Helgen som gått.

Hade en riktigt bra helg som kickades igång med OS-invigning och skumpa på balkongen i solen på fredagskvällen. Äntligen är OS igång.
 
Helgen fortsatte sedan med poolparty på lördagen med bästa klasskompisarna. Det var kul att träffa så många igen efter att vi nu varit ifrån varandra ett bra tag... Som tur är så dröjer det inte lika länge tills nästa gång vi ses - bara två veckor. Då väntar kräftskiva i Mariestad! Har tyvärr inga bilder ifrån poolpartyt men vi hann med allt ifrån sol och bad till middag och dans och senare så klart ytterliggare ett bad i mörkret!
 
I söndags bar det av till sommarstugan där det väntade traditionell Åhus-cykling med familjen och Micke + Karin. Alltid lika roligt trots att jag nog aldrig kommer att "vänja" mig vid den läskiga, kolsvarta cykelturen igenom skogen på natten... Denna gången var det dock Erik och Linn som blev mest skrämda, av en viss pappa och Micke som cyklade i förväg och sedan kom utkrypande på cykelvägen... Haha, det var ett under att Erik lyckades hålla byxorna torra!  
 
Här kommer lite bilder ifrån kvällen.
 
 
Linn med Micke och Karins råttor... De var väldigt snälla men jag kan inte hjälpa att tycka att de är lite smått läskiga ändå!
 
 
 
Jag satt visst lite nära mamma och blixten... Men här med Micke och Sebbe iaf.
 
Fina föräldrar!
 
Erik och hans flickvän Linn.
 
Vi tog båten över kanalen för att besöka glassbåten. Fick sällskap av ett norskt par...
 
Världens godaste glass.
 

En bättre helg helt enkelt.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Blogg listad på Bloggtoppen.se
RSS 2.0