En ledig måndag i solen!

Hejsan!

Vi har haft en jättebra dag där vi bara slappat och njutit!


Utsikt från Emilias säng imorse!

Efter frukosten tog vi oss ner till stranden. Idag var det soligt och varmt! Vi kunde faktiskt ligga där i flera timmar utan att behöva stressa iväg pga något regn eller moln! Vi låg och lyssnade på musik, läste lite och bara njööööööööt av solskenet, DET VAR SÅ HÄRLIGT! Under vår strandvistelse märkte vi också att amerikanarna inte är rädda för offentlig kopulering... Badvaktshyttarna var nämligen ockuperade.

     

När vi hade solat i flera timmar bestämde vi oss för att äta något kinesiskt, som tur är har vi ett kinaställe precis vid hotellet! Efter maten gick vi upp på rummet och slappade lite, svarade på mail och duschade. Tanken var sedan att vi skulle till Wal Mart för att inhandla lite nödvändigheter och sedan åka till salsalektionen.

 
Chineese food.

På vägen till Wal Mart hittade vi sjukaste affären som verkligen hade allt! Vi spenderade ca. 2 timmar där inne provandes kläder. Vi hittade massa fint (ca 20 plagg) men eftersom att vi bor så nära och ännu inte har varit på ett riktigt stor shopping mall så begränsade vi oss till 3 plagg var. Duktigt va? De hade verkligen allt möjligt - från nagellack till Ralph Lauren, allt till superbra priser!


Kvällspromenad

När vi gick ut från vårt nyfunna fyndställe insåg vi att vi nästintill missat salsalektionen och att vi skulle få stressa väldigt mycket för att hinna dit. Dessutom var vi aningen oroliga för att vi skulle vara alldeles för dåliga på salsa så vi har nu skjutit fram vårt besök där till nästa vecka!

Vi fortsatte vår lilla kvällspromenad till Wal Mart där vi inhandlade lite behövande artiklar. Dock uppstod ett problem vid val av solkräm.. det visade sig nämligen att de typ inte sålde solkräm så sent på året. Så vi fick nöja oss med en "sollotion"... sjukt land.

Måndagskvällen är den kvällen då alla våra favoritserier går på tv så resten av kvällen spenderades därför i sängen framför tv:n. Trots att vi har 40 kanaler känns det mest som att vi ser på reklam mestadels av tiden, trots vårt konstanta zappande.


Dagens fynd.

Imorron börjar vi jobba klockan 12 och vi ska då få vårt mission som vi ska arbeta med under kommande veckor.


Have a great (election)day!

Ena och Emilia



Ps1. Ena lyckades få toan att svämma över innan.. vettefan hur, men kul var det iaf. Nu är där städat och fint men ingen av oss ville först gå in där... Till slut tvingade Emilia Ena att göra det eftersom att Emilia inte hade något med det att göra!!!

Ps2. VALHYSTERIN! Imorron är det val här (läs idag) och det är helt galet att vi är här och får uppleva detta. Vi måste säga att tv är värst när det gäller valet. Som vi nämnt tidigare så visas det ständigt på olika kanaler, nyheter, reklamer, diskussioner, frågestunder, påminnelser, predictions osv... Till och med MTV (läs Music TV) visade idag den nya TVshowen "Ask Obama". Efter att ha följt media ett tag och pratat med många olika personer om valet står det klart att Obama har störst stöd från de stora organisationerna (CIA, FBI), även på tv lyfts han fram som den "perfekte" presidenten. Rätt sjukt..


Kommentarer
Postat av: ACPA

Enormt privilegium att kunna följa valet just i USA det är verkligen stort, inte alls många som får uppleva det.

Rätt intressant att i alla världens länder har Obama enligt undersökningar mellan 70 och 80% stöd ( undantag Albanien där McCain av någon märklig anledning gillas mer ) och i USA där han har cirka 40-45% stöd

http://www.iftheworldcouldvote.com/results



Annars har ni det bra ser man.

Hjärtat stannade i halsgropen för en sekund när man läste det här : http://nyheter.se.msn.com/article.aspx?cp-documentid=10624746

Fick en riktig chock när man läste att 5 personer blivit ihjälskjutna i Long Beach av alla ställen i hela världen.

Man drog en lättnandes suck när man såg att det gällde hemlösa.

Fortsätt hålla oss uppdaterade!!

2008-11-04 @ 13:28:00
Postat av: Thilde

Hej mina søta brudar!

Hærligt att høra att ni har det bra och inte åkte med sterling! :) Blev lite orolig før er, det var kaos hær på jobbet næmligen!! Vet inte om ni får tillfælle men ni MÅSTE bestøka universial studios om det fortfarande ær øppet, det bæsta på hela vår resa! Ni lær inte bli besvikna!

pusssochkram! <3

2008-11-04 @ 20:21:49
Postat av: Fassan och brossan

Ser gott ut med kinamat! Tänk på vikten bara! Ni vet hur lätt ni lägger på er. Ser ännu inga bilder på inköpen till oss. Men sakerna kanske redan är nerpackade i väskorna. Shoppa på.

2008-11-04 @ 23:07:24
Postat av: Anna och Ida

Hej igen!

Så roligt att läsa om alla era äventyr. Riktigt häftigt att ni få uppleva valet live.Det är stort. Vi orkar nog inte sitta uppe hela natten för att följa resultatet.

Ha det så bra!

Många kramar från Anna & Ida<3

2008-11-04 @ 23:12:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Blogg listad på Bloggtoppen.se
RSS 2.0