Åhus Beachhandboll 2008

Japp, nu är det klart. Vi ska med ett gäng innebandytöser ta oss an denna stora turnering i en sport som ingen av oss någonsin spelat.. BRA.
En sak är i alla fall säker, det kommer att bli fett roligt.

Som sagt så kan ingen av oss spela handboll.. men vi är i alla fall tränade (eller borde vara i alla fall), så vi kan om inte annat kötta på ordentligt och hoppas att allt går vägen. Vi har inte vidare höga förväntningar på resultat och vårt största mål är att göra mål i någon av matcherna.. något vi ändå ska försöka att kämpa för att komma 4a i gruppen, då får man nämligen spela en match till... Vi har ju ingen aning om hur motståndet är.. vi är ju med i Dam Motion, men alla lär ju ha någon relation till handbollen ? Iaf mer än oss, kan man ju tänka sig..  

Är ni sugna på att komma och kolla så spelar vi lördagen den 19 juli. Vi heter Var tog Sommarbandyn vägen? och våra speltider är:
10.45 bana 8
11.45 bana 16
13.00 bana 16
14.15 bana 12
15.30 bana 12
slutspel? (kanske inte ens lönt att fundera på det)

5 matcher minst.. Tänk om det är typ 30 grader? Och så ska man springa där i sanden.. puh, vi kommer dö.

Jag kollade igenom lite av spelreglerna (med tanke på att vi inte kan någonting)...

"Beachhandboll spelas barfota, matchtröja och matchbyxor är obligatoriskt."
Man får alltså inte spela naken.. haha synd..

"Spelarna får bära sol-glasögon och målvakterna får även använda keps."
Schysst.

"Vid t ex fasthållning gäller 1 minuts utvisning, vid hårt spel, sandkastning, osportsligt uppträdande etc. ges rött kort direkt, vilket kan leda till avstängning kommande match."
Fan.. hårt spel var ju vår taktik.. 
 

"Om någon skriker könsord eller skällsord rakt ut i luften och/eller mot domare, spelare, ledare och publik blir straffet rött kort. Även obscena eller kränkande gester, fysiskt våld och alla former av hot bestraffas med rött kort." Känns som att denna punkt kommer att fälla oss ettt antal gånger.. vi brukar inte vara så bra på att hålla inne alla kommentarer..

Jag säger minst 5 röda kort till laget sammanalagt.. kanske till och med fler.
Hur ska detta gå?


Nästa vecka ska vi i alla fall ut och shoppa outfit, hoppas att vi hittar något coolt.. Även om vi kommer att vara sämst, vill vi ändå bli ett lag som man kommer ihåg. Outfiten kanske kan hjälpa oss lite med det i alla fall.


Jag längtar faktiskt.. Lite mer än 2 veckor kvar bara.
 

Nu ska jag duscha av mig dagens solsting!
Pussshaaj

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Blogg listad på Bloggtoppen.se
RSS 2.0