Sista fredagen... (fan också)!

HEJ!

Vi är riktigt speedade idag, vi sitter och dansar till "Disturbia" medan vi skriver. Vi vet dock inte riktigt varför, om det är för att vi är ledsna pga att vi måste åka hem om några dagar eller för att vi är laddade inför beachen imorron.

Men iaf, tillbaka till dagen.

Idag var det vår sista dag på jobbet och vi slutförde alla våra uppgifter. Personalen har varit väldigt nöjd med oss och de har hyllat vårt arbete hela dagen. Vår sista dag "firades" med Junkfood och det var övergott! På lunchen fick vi även se en annan sida av vår chef, det var mycket spännande och underhållande.

 
Gigantiska pizzor...         och paj!

Efter jobbet gick vi inom Volunteer Center för att träffa Cheryl (det är hon som hjälpt oss med prakikten på museet) och hon blev jätteglad att vi kom dit för att säga hej. Hon presenterade oss för sina medarbetare - här borta tycker de att Sverige är väldigt exotiskt. Vi fick även den härliga kommentaren "But, where is you accent???". Det är alltid lika kul att höra!


 
Nu är den pyntad!

Runt fyra-tiden gick vi till ett område i Long Beach som vi ännu inte utforskat. Det var otroligt vackert, det var som en liten "hamnby" och där fanns flera restauranger och småaffärer med utsikt över båtar, hav och solnedgång. Vi satte oss på en bänk med glass och smoothie i handen och NJÖT.

   
Häääärligt!

  
Queen Mary!                                           Hamnen.

Eftersom att vi (som ni redan vet) varit igång en hel del den senaste veckan var det kanske inte så konstigt att vi helt enkelt deckade 2 hela timmar på eftermiddagen. När vi vaknade igen var det dags för oss att bege till museet för att säga hejdå till alla (det var även ett event där ikväll, "salsanight"). Chefen ,"Scotty", gav oss varsin "goodiebag" så att vi inte skulle glömma henne eller vår tid på Molaa. Det var en bra avslutning på vår tid där, med många kramar och lyckoönskningar.  



  
I goodiebagen låg bland annat en Molaatröja som Emilia glatt tog på sig!

På väg hem från museet gick vi inom ett supermarket och köpte frukt! Vi blev helt plötsligt sugna på frukt efter flera dagars junkfood. Ikväll har vi bara chillat, "the Departed" och "Evan the Almighty" gick på tv, och vi har alltså varit bänkade framför tvn (dock i våra gigantiska sängar), med vindruvor och jordgubbar! Vi verkligen ÄLSKAR färsk frukt.

 

Nu ska vi sova, ha en toppendag!

Emilia och Ena

Ps. Fy skäms på alla er som glömde Emilias namnsdag!!! :@



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Blogg listad på Bloggtoppen.se
RSS 2.0