Halloween!

Varför vaknar man av sig själv kl 7 på morgonen när man har semester?!
Troligtvis är vi väll fortfarande jet-lagade men mysko är det iaf.. Positivt dock - man hinner med mycket mer på dagen.
 
Klockan 10 var vi på museet där vi ska jobba de kommande veckorna. Där möttes vi av Susan, vår handledare, hon är överglad och riktigt rolig. Museet var väldigt fint och de nyaste delarna byggdes så sent som förra året. Alla anställda var väldigt trevliga och de tog emot oss väldigt väl. Vi fick vara med på något de kallar "Art for Lunch" där en föreläsare berättar om en konstnär och dess tavlor som finns på museet, efter detta äter alla åhörare lunch tillsammans. Det var mycket intressant och lärorikt (även om ingen av oss egentligen är speciellt intresserade av konst) och vi fick några nya vänner på lunchen - inte för att det är speciellt svårt att få vänner här, alla är öppna och trevliga. 

   
Utanför museet

Vi fick även snacka lite tyska då en tysk turist kom in och knappt kunde snacka engelska. Det hade vår tysklärare gillat!

Vår favoritperson på museet, Frank, blev vår "mate" på två sekunder. Han gav oss en karta med alla de coola ställena inringade samt fribiljetter till hans salsakurs på måndag. Vi ska lätt gå dit. (Tur att det är för nybörjare!).


Museets uteplats där även bröllop äger rum ibland! Har vi tur så får vi se ett.

Det märks överallt att det är Halloween idag, inte minst på museet, där till och med chefen var halloweenklädd. haha. Vi gillar verkligen detta placet och vi har till och med fått våra egna "arbetsplatser" med skrivbord, dator och telefon. Våra arbetstider kommer att vara 10-14 vilket är skönt. 


Valhysteri. Till och med på övergångsställen (knapparna) synes valhysterin. Sinnes.

När vi kom hem ringde vi Willy (vår kontakt här i Long Beach) och bekräftade utflykten till Malibu på söndag. Klockan halv 12 sticker vi!! 

Efter detta drog vi ner till stranden som var jättefin och stor. Vattnet såg väl ut ungefär som hemma men stranden och utsikten var fantastiska. Vattnet var kallt, men vi kan ändå skryta med att vi har doppat fötterna i Stilla havet, det ni!

    
Några kvällsbilder från beachen.

Vi kom precis hem från Halloweenfirandet, det var verkligen USA all over.. vi var nog de enda i hela stan som inte var utklädda och ja, det var inte normala halloween outfits människor låg inne med. Här snackar vi tomtar, poliser, sjuksköterskor, pirater, djur osv.. visst, det fanns några spöken och skelett här och var men det kändes mer som en stor maskerad än riktigt halloweenfirande. Vi hittade ett ställe som hade 18+ men vi är fortfarande jetlagade och ingen av oss var riktigt laddade så vi är nöjda med vad vi fått se av deras Halloween och sparar nattklubbarna till en annan kväll!


Coolt huh? Mest en lång kö så att säga...


Vi bad en megasnygg kille att ta en bild på oss.. dock var han snyggare än vad han var bra på att fota.. därför fokoserade blixten på helt fel saker, men det är smällar man får ta i det här landet..



Imorron väntar en ny spännande dag!

Hoppas att allt är bra där hemma och att ni inte har drabbats för mkt av snökaosen vi läst om på aftonbladet..

Take care!

Emilia och Ena



PS. Klicka på bilderna för att se dom större!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Blogg listad på Bloggtoppen.se
RSS 2.0