Internet igen!

Det är riktigt tråkigt att blogga när man inte har ett fungerande internet, därav få blogginlägg ifrån helgen. Plus att jag har haft fullt upp och knappt hunnit blogga! Men nu har vi fixat internet igen och alla helgens uppgifter och äventyr är avklarade, så nu kommer äntligen ett inlägg!
Igår var det som sagt party hos Lina. Det var en väldigt lyckad fest med massor av trevliga människor, både gamla och några nya vänner! Och så lite intriger och andra spännande händelser på det. Aldrig fel ;) Tack igen Lina, för er lyckad fest!
Idag blev det sovmorgon och sen har jag, Sebbe, mamma och pappa varit och shoppat lite gardiner och annat smått och gott. Nu börjar vår lägenhet mer och mer att likna ett hem, även om det fortfarande saknas en del möbler. Men i veckan som kommer fylls förhoppningsvis några tomma platser upp, av en soffa och en matta mm.
Nu på kvällen har sedan Sebbes familj varit på besök och vi har ätit god middag samt sett MFF-Milan på tv. Kanske inte världens mest spännande match, men alltid kul att se Zlatan! Och så några välkända unga ansikten i MFF. Det måste vara roligt att få spela en match som denna, speciellt när man bara är 18 år...
Nu blir det filmtajm och sen läggdags!
Hoppas att ni också har haft en bra helg!
Här kommer några bilder ifrån Grekland:

Hela gänget innan Ena mötte upp oss några dagar senare!



Fina vyer överallt!

Och så lite brunare på slutet!

Godnatt!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Blogg listad på Bloggtoppen.se
RSS 2.0