Internet trasigt igen!

Hejsan!

Internet funkar inte idag heller och darfor kommer vi dessvarre inte att kunna lagga upp nagra bilder...

Efter en valbehovd sovmorgon spenderade vi nagra timmar pa jobbet. Aven idag var alla jattetrevliga och det ar ett noje att arbeta med amerikaner - de ar verkligen lattsamma.

Vi blev dock valdigt hungriga under vart arbete och vi at pa museets restaurang (dar vi har rabatt da vi raknas som anstallda) och vi at varsin Ceasar salad med kyckling. Det var mycket gott!

Trots den enorma tallriken med sallad blev vi pa hemvagen lite sugna pa en cheeseburgare. Darfor gick vi inom McDonalds dar vi bestallde varsitt "2 cheeseburger meal" samt en paj. Var vi fick denna impulsen ifran vet vi annu inte, men kanske har det nagot med de foregaende dagarnas aktiviteter att gora (vi har inte haft sa mycket tid att ata). Vi at upp nastan allt och det borde vi inte ha gjort.. Vi har fatt ga med uppknappta jeans hela dagen och sa fort vi sett eller luktat pa mat sa har vi blivit illamaende.

Vi far nog fasta ett par dagar nu!!

Efter var matupplevelse fick det bli en chill kvall med lite shopping och strosande runt pa gatorna i Long Beach. Har ar sa harligt pa kvallarna for det ar mycket folk ute och det ar varmt och skont!


En fin "sommarkväll"!

Vi ska snacka med var datorkille imorron och forsoka fixa vart internetproblem.

Vi hors snart igen!

Emilia och Ena 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Blogg listad på Bloggtoppen.se
RSS 2.0