Tjenahejsan!

Annu en spannande dag har dragit forbi och vi forsatter att njuta!
(vart egna internet fungerar fortfarande inte, sa vi skriver i receiptionen, men vi ska forsoka att lagga upp lite bilder idag)

Imorse ringde jobbet oss och fragade om vi ville ha ledigt pa dagen idag for att komma in och jobba ett par timmar pa kvallen istallet. Eftersom att solen sken sa vi sjalvklart och vi gick till stranden for att steka lite istallet! Pa stranden var det overharligt idag, latt varmaste dagen hittills (ca. 30 grader) och Emilia tog till och med sitt forsta dopp i Stilla Havet!

  
Pa beachen. Emilia badar.

Efter stranden gick vi hem for att byta om for att sedan ga och klippa oss pa salongen vi bokade tid hos igar. Det var en fin salong och vi var dar i ca 2 timmar. Vi gick ut darifran med nya frillor och drog vidare for att ata tacos.

  
Hos frisoren!

  
Hooters. (Vi har inte atit dar an.. men ett besok haller pa att planeras in!)

 
Tex Mex, huuur mycket mat som helst.. vi hade kunnat dela pa en halv portion!

Nar vi hade atit gick vi snabbt hem om for att byta om infor kvallen. De hade sagt att vi skulle vara finkladda men vi visste inte riktigt inneborden av detta utan trodde att vi skulle jobba pa som vanligt. Nar vi kom till museet var dar fullt av bilar utanfor och massor av finkladda manniskor som var pa vag in pa museet. Utanfor ingangen fanns det en rod matta samt gastlista men eftersom att vi ar "kanda" interns pa museet sa kom vi in utan att behova uppge vara namn.

Val dar inne letade vi upp var handledare och fragade vad som behovdes goras under kvallen. Svaret blev "mingla runt, at, drick och se till att njuta". Vart jobb idag gick alltsa ut pa att mingla runt pa ett big event pa museet. Ratt najs!  And tonight we did that one thing you can't do in the U.S. VI DRACK ALKOHOL FASTAN VI AR UNDER 21, (vara jobbarkompisar uppmuntrade oss till detta) och vi gjorde det dessutom PA JOBBET. Wow va?!

 
Drinkarna heter Long Beach Island - valdigt passande!

Eventet holls eftersom att man invigde en ny avdelning pa museet. Det var verkligen ett stort event (ca 300 gaster) och det fanns fotografer overallt och ett band som spelade. Pa utvagen fick man aven "giftbags" och de visade upp tva sprillans nya Lexus-bilar.

  

Nu ska vi sova och ladda for en ny dag imorron!

Ha en bra dag.

Auf Wiedersehen!

Emilia och Ena


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Blogg listad på Bloggtoppen.se
RSS 2.0