Söndag!

Hej!

Idag var vi också på stranden, där vi spenderade flera soliga timmar! Även idag låg vi på gräset för att inte riskera att få sand i ögonen. Under vårt solande kom en mystisk man fram till oss (3 gånger). Han visade sig vara genuint snäll och köpte vatten åt oss trots att vi tackat nej alla gånger han frågat. Han berättade några underhållande historier om hans tid i Europa. Han hade bott i Tyskland i flera år, samt varit i England flera gånger. Hans största bekymmer var de olika valutorna eftersom de gav olika priser på öl, haha.



Underbart.

Efter stranden gick vi hem för att duscha och äta. Idag blev det någon varm kycklingmacka från ett ställe precis vid hotellet. Då vi var klara med maten och duschandet, gick vi ut en runda till Wal Mart (som vanligt haha). Kvällen var varm och behaglig.


Efter vårt besök på Wal Mart blev vi hämtade Willy och hans flickvän. De bjöd oss på middag på "Second Street".  Där åt vi på en mediteransk restaurang och maten var UTSÖKT. Vi hade trevliga diskussioner om Sverige vs. USA och vi måste väl medge att vi gillar det mesta med USA men vi kom dock fram till att Sverige har en del fördelar.


 
Mums

Det var fascinerande att se hur mycket folk det var ute trots att det är söndagkväll. Restaurangerna var fullsatta, fikaställena likaså och det var en härlig atmosfär på gatorna. Vi måste även tillägga att nattklubbarna/barerna hade öppet!


När vi ätit klart gick vi till ett ställe vid namn "Pinkberry". Där åt vi "frozen youghurt" med frukt. Det var GOTT och kalorisnålt, med andra ord väldigt hälsosamt!


 
Supermysigt

Nu är vi hemma och har precis fixat med våra naglar. Dessvärre tycks dom aldrig bli lika bra som när man går och fixar dom hos specialister... Men vi är glada ändå!


Nu ska vi decka till en film! (Vi bara äääälskar filmkanalerna, dom är till och med utan paus!)


Emilia och Ena  


Kommentarer
Postat av: Mia

Hej Emilia!

Fick bloggadressen av din pappa för jag ville bara kolla hur det löste sig med praktikplats, ställe att bo på osv. Men jag har bläddrat igenom er sida och det verkar som ni har det riktigt bra. Vad roligt att Willy kunde hjälpa er! Jag har aldrig träffat honom men enligt Ingrid är han superschysst.

Hoppas ni har haft en rolig, givande och solig tid i Kalifornien. Här i ventura på andra sidan LA är allt fint och varmt..

Ta hand om er!

kram Mia

2008-11-18 @ 05:26:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Blogg listad på Bloggtoppen.se
RSS 2.0