten hos Sebbes släktingar i Karlshamn där det väntar släktkalas på söndag!
Ska försöka att hinna mobilblogga någon gång, men jag har i alla fall inte datorn med mig, så att ni vet!
Ha en riktigt bra helg!
I morgon är det jäklar i det dags för seger och glädje igen. Vi ska kämpa tills vi svimmar.
Kom igen nu tjejer!! Hoppas att ni är med mig på det.

Äntligen fredag.

Solen skiner, det är fredag och jag har tagit mig friheten att spendera hela förmiddagen hemma med en bra bok! Härlig start på dagen. Nu blir det dock plugg i några timmar innan jag ska jobba hela eftermiddagen och kvällen fram tills stängning... Det har varit mycket sjukdomar i butiken denna veckan och eftersom att jag har det rätt så lugnt i skolan nu i början så känns det bra att kunna hjälpa till!
Tänk att solen kan pigga upp en så sjukt mycket.
Nu är det bara värmen som saknas, men om 2 månader så!
Får klara mig med att solen skiner så länge!


Helkropp.

Härligt med träningsvärk i hela kroppen..! Ska verkligen inte träna i morgon, utan vila och hoppas på att värken lägger sig tills matchen på lördag. Då ska vi vara på topp!!
Hade en lagom härlig uppvärmningsrunda ute innan träningen idag, snön/regnet/haglet piskade mig i ansiktet... Inte speciellt skönt. Men det blev till slut 3 km i alla fall och så 1,5 timmes innebandyträning på det, det ska bli skönt att sova nu om man säger så!
Sov så gott.
En snöig dag förra året... Vi har ju inte haft så många sådana dagar här i Malmö detta året! Men idag kom det lite, dock blev det bara blött när den landade, ingen snö som var här för att stanna...

Torsdagsträning.

Då bär det av hem till familjen för middag och handboll innan träningen. Och så ska vi prata lite om Dubai, för nu är allas biljetter bokade!
Ha en riktigt bra kväll!
Någon annan som ska träna idag? (Förrutom mina lagkompisar då, er kommer jag ju att träffa snart).
Ombytt och klar.

Lunch!

Måste bara visa en bild på min lunch, tyckte att den såg god och fin ut!
Och god var den också! Och enkel!
Mixad sallad och lax!
Går väldigt snabbt att laga också =)
Wiie, tillbaka till pluggandet nu...

Färg.

Gårdagen gick verkligen i ett, dock väldigt vältajmad. Först var jag i skolan hela förmiddagen sen hann jag precis hem för att äta och byta om innan jag började jobba kl 13. Jobbade sedan enda till stängning och åkte hem, åt och bytte om innan det bar av till träning!
Full rulle alltså, men skönt att känna att man hinner med väldigt mycket på en dag - om man bara vill!
Idag blir det dock "bara" plugg, har en föreläsning i skolan och sen ska jag göra lite uppgifter hemma. Ska verkligen försöka att ligga i fas hela denna läsperioden, speciellt eftersom att vi ska ha många deltentor innan den riktiga tentan!
Hoppas att ni får en bra torsdag!
Glada färger.

Träningsvärk...

Den har kommit smygande under dagen och nu är den riktigt oskön! Hade planerat in träning på gymmet idag men vet inte om jag kan?! Aja, ska gå dit och springa lite i alla fall och träna överkroppen - det blir garanterat ingen benträning!
Men först ska jag göra en smoothie som jag kan dricka direkt när jag kommer hem. Idag innehållandes lite youghut, äpple, blandade bär, passionsfrukt och proteinpulver. Tjoho! Nyttigt, sjukt gott och helt enkelt bara bra!

Oompa Loompa

Vår ena föreläsare ser ut som en Oompa-Loompie och den andra är dansk... Hm, det här kan bli en intressant läsperiod! Men ett av ämnena verkar rätt intressant i alla fall, så förhoppningsvis ska det gå bra! Ska försöka att plugga så mycket som möjligt nu i början, när motivationen är på topp. Vet att det kommer att bli kämpigare mot slutet av perioden...
Läskigt lik vår föreläsare..!

Back to school.

Då var det härliga jullovet ifrån skolan över... Dags att sätta hjärnan i arbete igen! Denna perioden ska vi "bara" läsa två kurser samtidigt vilket känns lättare än förra periodens fyra... Men man vet aldrig, vi läser ju lika många poäng!

Förhoppningsvis blir det lättare och framförallt mer intressant. Behöver läsa något som jag tycker är kul, för att hålla motivationen uppe!

Sitter på bussen på väg till introduktion i den första kursen nu... Skönt med en mjukstart!

Hoppas att ni har en bra måndag!


Söndag.

Delar upp helginlägget i två! Och nä, Carro hade inte på sig skidkläderna när vi gick ut...
Idag har jag och Sebbe varit på kalas med hans släkt halva dagen. Det var dock bara halva hans släkt som var där, resten ska vi träffa nästa helg... Saknade lilla Engla! Men det bjöds på god tårta och trevligt sällskap ändå.
Efter kalaset blev vi skjutsade hem till mina föräldrar för Taco-night! Och så har vi bokat resa... Den 24:e mars till den 6:e april kommer vi att befinna oss i Dubai!! Hur härligt är inte det liksom?! Verkligen något att se fram emot, jag längtar redan till värmen =). Och så kommer vi att vara där några dagar samtidigt som Anna och hennes Uppsala-kompis. Kvalitetstid på stranden i Dubai... Varför inte?!
Sjukt exalterad!!
Ifrån sist vi var i Dubai (2 år sedan), det blev verkligen ett favoritresemål:
ÅÅÅÅÅH vad jag längtar nu!!

Lördag.

Dålig uppdatering i helgen, förlåt för det! Har haft väldigt mycket annat för mig... Men jag brukar inte ha så många läsare på helgerna så det är nog lugnt ;)
Gårdagen spenderades först med match på hemmaplan, som slutade oavgjort. Rättvist resultat men det var synd att vi inte kunde få ha lite mer flyt i slutet och göra ett extra mål! Vi hade behövt poängen... Men men, vi kämpade för en gångs skull ordentligt och den känslan ska vi bära med oss!
Efter matchen blev det sedan en tjejkväll med Lina, Carro och Emmie som började lugnt hemma hos Carro och slutade med spontanutgång! Tack för en riktigt rolig och välbehövlig kväll!
Fina tjejer:

 

 

 


Brev.

Man får ju inte så många handskrivna brev längre... Det är mest reklam och räkningar, allt annat tas ju numera över internet! Men igår fick jag faktiskt ett brev, med en liten present... Tack Annie!! Hoppas att vi får ihop det att ses snart =)
Fick ett nytt fint nyckelband, mitt gamla hade gått sönder!
Sjukt praktiskt att ha ett färgglatt nyckelband eftersom att jag alltid "slarvar bort" mina nycklar i väskan!!

Lunchrast i solen.

Härligt väder idag! Har precis ätit en god sallad till lunch och ska snart gå ut och jobba vidare. Tänkte bara berätta att jag igår äntligen fick min nyårsklänning! På tiden va?! Bara 2 veckor försent... Men men, får använda den till en vanlig utekväll istället ;)

Fick även ett annat roligt brev på posten, ska visa er det sen!

Men nu, tillbaka till jobb:


Små lätta moln.

Vaknade klockan 7 i morse av att någon borrade i en lägenhet i närheten... Det brukar inte vara lyhört annars, men när någon väl borrar i våra tjocka betongväggar så hörs det som att det borras i ens hjärna! Tråkig start på dagen, men nu kan den bara bli bättre!
Först väntar jobb hela dagen och sen blir det middag med familjen, "Dubai-möte" och kanske firande av en klasskompis som fyllde år igår!
Hoppas att ni också får en bra dag!
Solen skiner ju.

Smoothie

Bästa mellanmålet!! Speciellt när man kommer hem ifrån träningen. Dagens smoothie innehöll hallonyoghurt, frusna bär, passionsfrukt, mjölk, lite apelsinjuice, proteinpulver och lite pressad lime. MUMS!!


 


Ledig dag!

I morgon och på fredag ska jag jobba och på måndag nästa vecka börjar en ny termin i skolan... Så idag har verkligen dagens ledighet! Har spenderat hela dagen med att läsa (håller på att sträckläsa Zlatans bok) och bara tagit det lugnt!
Om en stund väntar lagmöte och träning, men det ska mest bli roligt! Hoppas på att jag kan hålla min innebandyklubba i handen idag utan att det gör alltför ont... Men nu när jag vet att den inte är bruten så kan jag ta fler "risker" och testa att spela fast att det gör lite ont!
Hoppas att ni också har haft en bra dag!
En kille som man antingen älskar eller hatar. Jag tillhör den del av befolkningen som är sjukt imponerad av det han har gjort/gör, han är en verklig stjärna! Och jag tror inte att boken kommer att få många att ändra uppfattning om honom - den beskriver exakt hur han är; han är Zlatan.

Ut med julen.

Sådärja, nu är alla julsakerna nerpackade i källaren! Det känns sjukt tomt...
Får ut på inredningsjakt i slutet på veckan, behöver fylla tomrummet efter granen och alla lampor i fönstren!

Dålig uppdatering.

Har varit en hel dag på resande fot med laget. 15 timmar närmare bestämt... Förlust och skadad hand, ingen bra match.
Har varit på vårdcentralen och även en tur på röntgen och nu fått konstaterat att jag inte har några brutna ben i handen (!!) utan "bara" några sneda ben - en rejäl stukning! Skönt att det inte är värre än så. Nu är det bara min egen smärtgräns som sätter nivån för hur mycket innebandy jag kan spela!
Har varit på träning där jag gjorde lite egna övningar som inte behövde hjälp av min högerhand. Testade att hålla i klubban men det gick inte... Hoppas att det känns lite bättre i morgon eller på torsdag i alla fall!
Har pluggat och skrivit en tenta med bandage - ajj säger jag bara... Ingen skön känsla att skriva en tenta på fem timmar med en stukad hand vill jag lova! Men men, nu är det gjort i alla fall och med en snäll rättning blir den godkänd också!
Därav dålig uppdatering här!
I kväll väntar lite mer plugg och kanske även nedplockning av alla julsaker, det är nog dags för det!
Hoppas att ni har en bra dag =)
Tänk att vi behöve åka enda till Tidaholm på bortamatch för att få se lite snö!
Men nu när vi har gjort det och blivit påminda om nackdelarna med den (halka mm) så gör det faktiskt inget om den inte kommer hit i år. Bättre att det blir sommar och sol tidigare än normalt!

Lördagsnöje.

Äntligen hemma efter en lång dag! Först jobbade jag från öppning till stängning i butiken och sedan åkte jag och Sebbe direkt hem till hans mamma för middag med några av hans släktingar!
På jobbet var det sjukt mycket att göra, vi hade rekordförsäljning - igen! Det är sjukt att man kan komma upp i sådana summor, trots att nästan allt är på 70 % rea..! Kaos alltså, men ändå roligt! Tiden gick väldigt snabbt... Speciellt eftersom att jag fick fint besök flera gånger under dagen ;).
På middagen bjöds det på god mat och jag spenderade nästan hela kvällen med Sebbes lilla kusin Engla - kan vara den sötaste bebisen jag vet! Hon är ett år och är sjukt snäll och lättroad! Så vi har bara busat runt och skrattat hela kvällen =).
Nu väntar lite movietime med Sebbelicious!
Ha en fortsatt bra lördag.
Glömde naturligtvis kameran idag... Ska skärpa mig, jag lovar!


Söt.


Solig fredag.

Sjukt bra jobbat av Sverige i natt, och som vi hoppades på blev det vinst! Det satt dock lååångt inne och det dröjde enda tills förlängningen innan Sverige kunde avgöra med matchens enda mål! Kul match att titta på i alla fall!
Eftersom att matchen varade halva natten tog jag en lång sovmorgon idag! Nu ska jag dock åka in till Lund för att kötta plugg i några timmar och sedan blir det fredagsmys på hög nivå!
Hoppas att ni får en bra dag!
Solen skiner ju i alla fall, så dagen måste bli bra ;)

Heja heja.

Kom igen nu Sverige!!

Träning!

Känner mig lite piggare i benen idag, men fortfarande bara lite... Jäkla benpass i måndags... Igår på träningen var det katastrof, har aldrig känt mig långsammare! Men det ska det bli ändring på idag. Hoppas på en ny chans!
Och så hoppas jag att uppehållet håller i sig, det är jobbigt nog att springa ute i storm...
Behöver inte lägga till regn också!
Ha en bra kväll! Och ladda upp inför hockeyfinalen inatt ;)
Första bästa träningsbild jag hittade!
Måste sticka till bussen nu (ska ladda mitt busskort på vägen).

Wooooop.

Vilket jäkla skitväder... Jag hade tänkt åka till Lund och plugga idag, men vill inte gå ut i detta vädret! Så jag sitter inne och pluggar istället, i alla fall än så länge. Har på mig min OnePiece hoodtröja som jag fick av Sebbe i julklapp! Den är så sjuuukt skön. Och så kan man stänga den enda upp... Hahaha det ser helt galet ut:
Är mitt huvud verkligen så smalt?
Håret kanske ger bredden i vanliga fall:
Aja, nu måste jag plugga vidare!
Stay inside.
Ser inte fram emot 3 km - rundan innan träningen idag... Blä!

Onsdag.

Hej hopp! Hur har ni det ute i blåsten?
Jag skulle egentligen ha jobbat idag men på grund av ovädret har vi inget att göra i butiken så jag har stannat hemma och pluggat hela dagen istället! Lika bra då nästa tenta kommer på tisdag!
Gårdagen med familjen var välbehövd! Först shoppade vi loss i Köpenhamn, de flesta inköpen blev ifrån Abercombie and Fitch (linnen, stickade tröjor osv.). Har gått runt i en av tröjorna hela dagen - de luktar så sjukt gott! (För er som inte har varit där så sprutar de sin parfym på alla kläder).
Sen åkte vi hem till familjen för spelkväll och uppladdning inför kvällens/nattens hockeymatch. Vi hann med en omgång När då då, en omgång Cluedo och så TP. Vi hann även med att äta god mat innan den spännande hockeymatchen började. Sverige vann till slut på straffar och är nu i final!
Tack familjen och Sebbe för en riktigt härlig dag, trots ovädret!
Stormigt värre!
Tur att vi fick åka över bron ändå =)

Stark.

Är helt slut i kroppen efter dagens träning, det var ett tag sedan vi körde benpasset nu... Men men, skönt att väcka kroppen igen! 2012 ska bli ännu ett år fyllt med bra träning och jag ska bli starkare än någonsin!
Nu väntar dock sängen för i morgon ska vi till Köpenhamn med familjen hela dagen! Det blir mest shopping men kanske även lite sevärdheter på vägen!
Sist jag var i Köpenhamn var i somras när jag, Thilde och Sara var och hälsade på Alexandra i hennes fina lägenhet där:
Godnatt på er!

Monopol.

Helt sjukt att "jullovet" redan är slut... Nu närmar sig nästa tenta alldeles för fort! Men men, ska börja lugnt idag och i morgon sen får det bli plugg till max i några dagar!
Var och åt lunch med finaste Nella innan, det var ett tag sedan vi sågs nu! Riktigt mysigt att bara sitta och snacka och ta igen allt som hänt sedan vi sågs sit. Synd att hon bor så långt borta nu för tiden... Man får passa på att träffas när hon väl är hemma och hälsar på, i morgon åker hon "hem" till Stockholm igen!
Förra året när jag var och hälsade på mina fina Stockholmsvänner!
Nu väntar lite Monopol med Sebbe och pappa, blev riktigt sugen på att spela det igår! Det var också ett tag sen...
Sedan blir det träning!
Ha en bra dag.
Vem vinner?

Slutet på 2011

2011 har varit ett väldigt bra år och det avslutades på bästa sätt. Först hade vi middag hemma hos mig och Sebbe och senare åkte vi hem till Josse för en väldigt lyckad hemmafest! Alla njöt av god mat, trevligt sällskap och sen blev det dans hela natten lång. Jag och Sebbe var hemma lagom tills hockeyn började kl 04.00 och vi hann se första perioden innan vi deckade. De vann till slut i alla fall och är nu vidare till semifinal i JVM.
Dagen idag har bestått av slappande varvat med med in- och urplockning av diskmaskinen! Att ha fest är inte alls jobbigt när man äger en sån. Det väntar definitivt fler fester här!
Ska berätta lite om mitt år senare men nu ska jag återgå till att se lite film; Two Weeks Notice på 3:an, en klassiker!
Hoppas att ni hade en bra nyårsafton!
Har knappt några bilder på min kamera ifrån igår, hade för mycket annat i huvudet under kvällen... Men jag vet att Kajjan har en del så jag hoppas att hon delar med sig (hint hint). Här kommer några få i alla fall:

RSS 2.0