En söndag i Malibu.

Hi guys,

Som vi skrev igår är vädret här sjukt oförutsägbart (iaf enligt oss so far..) och vi fick även denna dag rätta oss efter vädret.

Dagen började tidigt, redan 7, då vi gick upp för att äta frukost.. När vi kollade ut ösregnade det och vi bestämde oss för att ta jeans eftersom att vi direkt efter jobbet skulle åka till Malibu där vi hade hört att det kunde vara kallt och blåsigt.

Väl på jobbet fick vi många uppgifter, de skulle ha ett stort event idag och eftersom att vi hjälpte till att förbereda inför eventet får vi ledigt imorron! Eventet innehöll aktiviteter som workshops om konst, filmer, artister, dans, besökande konstnärer och mat.

Klockan halv 12 på väg ut från museet möttes vi av en värmechock, solen sken på en blå himmel och det var minst 30 grader varmt.. där stod vi i våra jeans och svettades.. När Willy kom frågade vi honom därför snällt om han kunde åka inom vårt hotell så att vi kunde byta om till något tunnare, vilket han naturligtvis gick med på. Willy är btw vår kontakt här i Long Beach, han har hjälpt oss med vår praktik här och han frågade för någon vecka sedan ifall vi ville följa med han och hans flickvän till Malibu för att besöka några vänner och ha det trevligt. Klart att vi ville. 


Värmechock.

Efter det snabba ombytet började vår utflykt och vi körde längs stranden hela vägen - det var en upplevelse i sig med vacker utsikt. När vi kom fram möttes vi ett härligt gäng människor med alla olika bakgrunder. En var polis, en var skådespelare, en var golfare, en var britiskt ingenjör, osv... (samt en bög som gifte sig förra veckan och hamnade på både tv och youtube!)



Det bjöds på jättemycket god mat och vi hade trevligt tillsammans. Lägenheten låg superfint, precis vid havet, och den utsikten var verkligen något extra. Efter maten gick vi ner till stranden och checkade läget. Det var rätt blåsigt och inget läge för att bada.

   
Nice, huh?


Mates. (Blåsigt)

Under dagens gång lärde vi känna alla bättre och mycket snabbt var vi en del av gänget. I området fanns även pool, jacuzzi, bastu och spa, även där spenderade vi lite tid. När mörkret började falla ställde vi oss alla på balkongen och njöt av den underbart fina solnedgången. När solen gått ner tändes massa ljus och en utsökt ceasar salad lagades av golfmannen. Det sattes även på lite bra musik och vi hann både med lite sång och dans innan vi åkte hem igen.

 
Bild tagen från soffan i våningen.

Häftig utsikt!
 
Myspys med ljus och Ceasar salad.


Dagen var sjukt lyckad och Malibu var hur fint som helst. Nu vet vi var kändisarna glider runt!


Dagens citat:
"For godness sake"
"Put that wine down sister"


Vi är helt slut nu, efter ännu en upplevelserik dag, så vi ska gå och sova!

Emilia och Ena



PS. I detta land verkar det inte vara förbjudet att köra med alkohol i blodet. Trots dagens drickande tog alla sina bilar och körde hem som ingenting, sjukt va?

Kommentarer
Postat av: Lina

Hej flickor!

Vilken härlig helg ni verkar ha haft. Ja ombytligt väder kan man väl kalla det. Men var glada att ni i alla fall har det varmt emellanåt. I vissa delar av Skåne (dock inte hos oss) har den första snön kommit... Så njut för fullt!!!

Kram från kusin

2008-11-03 @ 11:51:22
Postat av: -M-

Håller med föregående talare.

Här i Kalmar är det också riktigt riktigt kallt.

Idag när man skulle till skolan var det minus 2 grader, nu är det ännu lägre temperatur.

Så njut av värmen.

Medan ni solar har vi i Kalmar snöbollskrig =).

Ps: Emilia när ska du skicka hem min prinsessa? Tycker ni har varit borta länge nog. Kom hem :D

2008-11-03 @ 17:19:46
URL: http://acpa.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Blogg listad på Bloggtoppen.se
RSS 2.0