En fullspäckad måndag!

Hej!

Eftersom att museet ej har öppet på måndagar så var vi alltså lediga idag. Detta ledde till att vi istället utnyttjade dagen maximalt i Hollywood och Beverly Hills.

När vi var på väg till tåget vi skulle ta till Hollywood så fick vi återigen "vara med" i CSI Miami, då de fortsatte sina inspelningar på vår gata. För er som kolla på One Tree Hill så såg vi "Peyton's bror", ja ni som vet fattar vem vi menar, ni andra kan bara nöja er med att vi har sett en kändis idag.

  
Bland CSI-kändisar

När vi kom till Hollywood (the Walk of Fame) blev vi glatt överraskade då shoppingutbudet var större än vi trott. Efter att ha kollat runt på lite stjärnor, fotats med "Johnny Depp", samt sett Hollywood-skylten från ett långt avstånd bestämde vi oss för att shoppa lite. De hade grymma affärer och medan vi njöt av deras sommarvärme så spelade de julmusik i alla affärer. Det kändes väldigt konstigt.

 
Walk of Fame


In a fight with "Johnny Depp".


Zooma för att se Hollywoodskylten ;)

 
Shopping                           El Capitano Theatre

Vi såg även Kodak Theatre, där Oscargalan hålls varje år, men det var dessvärre inte öppet för allmänheten utan vi fortsatte istället vår utflykt till Beverly Hills. Där besökte vi Rodeo Drive (den exklusiva shoppinggatan som är med i Pretty Woman), där stötte vi på affärer som Gucci, Roberto Cavalli, Dior osv. Området var bland de finaste vi någonsin sett men tyvärr var priserna så höga att vi fick se men inte röra. Vi såg en "vanlig" klänning som kostade $6000 (48 000 kr) inne på Michael Kors.

 
Kodak Theatre

 
Rodeo Drive

 
I skymningen! (De körde fläkiga bilar i Beverly Hills...)

Efter besöket i Beverly Hills åkte vi tillbaka till Hollywood för att gå på bio (El Capitano Theatre) och vi såg "High School Musical 3". Detta biobesök skiljde sig på många sätt från biobesöken hemma. För det första hade salongen två våningar och den var jättefint inredd - mer likt en teater än en biosalong. För det andra hade vi en "värd" som anordnade "aktiviteter" för att få igång publiken inför filmen. Han tog upp fyra barn på scenen och gjorde en liten musiktävling som hade med filmen att göra. 

 
Walk of Fame by night

Därefter, för att öka stämningen ännu mer, spelades en låt på bioskärmen (med lyrics) och alla sjöng med och dansade. I slutet av låten fylldes salongen dessutom med konfetti som sprutades ner från taket. 

 
Galet inför filmvisningen!

Filmen var en jättebra avslutning på en bra dag då den var glad och positiv! 

Vi tog metron hem rätt sent, vilket var rätt läskigt då det fanns massa skumma typer där. Det ska vi inte göra igen! 

Nu ska vi sova och ladda för jobbet imorron =)


Guten Nacht

Ena und Emilia


Najs huh?


Kommentarer
Postat av: Sebbe

Som jag misstänkte när du sa att det var en gul sportbil var det en Lamborghini, närmare bestämt en Gallardo Spyder! Så nu behöver du ine undra längre!

Puss o Kram

2008-11-11 @ 16:20:57
Postat av: Anna och Ida

Det kan man kalla en fullspäckad och härlig måndag att jämföra med en grå och regnig måndag på jobbet(Anna) och i skolan(Ida)i Läjet.

Ha det bra!

Kramar Anna & Ida

2008-11-12 @ 22:25:59
Postat av: Anna och Ida

Det kan man kalla en fullspäckad och härlig måndag att jämföra med en grå och regnig dag på jobbet(Anna) och i skolan(Ida) på läjet

Ha det så bra!

kramar Anna och Ida

2008-11-12 @ 22:31:00
Postat av: Anonym

Det kan man kalla en fullspäckad och upplevelserik måndag att jämföra med en grå och regnig måndag på jobbet(Anna) och i skolan(Ida) i Läjet.

Ha det så bra!

Kramar Anna & Ida

2008-11-12 @ 22:39:35
Postat av: Anna och Ida

Det kan man kalla en fullspäckad och upplevelserik måndag att jämföra med en grå och regnig måndag på jobbet(Anna) och i skolan(Ida) i Läjet.

Ha det så bra!

Kramar Anna & Ida

2008-11-12 @ 22:55:11
Postat av: Anna och Ida

Ursäkta reprisen gånger tre!

Det funkade inte att skicka iväg, men tydligen har nu alla försök lyckats.

Bye bye

Anna & Ida

2008-11-12 @ 23:19:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Blogg listad på Bloggtoppen.se
RSS 2.0