Sista heldagen:(

Hej!

Imorse när vi vaknade insåg vi att detta skulle bli vår sista heldag i USA (iaf för denna gång, ingen har väl missat att vi tänker flytta hit?!). Hur som helst så njöt vi extra mycket av den känslan när man tar bort gardinerna i ett kolsvart rum och hela rummet fylls av solljus. Och när man sedan tittar ut från sängen är det enda man ser två palmer och en enorm klarblå himmel, den känslan och den bilden som vi haft varje morgon här är oslagbar.

 
Våra otroligt opassande "gå ner till frukost"-outfits!!

För att utnyttja dagen maximalt bestämde vi oss för att gå ner till stranden - för att njuta av solen medan vi nu har chansen. Vi kan medge att vi inte är speciellt glada över att komma hem till mörkret och minusgraderna, vi som har vant oss vid detta härliga klimat..

    
Vår underbara strand!

Senare på dagen, gick vi och tog avsked av kvällslivet här. Vi gick en runda till våra favoritaffärer här i närheten men eftersom vi är mer eller mindre panka nu så blev det inte så mycket shoppat utan mest tittande. Sen hamnade vi på vår favoritgata "Pinestreet", som är restauranggatan här. Där satte vi oss på  restaurangen "Taco beach", var vi satt i flera timmar och njöt av stämningen, maten, kvällsvärmen och skitsnacket.

Sista uttaget

  
På Taco Beach

Till sist avslutade vi promenaden med ett besök på "Wal Mart", vi älskar verkligen det stället. Där finns mycket att kolla på och vi kom fram till att om man är där för ofta så kommer man av ren impuls köpa saker man egentligen inte alls behöver. Deras utbud är enormt och vi hade säkert kunnat vara där i flera timmar utan att ha tråkigt. Denna gång hade vi speciellt kul i julpyntshyllorna, i detta land satsar man verkligen; det ska ni veta!

 
Inne på Wal Mart.. oändligt stort.

När vi kom hem igen, sköt vi upp det oundvikliga. Men först gick vi ner till receptionen och beställde en "Shuffle" som ska ta oss till flygplatsen vid tvåtiden imorn. Precis innan vi skulle ta hissen upp till vår våning beundrade vi våra solbrända ansikten i spegeln mittemot hissen och eftersom att hissen dröjde började vi glatt dansa (det spelas musik i foajén). Vi gjorde även grimaser till varandra (fortfarande vända mot spegeln), tills vi märkte att någon kollade på oss. Det var en brittisk man som stod i receptionen och vände sitt huvud mot oss, han såg ut att tappa andan eller något, när han såg vad vi höll på med. Alla tre började skratta på samma gång och som tur var kom hissen just då och den räddade oss från denna pinsamhet. Inne i hissen bröt vårt skratt ut i gapskratt men så kom Emilia på att dom har kamera i hissen (mintorn som visar vad som sker i hissen finns i receptionen) och utbrast förtvivlat "men han kanske ser oss". Då sa Ena "kom hit, vi ställer oss under kameran, då ser han oss inte", och så fortsatte vi att skratta hela vägen upp.

Väl uppe på rummet igen hade ingen av oss någon större lust att börja packa så vi bänkade oss framför MTV och skrattade. Men efter ett tag tog vi oss samman och packade. Emilia insåg att hon är tvungen att köpa en ny väska för att få plats med allt hon har köpt här! Så det ska vi göra imorn.


Sista natten i våra uuunderbara sängar!!

Vi måste checka ut klockan 11 och efter det kommer vi förmodligen att sätta oss på ett fik eller på stranden för att få en sista minnesbild.

Detta var allt ifrån oss!
Nästa inlägg blir inte förrän vi kommit hem (fredagkväll), så ni får ta hand om er så länge!


VI VILL INTE HEM!


Emilia och Ena


Kommentarer
Postat av: Martina

Tro mig darling. ni har inget att hämta här. jag försvinner snart, i think. Januari iaf. Det snöar ute, livet är misär. Depp, stanna där ni är! <3

2008-11-20 @ 21:21:03
URL: http://martinamartina.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Blogg listad på Bloggtoppen.se
RSS 2.0