Älskade sol!

Man mår sååå mycket bättre dagar som denna när solen strålar utanför fönstert och man kan gå ut på rasterna och ha utegympa i shorts utan att frysa ihjäl!

Hoppade dessutom över sista långa historielektionen, pallade inte helt enkelt..! Åkte hem och satte mig ute i solen istället!

Nu ska jag plugga matteeee, usch. Men jag måste i alla fall ha räknat alla talen tills på torsdag då det är prov. Sen ska jag och mamma beställa kläder från http://www.forever21.com/.. övernajs!  Lite klänningar till konfirmationer och studenter mm som väntar framöver!

Ha en bra kväll!

image23

Sommar och Sol - Grekland 07

Kommentarer
Postat av: Anonym

Visst är det skjukt vad människor lever upp så fort solen tittar fram!? Hur nice som helst ju! Har aldrig beställt från forever 21 men varit sugen...vet du om det kostar mer i tull och så ju mer man beställer, eller om det lönar sig när man ändå beställer att beställa mycket?

2008-04-21 @ 18:56:08
URL: http://rre80.blogg.se
Postat av: LIFE BY Marielle

forever21 har grymt mycket snyggt. och jag älskar solen jag med:)

2008-04-21 @ 19:19:41
URL: http://mariellem.blogg.se
Postat av: Svar till Anonym

Jag har faktiskt ingen aning om hur det fungerar.. har aldrig beställt därifrån innan. Men jag kan tänka mig att det lönar sig med tanke på att kläderna verkligen är jättebilliga.. ska höra mig runt lite innan jag skickar iväg beställningen!

2008-04-21 @ 19:44:21
URL: http://hannaemilia.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Blogg listad på Bloggtoppen.se
RSS 2.0