Panik pa internet!

Hejsan!

Nu sitter vi nere i receptionen, pa datorn har, eftersom att vart internet har strulat hela dagen idag ocksa. Flytten hjalpte visst inte... Klockan 11 kommer iaf en datorteknisk receptionist sa vi ska forsoka att fa vart problem lost da.

Tills vidare skriver vi detta inlagg utan a,a och o, och vi kan tyvarr inte ladda upp nagra av dagens bilder! Men klart battre an inget!

Dagen borjade med jobb, dar vi fick snacka mycket engelska och hjalpa till med kontorsarbete. De flesta anstallda var oseriosa idag eftersom att de firade Obamas vinst i gardagens val. Det bjods pa lite godis och stamningen var pa topp!

Vi maste beratta om var kara medarbetare Frank (som ar otroligt politiskt engagerad och ar ett enormt salsafreak, det var han som gav oss fribiljetter till salsakursen som vi annu inte gatt pa). Frank letade idag upp oss for att han hade "big news". Nar han val fick tid att snacka med oss bada visade det sig att han ville ge oss varsitt "Schedule", han hade gjort ett hafte som inneholl hans program for alla dagar vi ar har, dvs. allt det som han gor pa sin fritid (allt ifran salsadans till politiska debatter till demostration pa UCLA). Och han tvingade oss att lova honom att vi skulle folja med pa minst en grej. Vi far se hur det blir med det men han ar iaf ratt snall som tanker pa oss och var vistelse har. 

 
Frank och hans lilla hafte!

Efter jobbet gick vi och kopte med oss lite mat till stranden, dar vi satte oss i graset for att ata vara mackor. Dessvarre hann vi inte ta en tugga innan nagra faglar omringade oss och var mat. Da vi bada ar lite smaradda for faglar bytte vi fort till en ny plats och dar fick vi ata i fred. Det blev inte sa mkt sol idag eftersom att det blev ratt sent efter jobbet. 

Nar vi hade atit klart och legat  pa stranden en stund bestamde vi oss for att besoka det kanda akvariet har i Long Beach. Dock gick inte besoket som planerat da vi efter lite guidning fick reda pa att akvariet lag langre bort an vad vi forst trodde. Vi far helt enkelt spara vart besok till en annan dag. 

Vi begav oss istallet till Wal Mart. Pa vagen dit sprang en tjej ifatt oss och gav oss rabatt pa klippning i hennes salong. Eftersom att vi bada behover klippas sa bokade vi en tid hos henne imorron efter jobbet! Ska bli spannande att klippa sig har in the U.S.

Nu har vi panik pa detta fattiga tangentbordet och orkar inte skriva har mer (vi delar dessutom pa en stol) sa vi ska sova nu istallet! Vi hoppas pa lite bilder inom en snar framtid!

Puss och kram

Emilia och Ena


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Blogg listad på Bloggtoppen.se
RSS 2.0