En händelserik fredag!

Hej!

(Datorkillen made it! Han fixade vårt internetproblem, nu är allt sig likt och vi hoppas att det håller i sig!)

Idag jobbade vi "tidigt" (klockan 10), jobbet var inte särskilt tungt, men när man sitter vid en dator med fönster ut mot en palm i solskenet och värmen är det lätt att bli aningen deppig.. Fattar ni hur bra vi har det när man blir deppig för en sån sak (vi försöker ständigt påminna varandra om hur lyckligt lottade vi är!).

 
Det blev lite mat över ifrån ett "möte" på jobbet idag.. Vi fick så klart ta del av denna!

Efter jobbet drog vi till stranden eftersom att solen var extremt stark idag och där njöt vi ett par timmar! När vi sedan blev hungriga gick vi till vårt chinaplace vid hotellet. Till vår stora överraskning var hela gatan utanför hotellet avspärrad, där fanns massor av människor, make-up artister, klädställ och polisbilar vi inte kände igen. När vi kom gående på gatan gick folk fram till oss och frågade om vi var "actors". Då förstod vi att de skedde en inspelning på platsen och istället för att ta hem mat så bestämde vi oss för att äta på stället så att vi kunde ha bra översikt över händelseförloppet.


En ny view från beachen.

Det visade sig att de spelade in en scen ur ett avsnitt av serien CSI Miami. Då lade vi också märke till att det stod "Miami" på polisbilarna som vi inte hade känt igen tidigare och lite personer här och där runt omkring oss var klädda i typisk Florida anda, med linnebyxor, skjortor och andra fina kläder. Först vattnade de gatan med en "vattenlastbil" så att det skulle se ut som att det hade regnat.

   
Vattenlastbilen                Some (hot) guy..              CSI Miami bil.

När producenten sa att alla skulle göra sig redo för tagning ställde de snabbt upp sig på sina rätta platser (även bilar gjorde sig redo för att köra in i "bilden" vid rätt tillfälle). Producenten skrek sen "action" och 2 sek. senare började alla röra sig i olika mönster och vi såg hur huvudpersonen rotade efter likbevis (han hade vita handskar) i en soptunna. När scenen var slut och producenten godkänt tagningen började alla applådera - det var verkligen en upplevelse att se hur det verkligen går till.


Huvudpersonen in action.

Efter den fantastiska upplevelsen drog vi vidare till the berömda "Hooters" där servitriserna var klädda i vita gympaskor, vita benvärmare, extremt tajta hotpants och ett lika slimmat linne. De flesta tjejerna hade även big boobs och detta kan ha varit anledningen till att 98% av gästerna var killar. Det var iaf en upplevelse i sig att se denna dubbelmoral som förekommer i USA.

  
Inne på Hooters.



Fredag är protesternas dag här i LA och det märkte vi tydligt då gatorna plötsligt ockupperades av entusiastiska demostranter som kämpade för "Gay-rights" så som att få gifta sig. Ett litet tillägg är att Kalifornien har den största gay-populationen i hela USA. Efter ett fåtal sekunder kom även ett flertal polisbilar samt motorcyklar och helikoptrar för att skapa ro.

 

Kvällen avslutades på diskoteket "Aladdin" där musiken var toppen och där människorna var laddade till max. Enda nackdelen var att vi fick gå runt med fucking kryss på BÅDA händerna HELA kvällen eftersom att vi INTE är 21 år gamla...




Vi har haft en sjukt bra dag och imorron bär det av till Universal Studios!

Puss och godnatt

Ena och Emilia



Kryssade.. Här får man veeerkligen inte dricka alkohol om man inte är 21.. men man får ta körkort när man är 16 (Y)

Kommentarer
Postat av: Anna och Ida

Hej på Er!

Sååå mycket ni upplever varje dag. Jättekul att läsa allt ni skriver!

David och Janne hälsar. Har ni några pengar över? Imorgon(idag) är det farsdag. Då träffas vi alla i Höör hos morfar! Kom ihåg din pappa Emilia.

Många kramar från Anna och Ida

2008-11-09 @ 00:10:20
Postat av: ACPA

Väldigt bra system av amerikanarna måste jag säga, ynglingar ska inte konsumera alkoholhaltiga drycker.

Jag är väl medveten om alla frestelser som finns i Kalefornien, jag menar Kalmar bleknar i jämförelse. LA-trakten är helt enkelt en plats för syndigt leverne och att vältra sig i lättja. Det gör mig glad att detta syndens näste skonar er. Nej men skämtosidå, komiskt att man kan ha bil när man är 16 men inte dricka förrän man är 21, man kan väl dra liknande jämförelse med Sverige där man kan gifta sig när man är 18 men där man inte får besöka Systembolaget förrän man är 20 år.

Annars det med CSI Miami, riktigt coolt för att när ni skrev det inlägget så såg jag serien för första gången i mitt liv ( Går på kanal 5 här i SWE ) och att ni just då upplevde inspelningen av densamma serien är riktigt coolt.

För övrigt Emilia, hoppas du har packat min prinsessas väskor, ni kommer nämligen hem om 11 dagar, ( 10 efter midnatt !! ) http://www.7is7.com/otto/countdown.html?year=2008&month=11&date=21&hrs=16&ts=24&min=45&sec=0&tz=local&lang=en&show=dhms&mode=t&cdir=down&bgcolor=%23CCFFFF&fgcolor=%23000000&title=My%20baby%20comes%20home%21%21%21%21

För er dom bästa 20talet dagarna i era liv.

För mig dom 20 jobbigaste =).

Men snart så.

Ge henne en kram ifrån mig!

2008-11-09 @ 18:00:44
URL: http://acpa.webblogg.se/
Postat av: Gabriel

Hey i remember that picture.... I took it hope that vyou are enjoying your stay at the hotel. Take care and keep smiling it looks good on both of you....

2008-11-13 @ 10:45:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Blogg listad på Bloggtoppen.se
RSS 2.0