Lördag!

Hallåja!

Här kommer ett nytt inlägg ifrån ett sjukt oförutsägbart land.

Imorse bestämde vi oss för att gå till stranden, det var nämligen jättefint väder ute och solen sken. Väl på stranden insåg vi att vi var nästan ensamma där (antagligen för att alla låg hemma och rehabade sig sen gårdagens halloweenfestande) men det gjorde oss ingenting, vi hade det skönt. Plötsligt, från ingenstans, kom det några moln på himlen och 5 minuter senare började det småregna. Vi samlade ihop våra saker och begav oss mot hotellet. Efter ca. 3 meter började det ösregna och vi blev genomblöta. När vi kom upp på hotellrummet och gick ut på balkongen var det skinande sol igen.. vad gör man?!


Ena på väg i regnet...

Vi kände iaf inte för att gå tillbaka till stranden utan vi bestämde oss för att fortsätta dagen med lite shopping! (Klockan var ca 12 på dagen då). Därmed tog vi "the Passport" (någon sorts minibuss, kostar typ 5 svenska kr att åka med) till 2nd Street vilket är gatan med flest affärer. Där finns även många restauranger och caféer. 

   
2nd Street, även viktigt folk i limosiner hänger där


Gulligt dressingroom huh?

Efter några timmars shopping (en väldigt lång gata...) satte vi oss efter mycket velande på en indisk restaurang där de serverade buffé! Maten var supergod och det mesta bestod av kyckling, det fanns även sallad(!!) vilket vi inte ätit på några dagar nu. 

 

På detta stället var det inte endast buffé på maten utan det var fri dricka. Vi drack nämligen vatten (varmt ute!) och så fort vi hade druckit endast en enda klunk i våra glas så kom de och fyllde på till oss... De hade helt missat idéen om att sätta ut en karaff på varje bord utan betalade istället en extra personal för att kunna ha bra service. Efter 4:e påfyllningen blev Ena lite småirriterad, nästintill sur och sa "Kommer han nu igen så får jag damp". Gissa två gånger på vad som hände? Ja, rätt.. han kom exakt då med ny påfyllning.. Vi dog av skratt och vi fick verkligen hålla tillbaka skrattet tills han hade gått in igen. 


Ena håller inne skrattet...

Efter maten fortsatte vi att kolla i några affärer innan vi bestämde oss (impuls) för att fixa våra naglar. Vi valde vars en nagellackfärg och sen satte vi oss för behandling. Vi blev supernöjda och det är alltid skönt att lyxa till det ibland. 

   
Inne och fixar naglarna.


Färdigfixade!

Sist på vår shoppingrunda bar det av till Supermarket (Vons) där kvällens nödvändigheter inhandlades (chips och cola). Vi köpte även lite andra nödvändiga artiklar så som mousse, hårspray, rakhyvel osv.. Vi kom även på den briljanta idéen att inhandla fotspray eftersom att vi går så mycket varje dag. 

Fotsprayet var ett bra köp ända tills vi provade det hemma.. Skorna, fötterna och mattan på golvet blev helt vita.. dock luktade det gott och som Ena uttryckte det "Det är bakteriedödande!!!!!". haha.. Vi lyckades iaf tvätta bort det, så ingen större skada skedd.. men ja, vi får väll hitta en ny lösning för vårt fotproblem. 


Blixten fick det visserligen att se lite värre ut än vad det egentligen var.. men ja, på ett ungefär.


Vi var helt utslagna av dagens händelser och bestämde oss därför för att relaxa en stund nere vid poolen. Nu ska vi gotta oss med en film och lite onyttigheter och ladda upp batterierna inför ännu en fullspäckad dag imorron - då det bär av till Malibu. 


Vi insåg idag att vi har en ismaskin preics utanför rummet.. bra va?!


Njut av helgen gott folk! Snart är det vardag igen... 


Hörs imorron! 

Ena och Emilia 


 


Kommentarer
Postat av: ACPA

Riktigt fina bilder.

Emilia, skicka hem min prinsessa jag orkar inte mer !!! =)

2008-11-02 @ 13:40:15
URL: http://acpa.webblogg.se/
Postat av: Fam Glans-Bengtsson

Ha det så bra flickor, och njut av allt, gör bara inte av med alla pengarna med en gång. Och Emilia ring mamma varje dag du vet hur hon blir annars...

Många kramar från Sebastian och oss övriga.

2008-11-02 @ 19:17:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Blogg listad på Bloggtoppen.se
RSS 2.0