planering av projektarbetet..

På tisdag ska det vara inne, det prelimenära projektarbetsvalet.. så idag var vi tvugna att kolla runt lite.

Som det ser ut nu väljer vi mellan två stycken. Vi vill ha ett projektarbete som i stort sett redan är planerat och klart, så att vi bara behöver glida med och göra det vi ska i princip. Här är förslagen:

Alternativ 1. Tyskolympiad? vet inte riktigt vad det innebär än, men typ att få grundskoleelever att läsa tyska eller något? Vi väntar på mer information. Detta vill vi framförallt ha för att läraren är underbar och väldigt engagerad.. men vi får se.

Alternativ 2. "Tjejgrupp". Vi blir utbildade av ungdomsmottagning och sen ska vi hålla så kallade "tjejgrupper" med åttonde-klassare. På dessa timmar med tjejgruppen ska vi prata om allt från sex till relationer och familj mm. Med andra ord allt det som åttondeklassare kan vara intresserade och nyfikna att veta. Detta är framförallt bra för att jag i så fall hade jobbat tsm med Ena, och vårt team är oslagbart.. det hade blivit riktigt bra.

Själv tycker jag nog att det andra alternativet låter roligare... men vi känner inte läraren.. och läraren är ganska viktig i ett projektarbete.. så vi får väll se. Ska bestämma oss i nästa vecka.

Vad låter bäst?!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Blogg listad på Bloggtoppen.se
RSS 2.0