Do you have knäckebröd?

Igår var vi hos familjen Andersson och det resulterade som vanligt i en kväll full av sjuka saker och skratt.
Kvällen började lite lugnt med snack och lite mat och ja allt det där vanliga. Sen började äventyret. Marianne kom fram till att vi skulle hitta på en lek med våra ägg som hade varit dekoration i dukningen och till slut hade vi hittat på vår egna lek "kast med litet ägg". Inte fullt normalt, men men, sådana är vi och kul hade vi det.


Efter detta beslutades det att vi skulle spela "Så ska det låta". Det har inte gått så bra de tidigare gångerna vi har spelat detta spel och även denna gång spårade det ur. Jag tänker inte beskriva allt som hände men en sjuk sak var när Erik lyckades gissa rätt låt FAST att mamma nynnade på en helt annan låt. "När två tondöva möts i samma rum, då kan det gå hur som helst". En annan sak som vi skrattade länge åt var när papporna kom fram till att vi skulle hmma fram våra namn när vi skulle gissa på en fråga. Ja ni kan ju själv testa att hmma fram ert namn, det var inte lätt att urskilja vem som skrek sitt namn först när de var översatta till hmm!


När spelet tog slut, efter vinst av mig och Josse (så klart!) gick vi upp och satte oss på Josses nyinredda rum, mycket fint! Där snackade vi massor med skit om allt mellan himmel och jord. Det är så skönt med Josse för även om inte vi ses så ofta så känner vi varandra in och utantill vilket gör att vi kan snacka om allt.  


Efter ett tags snack kom killarna in på vårt rum och frågade om vi skulle spela dart. Det gick ju bra. Det föreslagna dartspelet slutade med att vi hade s.k. "Minnesstund" där vi i stort sett gick igenom alla minnen vi har tillsammans från vår barndom. Herregud vad mycket skit vi har hittat på.


Lofsdalen, sjukdom, spionera, Donkikong, Snuskhane, stoppa ner handen i burkar, Grekland 05, killar, "Do you have Knäckebröd?", papporna tagna för bögpar, Dounussa, kalldusch, KILLAR, "AHHHNÄÄ", "Var det han mörkhåriga killen du gillade Emilia?", Emaljöga + Olinda.

  

Fan vad underbart alltså.

Vissa minnen kommer aldrig att försvinna.

Nu hoppas vi på en planering av en framtida resa tillsammans, det kan bara sluta på ett sätt; KAOS, och vi gillar det.

Tack för en bra kväll igår och tack för en undebar barndom full av upplevelser!
"Hej Påsk!"

Emilia


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Blogg listad på Bloggtoppen.se
RSS 2.0