Spännande nyheter.

God natt!
Nu är jag och mina riktigt onda ben hemma igen efter en lång dag hemifrån! Kan säga såhär, att gå ner för trapporna på jobb eller helt enkelt bara gå på toa.. AJ. Vet inte riktigt hur det ska gå att träna i morgon bitti, men det blir nog bra..?!
Har i alla fall haft en mysig kväll efter jobb med först födelsedagsmiddag på Rose Garden (Asiatisk buffé av olika slag) och sen en drink på Lilla Torg med fina vänner! Och nu har det blivit dags att sova och ladda inför morgondagens roliga händelser!
I morgon väntar först träning (vi har egentligen träning med laget men eftersom att jag ska jobba på dagen så får jag köra egen träning tidigare på morgonen... Kör dock samma pass som laget ska göra, har fått träningens innehåll uppskrivet på en lapp!). Efter träningen blir det som sagt jobb och senare på kvällen väntar 20-årsfest för Sophie (Sebbes syster)! En bra dag med andra ord!
Nu är det dock dags att sova, ska bli skönt att vila mina ömma ben!

Orkade inte engagera mig så mycket i bildletandet just nu, så det får bli en gammal goding på mig och Ena (hon var också med på Lilla Torg i kväll)!
Sov så gott!

Ps. Fick spännande nyheter innan idag.. Vågar inte riktigt berätta om det än, för inget är klart! Men skriver om det så fort jag vet mer! Kan iaf säga att livet skulle kunna bli ännu mer underbart än vad det redan är just nu!!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Blogg listad på Bloggtoppen.se
RSS 2.0